Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Ρίσκο αφου θέλαμε τριανταεφταχρονο γιατι δε φέρανε δικό μας παιδί γκαρσια Ίβιτς κλπ;
Ίδιος ο σιλντεφελντ ειναι
Υγ καλή επιτυχία στο τρελοκομείο που ήρθες .. Αν Ι σαββιδης δε χώνεται ο αρνεσεν ασφαλώς θα τον στηρίξει
Ίδιος ο σιλντεφελντ ειναι
Υγ καλή επιτυχία στο τρελοκομείο που ήρθες .. Αν Ι σαββιδης δε χώνεται ο αρνεσεν ασφαλώς θα τον στηρίξει
Ψηλέ, σου εύχομαι να φτιάξεις μια ομάδα που θα είναι ξανά ΠΑΟΚ... Σας εμπιστεύομαι παρέα με τον Δανό ότι θα φτιάξετε μια ΟΜΑΔΑ που θα παίζει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... Όσον αφορά τους ΑΡΔ, ε σας βαρέθηκα πια... Τι με τα 1+1+1 τι με ό, τι έχετε γράψει για βοηθούς κ Αρνεσεν... Είστε ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ στημένοι και κακοπροαιρετοι;;;
Κανε τον ΠΑΟΚ σαν την άλλη ασπρόμαυρη που ήσουν.
Σου εύχομαι να φύγεις αφού ολοκληρώσεις τις προσδοκίες σου και τα όνειρα μας.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σου εύχομαι να φύγεις αφού ολοκληρώσεις τις προσδοκίες σου και τα όνειρα μας.
η θέση του προπονητή του ΠΑΟΚ εχει κατι το μυθικό..πραγματικός άθλος σ όποιον καταφέρνει να την εχει έστω για μια ολοκληρωμένη χρονια ..αν ζούσε ο μυθικός Ηρακλής ισως τα κατάφερνε οπως με τους άλλους άθλους ...ελπιζω να εχεις κατι απο Ηρακλή γιατί δε ξερεις που εχεις μπλέξει .. Σιδεροκέφαλος
- stavrospgr
Re: Igor Tudor - welcome
Καλώς μας ήρθε, πολύ βασικό το ότι ο Πρόεδρος επιτέλους αφήνει τους επαγγελματίες να κάνουν τη δουλειά τους.
συμφωνωOthin έγραψε:ΥΓ2. Πολύ καλό το άρθρο του Μήλιου, ενός από τους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού δημοσιογράφους που ακόμα εκτιμώ.
- paokovios1974
Welcome Igor Tudor from now on
you are
Ευχομαι ολοψυχα η ομαδα που θα δημιουργησετε Μαζι με τον Frank να ειναι βγαλμενη απο τις ονειρωξεις μας.
ΥΓ Τετοιο θετικο κλιμα εχω καιρο να δω εδω μεσα.ΑΡΔ, μαλλον σας εχουμε γραμμενους.
Thanix,εκτοξευσες το ρεπορταζ σε δυσθεωρητα για χοντρους επιπεδα.
ΥΓ 2 ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Ευχομαι ολοψυχα η ομαδα που θα δημιουργησετε Μαζι με τον Frank να ειναι βγαλμενη απο τις ονειρωξεις μας.
ΥΓ Τετοιο θετικο κλιμα εχω καιρο να δω εδω μεσα.ΑΡΔ, μαλλον σας εχουμε γραμμενους.
Thanix,εκτοξευσες το ρεπορταζ σε δυσθεωρητα για χοντρους επιπεδα.
ΥΓ 2 ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΡΙΞΗ
- back in black
Μόνο ένας ΤΔ με το ειδικό βάρος του Αρνενσεν θα μπορούσε να προτείνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσιας του ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση απο τον Tudor.
Η καταστροφική χρονιά που περασε , η οργή/απογοήτευση του κοσμου, τα νέα δεδομένα με την απελευθέρωση του ΠΑΟΚ απο τα δεσμά των δυσβάστακτων χρεών του και οι δικαστικές εξελίξεις του χοντρού και των δορυφόρων του, συνθέτουν ένα αρκετα πολυπλοκο περιβάλλον, μέσα στο οποιο η ομάδα πρέπει να συγκροτηθεί, να λειτουργήσει και να επιτύχει.
Σε αυτό το πολύπλοκο περιβάλλον η ομάδα αποφασίζει να ακολουθήσει το δύσκολο δρόμο, εκπλήσσοντας
/σοκάροντας (όπως το βλεπει ο καθένας) τους πάντες και προσλαμβάνει για την επομενη τριετία έναν προπονητή νέο, άπειρο αλλα φιλοδοξο, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να επιλέξει τον ευκολο δρόμο με την πρόσληψη ενός πιο ηχηρού ονόματος.
Το σίγουρο είναι οτι με την πρόσληψη Tudor η διοίκηση αποφασίζει πλεον να λειτουργησει βάση οργανωμένου σχεδίου, προσπερνόντας το γεγονος οτι σαν όνομα δεν ενθουσιαζει τον κόσμο, ο οποιος στην απελπισία του φαίνεται σαν να περίμενε όνομα επίπεδου τουλάχιστον Μουρίνιο.
Έχω την αίσθηση ότι το ίδιο οργανωμένο σχέδιο θα ακολουθηθεί και στη συνεχεια με τους πάικτες που θα έρθουν, οι οποίοι θα έρθουν όχι για να ενθουσιάσουν προσκαιρα τον κόσμο αλλα για να υπηρετήσουν πιστά το σχέδιο ανάπτυξης που έχει καταστρωθεί.
Με βάση τα παραπάνω νομιζω ότι η κριτική μας θα πρέπει να γίνει συνολικά και στο τέλος της νέας προσπαθειας, μετά την επιτυχία ή αποτυχία του σχεδίου και όχι αποσπασματικά, με αφορμή την έλευση του προπονητή και των παικτών ή των όποιων αποτελεσμάτων.
Προσωπικά έχω τη διαίσθηση ότι πλεον η ομάδα οργανώνεται καλύτερα και παρότι ο χρόνος μας πιέζει εφέτος θα δούμε καλύτερα πράγματα
Η καταστροφική χρονιά που περασε , η οργή/απογοήτευση του κοσμου, τα νέα δεδομένα με την απελευθέρωση του ΠΑΟΚ απο τα δεσμά των δυσβάστακτων χρεών του και οι δικαστικές εξελίξεις του χοντρού και των δορυφόρων του, συνθέτουν ένα αρκετα πολυπλοκο περιβάλλον, μέσα στο οποιο η ομάδα πρέπει να συγκροτηθεί, να λειτουργήσει και να επιτύχει.
Σε αυτό το πολύπλοκο περιβάλλον η ομάδα αποφασίζει να ακολουθήσει το δύσκολο δρόμο, εκπλήσσοντας
/σοκάροντας (όπως το βλεπει ο καθένας) τους πάντες και προσλαμβάνει για την επομενη τριετία έναν προπονητή νέο, άπειρο αλλα φιλοδοξο, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να επιλέξει τον ευκολο δρόμο με την πρόσληψη ενός πιο ηχηρού ονόματος.
Το σίγουρο είναι οτι με την πρόσληψη Tudor η διοίκηση αποφασίζει πλεον να λειτουργησει βάση οργανωμένου σχεδίου, προσπερνόντας το γεγονος οτι σαν όνομα δεν ενθουσιαζει τον κόσμο, ο οποιος στην απελπισία του φαίνεται σαν να περίμενε όνομα επίπεδου τουλάχιστον Μουρίνιο.
Έχω την αίσθηση ότι το ίδιο οργανωμένο σχέδιο θα ακολουθηθεί και στη συνεχεια με τους πάικτες που θα έρθουν, οι οποίοι θα έρθουν όχι για να ενθουσιάσουν προσκαιρα τον κόσμο αλλα για να υπηρετήσουν πιστά το σχέδιο ανάπτυξης που έχει καταστρωθεί.
Με βάση τα παραπάνω νομιζω ότι η κριτική μας θα πρέπει να γίνει συνολικά και στο τέλος της νέας προσπαθειας, μετά την επιτυχία ή αποτυχία του σχεδίου και όχι αποσπασματικά, με αφορμή την έλευση του προπονητή και των παικτών ή των όποιων αποτελεσμάτων.
Προσωπικά έχω τη διαίσθηση ότι πλεον η ομάδα οργανώνεται καλύτερα και παρότι ο χρόνος μας πιέζει εφέτος θα δούμε καλύτερα πράγματα
Re: Απ: Igor Tudor
Γράφεις σε λάθος forum ρε μάστορα.fn1m έγραψε:Δυστυχώς δεν θα κάνει παρέλαση, οι οπαδοί θέλουν το γκαρσια στη θέση του.
ΥΓ. Είσαι και άγαρμπος πανάθεμά σε...
Μόλις με πηρε τηλέφωνο ένας φίλος και μου είπε ότι σε εκπομπή ο παραγωγος λέει ότι σας έφεραν τον πουθενά για προπονητή.
Τέτοια νευρα και παράλληλα στεναχώρια, για την σήψη που επικρατεί από τα ρεμάλια και που έχουν δηλητηριάσει τον κόσμο, είχα χρονια να νιώσω.
Δεν μπορώ άλλο φτάνει πια!Αφήστε τον ΠΑΟΚ να ηρεμήσει!
Τέτοια νευρα και παράλληλα στεναχώρια, για την σήψη που επικρατεί από τα ρεμάλια και που έχουν δηλητηριάσει τον κόσμο, είχα χρονια να νιώσω.
Έχει χαρακτηριστικά που καθιστούν ενδιαφέρουσα τη περίπτωσή του.
Μακάρι να στηριχθεί με ροστερ πρωταθλητισμού.
Μακάρι να στηριχθεί με ροστερ πρωταθλητισμού.
Ίσως, το λέω για Για δεύτερη φορά, η ΠΑΕ θα πρέπει να ξεκινήσει αγωγές... Για να σφίξουν οι πρωκτοι ορισμένωνThanix έγραψε:Μόλις με πηρε τηλέφωνο ένας φίλος και μου είπε ότι σε εκπομπή ο παραγωγος λέει ότι σας έφεραν τον πουθενά για προπονητή.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Λάθος πιλοτε, η ΠΑΕ πρέπει να αγοράσει μερικά παλούκια... Για να χαλαρώσουν οι πρωκτοι ορισμένων εξ αυτών