Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Ale »

obanebane έγραψε:Καλα αυτος ο fn ειναι πολυ διασκεδαστικος. :lol:

Υ.Γ Οργανο κανε μου τη χαρη και ξεμπαναρε τον karelia (ξερω οτι για να τον αποβαλεις εσυ εκανε χοντρη μακακια) στο ζηταω σαν χαρη.
Νομιζω οτι δεν πρεπει να λειπουν τετοιες φωνες απο το φορουμ παρα τη θεληση τους.

Υ.Γ1 Ο karelias ειναι ενας απο τους 2-3 που εχω μαλωσει ασχημα εδω μεσα πριν απο αρκετα χρονια.
Κάτι με λέει, πως ο άφιλτρος δεν έχει σταματήσει να γράφει.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Καλορίζικος μεγάλε και καλή πορεία...
Φτάσε τον ΠΑΟΚ ψηλά για να ανέβεις κι εσύ μαζί του!
Πάμε δυνατά να πετάξουμε τα κολύρια!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

MANIAKOS έγραψε:Ρίσκο αφου θέλαμε τριανταεφταχρονο γιατι δε φέρανε δικό μας παιδί γκαρσια Ίβιτς κλπ;ι
ναι.. μια και ειδαμε προκοπη τοσο καιρο με τα δικα μας παιδια, ε?

φτανει πια με τα "δικα μας παιδια". Χορτασαμε επιτυχιες. Αν γινεται να φυγουν και απο την Κ20 και απο την Κ4 και απο παντου τα "δικα μας παιδια", εγω ευχαριστημενος θα ειμαι. Ακομα και για τον πολυαγαπημενο μας Παμπλο, εχω επιφυλαξεις κατα ποσο χωραει σε αυτην τη νεα προσπαθεια που γινεται. Δεν μπορω να καταλαβω ποιος θα ειναι ο ρολος του και γιατι. Θεωρω πως ειναι καθαρα μια κινηση της διοικησης για να γλυκαθει ο κοσμος και μονο και για κανεναν αλλον λογο. Και τετοιες λογικες νομιζω πως δεν εχουν καμια θεση στον σοβαρο, επαγγελματικο σχεδιασμο που ολοι ελπιζουμε πως θα κανει ο Αρνεσεν. Φυσικα και ειναι ΠΑΟΚτσακι σπανιο ο Παμπλο και ψυχαρα... αυτο ομως απο μονο του δεν ειναι αρκετο. Εκτος αν τον βαλουμε οργανωτη στην 4. Ταμαμ! Δεν μειωνω σε καμια περιπτωση την τεραστια ποδοσφαιρικη του αξια. Ομως, αλλο η αξια του ως ποδοσφαιριστης και αλλο η αξια του σε νεους ρολους που ουτε καν ο ιδιος εχει δοκιμασει και δεν ξερει τις δυναμεις του.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

CCCP έγραψε:Ελεος ρε γαμώτο, Tudor ειναι οχι TuNdor :mrgreen:
Μαλλον αναφερεσαι στους ΑΡΔ.. :mrgreen: :mrgreen: Εβαλα κι εγω ν ακουσω ραδιοφωνο μετα απο πολυ καιρο μπας και ακουσω καμια δηλωση του νεου προπονητη και το ΤουΝτορ πηγαινε συνεφο.. Εδω ρε συ ακομα και το Champions League οι περισσοτεροι αρδ (ακομα και οι ..κορυφαιοι μη χεσω) το λενε ΛιΝγκ. Η ασχετοσυνη, η αμορφωσια και η ανικανοτητα σε ολο της το μεγαλειο.

Συγχαρητηρια στον Αρκαδοποντιο για το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ του αρθρο στην κεντρικη.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Επειδη ακουω κατι γιατι δε φεραμε γκαρσια κλπ... ποσο αμπαλοι παιζει να ειστε ρε ? Σας εχει χαζεψει η προσωπολατρεια.. ο γκαρσια δεν εχει καν διπλωμα προπονητη κ θα τον εβαζες να δουλεψει. Ελεος με μερικους
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

Thanix έγραψε:Μόλις με πηρε τηλέφωνο ένας φίλος και μου είπε ότι σε εκπομπή ο παραγωγος λέει ότι σας έφεραν τον πουθενά για προπονητή.
Τέτοια νευρα και παράλληλα στεναχώρια, για την σήψη που επικρατεί από τα ρεμάλια και που έχουν δηλητηριάσει τον κόσμο, είχα χρονια να νιώσω.

Δεν μπορώ άλλο φτάνει πια!Αφήστε τον ΠΑΟΚ να ηρεμήσει!
Thanix κατ αρχας αδερφε υποκλινομαι για το ρεπορταζ, τον χειρισμο του ρεπορταζ και το χιουμορ που εβγαλες χωρις να συφιλιαστεις με την γκρινια μας
στην συνεχεια σου λεω να πεις τον φίλο σου πρωτον οτι αν δεν μπορει να βγει στον αερα και να του πει οτι ειναι γλίτσης να μην τον ξαναακούσει και δευτερον να μη συμβαλει στην εξαπλωση της γλίτσας ενημερώνοντας

αν και σερβοφιλος εχω σε μεγαλύτερη εκτιμηση την κροατικη ποδοσφαιρικη παιδεια γιατι ο συνδυασμός της εχει λιγο λιγοτερο ταλεντο απο την σερβικη αλλα στην θεση της βαζει περισσότερη ποδοσφαιρική λογική

wellcome to PAOK Igor
hope soon we can feel you as one of us
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

καλώς όρισε το παλικάρι!
ειλικρινά μετά τις αποτυχημένες επιλογές προπονητών των τελευταίων χρόνων πιστεύω ότι το θέμα αποτελέσματος έχει να κάνει με χημεία, τύχη, ικανότητα, εμπειρία, να σε αφήσουν να κάνεις τη δουλειά σου και να αφήσουν την ομάδα να κάνει τη δουλειά της
οπότε αν είναι η πλούσια εμπειρία που λύπει μόνο από τον Κροάτη αρκεί να περάσουν στα γρήγορα από το μυαλό μας ονόματα όπως Άγγελος και Στέφενς
να είναι γερός, να έχει στήριξη, να μην είμαστε εμείς γκρινιάρηδες και όλα θα πάνε καλά
άντε ρε ΠΑΟΚάρα και δεν μπορώ άλλο ...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

sic-4 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Ρίσκο αφου θέλαμε τριανταεφταχρονο γιατι δε φέρανε δικό μας παιδί γκαρσια Ίβιτς κλπ;ι
ναι.. μια και ειδαμε προκοπη τοσο καιρο με τα δικα μας παιδια, ε?

φτανει πια με τα "δικα μας παιδια". Χορτασαμε επιτυχιες. Αν γινεται να φυγουν και απο την Κ20 και απο την Κ4 και απο παντου τα "δικα μας παιδια", εγω ευχαριστημενος θα ειμαι. Ακομα και για τον πολυαγαπημενο μας Παμπλο, εχω επιφυλαξεις κατα ποσο χωραει σε αυτην τη νεα προσπαθεια που γινεται. Δεν μπορω να καταλαβω ποιος θα ειναι ο ρολος του και γιατι. Θεωρω πως ειναι καθαρα μια κινηση της διοικησης για να γλυκαθει ο κοσμος και μονο και για κανεναν αλλον λογο. Και τετοιες λογικες νομιζω πως δεν εχουν καμια θεση στον σοβαρο, επαγγελματικο σχεδιασμο που ολοι ελπιζουμε πως θα κανει ο Αρνεσεν. Φυσικα και ειναι ΠΑΟΚτσακι σπανιο ο Παμπλο και ψυχαρα... αυτο ομως απο μονο του δεν ειναι αρκετο. Εκτος αν τον βαλουμε οργανωτη στην 4. Ταμαμ! Δεν μειωνω σε καμια περιπτωση την τεραστια ποδοσφαιρικη του αξια. Ομως, αλλο η αξια του ως ποδοσφαιριστης και αλλο η αξια του σε νεους ρολους που ουτε καν ο ιδιος εχει δοκιμασει και δεν ξερει τις δυναμεις του.

Τρολαρω αδερφε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

kataramenos5 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Ρίσκο αφου θέλαμε τριανταεφταχρονο γιατι δε φέρανε δικό μας παιδί γκαρσια Ίβιτς κλπ;
Σταματα ρε. Θα σε πιστεψουν στο τελος(δε θελουν και πολυ)
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις επιβεβαιωθηκες :opaokara: :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Επομενο ηταν αφου το παρακανες ..λιγακι αφου :lol:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Πάμε γερά ρε Tudor για την αναγέννηση του ΠΑΟΚ! Καλωσήλθες στον πλανήτη ΠΑΟΚ!
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ZamanFou έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε:καλωσηρθες Ιβαν
καλες επιτυχιες με την ΠΑΟΚΑΡΑ μας
:opaokara:
Παλαιοημερολογιτης ρε θανο..? :shock: :o
Αργησες μερικα χρονια.. :lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ποπο ρε φιλε
απο τα τσιπουρα στις 3.30 το πρωι το Ιγκορ για ποτε γινεται Ιβαν
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Welcome to PAOK Igor!

Soon you'll be one of us!

Σιδεροκέφαλος και καλές και πολλές επιτυχίες!

Έχω ψηθεί πολύ με την πάρτη του πάντως. Δώστε του παιχταράδες, και θα δούμε ωραία μπάλα.

Και εμείς, το νου σας "ρεμάλια"...ΣΤΗΡΙΞΗ!!!

ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Κλείστε τα ράδια, η θέση μας είναι στα τσιμέντα! Όπου βλέπουμε δόλο και προπαγάνδα και τις κλασικές τακτικές αλλόθρησκων, οπαδών της Εγκλ.Οργ. Πειραιώς, και αρδόβλακων, υπερασπιζόμαστε την ομάδα!

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Πληρώθηκαν τα χρέη - ο ΠΑΟΚ ΚΑΘΑΡΟΣ!
Άδειασε η ΠΑΕ από παλιές φρουρές!
Ήρθε ένας από τους κορυφαίους ΑΔ σε όλη την Ευρώπη, μετά από Τσέλσι, Αιντχόφεν, Αμβούργο κλπ, στον ΠΑΟΚ μας!
Έχουμε φιλόδοξο, ταλαντούχο, ορεξάτο, με παραστάσεις, και έγκριση του από πάνω, άφθαρτο νέο προπονητή!
Βγάλτε τα διαρκείας μαμώ να δείτε πως στηρίζει (ξανά) ο ΠΑΟΚτσής!
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Είδα φάτσες από το προπονητικό τιμ του Ιγκορ και θα έχει πολύ γέλιο στην προπόνηση αν κάνα δικό μας καλόπαιδο κάνει καμια κουτσουκέλα ..... Εικόνα

'ΚΟΨΩ ΚΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΝΤΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ" φάση :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”