Football Manager

Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Football Manager

Δημοσίευση από Ale »

Είναι κανείς που ακόμη παίζει το cm0102;
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Ale έγραψε:Είναι κανείς που ακόμη παίζει το cm0102;
Εγώ... φανατικά. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Για λέγε, ρε Γιώργο, αν μπορείς.
Έχω φτιάξει μία συστηματάρα (παραλλαγή 433 με wib wob) και δεν έχω αφήσει κώλ# αγ@μητο.
Ωστόσο είναι σύστημα που δεν έχει εξτρέμ, τα οποία γουστάρω τρελά (χώρια που τα μεγαλύτερα ταλέντα που βγάζει αργότερα το παιχνίδι είναι κυρίως επιθετικοί και εξτρέμ).
Έχεις κατά νου καμμιά ιδέα;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ωραίο παιχνίδι θα το ψάξω για το καλοκαίρι ένα μίνι λιώσιμο

Στάλθηκε από το U51GT-C4BD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

το cm01/02 μπορει οποιος θελει να το κατεβασει ΕΛΕΥΘΕΡΑ απο το επισημο site του παιχνιδιου,

http://www.champman0102.co.uk/downloads.php

εχει αρκετα καλουδια για να το παιξεις οπως και data updates μεχρι τον Απριλιο του 2015.

δεν ξερω μονο αν χρειαζετε λογαριασμο στο site που φυσικα ειναι ΔΩΡΕΑΝ!!!

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ο.Ο ευχαριστούμε πολύ στελυκ. Δεν το ήξερα καν εγώ.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

ale... επειδη σχεδόν πάντα παίζω με την χειρότερη ομάδα του κάθε πρωταθλήματος (έχω πάρει πχ. πρωτάθλημα Β. Ιρλανδίας με ομάδα που στο ξεκίνημα δεν είχε παίχτες :lol: ) και προσπαθώ να πετύχω κουλά πράγματα πχ. το να μπω ομίλους Ch.L. με βορειοιρλανδική ομάδα... ξεκινάω με πιο αμυντικογενή τρόπο παιχνιδιού. Έχω φτιάξει ένα 4-5-1 με σκοπό την κυριαρχία στο κέντρο που όταν έχω την μπάλα και κάνω επίθεση μετατρέπεται σε 2-2-3-1, ενώ όταν παίζω άμυνα γίνετε 4-2-3-1.
Training έχω βρει μια από το site που δίνει ο stelyk και μου έχει βγει πολύ καλή.

stelyk... Έχω κάνει εγγραφή εκεί και τα έχω κατεβάσει όλα (σήματα, γραμματοσειρές, paches κτλ.)! Τώρα παίζω την season 14/15 με το update που λες...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Ναι το cm01/02 ειναι free και official,αλλα στην εγκατασταση του παιχνιδιου και σε μερικα πατσακια,σου κανει και μερικα αλλα προγραμματακια εγκατασταση,εντελως αχρηστα
Γιαυτο στην εγκατασταση οχι επομενο επομενο με κλειστα ματια διαβαστε και ξετσεκαρετε τα
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Σωστός ο karlat... 8-)
Άβαταρ μέλους
karlat85

Πηγα να το παιξω με τις καινουριες συνθεσεις και δεν μπορεσα
ξεκινησα το κλασικο,με πρωτη μεταγραφη Taribo west ,ελευθερο

Tsigalko,bakircioglu selakovic και το τεραστιο πουλεν,julius aghahowa

Αγαπημενες ομαδες του τοτε μανατζερ η ρομα,με 4-4-2 ρομβο χωρις επ χαφ,αν θυμαμαι καλα
pelizzoli τερμα
candela cafu ακρ μπακ
tommasi αμ χαφ,
μπριστα τρια χαφ στην ευθεια delvechio totti emerson

και φορ montella batistuta

φυσουσε η ομαδαρα
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

GiorgosAtha έγραψε:ale... επειδη σχεδόν πάντα παίζω με την χειρότερη ομάδα του κάθε πρωταθλήματος (έχω πάρει πχ. πρωτάθλημα Β. Ιρλανδίας με ομάδα που στο ξεκίνημα δεν είχε παίχτες :lol: ) και προσπαθώ να πετύχω κουλά πράγματα πχ. το να μπω ομίλους Ch.L. με βορειοιρλανδική ομάδα... ξεκινάω με πιο αμυντικογενή τρόπο παιχνιδιού. Έχω φτιάξει ένα 4-5-1 με σκοπό την κυριαρχία στο κέντρο που όταν έχω την μπάλα και κάνω επίθεση μετατρέπεται σε 2-2-3-1, ενώ όταν παίζω άμυνα γίνετε 4-2-3-1.
Training έχω βρει μια από το site που δίνει ο stelyk και μου έχει βγει πολύ καλή.

stelyk... Έχω κάνει εγγραφή εκεί και τα έχω κατεβάσει όλα (σήματα, γραμματοσειρές, paches κτλ.)! Τώρα παίζω την season 14/15 με το update που λες...
Στο 4-5-1 πώς στήνεις εξτρέμ και δεκάρι;
Επίσης πώς παλεύεις χωρίς αμυντικό χαφ;
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Στην ευθεία...

11---6---10---8---7

Το 11 και 7 ξεκινάνε ως ML/R αλλά όταν είμαι επίθεση ανεβαίνουν (το κλασσικό "βελάκι") και λειτουργούν ως AML/R ή ακόμα και FWR/L "πατώντας περιοχή (ανάλογα τον αντίπαλο). Τα μπακ είναι πιο αμυντικογενή και καλύπτουν τις αδυναμίες στο μαρκάρισμα. Όσο πιο επιθετικογενές είναι το εξτρέμ, τόσο αντίστοιχα είναι αμυντικογενές το μπακ, αλλά και πάλι ανάλογα τον αντίπαλο ή δεν ανεβαίνουν καθόλου ή λειτουργούν ως Wingback..
To 10 ξεκινά ως MC αλλά ανεβαίνει και λειτουργεί ως AMC με εντολές και να σουτάρει και να πατά περιοχή.
Τα 6 και 8 ξεκινάνε ως MC με αμυντικές αρμοδιότητες και skills... όταν αμύνομαι κατεβαίνουν και λειτουργούν σαν DMC. Ενώ στην επίθεση παίζουν σαν αμυντικογενή MC χωρίς να ανεβαίνουν (πχ. forward run) ή να κουβαλάνε την μπάλα (πχ. run with ball) με κίνδυνο να την χάσουν και να τρέχω :lol: ... στόχο έχουν να κυκλοφορούν την μπάλα με κοντινές πάσες και να την δίνουν στον AMC ή στα εξτρέμ. Κάποιες φορές τους "αφήνω" να σουτάρουνε και εκτός περιοχής αν το έχουν ή αν είναι κουνέλα το τέρμα :lol: :lol: :lol: .

Πολλές φορές βάζω σαν MC παίχτες DMC ή σαν 10ρο-εξτρεμ παίχτες AMC ή ακόμα και FW... ανάλογα όμως ποιος είναι ο στόχος μου στο εκάστοτε παιχνίδι.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

ειναι φανερο οτι η αντιληψη σου γυρω απ το ποδοσφαιρο δεν εχει επηρεστει καθολου απ τον Σαντος :lol:
Άβαταρ μέλους
karlat85

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Πιάνει πάντως... Με 0,5 - 0 και τα μυαλά στα μπλέντερ... έχω φτάσει να αγωνίζομαι στους ομίλους Ch.L. ακόμα και με την Wexford Youths (B' εθνική Ιρλανδίας) χτίζοντας αυτοκρατορία στο νησί! Εκεί δεν έχει σπανάθες...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “pc games”