Igor Tudor
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Igor Tudor
ε ας αγορασει τιποτα απο το φιλαρακι του
εχουμε σε τιμη ευκαιριας
λουκας 10 χαρτια
μαντουρο 8 χαρτια
μαρτενς 12 χαρτια
και τον μεγαλο χακομπο δωρο
διαλεγει και παιρνει
εχουμε σε τιμη ευκαιριας
λουκας 10 χαρτια
μαντουρο 8 χαρτια
μαρτενς 12 χαρτια
και τον μεγαλο χακομπο δωρο
διαλεγει και παιρνει
ναι, αλλα η μπαρτσελόνα μεχρι το 16 δεν μπορεί να κανει μεταγραφές. θα τους έχουμε αμανάτι να κάθονται despe...

ειναι συμφωνίες που θα ισχύσουν με το πέρας της τιμωρίας...
αλλά το παμε πολύ οφ τοπικ παιδια...
αλλά το παμε πολύ οφ τοπικ παιδια...
- desperando
- Επικοινωνία:
εχοντας στο μυαλο μου την εικονα του παγκου μας την περασμενη σεζον απο κατι υπερμεσηλικες στα προθυρα της 3ης ηλικιας και την μιζερια και την κακογουστια που εβγαζε η εικονα τους και βλεποντας τωρα τον αρνεσεν σενιε πενιε σαν πλει μπου ταινιας του τζειμς,τον τουντορ παλικαρο 2 μετρα με ιταλικο στιλακι και αετησιο βλεμα, συν τον παβλαρα για τα πιο ΄΄πετσια
΄΄ πιστευω οτι η φετινη χρονια θα ειναι πολυ ΠΑΟΚ.
προσωπικα σαν να επανερχετε εκεινη η γκ..α που ειχε χαθει

Πάντα είχα την αίσθηση πως ιδανικός για τον πάγκο θα ήταν κάποιος βαλκάνιος. Μακάρι η θετική αύρα που υπάρχει να φανεί στο γήπεδο αλλά κυρίως στις κερκίδες γιατί απο μιζέρια τον τελευταίο καιρό είχαμε μπόλικη.

desperando έγραψε:εχοντας στο μυαλο μου την εικονα του παγκου μας την περασμενη σεζον απο κατι υπερμεσηλικες στα προθυρα της 3ης ηλικιας και την μιζερια και την κακογουστια που εβγαζε η εικονα τους και βλεποντας τωρα τον αρνεσεν σενιε πενιε σαν πλει μπου ταινιας του τζειμς,τον τουντορ παλικαρο 2 μετρα με ιταλικο στιλακι και αετησιο βλεμα, συν τον παβλαρα για τα πιο ΄΄πετσια΄΄ πιστευω οτι η φετινη χρονια θα ειναι πολυ ΠΑΟΚ.
++++

desperando έγραψε:εχοντας στο μυαλο μου την εικονα του παγκου μας την περασμενη σεζον απο κατι υπερμεσηλικες στα προθυρα της 3ης ηλικιας και την μιζερια και την κακογουστια που εβγαζε η εικονα τους και βλεποντας τωρα τον αρνεσεν σενιε πενιε σαν πλει μπου ταινιας του τζειμς,τον τουντορ παλικαρο 2 μετρα με ιταλικο στιλακι και αετησιο βλεμα, συν τον παβλαρα για τα πιο ΄΄πετσια΄΄ πιστευω οτι η φετινη χρονια θα ειναι πολυ ΠΑΟΚ.
+ 1232
+1985-1979Gimnistis έγραψε:Πάντα είχα την αίσθηση πως ιδανικός για τον πάγκο θα ήταν κάποιος βαλκάνιος. Μακάρι η θετική αύρα που υπάρχει να φανεί στο γήπεδο αλλά κυρίως στις κερκίδες γιατί απο μιζέρια τον τελευταίο καιρό είχαμε μπόλικη.
Το βλέπω από τώρα:stelyk έγραψε:Ο Λαουντρουπ παει για ΤΔ στην Μπαρτσελονα, ενημερωτικα.
Μυρωδιά, Ιβάν είχες συμφωνία με τον Λάουντρουπ και κράτησες τον Δανό με τις σαγιονάρες, ουστ λαμόγια της παε.
- Μπαρκαρούτσος
Καλωσόρισες!
Δεν τον ξέρω σαν όνομα, είμαι διατεθιμένος να κάνω υπομονή ως τον Οκτώβρη, το πολύ... Ελπίζω ο Σαββίδης να έχει κανονίσει για back-up κανέναν Χάβο, όχι πάλι Γεωργιάδη!!!
Τι γουστάρει αυτός, ξέρουμε; 1-0 σαν τον Santos; Πιο επιθετικά πράγματα; Με τις ακαδημίες τι σχέση έχει;
Με χαλάει που δωνοφέρνει λίγο η φάτσα του ρε γαμώτο...
Προτείνω όσοι μετά από κανένα δίμηνο θα δηλώνουν φαν του, να μη λέγονται "Τουντορόσκυλα" ή "Τουντοροφύλακες", αλλά The Tudors!
Δεν τον ξέρω σαν όνομα, είμαι διατεθιμένος να κάνω υπομονή ως τον Οκτώβρη, το πολύ... Ελπίζω ο Σαββίδης να έχει κανονίσει για back-up κανέναν Χάβο, όχι πάλι Γεωργιάδη!!!

Τι γουστάρει αυτός, ξέρουμε; 1-0 σαν τον Santos; Πιο επιθετικά πράγματα; Με τις ακαδημίες τι σχέση έχει;
Με χαλάει που δωνοφέρνει λίγο η φάτσα του ρε γαμώτο...
Προτείνω όσοι μετά από κανένα δίμηνο θα δηλώνουν φαν του, να μη λέγονται "Τουντορόσκυλα" ή "Τουντοροφύλακες", αλλά The Tudors!

- Black&White
Καλώς το Λαλάκη τον εισαγόμενο!

- desperando
- Επικοινωνία:
- abc_o_ karpouzas