Αλήθεια,με Φρανκ,Ιβαν κι ένα βουνό προπονητή,ο Τζακ δε θα νιώθει σαν το παιδί για τις πετσέτες???
Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Αδέρφια το σκέφτομαι μέρες για το θέμα προπονητή και επίτηδες δεν έπαιρνα θέση στο θέμα.Προσπαθούσα να ψυχολογήσω τον Φρανκ και μετά να εκφραστώ.Κατέληξα σε δύο υποθέσεις απ την ώρα που προέκυψε το θέμα Τούντορ.Η΄ ο Φρανκ διότι είναι μεγάλος ''έμπορος'' δεν καίει το δυνατό του χαρτί για να φέρει άλλον που ούτε πάει το μυαλό μας και ''καίει'' τον Τούντορ,ή όντως φέρνει προπονητή αυτού του βεληνεκούς (ακόμα και τον Τούντορ) και περνάει σε όλους το μήνυμα (κόσμο,προπονητές,παίκτες,διοίκηση) ότι εγώ είμαι το πρώτο βιολί και προσωπικότητα ισχυρότερη από εμένα δεν υπάρχει στην ομάδα και είναι όλοι σούζα.
Αλήθεια,με Φρανκ,Ιβαν κι ένα βουνό προπονητή,ο Τζακ δε θα νιώθει σαν το παιδί για τις πετσέτες???
Besuch 2 έγραψε:Eπιμενω να μην καταλαβαινω γιατι βριζετε (δεν μιλαω προσωπικα σε καποιον αλλα ως γενικη κατασταση) τους αξιοτιμους δημοσιογραφους Χαμουτζιας και Μιζερουπολης...
Ποτε θα κανετε επιτελους το χρεος σας να φτιαξετε εικονισματα τα προσωπα των καθε λογης βορειων κ νοτιων φαλακρων και οχι μονο ;
Αν δεν ειχατε αυτους θα ξυπνουσατε ποτε απο το ληθαργο; Αυτοι σας ανοιξαν τα ματια για να αντιληφθειτε τι τσομπανης ηταν ο Αγγελος, τι τουριστας ηταν ο Στεφενς, ποσο ερασιτεχνης ειναι ο Νομποα, τι τζαμπα μαγκας ειναι ο τζαβελας που σας πουλαει παπα, τι κλικαδορος (και πιθανον μιζαδορος) ηταν ο Βρυζας, ποσο λιγος ηταν ο ζαγορ..κοκ.......
και ευτυχως που σας ανοιγουν καθε χρονο εγκαιρα τα ματια και η οργη σας αναγκαζει τη διοικηση να ακολουθησει τις προτροπες και να λαβει μετρα....με την εγκαιρη παρεμβαση αυτων των δημοσιογραφων αφυπνιζεται ο κοσμος, που στη συνεχεια με την πιεση του αναγκαζει την παε να κανει το φλεβαρη τις απαραιτητες αλλαγες εντος ομαδας και να εχουμε αυτα τα υπεροχα αποτελεσματα το μαιο!!
Αυτοι ειναι που λενε παρα 5 αυτα που λετε εσεις και 5.......κι ομως σε αυτο το δεκαλεπτο, αναμεσα σε παρα 5 με και 5....τους κατεβαζετε τα μυρια οσα!! Και ακομα και οταν βγαινουν αληθινοι και ερχεστε στις αποψεις τους, αρνειστε να τους ζητησετε εστω μια συγνωμη...να πειτε εστω ενα ευχαριστω! Τιποτα!!! Κριμα............
Αξιοτιμο κυριοι ραπτοπουλοι-πανουτσοι-καρπετοπουλοι-μυρτσοι-γρηγοριαδηδες-πετρουλακηδες κ σια...........ζητω εγω ενα ταπεινο συγνωμη εκ μερους του (ΜΕΓΑΛΟΥ) Λαου του ΠΑΟΚ.
Συνεχιστε να τους ανοιγετε τα ματια, κι ας μην ακουσετε ποτε απο τους ιδιους αυτη τη φραση...
Περιμενω με αγωνια τα επομενα καλοκαιρινα/φθινοπωρινα σχολια σας για Αρνεσσεν - Προπονητη - παιχτες - διοικηση.....
Και επειτα (αφου φατε το κραξιμο για τον πολεμο που μας κανετε) θα τα διαβαζουμε ολοι μαζι - και - εδω μεσα του χρονου το Χειμωνα ως αποψεις του καθενος.....
-
montekristo
Ειμαστε αδιορθωτοι!!!δεν ευχαριστιομαστε με τιποτα...
Αντι να στηριξουμε μια νεα προσπαθεια καθομαστε και γκρινιαζουμε πριν ακομα υπογραψει καποιος.
Ηρθε ο Χουμπ και μεσα σε 6 μηνες τον βγαλαμε αχρηστο.....
Ηρθε ο Αρνεσεν βλεπω σε 2-3 μηνες να αρχισουμε να λεμε οτι παιρνει μιζες απο manager.
Αν δεν αλλαξουμε εμεις μυαλα και τροπο οπαδικης συμπεριφορας δε προκειται να δουμε ασπρη μερα...
ολα τα μηδενιζουμε....
Ο Arnesen δε προκειται να φερει προπνητη με βαρυ βιογρταφικο!!!!!!
Παρτε το χαμπαρι!!!!!!!
Ειτε ειναι ο Tudor ειτε καποιος αλλος, θα ερθει ενας προπονητης που θα ειναι στην ουσια "υπαλληλος" του Frank,
και θα προσπαθησει να αναδειχθει μεσα απο τον ΠΑΟΚ. Σας χαλαει μια τετοια επιλογη με την εγγυηση ενος ποδοσφαιρανθρωπου οπως ο Arnesen? Δεν μπορω να καταλαβω το λογο......
Τεσπα ο χρονος θα δειξει απλα για μια φορα ΣΤΗΡΙΞΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!
Αντι να στηριξουμε μια νεα προσπαθεια καθομαστε και γκρινιαζουμε πριν ακομα υπογραψει καποιος.
Ηρθε ο Χουμπ και μεσα σε 6 μηνες τον βγαλαμε αχρηστο.....
Ηρθε ο Αρνεσεν βλεπω σε 2-3 μηνες να αρχισουμε να λεμε οτι παιρνει μιζες απο manager.
Αν δεν αλλαξουμε εμεις μυαλα και τροπο οπαδικης συμπεριφορας δε προκειται να δουμε ασπρη μερα...
ολα τα μηδενιζουμε....
Ο Arnesen δε προκειται να φερει προπνητη με βαρυ βιογρταφικο!!!!!!
Παρτε το χαμπαρι!!!!!!!
Ειτε ειναι ο Tudor ειτε καποιος αλλος, θα ερθει ενας προπονητης που θα ειναι στην ουσια "υπαλληλος" του Frank,
και θα προσπαθησει να αναδειχθει μεσα απο τον ΠΑΟΚ. Σας χαλαει μια τετοια επιλογη με την εγγυηση ενος ποδοσφαιρανθρωπου οπως ο Arnesen? Δεν μπορω να καταλαβω το λογο......
Τεσπα ο χρονος θα δειξει απλα για μια φορα ΣΤΗΡΙΞΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!
Έχουμε στην θέση του αθλητικού διευθυντή το πιο hot όνομα στον κόσμο. Όχι κάποιον πρώην παίκτη,κολλητό,κουμπάρο,παράγοντα,γκάνγκστερ κτλ ...ΑΛΛΑ ένα σοβαρό επαγγελματία που ξέρει την δουλειά του και έχει γνώσεις και κονέ στο χώρο που εμείς ούτε να φανταστούμε δεν μπορούμε.
Ε, άμα μας πει ο Άρνεσεν ότι θα πάρουμε τον Τούντορ προφανώς και ο Τούντορ θα είναι λίρα εκατό. Μπαγλαμάς ο Άρνεσεν δεν είναι για να φέρει εδώ μαθητευόμενους μάγους. Γιατί με την επιλογή του προπονητή παίζει και το δικό του το κεφάλι. Κρίνεται δηλαδή και ο ίδιος. Άρα..
Ο Franc ξέρει..!!!
Στηρίχτε και χαλαρώστε αρχίζει μια ενδιαφέρουσα μεταγραφική περίοδος..
Ε, άμα μας πει ο Άρνεσεν ότι θα πάρουμε τον Τούντορ προφανώς και ο Τούντορ θα είναι λίρα εκατό. Μπαγλαμάς ο Άρνεσεν δεν είναι για να φέρει εδώ μαθητευόμενους μάγους. Γιατί με την επιλογή του προπονητή παίζει και το δικό του το κεφάλι. Κρίνεται δηλαδή και ο ίδιος. Άρα..
Ο Franc ξέρει..!!!
Στηρίχτε και χαλαρώστε αρχίζει μια ενδιαφέρουσα μεταγραφική περίοδος..
- hasio_john
Αδερφέ montekristo, μην τα ισοπεδώνουμε και όλα! Δεν είδα στα σχόλια μίρλα και μαυρίλα, είδα μόνο αγανάκτηση, θλίψη και ΔΙΨΑ όλων μας για να δούμε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας εκεί που της αξίζει. Μην ρίχνουμε πάντα το φταίξιμο στον λαό αυτό που η ζωή του είναι μέσα σε αυτά τα 4 ιερά γράμματα! Πόσο άλλο ν' αντέξουμε οι άμοιροι ??
Αυτό που εννοώ είναι πως ΠΡΕΠΕΙ να δείξουμε επιείκεια μεταξύ μας γι' αυτά που λέμε εδώ. Απλά ο καθένας εκφράζει με τον δικό του τρόπο την παραπάνω δίψα που λέω! ΌΛΟΙ το ίδιο θέλουμε.

Αυτό που εννοώ είναι πως ΠΡΕΠΕΙ να δείξουμε επιείκεια μεταξύ μας γι' αυτά που λέμε εδώ. Απλά ο καθένας εκφράζει με τον δικό του τρόπο την παραπάνω δίψα που λέω! ΌΛΟΙ το ίδιο θέλουμε.
ο Αρνεσεν ειναι σουπερ κλαση δεν αμφισβητειται..μην υποτιμησει ομως το ελληνικο πρωταθλημα φερνοντας "περιεργους"...θα πληγωθει πολυ το ιματζ του
Ε να τον σχολιάσω εγώ Paokovie:paokovios1974 έγραψε:Παει και η σημερινη μερα.
Τον αλλο της μπενφικα μπε δεν ειδα να τον σχολιαζει κανεις.
Εκεινον που μοιαζει με τον πρωην γυμναστη μας.
Ολοκλήρωσε την καριέρα του υπό τις οδηγίες του ακατονόμαστου. Όλο και κάτι μπορεί να πήρε από αυτόν
Εδώ φαίνεται ο αγώνας που έπαιξε εναντίον μας: http://www.transfermarkt.co.uk/spielber ... icht/34695
Όλο και κάποιους γνωστούς θα έβρισκε στην ομάδα μετά 10 χρόνια από εκείνον τον αγώνα
Καμένος από χέρι ήταν
Ποσοι ειναι αρνητικοι με την περιπτωση τουντορ να σηκωσουν το χερι.
Ρε πλακα μας κανετε; εγω δεν εχω δει περα απο 4-5 απο τους 30-40 που εχουν γραψει τη γνωμη τους να ειναι αρνητικοι με τον κροατη.
Εκτος αν λαμβανετε ως αρνητισμο το 'δε πιστευω οτι θα ειναι ο τουντορ' που εχουμε γραψει πολλοι.
Μια χαρα ειναι ο τουντορ αφου τον επελεξε αυτος που ξερει καλυτερα απο τον καθενα μας εδω μεσα.
Ρε πλακα μας κανετε; εγω δεν εχω δει περα απο 4-5 απο τους 30-40 που εχουν γραψει τη γνωμη τους να ειναι αρνητικοι με τον κροατη.
Εκτος αν λαμβανετε ως αρνητισμο το 'δε πιστευω οτι θα ειναι ο τουντορ' που εχουμε γραψει πολλοι.
Μια χαρα ειναι ο τουντορ αφου τον επελεξε αυτος που ξερει καλυτερα απο τον καθενα μας εδω μεσα.
- abc_o_ karpouzas
μαλλον πρεπει να σκεφτεις λιγο ακομη.....agios έγραψε:Αδέρφια το σκέφτομαι μέρες για το θέμα προπονητή και επίτηδες δεν έπαιρνα θέση στο θέμα.Προσπαθούσα να ψυχολογήσω τον Φρανκ και μετά να εκφραστώ.Κατέληξα σε δύο υποθέσεις απ την ώρα που προέκυψε το θέμα Τούντορ.Η΄ ο Φρανκ διότι είναι μεγάλος ''έμπορος'' δεν καίει το δυνατό του χαρτί για να φέρει άλλον που ούτε πάει το μυαλό μας και ''καίει'' τον Τούντορ,ή όντως φέρνει προπονητή αυτού του βεληνεκούς (ακόμα και τον Τούντορ) και περνάει σε όλους το μήνυμα (κόσμο,προπονητές,παίκτες,διοίκηση) ότι εγώ είμαι το πρώτο βιολί και προσωπικότητα ισχυρότερη από εμένα δεν υπάρχει στην ομάδα και είναι όλοι σούζα.
Αλήθεια,με Φρανκ,Ιβαν κι ένα βουνό προπονητή,ο Τζακ δε θα νιώθει σαν το παιδί για τις πετσέτες???![]()
![]()
![]()
![]()
ξερεις η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο το αγωνιστικο τμημα
η δουλεια του τζακ....του προεδρου της παε....δεν εχει καμια σχεση με το αγωνιστικο
ειναι ρε παιδια καποια πραγματα που εαν δεν τα κατανοησουμε τζαμπα θα στιβουμε το μυαλο μας
- desperando
- Επικοινωνία:
φυσικα και χρειαζεσαι εναν αρνεσεν για να παρεις εναν τετοιο προπονητη.hasio_john έγραψε:Ρε παιδιά με το συμπάθιο κιόλας , αλλά χρειαζόμασταν ένα τόσο βαρύ πυροβολικό ( Φρανκ Αρνεσεν ) για να πάρουμε κάποιον Τούντορ που ακόμα ψάχνετε στο προπονητικό στερέωμα?! Προς Θεού δεν είμαι από αυτούς που κράζουν πριν δουν κάποιον εν δράση , απλά μου φαίνεται κάπως για την ΠΑΟΚάρα μας! Μακάρι, ΑΝ τελικά αυτός θα είναι ο εκλεκτός, να πάνε όλα καλά και η λέξη Τούντορ να γίνει και σλόγκαν μας!
γιατι αυτος εχει την ικανοτητα να διακρινει ποιος νεος εχει το ποτεντιαλ να γινει μεγαλος προπονητης και ποιος παρασχος.
εμας μας γυαλιζουν αυτοι που εχουν κανει κατι στην εως τωρα καριερα τους αλλα αυτους πλεον ειναι πολυ δυσκολο να τους πεισεις να ερθουν μιας και τους θελουν ομαδες απο μεγαλυτερα πρωταθληματα.
πχ ο πακο,που να τον πεισεις να ερθει στην ουγκαντα οταν ξερει οτι ειναι στην ατζεντα ομαδων απο μεγαλα πρωταθληματα.
ο ΠΑΟΚ πλεον μπορει να κανει αυτο που κανουν οι μεγαλοι συλογοι,να βρισκει τον χρυσο πριν αυτος λαμψει,ειτε αυτος ειναι προπονητης ειτε παικτης. γι αυτο και χρυσοπλερωνει τον αρνεσεν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 12 Ιουν 2015, 22:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
obanebane έγραψε:Ποσοι ειναι αρνητικοι με την περιπτωση τουντορ να σηκωσουν το χερι.
ετσι ειναι μπανε γιαυτο αυτα τα 4 5 πρεπει αμεσως να τα κοβουμε το βηχα γιατι με την πρωτη στραβη θα γινει 95-5 απ την αναποδη
φετος δεν εχει ηρεμια πρεπει να προστατεψουμε τη νεα ομαδα ολοι οσο μπορουμε ο καθενας με ενα ποστ ενα τηλ μια κουβεντα στο καφενειο ενα σχολιο σε σαιτ κτλ
η θα φτιαξουμε κατι σωστο η παμε να ασχοληθουμε με γκολφ
- Kostas_Peraia4
Despe με καυλωσες!!!!!Τον Tudor θελω ή καποιον παρομοιοdesperando έγραψε:φυσικα και χρειαζεσαι εναν αρνεσεν για να παρεις εναν τετοιο προπονητη.hasio_john έγραψε:Ρε παιδιά με το συμπάθιο κιόλας , αλλά χρειαζόμασταν ένα τόσο βαρύ πυροβολικό ( Φρανκ Αρνεσεν ) για να πάρουμε κάποιον Τούντορ που ακόμα ψάχνετε στο προπονητικό στερέωμα?! Προς Θεού δεν είμαι από αυτούς που κράζουν πριν δουν κάποιον εν δράση , απλά μου φαίνεται κάπως για την ΠΑΟΚάρα μας! Μακάρι, ΑΝ τελικά αυτός θα είναι ο εκλεκτός, να πάνε όλα καλά και η λέξη Τούντορ να γίνει και σλόγκαν μας!
γιατι αυτος εχει την ικανοτητα να διακρινει ποιος νεος εχει το ποτεντιαλ να γινει μεγαλος προπονητης και ποιος παρασχος.
εμας μας γυαλιζουν αυτοι που εχουν κανει στην εως τωρα καριερα τους αλλα αυτους πλεον ειναι πολυ δυσκολο να τους πεισεις να ερθουν μιας και τους θελουν ομαδες απο μεγαλυτερα πρωταθληματα.
πχ ο πακο,που να τον πεισεις να ερθει στην ουγκαντα οταν ξερει οτι ειναι στην ατζεντα ομαδων απο μεγαλα πρωταθληματα.
ο ΠΑΟΚ πλεον μπορει να κανει αυτο που κανουν οι μεγαλοι συλογοι,να βρισκει τον χρυσο πριν αυτος λαμψει,ειτε αυτος ειναι προπονητης ειτε παικτης. γι αυτο και χρυσοπλερωνει τον αρνεσεν
-
black death
Τρομερός besuchBesuch 2 έγραψε:Eπιμενω να μην καταλαβαινω γιατι βριζετε (δεν μιλαω προσωπικα σε καποιον αλλα ως γενικη κατασταση) τους αξιοτιμους δημοσιογραφους Χαμουτζιας και Μιζερουπολης...
Ποτε θα κανετε επιτελους το χρεος σας να φτιαξετε εικονισματα τα προσωπα των καθε λογης βορειων κ νοτιων φαλακρων και οχι μονο ;
Αν δεν ειχατε αυτους θα ξυπνουσατε ποτε απο το ληθαργο; Αυτοι σας ανοιξαν τα ματια για να αντιληφθειτε τι τσομπανης ηταν ο Αγγελος, τι τουριστας ηταν ο Στεφενς, ποσο ερασιτεχνης ειναι ο Νομποα, τι τζαμπα μαγκας ειναι ο τζαβελας που σας πουλαει παπα, τι κλικαδορος (και πιθανον μιζαδορος) ηταν ο Βρυζας, ποσο λιγος ηταν ο ζαγορ..κοκ.......
και ευτυχως που σας ανοιγουν καθε χρονο εγκαιρα τα ματια και η οργη σας αναγκαζει τη διοικηση να ακολουθησει τις προτροπες και να λαβει μετρα....με την εγκαιρη παρεμβαση αυτων των δημοσιογραφων αφυπνιζεται ο κοσμος, που στη συνεχεια με την πιεση του αναγκαζει την παε να κανει το φλεβαρη τις απαραιτητες αλλαγες εντος ομαδας και να εχουμε αυτα τα υπεροχα αποτελεσματα το μαιο!!
Αυτοι ειναι που λενε παρα 5 αυτα που λετε εσεις και 5.......κι ομως σε αυτο το δεκαλεπτο, αναμεσα σε παρα 5 με και 5....τους κατεβαζετε τα μυρια οσα!! Και ακομα και οταν βγαινουν αληθινοι και ερχεστε στις αποψεις τους, αρνειστε να τους ζητησετε εστω μια συγνωμη...να πειτε εστω ενα ευχαριστω! Τιποτα!!! Κριμα............
Αξιοτιμο κυριοι ραπτοπουλοι-πανουτσοι-καρπετοπουλοι-μυρτσοι-γρηγοριαδηδες-πετρουλακηδες κ σια...........ζητω εγω ενα ταπεινο συγνωμη εκ μερους του (ΜΕΓΑΛΟΥ) Λαου του ΠΑΟΚ.
Συνεχιστε να τους ανοιγετε τα ματια, κι ας μην ακουσετε ποτε απο τους ιδιους αυτη τη φραση...
Περιμενω με αγωνια τα επομενα καλοκαιρινα/φθινοπωρινα σχολια σας για Αρνεσσεν - Προπονητη - παιχτες - διοικηση.....
Και επειτα (αφου φατε το κραξιμο για τον πολεμο που μας κανετε) θα τα διαβαζουμε ολοι μαζι - και - εδω μεσα του χρονου το Χειμωνα ως αποψεις του καθενος.....
Πάντως εγώ έχω καταλήξει ότι αυτοί περισσότερο τα λένε γιατί αυτά θέλει να ακούει ο κόσμος. Το σενάριο που ο κακομοίρης λαός επηρεάζεται απ' τους κακούς δημοσιογράφους δεν μου κάθεται καλά πλέον.
Είναι και λίγο "η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;" η φάση. Μπορεί και να είναι αμφίδρομη η σχέση.
- hasio_john
Φίλε desp , πολύ σωστό αυτό που λες και αν δεις μετά από το παραπάνω μου ποστ απάντησα στον εαυτό μου
και είπα περίπου αυτό που λες! Εννοείτε πως ο Αρνεσεν ξέρει καλύτερα από εμάς.
Απλά θεωρώ σημαντικό αυτό που λέει και ο Αthens, ότι δεν πρέπει να υποτιμήσει την Ελληνικό πρωτάθλημα γιατί τον βλέπω να φεύγει βράδυ και μας ΌΛΟΥΣ μαζί σε κάνα μουρλάδικο!
Το ΜΟΝΟ που μας μένει να κάνουμε είναι πίστη και υποστήριξη στην ομάδα!
Απλά θεωρώ σημαντικό αυτό που λέει και ο Αthens, ότι δεν πρέπει να υποτιμήσει την Ελληνικό πρωτάθλημα γιατί τον βλέπω να φεύγει βράδυ και μας ΌΛΟΥΣ μαζί σε κάνα μουρλάδικο!
Το ΜΟΝΟ που μας μένει να κάνουμε είναι πίστη και υποστήριξη στην ομάδα!
- desperando
- Επικοινωνία:
εγω δεν φοβαμαι καθολου μην υποτιμησει το πρωταθλημα αυτο οπυ φοβαμαι ειναι τον ξερολα τον ελληνα ο οποιος δεν δεχεται οτι καποιος αλλος ξερει καλυτερα κατι απ αυτον.
αυτο το λεω και για τους εντος αλλα και για τους εκτος ομαδας
αυτο το λεω και για τους εντος αλλα και για τους εκτος ομαδας