Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από kataramenos5 »

mbison έγραψε:Ωχ απολύθηκε ο Νιόμπλιας, τον έχει δει ο Άρνεσεν να μας νικάει, είναι κοντός και κρύβεται εύκολα
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DinosPaok

Δημοσίευση από DinosPaok »

K_geo έγραψε:DinosPAOK, για τη... χαρά του παιδιού, τα άφησα. βέβαια, με την ανακοίνωση του ονόματος να περιμένεις και τιμωρία εφόσον βάζεις φιτίλια και επιμένεις χωρίς αποδείξεις για αυτά που λες.

ΕΙΣΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΝΩΣΗ. ;)
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

οσο ειναι στο αεροπλανο ο Μοντελλα, αλλο τοσο ΠΑΟΚτσης εισαι εσυ αδερφε
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

DinosPaok έγραψε:ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ
:opaokara: xaxaxa σβηνω
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

τεσπα ας υπογραψει οποιος ειναι και τις αναλυσεις τις κανουμε μετα.. δεν εχω παρακολουθησει καμπιονατο και δεν γνωριζς τι εστι montella.. σαν παικτη τον ηξερα σα προπονητη δε γνωριζω κατι,, τους ιταλους ομως λογο ποδοσφαιρικης παιδειας τους εμπιστευομαι πολυ σα προπονητες.. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

DinosPaok έγραψε:ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ
Θέλω φώτο στις "Αφίξεις" του Frank με τον Τζακ να κρατάνε χαρτονάκι που να γράφει "Vincenzo - PAOK" και το Μαράκι με ένα μπουκέτο λουλούδια!!! :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Παρ 12 Ιουν 2015, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ιταλοί που ήρθαν δεν θυμάμαι να έπιασε κανένας:
Μπερέτα, Μπιγκόν, του βάζελου δεν θυμαμαι όνομα, Γκατούζο. Μόνο μαλλί, μουσάκια, φίνα ντυσίματα.
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

K_GEO απο την στιγμη που αφηνεις καποιον που 'ξερει αλλα δεν λεει' , θα πρεπει να αφηνεις και τους υπολοιπους.. Ποσες μα ποσες φορες εχουμε δει εδω μεσα ολα αυτα τα χρονια εξυπνους που πετανε μια φραση και τρωμε 200 σελιδες παρακαλωντας τους να πουν κατι.. Οσο αληθινοι ειναι αυτοι , αλλο τοσο ειναι και ο καθε DINOS που ειπε αυτο που ειπε.. Στην τελικη μεταξυ μας τρωγόμαστε παλι... μονο εμεις αυτο :cry:
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

του βαζελου ηταν ο μαλεζανι.. το θεμα ηταν οτι κανεις απ αυτους δεν ειχε ομαδα να τον στηριζει (οχι οτι δειξανε οτι αξιζουν την στηριξη αλλα τεσπα..) φετος ελπιζουμε να υπαρχει στηριξη και πλανο..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο μοντελλα παντως ειναι ονομα οπου ξυπνας την γυναικα σου μεσα στο βραδυ
:twisted:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παντως αν ηταν ο Τουντορ ο εκλεκτος θα ειχε ηδη ανακοινωθει!
Μαλλον η παε παιζει συστημα αρνεσεν και στο θεμα κοουτς...
Ριχνω την προσοχη στον Τουντορ για να διαπραγματευτω με ανεση και εχεμυθεια με τον δυνατο χαρτι...

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Έχει αρχή φαλάκρας ο Montella?
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Ο Thanix δεν είναι connected, βγήκε από το πρωί.

O Di Matteo δεν πληροί τον χρησμό του; ξέχασα αν το θίξαμε εδώ, το μυαλό μου έχει γίνει χυλός από χτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Παρ 12 Ιουν 2015, 13:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αμαρτία να συγκρίνουμε τους γυρολόγους Ιταλούς με τον Μοντέλα, που στα 40 του έχει ήδη αξιοπρόσεκτη πορεία και παρουσία σε ένα club όπως τη Φιορεντίνα.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Kαταρχην δεν είμαι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να επιβεβαιώσω η να διαψεύσω όνομα. Μονο την ΠΑΕ εμπιστευόμαστε. Εγώ ήξερα-είδα-μίλησα για το θέμα αρνενσεν-προπονητή που ήρθαν Θεσσαλονίκη αποδεδειγμένα (όλοι οι ΑΡΔ έγραψαν ότι θα έρθουν από εβδομάδα, έφαγα κράξιμο εδώ μεσα και μετά από λίγο επιβεβαιωθηκαν όλα) από εκεί και πέρα ούτε ο Γιώργος ο Σαββιδης είμαι να ξέρω τι γίνεται μεσα στις συνομιλίες ούτε θέλω να σας λέω μπαρούφες και μαλακίες απλα για να το παίξω κάποιος. Αυτά που ήξερα και ξέρω αλλα πραγματικά τα γνωρίζω και όχι από πληροφορίες τα έγραψα και ισχύουν

ΥΓ Μην τρωτε τον παπα των ΑΡΔ λες και τους διαβάζετε πρωτη φορα. Γραφει ο ένας ότι τα τελευταία δυο χρονια ήρθαν προπονητές δεν τους ήθελε ο σαββιδης και πήραμε άλλους αλλα για να δούμε φέτος. Με αυτό το άρθρο έχει καλύψει τον κώλο του ότι και να γινει. Αν πέσει το ένα σενάριο θα γράψει σας τα έλεγα έγινε όπως πριν ενώ αν γινει αλλιώς θα πει σας τα έλεγα ότι μάλλον φέτος αλλάζουμε. Ο άλλος γραφει ότι ο σερτζιο είναι ο κατάλληλος, γραφει ένα κατεβατό και κλείνει με πρόταση του στυλ βεβαια ίσως δεν ξέρουμε τι έχουν στο μυαλό τους στην ΠΑΕ, αρα κάλυψη του κώλου μας πάλι και ότι να πέσει εμείς σας τα λέγαμε. Όλα μα όλα τα άρθρα καλύπτουν τους εαυτούς τους ώστε μετά να λένε εμείς τα γράψαμε. Κλασσικα πράγματα που θυμάμαι από μικρο παιδι. Το θέμα είναι ότι στην ΠΑΕ δεν τους λένε τπτ και καλα κάνουν.

ΥΓ2 ότι και να γινει πρέπει μια φορα να στηρίξουμε ένα προπονητή. τέλος!!! δεν πάει άλλο αυτό.

ΥΓ3 Κούρδε μου πρέπει να δουλέψουμε να βγάλουμε Και τπτ...δεν μας πληρώνει ο ΠΑΟΚ όπως κάποιους που το παίζουν δημοσιογράφοι. ;) :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”