Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από pgetsos »

Mīngus έγραψε:

Προσωπικά σίγουρα θα προτιμούσα Ρομέρο. Το θέμα δεν είναι όμως τι προτιμάμε αλλά τι μπορούμε να πάρουμε. Το παλικάρι είναι βασικός GK της Αργεντινής και 28 ετών. Λες να προτιμήσει τον ΠΑΟΚ όταν θα έχει πρόταση από ομάδα σε μεγάλο πρωτάθλημα και με καλά λεφτά;
Προς Θεού όχι, τεράστιος γκαφατζης
https://youtu.be/ZynS7SMoCiY (όποιος μπορεί ας το βάλει σαν βίντεο, είμαι από κινητό)

Βέβαια στο 1:45 έχει μια ωραία συνεργασία με έναν δικό μας https://youtu.be/UDSW6GDY33Y
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Εγώ τα ξέρω αυτά για τον Ρομέρο, γι'αυτό και είμαι συγκρατημένος.
Η ομάδα πονάει πρωταρχικά σε άλλες θέσεις, σημαντικότερες.
black death

Δημοσίευση από black death »

LeftPaok, δεν έχω δει τον Ίσακσον για να ξέρω αν τον προτιμώ από οποιονδήποτε άλλον, έχω δει όμως το Ρομέρο αρκετές φορές και έχω δει ότι είναι τέρμα της πλάκας, δεκαετίας '80, καλά ρεφλέξ και μέτριος σε όλα τα άλλα.
Άμα βάλεις και το κασέ του ως βασικού στην εθνική Αργεντινής (τρομάρα του), άσ' το καλύτερα...
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Από sport24.gr: Πρόταση από την Ελλάδα έχει ο 27χρονος Βραζιλιάνος πρώην κεντρικός αμυντικός της Μεταλίστ, σύμφωνα με τον ατζέντη του. Συνεργάστηκε με τον Άρνεσεν στην Ουκρανία.
Ελληνική ομάδα βάζει στο κάδρο της απόκτησης του 27χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μεταλίστ Χάρκιβ, ο ατζέντης του.
"Εάν η Ιντερνασιονάλ τον θέλει, έχει προτεραιότητα. Επέστρεψε στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα και θα ξεκινήσουμε συνομιλίες, τη Δευτέρα. Έχουμε τρεις-τέσσερις προτάσεις από τη Βραζιλία και μία από την Ελλάδα", υποστήριξε ο ατζέντης του Μολέντο, Ζιλμάρ Βελόζ στην UOL.
O Ροντρίγκο Μολέντο έγινε γνωστός με τη φανέλα της Ιντερνασιονάλ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 2010 έως το 2013. Την τελευταία διετία υπήρξε κάτοικος Ουκρανίας, φορώντας τη φανέλα της Μεταλίστ, από τη οποία αποχώρησε λόγω οφειλών της ουκρανικής ομάδας.
Τώρα είναι ελεύθερος. Αξίζει να σημειωθεί, χωρίς να σημαίνει τίποτα αυτό, ότι ο Δανός τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν και ο Ροντρίγκο Μολέντο συνεργάστηκαν στη Μεταλίστ, κατά την κοινή των θητεία.

Εχει κανείς άποψη για τον συγκεκριμένο?
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

LeftPaok έγραψε:
che4 έγραψε:αριστερε παοκτση και εγω τα σκεφτομαι αυτα με βαση τα αρδ αλλα πλεον αποφασισα να σχολιαζω μετα τις νακοινωσεις της παε ολα τα αλλα ειναι τζαμπα κουβεντες τελικα
Το Left είναι απ' το Λευτέρης αδερφέ καμία σχέση με πολιτική... Κατά τ' άλλα δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες..

δεν το εννοουσα πολιτικα και ποτε δε μιλξησα ουτε θα μιλησω πολιτικα εδω μεσα εκτος αν αφορα η πολιτικη τον ΠΑΟΚ

απο κει και περα να πω και γω την αποψη μου στην γκολκιπερολογια μιας και δεν υπαρχει αλλο θεμα

με τη σειρα

μπρκιτς
ισαακσον
σαμουραι
πλετικοσα

ρομερο και οτσοα ξεχαστε τα για μας και δεν ψηνομαι καθολου για τον πρωτο αντιθετως μαλλον ο οτσοα μετα την φυγη ρομπερτο ισως δυστυχως παει γαυρουα
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Παιδιά υπάρχει κάποιος που δεν θέλει Ρομέρο στον ΠΑΟΚ?Απλά δεν μπορείς να τον ικανοποιήσεις και οικονομικά αλλά και αγωνιστικά!
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Ροντρίγκο Μολέντο για Ελλάδα!

Πρόταση από την Ελλάδα έχει ο 27χρονος Βραζιλιάνος πρώην κεντρικός αμυντικός της Μεταλίστ, σύμφωνα με τον ατζέντη του. Δεν έπαιξε ούτε ένα ματς, πέρυσι!
Ελληνική ομάδα βάζει στο κάδρο της απόκτησης του 27χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μεταλίστ Χάρκιβ, ο ατζέντης του. Δεν έπαιξε ούτε ένα ματς πέρυσι λόγω τραυματισμού και διαφορών με την ουκρανική ομάδα.

"Εάν η Ιντερνασιονάλ τον θέλει, έχει προτεραιότητα. Επέστρεψε στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα και θα ξεκινήσουμε συνομιλίες, τη Δευτέρα. Έχουμε τρεις-τέσσερις προτάσεις από τη Βραζιλία και μία από την Ελλάδα", υποστήριξε ο ατζέντης του Μολέντο, Ζιλμάρ Βελόζ στην UOL.

O Ροντρίγκο Μολέντο έγινε γνωστός με τη φανέλα της Ιντερνασιονάλ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 2010 έως το 2013. Την τελευταία διετία υπήρξε κάτοικος Ουκρανίας, φορώντας τη φανέλα της Μεταλίστ, από τη οποία αποχώρησε λόγω οφειλών της ουκρανικής ομάδας. Δεν αγωνίστηκε καθόλου την περυσινή σεζόν, καθώς αρχικά είχε τραυματιστεί και στη συνέχεια είχε διαφορές με τη Μεταλίστ.

Τώρα είναι ελεύθερος. Αξίζει να σημειωθεί, χωρίς να σημαίνει τίποτα αυτό, ότι ο Δανός τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν και ο Ροντρίγκο Μολέντο συνεργάστηκαν στη Μεταλίστ, κατά την κοινή των θητεία.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εξαιρετικός μακαρι οτι λείπει
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

Ροντρίγκο Μολέντο
Ποδοσφαιριστής
Γέννηση: 27 Οκτωβρίου 1987 (ηλικία 27), Ρίο ντε Τζανέιρο, Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία
Ύψος: 1,88 m
Βάρος: 92 kg
Αρχή καριέρας: 2009σφ
Τρέχουσα ομάδα: ΦΚ Μεταλίστ Χάρκιβ ( #13 / Αμυντικός)

εγω πάντως πρωτη φορά βλέπω ποδοσφαιριστη που έχει παραπάνω κιλά σε συνάρτηση με ύψος
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

ο Μολεντο ειναι πολυ καλο σεντερ μπακ. Ειναι στυλ μαρκος Αντονιο μονο που ειναι 5 κλασεις πιο πανω. Μιλαμε για ενα απο τα γρηγοροτερα σεντερ μπακ παγκοσμιως.
Jojo-4

Δημοσίευση από Jojo-4 »

paoki_ έγραψε:ο Μολεντο ειναι πολυ καλο σεντερ μπακ. Ειναι στυλ μαρκος Αντονιο μονο που ειναι 5 κλασεις πιο πανω. Μιλαμε για ενα απο τα γρηγοροτερα σεντερ μπακ παγκοσμιως.
Αλλά τραυματίας.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Αν είναι καλά θα τον πάρεις τώρα που όλοι κοιμούνται θα τον δώσεις τον χρόνο του και θα έχεις κάνει μια μεταγραφαρα οκης
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

ilovegame27 έγραψε:Παιδιά υπάρχει κάποιος που δεν θέλει Ρομέρο στον ΠΑΟΚ?Απλά δεν μπορείς να τον ικανοποιήσεις και οικονομικά αλλά και αγωνιστικά!
Εγώ. Δε μου αρέσει καθόλου
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

STRAFNIK έγραψε:Ροντρίγκο Μολέντο
Ποδοσφαιριστής
Γέννηση: 27 Οκτωβρίου 1987 (ηλικία 27), Ρίο ντε Τζανέιρο, Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία
Ύψος: 1,88 m
Βάρος: 92 kg
Αρχή καριέρας: 2009σφ
Τρέχουσα ομάδα: ΦΚ Μεταλίστ Χάρκιβ ( #13 / Αμυντικός)

εγω πάντως πρωτη φορά βλέπω ποδοσφαιριστη που έχει παραπάνω κιλά σε συνάρτηση με ύψος
Jojo-4 έγραψε:
paoki_ έγραψε:ο Μολεντο ειναι πολυ καλο σεντερ μπακ. Ειναι στυλ μαρκος Αντονιο μονο που ειναι 5 κλασεις πιο πανω. Μιλαμε για ενα απο τα γρηγοροτερα σεντερ μπακ παγκοσμιως.
Αλλά τραυματίας.

υπερβαρος,τραυματιας και γρηγορος μαλιστα μονο μη μας βγει μαντουρος
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Jojo-4 έγραψε:
Αλλά τραυματίας.
εννοειται πως ειναι τραυματιας , σκεψου πως ειναι ενας παιχτης που παιζει για πλακα βασικος σε ομαδες τυπου βιγιαρεαλ, βαλενθια στα καλα του, μπορει και πιο πανω. Στα 27 του αν δεν ηταν τραυματιας θα αξιζε γυρω στα 10 μιλιονς. Δηλαδη απλησιαστος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”