Φανέλα ΠΑΟΚ
-
john4serres
- GiorgosAtha
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Μια χαρά είναι η Macron... προβλέπω και ειδική φανέλα για εμάς (όπως έκανε για την Lazio).
-
john4serres
email σου εστειλαν ?slidar έγραψε:email
ή θες να στειλεις και σε μενα την πληροφορια ?
- pirate_salonica
Πάντως αυτή που έφτιαξε η εν λόγω εταιρία για την Μόναχο 1860 (Β' Γερμανίας για τους μη στοιχηματικούς/μανατζεροκαμμένους) δε θα με χάλαγε σε ασπρόμαυρο...

-
john4serres
Η ομάδα μου στην Γερμανια...πολύ καλη η ριγέ!pirate_salonica έγραψε:Πάντως αυτή που έφτιαξε η εν λόγω εταιρία για την Μόναχο 1860 (Β' Γερμανίας για τους μη στοιχηματικούς/μανατζεροκαμμένους) δε θα με χάλαγε σε ασπρόμαυρο...
pirate_salonica έγραψε:Πάντως αυτή που έφτιαξε η εν λόγω εταιρία για την Μόναχο 1860 (Β' Γερμανίας για τους μη στοιχηματικούς/μανατζεροκαμμένους) δε θα με χάλαγε σε ασπρόμαυρο...
Εκπληκτική φανέλα και γιακάς, αυτή και η καινούρια της Κρίσταλ Πάλας σε ασπρόμαυρο θα ήταν θεϊκές.
Γνώμη μου πως στον ΠΑΟΚ ταιριάζουν οι χοντρές ρίγες, ψιλοβαρέθηκα το κλασσικό με τις 3 ρίγες.
- pagotatzis
Re: Φανέλα
Αν αληθεύει περί macron τότε μπράβο !
Όταν πήγαμε στην Nike εξαρχής χάρηκα αλλα μετα είδα οτι κάθε πηκραμενη
ομαδούλα φοράει τα ιδια και σε μικρότερες κατηγορίες και τρελάθηκα .
Μου άρεσαν πάντα η φανέλες της συγκεκριμένης εταιρίας !
Οποίος μπορεί ας μας κανει μια σε ασπρόμαυρο για να δούνε τι θα έχουμε να περιμένουμε
Όταν πήγαμε στην Nike εξαρχής χάρηκα αλλα μετα είδα οτι κάθε πηκραμενη
ομαδούλα φοράει τα ιδια και σε μικρότερες κατηγορίες και τρελάθηκα .
Μου άρεσαν πάντα η φανέλες της συγκεκριμένης εταιρίας !
Οποίος μπορεί ας μας κανει μια σε ασπρόμαυρο για να δούνε τι θα έχουμε να περιμένουμε
- PaokPatraG4
Εγω παντως φετος περιμενω να δω εαν θα ειναι επετειακη η φανελα μας....Συμπαθητικη εταιρια η Macron και πιστευω οτι φετος θα δουμε αρκετα καλη φανελα...
Παιδια αυτο με την macron γραφτηκε πουθενα?Η δεν ειναι ακομα ανακοινωσιμο?Παντως αν και δεν ειναι τοσο εμπορικη,οσο η Νικη,θεωρω οτι ειναι καλη κινηση και επιτελους να εχουμε αποκλεθιστικτητα σε καποιο σχεδιο.Η συγκεκριμενη ιταλικη εταιρια εχει μερικα ωραια σχεδια.