ace79grpaok έγραψε:Αν είναι καλά θα τον πάρεις τώρα που όλοι κοιμούνται θα τον δώσεις τον χρόνο του και θα έχεις κάνει μια μεταγραφαρα οκης
ace τον ξερεις τον παιχτη σοβαρα τωρα εκτος απο youtube
ace79grpaok έγραψε:Αν είναι καλά θα τον πάρεις τώρα που όλοι κοιμούνται θα τον δώσεις τον χρόνο του και θα έχεις κάνει μια μεταγραφαρα οκης
[youtube]watch?v=hkuJ23olQLs[/youtube]che4 έγραψε:STRAFNIK έγραψε:Ροντρίγκο Μολέντο
Ποδοσφαιριστής
Γέννηση: 27 Οκτωβρίου 1987 (ηλικία 27), Ρίο ντε Τζανέιρο, Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία
Ύψος: 1,88 m
Βάρος: 92 kg
Αρχή καριέρας: 2009σφ
Τρέχουσα ομάδα: ΦΚ Μεταλίστ Χάρκιβ ( #13 / Αμυντικός)
εγω πάντως πρωτη φορά βλέπω ποδοσφαιριστη που έχει παραπάνω κιλά σε συνάρτηση με ύψοςJojo-4 έγραψε:Αλλά τραυματίας.paoki_ έγραψε:ο Μολεντο ειναι πολυ καλο σεντερ μπακ. Ειναι στυλ μαρκος Αντονιο μονο που ειναι 5 κλασεις πιο πανω. Μιλαμε για ενα απο τα γρηγοροτερα σεντερ μπακ παγκοσμιως.
Athens έγραψε:ευκολα τραυματιζεται ο Ραικοβιτς, τραυματιας και ο Μολεντο...ωραιο διδυμο για του χρονου...βλεπω τζαβελλα παλι βασικο
ilovegame27 έγραψε:Μάλλον δεν μας κάνει ο βασικός γκολκίπερ της Εθνικής Αργεντινής!Τότε λέω να χτυπήσουμε η τον Ντε Χέα η τον Νόιερ που είναι διαθέσιμοι!
Βρε τι ακούμε βραδιάτικα
τελειο συστημα για τους σσ δεν φευγουν με τιποτα απ την ομαδαMīngus έγραψε:Αν κινούμαστε και για Moledo (πλην του Ραϊκοβιτς που φαίνεται σιγουράκι), τότε θα αποχαιρετίσουμε έναν εκ των Βίτορ ή Κόστα. Εκτός κι αν ο Κροάτης θέλει να παίξει με 3 σέντερ μπακ, κάτι που έχει εφαρμόσει και στην Χάιντουκ.
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Ταυρος ο τυπος και παιζει να εχει καλυτερη ντριπλα απ'όλους τους φετινους μας επιθετικους πλην Μακ...πολυθεσιτης λοιπον,το ταργκετ γκρουπ του Αγγελου...
Και εγώ... και πάρα πολλοί ακόμα. Βασικά αδερφέ απορώ πως υπάρχουν άτομα που τον θεωροούν τέρμα επιπέδου.ilovegame27 έγραψε:Παιδιά υπάρχει κάποιος που δεν θέλει Ρομέρο στον ΠΑΟΚ?
Εγώ θυμάμαι ότι στο μεταξύ μας παιχνίδι ήταν βράχος στην άμυνα ,είναι 27 όχι 35 αν είναι καλά πιστεύω οτι θα είναι λαυρακι,άσχετο ο μπαμπάς μου δεν ξέρει από διεθνές ποδόσφαιρο ,όταν τον είπα για τον καβασιμα με είπε οτι παρακολουθούσε το ακτιον24 που είχε βελγικο πρωτάθλημα και ο Ιάπωνας κρατούσε σχεδόν μόνος του την στάνταρ σε κάποια παιχνίδια και να τον πάρουμε άμεσα ,μεεκανε εντιπωση γιατί ποτέ δεν το έχει ξαναπεί για ξένο παικτηche4 έγραψε:ace79grpaok έγραψε:Αν είναι καλά θα τον πάρεις τώρα που όλοι κοιμούνται θα τον δώσεις τον χρόνο του και θα έχεις κάνει μια μεταγραφαρα οκης
ace τον ξερεις τον παιχτη σοβαρα τωρα εκτος απο youtube