Χτες μεσημέρι που τον άκουγα, έλεγε ότι ο Ιβάν δεν πλήρωσε, απλώς έδωσε δάνειο και γι αυτό δεν κυκλοφόρησε. Ποιο σίχαμα πεθαίνεις!!!!eorptol έγραψε:ποιον λετε αυτον που ελεγε οτι θα κυκλοφορησει γυμνος στην αριστοτελους αν ο Ιβαν πληρωνε τα χρεη ?......κυκλοφορησε ο ομορφαντρας ?:)
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Δάνεισε η δεξιά την αριστερή του τσέπη; έλα μωρέ δεν φταίει ο φαλακρας ρώτησα 52 παοκτσηδες και με το είπανε, όγδοοι θα είμαστε μέχρι να επιστρέψει ο μεγάλος Ρούλης
Καλη πτωχευση σε ολες τις αθλητικες εφημεριδες και τα ραδιοφωνα
Υπαρχουν παρα πολλες οικογενειες που τρωνε το ψωμάκι τους απο ραδιοφωνα και εφημεριδες και δεν εχουν εχουν καμια σχεση με τους ΑΡΔ του ΠΑΟΚ
Ας μη τους βαζουμε ολους στο ιδιο καζάνι
Ας μη τους βαζουμε ολους στο ιδιο καζάνι
Αυτος που αξιζει δε χανεται. Δεν εχει αναγκη ο τοπος απο τετοιες γλοιωδεις προσπαθειες ενημερωσης
Καλα καλα,φιλος μου 45 χρονωνμε 3 παιδάκια τεχνικος Η/Υ στον ομιλο Μακεδονία, οπου ανήκουν και τα σπορ,πανε πες σε αυτον αν μείνει μερικα μηνακια χωρις δουλειά οτι οποιος αξιζει δεν χάνετε,
Σε μια Θεσσαλονίκη που περισσεύουν οι δουλειές
Σε μια Θεσσαλονίκη που περισσεύουν οι δουλειές
Τα σπορ του βορρα τα διαβαζαν λογες εκατονταδες κοσμου. Με το πεπαλαοωμενο ντιζαιν, την μηδενικη αρθρογραφια, και τος ελαχιστες σε αριθμο πενες αποψης ηταν ζητημα χρονου να κλεισουν. Οι εφημεριδες για να επιζησουν πρεπει να πουλανε αποψη. Κ αποψη οχι οπαδικοκανιβαλιζουσα αλλα με επιχειρηματα. Η ειδηση πλεον δεν πουλιεται στις εφημεριδες. Δικιο εχεις για τον φιλο σου. Απλα το μεσο που εργαζεται το προσπερασε η τεχνολογια.
Δεν διαφωνω σε αυτο που λες,καθε αλλο εχεις απολυτο δικιο
αλλα αλλο αυτο και αλλο το :
"Καλη πτωχευση σε ολες τις αθλητικες εφημεριδες και τα ραδιοφωνα"
αλλα αλλο αυτο και αλλο το :
"Καλη πτωχευση σε ολες τις αθλητικες εφημεριδες και τα ραδιοφωνα"
Οσο πουλανε κανιβαλισμο κ ουσιαστικα το τιποτα αυτο θα θελω. Γνωστο ραδιοφωνο της πολης επιβιωνει χρονια με μονιμο θεμα καθε βραδυ ποιος εχει πιο πολυ κοσμο στα λαγκαδικια στην γουμενισσα στην αψαλπ και τις σαππες. αυτα δεν ειναι ραδιοφωνα. Ειναι οχετος. Καλο κλεισιμο λοιπον. Οσοι εχουν ακουσει bbc sport fm, μπορουν να καταλαβουν τι ια πει αθλητικο ραδιο
Το μονο που μπορω να σου ευχηθω να μη βρεθείς ποτε στην θέση καποιου εργαζόμενου αυτου που εύχεσαι να χασει την δουλειά του
E, καλα...κι εγω ακουσα προχθες απο αρρωστο συνδεσμιτη (αρρωστο στο μυαλο.,..εχω αρχισει κ αποικωδικοποιω τις ορολογιες) οτι τα λεφτα για τα χρεη τα εβαλε ο μαρινακης και ο σαββιδης ειναι αχυρανθρωπος του. Στα σοβαρα ομως...KOSTAS54 έγραψε:Χτες μεσημέρι που τον άκουγα, έλεγε ότι ο Ιβάν δεν πλήρωσε, απλώς έδωσε δάνειο και γι αυτό δεν κυκλοφόρησε. Ποιο σίχαμα πεθαίνεις!!!!eorptol έγραψε:ποιον λετε αυτον που ελεγε οτι θα κυκλοφορησει γυμνος στην αριστοτελους αν ο Ιβαν πληρωνε τα χρεη ?......κυκλοφορησε ο ομορφαντρας ?:)
μετα του απαντησα γελωντας οτι ευχομαι να ψοφησεις για να δει χαιρι ο ερμος ο ΠΑΟΚ μια μερα..και παρεξηγηθηκε....
Πιθανως αν βρεθω ποτε θα ειμαι παραπλευρη απωλεια ενος συστηματος που αργα και σταθερα διαλυεται φιλε μου, γιατι ετσι πρεπει να γινει. Η αγγλια δεν ρχει αθλητικες εφημεριδες εχει ρεπορτερς εχει τεχνικους.
Κ να κλεισουν ολα αυτα οι ΑΡΔ πιστεψε με δεν θα χασουν την δουλιτσα τους,πιστευεις πχ ο ραπτοπουλος θα δυσκολευτει να βρει δουλει? Δεν το νομιζω,η τηλεφωνητρια ομως ναι
Καλυτερα να προσπαθησουμε να αλλαξουμε την δημοσιογραφια παρα να υπαρχουμ παραπλευρες απώλειες
Καλυτερα να προσπαθησουμε να αλλαξουμε την δημοσιογραφια παρα να υπαρχουμ παραπλευρες απώλειες
To κλεισιμο δεν θα ειναι επειδη το ευχηθηκε ο οποιοσδηποτε (κι εγω αναμεσα) ...αλλα επειδη η ποιοτητα τους ειναι τοσο χαμηλη (και απλα βρισκει αναλογη ποιοτητα ακροατων ακομα) . Αρα δε βλεπω το λογο να σε ενοχλει η ευχη...karlat85 έγραψε:Κ να κλεισουν ολα αυτα οι ΑΡΔ πιστεψε με δεν θα χασουν την δουλιτσα τους,πιστευεις πχ ο ραπτοπουλος θα δυσκολευτει να βρει δουλει? Δεν το νομιζω,η τηλεφωνητρια ομως ναι
Στην τελικη και την τηλεφωνητρια του καθε ΜΕΓΚΑ μπορει να λυπηθω αν κλεισει αλλα αυτο δεν ειναι λογος να θελω να συνεχισει να υπαρχει ενα μεσο που εξυπηρετει συμφεροντα αλλα απο την ενημερωση και που επηρρεαζε τις ζωες ολων μας...
με τον νικολα μιλησες ?Besuch 2 έγραψε:E, καλα...κι εγω ακουσα προχθες απο αρρωστο συνδεσμιτη (αρρωστο στο μυαλο.,..εχω αρχισει κ αποικωδικοποιω τις ορολογιες) οτι τα λεφτα για τα χρεη τα εβαλε ο μαρινακης και ο σαββιδης ειναι αχυρανθρωπος του. Στα σοβαρα ομως...KOSTAS54 έγραψε:Χτες μεσημέρι που τον άκουγα, έλεγε ότι ο Ιβάν δεν πλήρωσε, απλώς έδωσε δάνειο και γι αυτό δεν κυκλοφόρησε. Ποιο σίχαμα πεθαίνεις!!!!eorptol έγραψε:ποιον λετε αυτον που ελεγε οτι θα κυκλοφορησει γυμνος στην αριστοτελους αν ο Ιβαν πληρωνε τα χρεη ?......κυκλοφορησε ο ομορφαντρας ?:)
μετα του απαντησα γελωντας οτι ευχομαι να ψοφησεις για να δει χαιρι ο ερμος ο ΠΑΟΚ μια μερα..και παρεξηγηθηκε....