σωστο κι αυτο..joshua έγραψε:Η χρονια που περασε ηταν η καλυτερη δυνατη,απολυτως αναμενομενη και σωτηρια καθως μας απαλλαξε απο μια σειρα παρασιτικων οργανισμων.
Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Καλος ήρθες..μακαρι να εξαντληθει το συμβολαιο σου και γιατί οχι να μην ανανεωθεί...σε πιστευω πολυ

- ΑποστόληςΑ
+1desperando έγραψε:τι λες βρε ΠΑΕ ΠΑΟΚ 3ετες? 1+1 ειναι ρωτα και τον μπουλι αν δεν πιστευεις
Σιδεροκέφαλος! Εύχομαι να φτιάξεις την ομάδα που θέλουμε και να πάρεις τους τίτλους που ποθούμε.
- sakis_the_fraud
Καλως ηρθες κοουτς ευχομαι πολλες επιτυχιες με την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
Υ.γ. ρε τοσκιτση εχεις πολυ πλακα, ακου εκει 1+1 χαχαχαχαχαχαχαχα 2η κιτρινη πηρες μετα το "δεν θα ερθει ο αρνεσεν" και αισιως ξηλωθηκες απο τα bookmarks.
Υ.γ. ρε τοσκιτση εχεις πολυ πλακα, ακου εκει 1+1 χαχαχαχαχαχαχαχα 2η κιτρινη πηρες μετα το "δεν θα ερθει ο αρνεσεν" και αισιως ξηλωθηκες απο τα bookmarks.
το έβαλα στο Google Translate και η γκόμενα-ρομπότ τονίζει την 1η συλλαβήsic-4 έγραψε:Ξέρει κάποιος ποιο είναι το σωστό: Τούντορ ή Τουντόρ;

Καλώς ήρθες, μόνο τα θετικά να αναδεικνύουμε παιδιά, ας το κάνουμε μια χρονιά!!
- ΑποστόληςΑ
Έτσι. Ουδέν κακόν αμιγές καλού.joshua έγραψε: Η χρονια που περασε ηταν η καλυτερη δυνατη,απολυτως αναμενομενη και σωτηρια καθως μας απαλλαξε απο μια σειρα παρασιτικων οργανισμων.
Kourdos έγραψε:το έβαλα στο Google Translate και η γκόμενα-ρομπότ τονίζει την 1η συλλαβήsic-4 έγραψε:Ξέρει κάποιος ποιο είναι το σωστό: Τούντορ ή Τουντόρ;
Καλώς ήρθες, μόνο τα θετικά να αναδεικνύουμε παιδιά, ας το κάνουμε μια χρονιά!!
χα χα χα... νατος ο google master...

Είναι νέος και θέλω να πιστεύω φιλόδοξος και με όρεξη ..Εχει τις υψηλότερες παραστάσεις που μπορεί να εχει ένας παίκτης (τελικό c.l) και εχει αγωνιστεί σε ένα απο τα πιο εξελιγμένα σε άποψη τακτικής πρωταθλήματα.. Εχει πάρει μέρος σε προπονήσεις υπό τις οδηγίες των Λίπι, Καπέλο, Αντσελοτι, Ντεσαμπς και άλλων..
Λιγο μυαλό να εχει -που νόμιζω σαν παίκτης το είχε δείξει- δεν βλεπω το λόγο γιατί να μην εξελιχθεί σαν τους υπόλοιπους προπονητές της νέας γενιάς με αντίστοιχες παραστάσεις..
Είναι ιςως η πρώτη φορά απο την εποχή του Σαββιδη που πιστεύω οτι η επιλογή προπονητή έγινε με σωστά κριτήρια (γιατί και με τον στέφενς ειχα ενθουσιαστεί λόγο ονόματος αλλα με μια πιο ώριμη σκέψη ο άνθρωπος είχε κανει τόσα στην καριέρα του και κακά τα ψέματα σε μας ήρθε στα τελειώματα του)
Λιγο μυαλό να εχει -που νόμιζω σαν παίκτης το είχε δείξει- δεν βλεπω το λόγο γιατί να μην εξελιχθεί σαν τους υπόλοιπους προπονητές της νέας γενιάς με αντίστοιχες παραστάσεις..
Είναι ιςως η πρώτη φορά απο την εποχή του Σαββιδη που πιστεύω οτι η επιλογή προπονητή έγινε με σωστά κριτήρια (γιατί και με τον στέφενς ειχα ενθουσιαστεί λόγο ονόματος αλλα με μια πιο ώριμη σκέψη ο άνθρωπος είχε κανει τόσα στην καριέρα του και κακά τα ψέματα σε μας ήρθε στα τελειώματα του)
- ο τζο ο νάγκμπε
Καλωσήρθες και καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ μας!
Μ αρέσει σαν επιλογή και μ αρέσει η αίσθηση που βγάζει η ομάδα με Αρνεσεν.
Ελπίζω να έχεις τη στήριξη που πρέπει. Ας ξεκολλησουμε κ από τη θεωρία του
"έμπειρου" υπερήλικα και του νεαρού= "ρίσκου". Οι ευρωπαικες ομάδες των εκατοντάδων εκατομμυρίων δεν είναι τρελοί που αναθέτουν σε νέους και λιγότερο έμπειρους προπονητές τη διαχείριση. Το παν είναι να υπάρχει από πίσω οργανωμένο σύστημα στην ομάδα, και εμείς έχουμε τώρα τον άνθρωπο να το κάνει. Μόνο με το αρρωστημένο κλίμα γύρω από την ομάδα δεν ξέρω τί μπορεί να γίνει... ελπίζω να κάνουμε κανα βήμα κ μεις αν και δεν έχω ψευδαισθήσεις.
Πάντως ανυπομονώ να δω το πρότζεκτ του νέου ΠΑΟΚ μας και ταυτόχρονα έχω όλη την υπομονή του κόσμου
αν γίνει σοβαρη δουλειά που θα οδηγεί σε σταθερή ανάπτυξη την επόμενη 3ετία
Μ αρέσει σαν επιλογή και μ αρέσει η αίσθηση που βγάζει η ομάδα με Αρνεσεν.
Ελπίζω να έχεις τη στήριξη που πρέπει. Ας ξεκολλησουμε κ από τη θεωρία του
"έμπειρου" υπερήλικα και του νεαρού= "ρίσκου". Οι ευρωπαικες ομάδες των εκατοντάδων εκατομμυρίων δεν είναι τρελοί που αναθέτουν σε νέους και λιγότερο έμπειρους προπονητές τη διαχείριση. Το παν είναι να υπάρχει από πίσω οργανωμένο σύστημα στην ομάδα, και εμείς έχουμε τώρα τον άνθρωπο να το κάνει. Μόνο με το αρρωστημένο κλίμα γύρω από την ομάδα δεν ξέρω τί μπορεί να γίνει... ελπίζω να κάνουμε κανα βήμα κ μεις αν και δεν έχω ψευδαισθήσεις.
Πάντως ανυπομονώ να δω το πρότζεκτ του νέου ΠΑΟΚ μας και ταυτόχρονα έχω όλη την υπομονή του κόσμου
αν γίνει σοβαρη δουλειά που θα οδηγεί σε σταθερή ανάπτυξη την επόμενη 3ετία
- Panos Fanfaras
-
- dravinosRa