Στο χαλαρό περνιέται η στατική αρκεί να παρακολουθείτε ρε σεις. 8 εξάμηνο είμαι, και γω άργησα να την περάσω. Τώρα πήρα στατική2. Εδώ τα πράματα σκουραίνουν... Καμία σχέση με 1. Ρε πότε θα κανονίσουμε καμιά συνάντηση στο ΤΕΙ?? Όχι μόνο εμείς από Έργα υποδομής, γενικά όσοι είμαστε στα ΤΕΙ. Να πάμε απέναντι στον Μάκη ή μέσα στο κυλικείο να κάνουμε κερκίδα?? Ψηθείτε και πείτε πότε βρίσκεστε εκεί να κανονίσουμε. Εγώ είμαι κάθε μέρα εκτός από Δευτέρα. Συνέχεια με μπλούζες του συνδέσμου της Δράμας κυκλοφορώ και γενικά του ΠΑΟΚ.sato έγραψε:Αντε ρε συμφοιτητακια, τωρα το προσεξα!PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:ΠΡΟΣ ΝOVITO KAI SATO.... καλα ρε θηρια ποσοι τειτζηδες απο εργα υποδομης μαζευτηκαμε?
5ο ετος και συνεχιζω...
χαχα νοβιτο παιζει να ειμαστε μαζι Στατικη 1, το παρακολουθω φετος 1η φορα και ειναι 1ου εξαμηνου.
Paokmania: Αιώνια φοίτηση
- PAOK_NORTH_ARMY
- PAOK_NORTH_ARMY
Δύο παρατηρήσεις. 1)Τον τελευταίο καιρό η κατάσταση με την μυρωδιά που επικρατεί στο τει έχει γίνει αφόρητη. Βρωμάει τόσο πολύ, που αν έχει και υγρασία δε παλεύεται η κατάσταση. 2)Αρκετά βαζέλια υπάρχουν πάντως στο τει. Εκτός από μας (γύρω στο 60% μας κόβω) μετά πάνε τα αρειανά και οι λαγοί. Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι αρκετοί δυστυχώς είναι και από Θεσσαλονίκη. Σ.Φ ΠΑΟΚ ΤΕΙ ΣΙΝΔΟΥ
- thanasisp04
- PAOK_NORTH_ARMY
-
-