Διακοπές

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
stelyk

Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...

Δημοσίευση από stelyk »

Τα πιο ωραια νερα στην Χαλκιδικη, ειναι στην Βουρβουρου, μεσα στα νησακια, αμα εχεις μεσο να πας ειναι φανταστικα!!!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

+++

Ειδικά μεταξύ Διαποριού και Αγ. Ισίδωρου, που υπάρχει η λεγόμενη "πισίνα". Επίσης, μου αρέσουν και δύο παραλίες στην νότια και στη νοτιοδυτική πλευρά του Διαποριού.

Γενικά, πάντως, πιστεύω ότι οι παραλίες του 2ου "ποδιού" είναι άπαιχτες: Αρμενιστής, Καβουρότρυπες, Καλαμίτσι, Τορώνη, Καρύδι, Καλόγρια, Τρανή Αμμούδα, Αη Γιάννης, Ελιά... τρέλα σκέτη!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

rainmaker έγραψε:....
Η Παργα ειναι βασικα οι καλυτερες διακοπες π εχω κανει (ισως επειδη καρφωσε το γκολακι ο Ιβιτς στο Αμστερνταμ κι ολοι οι Ολλανδοι π βλεπαμε μαζι το ματς ηταν ταβλα). Γραφικη, συμμαζεμενη, η παραλια διπλα και με προσβαση στα αλλα δυο μερη.

...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dinos_Liverpool έγραψε:+++

Γενικά, πάντως, πιστεύω ότι οι παραλίες του 2ου "ποδιού" είναι άπαιχτες: Αρμενιστής, Καβουρότρυπες, Καλαμίτσι, Τορώνη, Καρύδι, Καλόγρια, Τρανή Αμμούδα, Αη Γιάννης, Ελιά... τρέλα σκέτη!
Ε ναι θα συμφωνησω με το γεροντα,οταν λεμε οτι "Σα τη Χαλκιδικη δεν εχει" εννοουμε κυρίως τετοιου ειδους παραλιες .Γαλαζοπρασινα ζεστα νερα ,ψιλη ασπρη αμμος,πρασινο μεχρι τη θαλασσα.
Και για του λογου το αληθες

Καρυδι
Εικόνα

Οι αγαπημενες μου Αλυκές
Εικόνα

Εικόνα

Ακτη Κοβιου διπλα στη Καλογριά
Εικόνα

Καβουροτρυπες
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Γέροντας είναι το μάτι σου και ο άλλος, που κάθε τρεις και λίγο πηγαίνει στην Τήνο, ο αμαρτωλός, μπας και συγχωρεθούν κάποιες από τις πολλές του αμαρτίες (όπως π.χ. ότι κοροϊδεύει συνεχώς εμένα και τον Στάθη).
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Αμον τα παρχάρεα τη Τόνιας,σον κοσμον όλεν κ΄εβρείκς.

Μίαν να πατείς εείνα τ΄Αγια χωματα,ο νούσις ακει ΄άπαν γυρωκλώσκεται.

Θαρρώ αν εβρίεται παραδεισος,αέτς θα έν΄ .
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

για σκιαθο τι λετε? εχει παει κανει σας???ειναι να παμε με κατι φιλαρακια αλλα δεν θα χουμε την δυνατοτητα να παρουμε αμξια η μηχανες!

υπαρχει κατι που δε πρεπει να χασουμε?? καπου που προτεινετε καπου που να μην παμε?

υγ:λιγα ζηταω :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Dinos_Liverpool έγραψε:Γέροντας είναι το μάτι σου και ο άλλος, που κάθε τρεις και λίγο πηγαίνει στην Τήνο, ο αμαρτωλός, μπας και συγχωρεθούν κάποιες από τις πολλές του αμαρτίες (όπως π.χ. ότι κοροϊδεύει συνεχώς εμένα και τον Στάθη).
Κι όμως η Τήνος είναι πολύ όμορφη! Για να πω την αλήθεια ΟΛΗ η Ελλάδα είναι ευλογημένος τόπος γιατί έχει ΠΑΝΤΟΥ ομορφιές. Πολύ καλές παραλίες θα βρείτε και στην ηπειρωτική και στη νησιωτική Ελλάδα. Το καλό είναι ότι δεν έχουμε πολύ καφρίλα, γιατί όλοι αυτοί οι "οργισμένοι" πάνε δίπλα, στη Μύκονο.
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

για σκιαθο τι λετε? εχει παει κανει σας???ειναι να παμε με κατι φιλαρακια αλλα δεν θα χουμε την δυνατοτητα να παρουμε αμξια η μηχανες!

υπαρχει κατι που δε πρεπει να χασουμε?? καπου που προτεινετε καπου που να μην παμε?

είχα πάει πριν καμιά δεκαριά χρόνια... έχει ωραία μαγαζιά στη χώρα (ή όπως λέγεται) αλλά για παραλίες κατά κανόνα χρειάζεσαι κάποιο μέσο μεταφοράς.. τουλάχιστον εγώ που νοίκιαζα στην πόλη της Σκιάθου χρειάστηκα

παραλίες έχει αρκετές ωραίες, εγώ θυμάμαι τις κουκουναριές που κάναν βόλτα οι πάπιες κοντά στις ξαπλώστρες :lol:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Κι εγώ πριν καμια 12ετια πηγα. Να πάτε και στη μπανάνα, αν θυμάμαι σωστα, δίπλα στις κουκουναριές. Τοτε πάντως είχε συγκοινωνία στο νησί. Πήγαιναν σχεδόν παντού τα λεωφορεία.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

[youtube]JkueWKY_n20[/youtube]
Kap

Δημοσίευση από Kap »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Γέροντας είναι το μάτι σου και ο άλλος, που κάθε τρεις και λίγο πηγαίνει στην Τήνο, ο αμαρτωλός, μπας και συγχωρεθούν κάποιες από τις πολλές του αμαρτίες (όπως π.χ. ότι κοροϊδεύει συνεχώς εμένα και τον Στάθη).
Κι όμως η Τήνος είναι πολύ όμορφη! Για να πω την αλήθεια ΟΛΗ η Ελλάδα είναι ευλογημένος τόπος γιατί έχει ΠΑΝΤΟΥ ομορφιές. Πολύ καλές παραλίες θα βρείτε και στην ηπειρωτική και στη νησιωτική Ελλάδα. Το καλό είναι ότι δεν έχουμε πολύ καφρίλα, γιατί όλοι αυτοί οι "οργισμένοι" πάνε δίπλα, στη Μύκονο.
Ειδικότερα οι πιο δύσκολα προσβάσιμες παραλίες (Μαλί - Κουμελάς). Ωραία χωριά και καλοί άνθρωποι. Έκανε το διδακτορικό της η γυναίκα μου εκεί. Τώρα μεταξύ μας Αποστόλη, και η Μύκονος είναι όμορφη, αλλά ίσως να μην είναι για την ηλικία σου (και σορρυ για το θάρρος, εάν έχω υπερβεί τα όρια ανακαλώ προκαταβολικά). :oops:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

nothu έγραψε:Κι εγώ πριν καμια 12ετια πηγα. Να πάτε και στη μπανάνα, αν θυμάμαι σωστα, δίπλα στις κουκουναριές. Τοτε πάντως είχε συγκοινωνία στο νησί. Πήγαιναν σχεδόν παντού τα λεωφορεία.

και γω το τσεκαρα αυτο! με εφτιαξες τωρα με την συγκοινωνια θενξ!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

capern έγραψε:

είχα πάει πριν καμιά δεκαριά χρόνια... έχει ωραία μαγαζιά στη χώρα (ή όπως λέγεται) αλλά για παραλίες κατά κανόνα χρειάζεσαι κάποιο μέσο μεταφοράς.. τουλάχιστον εγώ που νοίκιαζα στην πόλη της Σκιάθου χρειάστηκα

παραλίες έχει αρκετές ωραίες, εγώ θυμάμαι τις κουκουναριές που κάναν βόλτα οι πάπιες κοντά στις ξαπλώστρες :lol:

:D :D :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Kap έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Ειδικότερα οι πιο δύσκολα προσβάσιμες παραλίες (Μαλί - Κουμελάς). Ωραία χωριά και καλοί άνθρωποι. Έκανε το διδακτορικό της η γυναίκα μου εκεί. Τώρα μεταξύ μας Αποστόλη, και η Μύκονος είναι όμορφη, αλλά ίσως να μην είναι για την ηλικία σου (και σορρυ για το θάρρος, εάν έχω υπερβεί τα όρια ανακαλώ προκαταβολικά). :oops:
Η Μύκονος έχει πολύ ωραία νερά, αλλά μέσα δεν λέει τίποτε! Είναι πολύ πιο μικρή και ξερή, με περισσότερο συνωστισμό, αλλά ορισμένες παραλίες της, απλά δεν παίζονται! Επίσης για όσους την βρίσκουν με bars, αλκοόλ και σαχλοκουνήματα, συνιστάται.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”