Football Manager
- Chuck Norris
Re: Football Manager
Μια χαρά είναι το site νομίζω και εγώ από εκεί το έχω κατεβάσει , είχε ένα πρόβλημα με τα ονόματα αλλά με ένα patch φτιάχτηκε
Στάλθηκε με την δυναμη της σκέψης
Στάλθηκε με την δυναμη της σκέψης
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- aisiodoksos
εγω αυτο εχω και παιζει μια χαρα! 
@stelyk
σαν το championship manager δεν εχει !

@stelyk
σαν το championship manager δεν εχει !

ναι σιγουρα, το cm01/02 ειδικα (και μονο), αλλα απο τοτε που τα εσπασε η sega με την eidos σαν το fm2012 δεν ξαναβγαλανε 

το 01/02 ήταν που έκανε το μεγάλο μπαμ. το 12 ήταν όντως καλό, το φετεινό όμως θεωρώ έχει ξεφύγει στο επίπεδο λεπτομέρειας και ρεαλισμού που προσφέρει... αλλά όντως, βαρύ, πολύ βαρύ.
Φαντασου παιζω μανατζερ απο το 99 ανελειπως καθε χρονο, πρωτη χρονια που επαιξα 2 ωρες φετος και δεν το ξαναακουμπησα, επρεπε ή να παρω υπολογιστη απο την Nasa ή να το παρατησω, εκανα το 2ο.K_geo έγραψε:το 01/02 ήταν που έκανε το μεγάλο μπαμ. το 12 ήταν όντως καλό, το φετεινό όμως θεωρώ έχει ξεφύγει στο επίπεδο λεπτομέρειας και ρεαλισμού που προσφέρει... αλλά όντως, βαρύ, πολύ βαρύ.

Σήμερα σε προσφορά στο steam αν θέλετε αυθεντικό
Για πειρατικό ρε παιδιά, μπαίνετε απλά στο pirate bay, γράφετε το όνομα του παιχνιδιού, πατάτε στα αποτελέσματα πάνω δεξιά που γράφει Seeders ώστε να φαίνονται πρώτοι αυτά με τους περισσότερους, και το κατεβάζετε με ένα κλικ
Για πειρατικό ρε παιδιά, μπαίνετε απλά στο pirate bay, γράφετε το όνομα του παιχνιδιού, πατάτε στα αποτελέσματα πάνω δεξιά που γράφει Seeders ώστε να φαίνονται πρώτοι αυτά με τους περισσότερους, και το κατεβάζετε με ένα κλικ
όποιος θελει να μην παιδεύεται με κατεβασματα σπασιματα κτλ το χτυπάει με την σημερινη προσφορα στα 16,99€,και το κατεβαζει κατευθείαν στο PC
και εχει το κεφαλι του ησυχο,αν και το ειχα κατεβασμενο το τσίμπισα
http://store.steampowered.com/app/295270/?l=greek
και εχει το κεφαλι του ησυχο,αν και το ειχα κατεβασμενο το τσίμπισα
http://store.steampowered.com/app/295270/?l=greek
Να προσθέσω πως στο steam, ένας λογαριασμός (account) μπορεί να είναι συνδεδεμένος σε 2 υπολογιστές. Δηλαδή, μπορείτε να μοιραστείτε τα έξοδα με κάποιον φίλο και να παίζετε και οι 2 ταυτόχρονα (απλά ο ένας θα είναι σε offline mode).
Βασικά γίνεται μέχρι και 10, ταυτόχρονα όμως μέχρι δυο, και offline νομίζω μόνο όποιος το έχει αγοράσει
Εξαρτάται αν μιλάμε βέβαια για ίδιο λογαριασμό
Εξαρτάται αν μιλάμε βέβαια για ίδιο λογαριασμό
Πμ;rainmaker έγραψε:Παιδες προσεξτε λιγο τις συζητησεις σας.
Μιλατε για παρανομα πραγματα.