Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Σοβαρα?
Thanx man αν και απ'τη βαρετη μεταδοση, μαλλον θα καταληξω να το δω στα ισπανικα
Υ.Γ. δωστε θετικα vibes για 0-0 ημιχρονιο...

Thanx man αν και απ'τη βαρετη μεταδοση, μαλλον θα καταληξω να το δω στα ισπανικα
Υ.Γ. δωστε θετικα vibes για 0-0 ημιχρονιο...
- Kostas_Peraia4
Παντως ο γαυρος εχθες εδιωξε τον Pereira και αυριο ανακοινωνει τον Escriba.Σε θεματα οργανωσης τους ζηλευω τους σκατιαρηδες
Μάγκες σόρι και από μένα το off topic,έχω ελάχιστα σχόλια εδώ πέρα,αλλά πολύ γουστάρω την όλη φάση με το θέμα του πιθανού νέου προπονητή!Έχω λιώσει στο γέλιο με διάφορα σχόλια,καραγουστάρω όλο αυτό που γίνεται με τους ΑΡΔ (ή μάλλον που δεν ξέρουν τι τους γίνεται) και είμαστε ακόμα αρχή καλοκαιριού.Ποιος ξέρει τι έχει να γίνει με τις μεταγραφές,τα αυγά και τα πασχάλια θα χάσουν...Για κάποιον περίεργο λόγο,πρώτη φορά είμαι τόσο αισιόδοξος με την ομάδα μας!
Υ.Γ. Ο simba με έφτιαξε με το λινκ,ο nothu ακόμα περισσότερο...Chivas με 2 πάγους,Coppa America,NBA μετά να δω τον Λεμπρόν Τσόχλα και άντε γεια εξεταστική...
Υ.Γ. Ο simba με έφτιαξε με το λινκ,ο nothu ακόμα περισσότερο...Chivas με 2 πάγους,Coppa America,NBA μετά να δω τον Λεμπρόν Τσόχλα και άντε γεια εξεταστική...
simba έγραψε:Σοβαρα?
Υ.Γ. δωστε θετικα vibes για 0-0 ημιχρονιο...![]()
ετσι.. αλλα βλεπεις.. ειμαστε Ευρωπαιοι αφου... ετσι, οι ξισπασμενοι Σωτηρακοπουλοι θεωρησαν σκοπιμο να αναπαραγουν τα βορειοευρωπαικα μοντελα αντι των θερμοτερων λατινικων... Η αντι να προσπαθησουν να δημιουργησουν ελληνικο μοντελο και οχι να μιμηθουν καποιο...
-
black death
Θα τα δείξει όλα ο αλαφούζ tv;
Edit: Μου απάντησε ο σπικερ.
Μπράβο στον ΣΚΑΙ λοιπόν.
Edit: Μου απάντησε ο σπικερ.
Μπράβο στον ΣΚΑΙ λοιπόν.
- Kostas_Peraia4
Χαχα, να σαι καλα για τα vibes αδερφε!!
Αν και στην αρχη με τις ευκαιριες του sanchez λεω, πωπω τι καταρες εφαγα?
Υ.Γ. Ε ρε πως φαινεται οτι το παληκαρι μας παιζει Ελλαντα..
Βαρουτσικος..
UPDATE Στο 2ο παντως, βραχος!
Αν και στην αρχη με τις ευκαιριες του sanchez λεω, πωπω τι καταρες εφαγα?
Υ.Γ. Ε ρε πως φαινεται οτι το παληκαρι μας παιζει Ελλαντα..
UPDATE Στο 2ο παντως, βραχος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 12 Ιουν 2015, 03:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sakis_the_fraud
Παιδια τα του κοπα αμερικα πειτε τα εδω, http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?t=1724 , βαρανε οι ειδοποιησεις χωρις λογο 
-
black death
Και πέρσι στο μουντιάλ βαρύς μου είχε φανεί.simba έγραψε: Υ.Γ. Ε ρε πως φαινεται οτι το παληκαρι μας παιζει Ελλαντα..Βαρουτσικος..
edit: Σόρυ sakis.
όλα μου δείχνουν ότι ο Δανός ξάχνει το Γεωργιάδη της Ιταλίας, Ισπανίας, Κροατίας, Αργεντινής ..... αλλά με περισσότερες παραστάσεις ως ποδοσφαριστή
βλέπω για τους διάφορους άλλος να έχει ξεκινήσει καριέρα το 2001, άλλος το 2002
αν είναι έτσι πάρε τον Ίβιτς ρε γμτ
τέλος πάντων δύσκολα μπορώ να σεβαστώ προπονητή που είναι πιο μικρός από μένα (48 και νιώθω πολύ νιάτο)
βλέπω για τους διάφορους άλλος να έχει ξεκινήσει καριέρα το 2001, άλλος το 2002
αν είναι έτσι πάρε τον Ίβιτς ρε γμτ
τέλος πάντων δύσκολα μπορώ να σεβαστώ προπονητή που είναι πιο μικρός από μένα (48 και νιώθω πολύ νιάτο)
-
mbison
Μήπως δίδυμο με Τούντορ?mike έγραψε: αν είναι έτσι πάρε τον Ίβιτς ρε γμτ
Ζουμε μεγακες στιγμες. Τα μμε με εδρα την θεσσαλονικη επικαλουνται αρθρα στην κροατια που επιμενουν οτι εχει κλεισει. Κοκοκο ουτε τωρα δεν μπορουν να παρουν το δημοσιογραφικο ρισκο τους να πουν : αυτο συμβαινει! Αυτα ειναι τα μμε και αυτα ειναι τα αρδακια που τοσα χρονια κονομανε στην καμπουρα μας! Μονο γελιο πλεον!
-
mbison
o Toυντορ σε 69 ματς με Χαιντουκ: 32 νικες, 18 ισοπ. 19 ηττες.
Είδε ο Αρνεσεν το χάλι μας στα πλέι οφ με 0 νίκες και τον θεώρησε κελεπούρι
Είδε ο Αρνεσεν το χάλι μας στα πλέι οφ με 0 νίκες και τον θεώρησε κελεπούρι
εκανα το λαθος να κανω βολτα σε σαιτ με σχόλια....
δεν υπαρχει σωτηρία....
δεν υπαρχει σωτηρία....