Το νόημα είναι στο: "σχεδόν".T.H.E.O.S έγραψε:Ο Πετρωτος μολις ειπε στο ραδιο οτι ειναι σχεδον σιγουρος οτι σημερα δεν θα υπαρξει ανακοινωση συμφωνιας!
Πιθανός Νέος Προπονητής
- ΑποστόληςΑ
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
στο λεξικο το ονομα του αιναι στην λεξη ειδηση!T.H.E.O.S έγραψε:Ο Πετρωτος μολις ειπε στο ραδιο οτι ειναι σχεδον σιγουρος οτι σημερα δεν θα υπαρξει ανακοινωση συμφωνιας!
-
john4serres
-
ron-swanson
Παντως το inpaok μεχρι τωρα δεν εχει πει τιποτα. Απλα μεταφερουν ρεπορταζ απο Κροατια.
Παντως ρε παιδια, αν οντως ειναι ο Τουντορ, γιατι να μην εχει ανακοινωθει ηδη; Δηλαδη αν ηταν οντως στην Θεσσαλονικη γιατι να μην υπαρχει ηδη ανακοινωση;
Μηπως τον εφεραν για να τον γνωρισουν απο κοντα ο Τζακ και ο Σαββιδης ωστε να εχουν μια προσωπικη αποψη και στο τελος του ειπαν "ενταξει σε 2-3 μερες θα σου πουμε". Δηλαδη μηπως υπαρχει καποιος μεγαλυτερος στοχος και ο Αρνεσεν εφερε αυτον σαν εναλλακτικη λυση σε περιπτωση που δεν προχωρησει του αλλου;
Με το μυαλο μου προσπαθω να βγαλω ενα συμπερασμα.
Παντως ρε παιδια, αν οντως ειναι ο Τουντορ, γιατι να μην εχει ανακοινωθει ηδη; Δηλαδη αν ηταν οντως στην Θεσσαλονικη γιατι να μην υπαρχει ηδη ανακοινωση;
Μηπως τον εφεραν για να τον γνωρισουν απο κοντα ο Τζακ και ο Σαββιδης ωστε να εχουν μια προσωπικη αποψη και στο τελος του ειπαν "ενταξει σε 2-3 μερες θα σου πουμε". Δηλαδη μηπως υπαρχει καποιος μεγαλυτερος στοχος και ο Αρνεσεν εφερε αυτον σαν εναλλακτικη λυση σε περιπτωση που δεν προχωρησει του αλλου;
Με το μυαλο μου προσπαθω να βγαλω ενα συμπερασμα.
- pirate_salonica
Έχει να πέσει γέλιο με τα ΑΡΔ μετά...john4serres έγραψε:εε ρε και να σκασει αλλο ονομα τοτε να δω τους ΑΡΔ
In Frank We Trust
Και αν θέλουν να φτιάξουν ένα team προπονητών για ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον οργανισμό που λέγεται ποδοσφαιρικός Π.Α.Ο.Κ.; Ξέρω γω Μπιέλσα με βοηθό προπονητή τον Τούντορ και τον Τούντορ προπονητή στην Κ20 και τις ακαδημίες. Μπορεί να θέλουν να φτιάξουν ΠΑΟΚ 2, όπως έχουν στο εξωτερικό και να μην υπάρχει Κ20. Επαγγελματικά πρότυπα και πρωταθλητισμός από Κ6 μέχρι την αντρική ομάδα σαν ΕΝΑΣ οργανισμός.
ΥΓ και μετά ξύπνησα
ΥΓ και μετά ξύπνησα
Κάηκε το μυαλό μου λέμε..
Από εκεί και πέρα πραγματικά δεν με νοιάζει ποιός θα έρθει προπονητής. Και ο Τούντορ και ο Μπόμπαν και ο Ασάνοβιτς να έρθει, τον γχ δεν θέλω να ξαναδώ
Από εκεί και πέρα πραγματικά δεν με νοιάζει ποιός θα έρθει προπονητής. Και ο Τούντορ και ο Μπόμπαν και ο Ασάνοβιτς να έρθει, τον γχ δεν θέλω να ξαναδώ
O Tudor πέραν της όποιας απειρίας του σαν προπονητής κατά την άποψη μου συγκεντρώνει όλα τα υπόλοιπα.
Είναι νέος και φιλόδοξος, προέρχεται από μία χώρα με σαφώς μεγαλύτερη ποδοσφαιρική οργάνωση στην παραγωγή παικτών απ' ότι η Ελλάδα και σαν παίκτης λέγεται (βαση Wikipedia βέβαια εγώ δεν τον έιχα παρακολουθήσει τόσο όταν έπαιζε) ότι έιχε πολύ καλη αντίληψη και ήταν πολύ καλός τακτικά.
Επιπλέον έχει 10 χρόνια θητεία στο ιταλικό πρωτάθλημα δίπλα σε κορυφαίους προπονητες (Λίπι, Αντσελότι, Καπέλο κτλ) και σαν παραστάσεις δεν πιστεύω ότι έχει καμία σχέση με τον ΓΧ που τον προπονούσαν ο κυρ Δανιήλ, ο Ρότσα και διάφοροι άλλοι, ώστε να δικαιολογείται το "ΓΧ της Κροατίας".
Προσωπικά προτιμώ να ρισκάρουμε με κάποιον σαν τον Τούντορ που συγκεντρώνει τα παραπάνω και θα είναι ορεξάτος να αναδειχθεί από το να στραφούμε σε κάποιο μεγάλο πλην κορεσμένο όνομα που αν τυχόν δεί ότι δεν του βγαίνουν από την αρχή τα πράγματα όπως τα περίμενε δεν θα κάτσει και να σκάσει η κάποιον που δουλεύει χρόνια χωρίς να έχει κάνει το μεγάλο μπάμ.
Είναι νέος και φιλόδοξος, προέρχεται από μία χώρα με σαφώς μεγαλύτερη ποδοσφαιρική οργάνωση στην παραγωγή παικτών απ' ότι η Ελλάδα και σαν παίκτης λέγεται (βαση Wikipedia βέβαια εγώ δεν τον έιχα παρακολουθήσει τόσο όταν έπαιζε) ότι έιχε πολύ καλη αντίληψη και ήταν πολύ καλός τακτικά.
Επιπλέον έχει 10 χρόνια θητεία στο ιταλικό πρωτάθλημα δίπλα σε κορυφαίους προπονητες (Λίπι, Αντσελότι, Καπέλο κτλ) και σαν παραστάσεις δεν πιστεύω ότι έχει καμία σχέση με τον ΓΧ που τον προπονούσαν ο κυρ Δανιήλ, ο Ρότσα και διάφοροι άλλοι, ώστε να δικαιολογείται το "ΓΧ της Κροατίας".
Προσωπικά προτιμώ να ρισκάρουμε με κάποιον σαν τον Τούντορ που συγκεντρώνει τα παραπάνω και θα είναι ορεξάτος να αναδειχθεί από το να στραφούμε σε κάποιο μεγάλο πλην κορεσμένο όνομα που αν τυχόν δεί ότι δεν του βγαίνουν από την αρχή τα πράγματα όπως τα περίμενε δεν θα κάτσει και να σκάσει η κάποιον που δουλεύει χρόνια χωρίς να έχει κάνει το μεγάλο μπάμ.
Thanix έγραψε:Ειναι και αρρωστακια γριές οι καμαριέρες.
Ρε σκέτος Στρος Καν είσαι ρε @@@%@%
- charlie_pace
από εδώ
Ο Πασιέντσια έγινε Στέφενς, ο Σάντος έγινε Αναστσιάδης, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έγινε Άρνεσεν. Ο Τούντορ θα μείνει Τούντορ;
Ψάχνω να βρω στο inbox μου στο fb ένα μήνυμα ικανοποίησης για τα σενάρια που θέλουν του Ιγκόρ Τούντορ να διαδέχεται τον Γιώργο Γεωργιάδη στο πάγκο του ΠΑΟΚ. Και θα με ρωτήσεις εσύ εύλογα αν είναι άξιο αναφοράς και “μέτρο ικανότητας προπονητή” η μη ικανοποίηση των περισσότερων φίλων του ΠΑΟΚ στο άκουσμα του ονόματος του Κροάτη.
Αν βγω λίγο από το ρόλο του δημοσιογράφου και ας πάρω αυτόν του φίλου του ΠΑΟΚ – αναγνώστη Μέσων.
Διαβάζω μερικά ονόματα που δεν τα πολυξέρω αναφορικά με τη θέση του τεχνικού διευθυντή, από κάποια στιγμή και μετά διαβάζω κυρίως Ισπανών που δουλεύουν στη Πριμέρα Ντιβιζιόν και λέω “what da fuck, Πριμέρα είναι οι ανθρώποι, κάτι θα σκαμπάζουν, δε μπορεί” και ξαφνικά ένα δύσκολο απόγευμα, σκάει ο Φρανκ Άρνενσεν. Τον έχω ακουστά αλλά ψάχνω λίγο και βλέπω Τότεναμ, Τσέλσι, Αμβούργο και δεν συμμαζεύεται. Διαβάζω και θετικά αλλά και αρνητικά, αλλά με “γεμίζει” το όνομα. “Από τους Βρύζες και τους Γεωργιάδηδες ρε φίλε, καλύτερος θα είναι, δε μπορεί” σκέφτομαι.
Πίνω γουλιά – γουλιά το πικρό ποτήρι των πλέι οφ σε τέτοιο βαθμό που ανοίγω τη τηλεόραση να δω το τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και λέω “όχι ρε φίλε πάλι ασπρόμαυρα, δε θέλω, δε μπορώ ΠΟΝΑΩ”.
Τελειώνουν τα πλέι οφ και αρχίζει η αναμονή για τον προπονητή. Δεν βγαίνουν ονόματα αλλά κάποια στιγμή διαβάζω “ΜΠΑΤΖΕΤ 20 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΔΙΝΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΝΕΣΕΝ”. Σε διάστημα ενός δευτερολέπτου μου περνά από το μυαλό αρχικά το “αφήστε ρε τα παπατζιλία και φτιαξ΄τε ομάδα, και τι με νοιάζει πόσα λεφτά θα βάλει αρκεί να μπουν “σωστά”… και στο καπάκι “ρε λες ρε φίλε; Άρνεσεν είσαι, σε δίνει και 20 χαρτιά ο άπλας, θα φέρνεις μια προπονητάρα και μετά μαζί θα κάνετε ομάδα”.
Και περνάνε οι μέρες και ακούς Σκελότο, ακούς Ντι Ματέο και μπερδεύεσαι. Και στο καπάκι ακούς για Τούντορ, και ξανακούς για Τούντορ και ήρθε και υπογράφει και είναι κοντά και είναι “ο εκλεκτός” και ψάχνεις και βλέπεις έναν 37χρονο Κροάτη και με τη μια του βγάζεις παρατσούκλι “ο ΓΧ της Χάιντουκ”. Εκεί κρέμασε τα παπούτσια του, εκεί άρχισε να μαθαίνει προπονητική. “Καλά, αυτόν θα πάρουμε ρε φίλε;” μου στέλνει ένας σε μήνυμα…
Ας δούμε λίγο το ιστορικό επιλογής “εξωγηπεδικών”… Το 2013, όλοι είδαμε τον Πασιέντσια στο “Μακεδονία Παλάς” και προέκυψε Στέφενς. Το 2014, όλοι περιμέναμε Σάντος και προέκυψε Αναστασιάδης. Το 2015 όλοι περιμέναμε Ισπανό τεχνικό διευθυντή και προέκυψε Άρνεσεν. Τώρα, όλοι περιμένουμε Τούντορ.
Οι δυο πρώτες περιπτώσεις δεν ήταν “μπλόφα” αλλά ακύρωση απόφασης. Ο Σαββίδης είδε τον Πασιέντσια και τον έκρινε “λίγο”. Το 2014 άκουσε τον περίγυρό του και όχι τον άνθρωπο που πλήρωνε για να του βρει προπονητή.
Τώρα, υπάρχει ο Αγγελίδης που έχει δείξει ότι χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ για να κάνει τη δουλειά του.
Στη περίπτωση τεχνικού διευθυντή έβγαλε προς τα έξω το ταξίδι του στην Ισπανία και τα ΜΜΕ “φάγαμε τον παπά” και ψάχναμε Ισπανό τεχνικό διευθυντή. Μίλησε με κάποιους για να καλύψει τα νώτα του σε περίπτωση που του στράβωνε ο Άρνεσεν.
Στη περίπτωση προπονητή, θέλω να πιστεύω οτι το ξανακάνει, αυτή τη φορά μαζί με τον Άρνεσεν. Θέλω να πιστεύω οτι ο Τούντορ είναι προσπάθεια αποπροσανατολισμού των ΜΜΕ για να συνεχίσει τη προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας με τον προπονητή που πραγματικά θέλουν.
Στη τελική, δε μου κολλάει ο Τούντορ στο παζλ που βλέπω οτι θέλουν να στήσουν. Εκτός και αν δεν έχω καταλάβει τι σόι παζλ θέλουν να στήσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alekakius την Παρ 12 Ιουν 2015, 11:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ron-swanson
Χαχαχα καλα ρε πωτς γκενεν αυτο;
Δεν κοιτατε πριν ποσταρετε;
Καλα τα λεει ο Τσακαλεας παντως.
Δεν κοιτατε πριν ποσταρετε;
Καλα τα λεει ο Τσακαλεας παντως.