Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
apache 4

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από apache 4 »

Thanix ευχαριστούμε για την ενημέρωση και τον τρόπο που διαχειρίστηκες την πληροφορία που είχες. :twisted: :twisted: :twisted:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Με 1,93 ύψος θα τον είδαν όλοι στο ξενοδοχείο.
Εκτός κι αν είναι πτυσσόμενος ο νεαρός κύριος που συνόδευε τον Αρνεσεν
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

joshua έγραψε:o Δανος ομως ειναι ικανος κυματοθραυστης
Εγώ τον βλέπω να γίνεται η ασπίδα του Κάπτεν Αμέρικα που δεν σπάει με τίποτα.
Ήδη πολλοί θεωρούν τον Ιβάν Σαββίδη θεό και τον F.A. τον προφήτη του.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

οπότε η επίσημη ανακοίνωση-παρουσίαση ερχόμενη εβδομάδα μαζί με το νέο Μνημόνιο, διπλή αγωνία, διπλή γιορτή :evil:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Θα επιβάλλει πειθαρχία. Καλό δίδυμο με Πάμπλο
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/imag ... Z_sDHA0bPp
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

joshua έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι αν δεν υπηρχε ο Αρνεσεν και υπηρχε ακομα ο Βρυζας η καποιος αλλος λιγοτερο φανταχτερος ΤΔ το κραξιμο θα πηγαινε συνεφο σχεδον απο ολους,εξαιρειται ο eorptol :mrgreen: ,o Δανος ομως ειναι ικανος κυματοθραυστης και θα περιμενω με αγωνια να ακουσω τους λογους της επιλογης του.Εγω χαλιεμαι λιγο γιατι ηθελα λατινο καθως σε αντιθεση με αλλους δεν τρεφω την ιδια εκτιμηση για τα βαλκανια, παραγωγικα δεν ειναι στην κατασταση που ηταν πριν καποια χρονια,διατηρουν ακομα σημαντικη υπεραξια στις τιμες ποδοσφαιριστων χωρις πολλες φορες να δικαιολογειται και οσο κοντα και αν ειναι, διαφερουμε ισως περισσοτερο σε νοοτροπια,σε σχεση ακομα και με λατινοαμερικανους.
Σε καταλαβαίνω θες να κραξεις αλλά δεν σου βγαίνει :) :)
xaris4

Δημοσίευση από xaris4 »

Αδέλφια σας ευχαριστώ για τον όμορφο τρόπο που με κάνετε να γελάω σε μια δύσκολη για μένα στιγμή. Όντας τα σχόλια τα σπάνε. Αδελφέ Thanix προχώρα και μη μασάς έστω και με αυτόν τον τρόπο την ενημέρωσή σου που μας έχει κάνει άνω κάτω. Το δεδομένο για μένα είναι πως αφού πρόκειται για επιλογή Arnesen το θέμα τελειώνει εδώ και ξεκινάει η δική μας στήριξη, όποιο και αν είναι το όνομα του επόμενου προπονητή, από εδώ και πέρα, σταματώντας τις κρίσεις αφ' υψηλού. Πολύ βασικό επίσης να μην δίνουμε τροφή για σχόλια στη γάγγραινα που μας χωρίζει και μας φέρνει κάποιες φορές σε αντιπαράθεση. Προχωράμε ΟΛΟΙ μαζί μπροστά και ελπίζουμε για το καλύτερο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από chrisg4 »

eorptol έγραψε: Σε καταλαβαίνω θες να κραξεις αλλά δεν σου βγαίνει :) :)
I know the feeling :D :D :D :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Thanix τι κάνεις ρε σε ξενοδοχείο;

Το ξέρει η γυναίκα σου ότι ξημερώνεις σε ξενοδοχεία;

υγ. πλακίτσα κάνουμε, μην αρπαχτείς
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Εγω ειπα να μην πω ονοματα και εσεις με δίνετε στεγνά....

Ε ρε Άγγελος που σας χρειαζεται...χαχαχα

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καλημέρα σε όλα τα αλάνια ...

έχει πλάκα από εχθές η όλη διαδικασία και να είναι καλά ο Thanix για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την όποια πληροφορία ... !

Όσο αφορά τον νέο προπονητή και επειδή πλέον δεν γράφω συχνά λόγω ξενερώματος με πολλά πράγματα θα ήθελα να επαναλάβω κάποια λίγα θέματα που έχουν αξία τόσο για εμένα όσο και για πολλούς άλλους εδώ μέσα ...

Επειδή είμαστε ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι είμαστε ότι ΝΑ'ΝΑΙ ... και το μεγαλύτερο ξενέρωμα ήρθε από το ότι ΝΑ'ΝΑΙ των τελευταίων χρόνων ... και κυρίως ξεκίνησε από όταν ανέλαβα ο ΖΒ με την εντελώς παράλογη επιλογή διωξίματος του Μπόλονι ...
Καλώς κακώς η επιλογή προπονητή είναι ίσως από τα πιο σημαντικά πράγματα ... βλέπετε π.χ. τι έχει γίνει με την επιλογή Αναστασίου στον ΠΑΟ ... έχουν κάνει διάνα σε όλα τα επίπεδα ...
το μυστικό όμως στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Αναστασίου δεν είναι μόνος ... έχει ένα ολόκληρο τιμ με εξαίρετους επαγγελματίες ... όταν π.χ. φωνάζαμε κάποιοι μόλις ήρθε ο Ιβάν να πάει να πάρει τον Σαμαρά (τον μπαμπά) για τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών οι περισσότεροι ούτε ασχολιόντουσαν ...

αυτό που θέλω ουσιαστικά να πω είναι ότι η επιλογή προπονητή είναι σημαντική αλλά ακόμα πιο σημαντική είναι η επιλογή όλου του τιμ των ανθρώπων που θα δουλεύουν στο αγωνιστικό τμήμα ... από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο ... θεωρώ γνωρίζοντας πράγματα ότι πάσχουμαι πάρα πολύ και ότι ακόμα και σήμερα η όποια λειτουργία έχει ακόμα να κάνει με προσωπικές επιλογές του Ζαγοράκη που έγιναν κάποια εποχή όπου τα μέσα ήταν πενιχρά ... μετά έφυγε ο Ζαγόρ και έμειναν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι ακόμα και σήμερα λειτουργούν μαγαζάκια μέσα στο μαγαζί ... ανεπίτρεπτα πράγματα για ΠΑΟΚ του Σαββίδη ...

επομένως και τελειώνω ... ο οποιοσδήποτε νέος, ικανός και φιλόδοξος προπονητής εμένα μου κάνει ... προτιμώ τους νέους ... όλες οι ψαγμένες ομάδες κάνουν επιλογές από ελπιδοφόρους προπονητές με τουλάχιστον 3-4 χρόνια εμπειρία. Τούντορ λέγετε, Σελότο λέγετε, Ίβιτς αύριο μεθαύριο λέγετε, Γκαρσία παραμεθαύριο το ίδιο μου κάνει. Το βασικό είναι αυτός ο άνθρωπος να έχει μεγάλες παραστάσεις από σοβαρές οργανώσεις και έπειτα η στελέχωση του υπόλοιπου τιμ ...

Αλλιώς όλα είναι μία τρύπα στο νερό ...

υποσ.
προσωπικά τον Γκαρσία τον θεωρώ το μεγαλύτερο κεφάλαιο για το μέλλον προπονητικά ... το ένστικτό μου λέει ότι μπορεί να γίνει μεγάλος προπονητής ... δεν ξέρω ο ίδιος τι θέλει τελικά ... ελπίζω μετά τις συζητήσεις με Άρνεσεν να ζήτησε ή να γίνει βοηθός προπονητή ή να αναλάβει τις ακαδημίες ... σαν επικεφαλής προπονητής ... κανά δύο χρόνια βοηθός και 1-2 χρόνια σε άλλη ομάδα ... μετά έχω έτοιμο προπονητή για μία ζωή και ησυχάζω σε όλα τα επίπεδα ...
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

teod1980 έγραψε:Thanix τι κάνεις ρε σε ξενοδοχείο;

Το ξέρει η γυναίκα σου ότι ξημερώνεις σε ξενοδοχεία;

υγ. πλακίτσα κάνουμε, μην αρπαχτείς

Έλα ρε...Προχθές, γύρισε από έξω, την ξύπνησε και της είπε "Γυναίκα, κλείσαμε τον τάδε προπονητή!!!"...Αυτή τον έβρισε, ξανακοιμήθηκε και ούτε γάτα ούτε ζημιά...Έτσι βγαίνεις με γκόμενες και δεν παίρνει χαμπάρι η γυναίκα σου... :lol: :lol: :lol:

ΥΓ Πλακίτσα κάνουμε, ε; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Διάβασα αναλυτικά τις τελευταίες 50 σελίδες και κατάλαβα ΤΑ ΠΑΝΤΑ, εκτός από το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
vrasidas

Δημοσίευση από vrasidas »

φοιρος-μιχαλιτσιος διδυμο.

ηταν το ονειρο του αρνεσεν απο τοτε που επαιζε μπαλλα. :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”