Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Το θεμα ρε παιδια ειναι η σχεση παε-δημοσιογραφων η αυτη παε-οπαδων;Χεστηκα αν τα μμε εχουν η δεν εχουν πληροφορηση αλλα ο κοσμος της ομαδας δεν πρεπει να εχει μια επισημη ενημερωση; Φυσικα δεν μιλαμε για περιπτωσεις απλου ενδιαφεροντος αλλα αν πχ οντως ηρθε χτες ο Τουντορ στην Ελλαδα γιατι να μην το πληροφορηθει ο κοσμος της;Δεν υπαρχει σοβαρος συλλογος στον κοσμο που να μην υπαρχει συνεχης επικοινωνια της ομαδας με τον κοσμο της.
- pagotatzis
Δλδ βρε thanix για να καταλάβουμε τωρα
Γιατί μας μπέρδεψες
Μια λες ξέρεις τον προπονητή
Μια λες οτι ξέρεις μονο οτι ήρθε ο Αρνεσεν με προπονητή
Την αλλη λες μην ακούτε τους ΑΡΔ
Πες τουλάχιστον αν ειναι ο Τουντορ αυτός που ήξερες οτι ήρθε
Γιατί μας μπέρδεψες
Μια λες ξέρεις τον προπονητή
Μια λες οτι ξέρεις μονο οτι ήρθε ο Αρνεσεν με προπονητή
Την αλλη λες μην ακούτε τους ΑΡΔ
Πες τουλάχιστον αν ειναι ο Τουντορ αυτός που ήξερες οτι ήρθε
Νταξει ας ηρεμησουμε λιγο με τις υπερβολες ομως ε..
Εδω Thanix εσυ καλυπτεις τον κωλο σου που τα ξερεις και εχεις inside info κλπ
Δε θα τον καλυψουν οι δημοσιογραφοι που δεν παιρνουν την παραμικρη πληροφορηση απ΄την ΠΑΕ εδω και καιρο?
Και στην τελικη, ΟΚ, πρεπει να βγαλουν και το ψωμι τους, οπως κανουμε ολοι μας ε?
Απλα επικαλουμαι τη λογικη ε
Μην καταληξουμε να γινουμε σαν τους χωρικους στους Monty Pythons...
[youtube]zrzMhU_4m-g[/youtube]
Εδω Thanix εσυ καλυπτεις τον κωλο σου που τα ξερεις και εχεις inside info κλπ
και δεν προσυπογραφεις τιποτα, μ'αυτα που οντως εχουμε δει να γινονται, ειδικα στον ΠΑΟΚ του Σαββιδη..από εκεί και πέρα ούτε ο Γιώργος ο Σαββιδης είμαι να ξέρω τι γίνεται μεσα στις συνομιλίες ούτε θέλω να σας λέω μπαρούφες και μαλακίες
Δε θα τον καλυψουν οι δημοσιογραφοι που δεν παιρνουν την παραμικρη πληροφορηση απ΄την ΠΑΕ εδω και καιρο?
Και στην τελικη, ΟΚ, πρεπει να βγαλουν και το ψωμι τους, οπως κανουμε ολοι μας ε?
Απλα επικαλουμαι τη λογικη ε
Μην καταληξουμε να γινουμε σαν τους χωρικους στους Monty Pythons...
[youtube]zrzMhU_4m-g[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 12 Ιουν 2015, 14:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Καπετάνιος
Οποτε βλέπω ποστ του Θάνιξ με λούζει κρύος υδρώτας. Να σαι καλα ρε αδερφέ για τις πληροφορίες που μας έδωσες.
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Thanix μια διευκρινιστική: όταν γράφεις "πόλο" πως το εννοείς ακριβώς το ρούχο;; δεν κάνω πλάκα ούτε θέλω να σε πειράξω, το εννοώ, θα ήθελα να ήξερα ακριβώς ώστε να βοηθήσω την έρευνα μου.
ΥΓ: Στο τέλος άμα τελειώσει η αγωνία και ο χαβαλές εννοείται ότι πρέπει έμπρακτα να στηρίξουμε και θα πρότεινα ένα προηγειθέν μήνυμα του bane1980 ως πρότυπο.
ΥΓ: Στο τέλος άμα τελειώσει η αγωνία και ο χαβαλές εννοείται ότι πρέπει έμπρακτα να στηρίξουμε και θα πρότεινα ένα προηγειθέν μήνυμα του bane1980 ως πρότυπο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Παρ 12 Ιουν 2015, 14:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4
Ειχα μια ελπιδα να ανακοινωθει ο προπονητης πριν την εξεταστικη.Τωρα με βλεπω να μην παιρνω πτυχιο ποτε
δηλ. ξυπνησες την γυναίκα σου αγρια χαραματα γιατι εμαθες πρωτος οτι χτες θα ερχοταν ο αρνεσεν;
επισης το 1ο πραγμα που εγραψες χτες ηταν εκλεισε.δηλαδη χαρηκες τοσο με τουντορ ;
Πιθανός Νέος Προπονητής
Ρε παιδια ειπα οτι ηρθε οι αρνενσεν με τον Προπονητή δεν ειπα οτι ειμαι μεσα στα γραφεία και ακουω τι λενε ο φρανκ με τον τζακ. Οτι ηρθαν σας το ειπα, οτι έφυγε ο προπονητης το πρωι παλι σας το ειπα. Μεγάλα παιδια ειςτε και μια χαρα μπορειτε να καταλάβετε το ονομα.
Κουρδε φοράει τα πόλο μπλουζάκια της ομάδας που προπονεί!
Σιμπα δεν εχεις άδικο. Απλα ξες ειναι συσσωρευμένη αντιδραση προς το προσωπο τους που έγκειται στην συμπεριφορά τους τοςα χρονια.
Sent from my mind using boobs power
Κουρδε φοράει τα πόλο μπλουζάκια της ομάδας που προπονεί!
Σιμπα δεν εχεις άδικο. Απλα ξες ειναι συσσωρευμένη αντιδραση προς το προσωπο τους που έγκειται στην συμπεριφορά τους τοςα χρονια.
Sent from my mind using boobs power
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Thanix την Παρ 12 Ιουν 2015, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και να ηρθε ο Τουντορ δεν σημαινει κατι, αν δεν υπαρξει ανακοινωση δεν ισχιει τιποτα! Και ο Πασιεντζας ο ειχε ερθει επι Στεφενς εφαγε το πιστολι του και ησυχασε..
ναι αλλα χτες ειπες εκλεισε κ οτι ερχεται για τα περεταίρω .ο μονος που ηρθε ηταν ο τουντορ !ε ξυπνησες την γυναίκα σου για τον τουντορ.
υ.γ βρε φιλε χωρίς ονομα πες ειναι ο τουντορ ή αλλος.χωρίς ονομα
- PaokPatraG4
Ο Μοντέλα απο που βγήκε οτι υπάρχει ενδιαφέρον από εμάς...;;;Αρδια λογικά και αυτό να υποθέσω....
Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ο Thanix εννοούσε τον Tudor.
Και επίσης εγώ από τη διατύπωσή του χτες κατάλαβα ότι ξύπνησε τη γυναίκα του, όχι γιατί κωλοχάρηκε με τον Tudor, αλλά γιατί ήταν από τα λίγα άτομα που γνώριζε το όνομα και ήθελε να το μοιραστεί.
Και επίσης εγώ από τη διατύπωσή του χτες κατάλαβα ότι ξύπνησε τη γυναίκα του, όχι γιατί κωλοχάρηκε με τον Tudor, αλλά γιατί ήταν από τα λίγα άτομα που γνώριζε το όνομα και ήθελε να το μοιραστεί.
Είπα ότι έκλεισε και έρχεται για τα περεταιρω?είδες αυτή την έκφραση από εμενα? Είπα ότι ήρθε ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Και ναι πιστεύω ότι για να ήρθε , το έκανε για να συμφωνήσει, δεν ήρθε για να τον πανε στις 7 θάλασσες για φαγητό. Αυτά μονο ο ΖΒ με τον βιερινιαgergeo4 έγραψε:ναι αλλα χτες ειπες εκλεισε κ οτι ερχεται για τα περεταίρω .ο μονος που ηρθε ηταν ο τουντορ !ε ξυπνησες την γυναίκα σου για τον τουντορ.
Η προοπτική Tudor δεν μου φαίνεται κακή, αυτό που δεν μου αρέσει είναι το όλο επικοινωνιακό πρόβλημα της ΠΑΕ. Το ξέρουν ότι δεν μπορούμε να βγάλουμε ολόκληρο καλοκαίρι με 4-5 ανακοινώσεις που θα κάνουν, όποτε τις κάνουν.
παιδιά σε μια στιγμή που πολλές ομάδες διεθνώς ψάχνουν προπονητή, ακόμα δε περισσότερο, ο βασικός σου ανταγωνιστής ψάχνει και αυτός, είναι οξύμωρο να περιμένουμε την παε να μας δίνει στοιχεία με τις κινήσεις της. ούτε η μαν.γιουν είμαστε να κανουμε Poll με το ποιον θέλουμε ουτε τπτ.
ανακοίνωση μόνο όταν κλείσει. αυτό είναι το σωστό πιστεύω...
ανακοίνωση μόνο όταν κλείσει. αυτό είναι το σωστό πιστεύω...