Διακοπές

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

sn0ufel4 έγραψε:για σκιαθο τι λετε? εχει παει κανει σας???ειναι να παμε με κατι φιλαρακια αλλα δεν θα χουμε την δυνατοτητα να παρουμε αμξια η μηχανες!

υπαρχει κατι που δε πρεπει να χασουμε?? καπου που προτεινετε καπου που να μην παμε?

υγ:λιγα ζηταω :D
αδερφε επειδη πηγα 4 φορες τα τελευταια 7 χρονια η Σκιαθος εχει αλλαξει πολυ..
μπορεις να πας παντου με το λεωφορειο αλλα θα εισαι προετοιμασμενος για παστωμα, για ουρες ,ειδικα τις ωρες που φευγει ολος ο κοσμος απο τη θαλασσα
εχει φοβερες παραλιες, Κουκουναριες, Μπανανα, Αγια Ελενη να πας οπωσδηποτε, το Μανδρακι
και τα Αμπελακια που ειναι διπλα στις κουκουναριες ενας μικρος κολπισκος
γενικα θα ετοιμαστεις ομως να τα σκας παντου...8 ευρω στα πιο πολλα οι 2 ξαπλωστρες με την ομπρελα
απο κοσμο εχει ανεβει παρα πολυ τα τελευταια χρονια, καποτε το 2006 πχ που θυμαμαι εξω εβγαινες ανετα
πλεον, προπερσι πχ, στην Παπαδιαμαντη περπατας και γινεται πανικος, ο ενας πανω στον αλλο
στα κλασικα μαγαζακια με τις μαξιλαρες στο παλιο λιμανακι, δεν βρισκεις να κατσεις για ποτο η κοκτειλ..
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Οκ καταλαβα! Ευχαριστω πολυ παντως!

Σε γενικες γραμμες παντως πιστευω αξιζει απο οτι καταλαβαινω!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Και τα τρία αυτά νησιά (Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος) είναι πανέμορφα, καταπράσινα και με ωραίες θάλασσες. Όσο πιο μακριά πηγαίνεις βέβαια τόσο πιο ήσυχα είναι.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Εμεις θελουμε νταβαντουρι ομως αποστολη! Οποτε μια χαρα ειμαστε!
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Και τα τρία αυτά νησιά (Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος) είναι πανέμορφα, καταπράσινα και με ωραίες θάλασσες. Όσο πιο μακριά πηγαίνεις βέβαια τόσο πιο ήσυχα είναι.
Αν θέλεις κλαμπάκια και νταβαντούρι πας Σκιάθο. Αν θέλεις οικογενειακές διακοπές πας Σκόπελο και αν θέλεις κάτι πιο εναλλακτικό ή απλά να ηρεμήσει το κεφάλι σου πας Αλόννησο. Πάντως όντως και τα τρία νησιά είναι πολύ όμορφα...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Αν έρθει κανείς Σάμο ας στείλει να πιούμε κανένα ασπρόμαυρο τσίπουρο
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Κι όμως η Τήνος είναι πολύ όμορφη! Για να πω την αλήθεια ΟΛΗ η Ελλάδα είναι ευλογημένος τόπος γιατί έχει ΠΑΝΤΟΥ ομορφιές. Πολύ καλές παραλίες θα βρείτε και στην ηπειρωτική και στη νησιωτική Ελλάδα. Το καλό είναι ότι δεν έχουμε πολύ καφρίλα, γιατί όλοι αυτοί οι "οργισμένοι" πάνε δίπλα, στη Μύκονο.[/quote]

Ειδικότερα οι πιο δύσκολα προσβάσιμες παραλίες (Μαλί - Κουμελάς). Ωραία χωριά και καλοί άνθρωποι. Έκανε το διδακτορικό της η γυναίκα μου εκεί. Τώρα μεταξύ μας Αποστόλη, και η Μύκονος είναι όμορφη, αλλά ίσως να μην είναι για την ηλικία σου (και σορρυ για το θάρρος, εάν έχω υπερβεί τα όρια ανακαλώ προκαταβολικά). :oops:[/quote]

Η Μύκονος έχει πολύ ωραία νερά, αλλά μέσα δεν λέει τίποτε! Είναι πολύ πιο μικρή και ξερή, με περισσότερο συνωστισμό, αλλά ορισμένες παραλίες της, απλά δεν παίζονται! Επίσης για όσους την βρίσκουν με bars, αλκοόλ και σαχλοκουνήματα, συνιστάται. [/quote]

Μα για παραλίες μιλάμε. Για τα άλλα με μικρά παιδιά είναι λίγο δύσκολο πια.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Έχω ανέβει με τα μικρά Αθήνα,υπάρχει μαγαζί με μπλουζάκια η οτιδήποτε παοκτσηδικο; :-)
jb1989

Δημοσίευση από jb1989 »

Ρε παιδιά ήρθαμε Χαλκιδική αντροπαρέα και μας τα χάλασε η βροχή. Ρίξτε καμιά εναλλακτική πρόταση γιατί για beach bar δεν μας βλέπω...
jb1989

Δημοσίευση από jb1989 »

Ξέχασα να αναφέρω.Ελανη μένουμε
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Αν γουστάρετε χλίδα φαγητό, πάτε στο squirrel στην Σάνη.
Για μαγαζιά και μπαράκια (κανονικά, όχι μπιτσόμπαρα) πεταχτείτε Άφυτο.
ΑΑΑ, λαίμαι.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Kourdos έγραψε:Έχω ανέβει με τα μικρά Αθήνα,υπάρχει μαγαζί με μπλουζάκια η οτιδήποτε παοκτσηδικο; :-)
Αν κατεβείτε μοναστηράκι, μπορεί να βρείτε τίποτα μαιμού φανέλες στους μικροπωλητές.
Επίσης περάστε και από το καραιτάβλι, για να δουν τα παιδιά το εξοχικό μας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Άφυτο μη πάτε ΠΟΤΕ στο Λιοση (δεν ξέρω πού τονίζεται :mrgreen: ) γιατί έβαζαν αγγελίες στο internet για προσωπικό, έστελνα e-mail (καλοκαίρι 2013 ΚΑΙ καλοκαίρι 2014) δεν απαντούσαν ΠΟΤΕ! Κάθε 1-2 εβδομάδες ανέβαζαν εκ νέου αγγελία...
Από ένα σημείο και μετά έστελνα απλά για να στέλνω...μπορεί να πήραν και 30 e-mails από εμένα και στα δύο καλοκαίρια.. :lol:
Ale έγραψε:Επίσης περάστε και από το καραιτάβλι, για να δουν τα παιδιά το εξοχικό μας.
Εκεί που βγαίνουμε φωτογραφίες απ'έξω με ΠΑΟΚτσήδικα μπλουζάκια... ;) 8-)

Εγώ πάντως το καλοκαιράκι μου στη θάλασσα, μια χαρά..πολλή θάλασσα φέτος... Και με πληρώνουν κιόλας :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

RoMaN έγραψε:Άφυτο μη πάτε ΠΟΤΕ στο Λιοση (δεν ξέρω πού τονίζεται :mrgreen: ) γιατί έβαζαν αγγελίες στο internet για προσωπικό, έστελνα e-mail (καλοκαίρι 2013 ΚΑΙ καλοκαίρι 2014) δεν απαντούσαν ΠΟΤΕ! Κάθε 1-2 εβδομάδες ανέβαζαν εκ νέου αγγελία...
Από ένα σημείο και μετά έστελνα απλά για να στέλνω...μπορεί να πήραν και 30 e-mails από εμένα και στα δύο καλοκαίρια.. :lol:
Αχ, ρε αδερφέ, βαράς φλέβα.
Όχι ειδικά με το Λιοση, αλλά γενικά αν ήταν να μην πήγαινα στα μαγαζιά, όπου οι επικεφαλής είναι σταρδια-μπα, θα γινόμουν καλόγερος.
Τε-σπα.
Πάλι γκρίνιαξα.
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

karlat85 έγραψε:Αν έρθει κανείς Σάμο ας στείλει να πιούμε κανένα ασπρόμαυρο τσίπουρο
15 αυγουστου θα ερθω με ενα παοκτσακι ακομη κ της γυναικες μας για 8 μερες,περιμενω αναλυση του νησιου κ για τα τσιπουρα μεσα ειμαστε :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: ο σ.φ σαμου λειτουργει?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”