Πιθανός Νέος Προπονητής
- dravinosRa
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
χαλαρα οποιος και αν ειναι θελει στηριξη και οχι γκρινια απο την πρωτη μερα.
-
mbison
Οσο το σκεφτομαι, δεν μπορω να βρω καποια συνδεση Αρνεσεν με Τουντορ που να δικαιολογει το ενδιαφερον του Φρανκ.
Δεν υπαρχει το ονομα του στην ατζεντα του.
Αλλος θα ρθει
Δεν υπαρχει το ονομα του στην ατζεντα του.
Αλλος θα ρθει
Στα 37 του ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ Μουρινιο πηγε στην BENFICA. ΠΡΩΤΗ του ομαδα ητανpaoktzis έγραψε:δεχομαι εναν αγνωστο προπονητη εναν νεο τυπου ayestaran ας πουμε. δεν μπορω να δεχτω οτι περνω τον προπονητη της χαιντουκ που ειναι 37 και δεν εχει καταφερει τιποτα. και κανει και τον δυσκολο
αυτο δεν το δεχομαι οχι εχω στηριξει ακομα και τον δωνη και τον αγγελο ναι αλλα τον 37αρη απο την χαιντουκ δεν προκται να τον στηριξω. και λεω δεν εχω θεμα με το αν ειναι αγνωστος γραφτηκαν πολλα ονοματα απο αγνωστους προπονητες εδω μεσα και θα τους στηριζα ολους. αλλα αυτος ειναι 2 χρονια προπονητης στην χαιντουκ και oυτε ομιλους europa δεν την εβγαλε
Και ειδικα φετος που η Χαιντουκ αποκλειστηκε απο μια ομαδουλα της σειρας που πηγε απλα στον τελικο του Uefa...
- Amon Tobin
Απίστευτο...tzelas έγραψε:Κούρδε τρελέKourdos έγραψε:αφού ζούμε ξανά ωραίες στιγμές προσμονής (thank you Che4!), μπήκα στο Google Trends και του ζήτησα να μου βγάλει τα στατιστικά για αναζητήσεις με τις λέξεις:
"paok", "ivan savvides", "thessaloniki"
όπως κάθε σοβαρός προπονητής θα έκανε πρώτα αν του έκαναν πρόταση από ΠΑΟΚ. Οι αναζητήσεις λοιπόν προέρχονται από τις παρακάτω χώρες (με σχετικό δείκτη):
Greece 100
Cyprus 13
Uganda 7
Serbia 2
Turkey 1
Germany 1
Portugal 1
Bulgaria 1
Croatia 1
Austria 1
Αφαιρώντας τις χώρες με μεγάλο ενδιαφέρον για την ομάδα μας που για προφανείς λόγους (ελληνικοί πληθυσμοί, αδελφικές/εχθρικές σχέσεις) αναμένουμε αναζητήσεις στο Google (Ελλάδα, Κύπρος, Σερβία, Γερμανία, Τουρκία, Βουλγαρία) και αγνοώντας Ουγκάντακαι Πορτογαλία που το ενδιαφέρον καταγράφεται το 1ο εξάμηνο του 2014 (υπάρχει και αυτή η επιπρόσθετη πληροφορία στο change over time) μας μένουν η Κροατία και η Αυστρία. Η τελευταία αποκλείεται και αυτή (μάλλον γκουγκλάρει η αυστριακή Κοντσίτα για την δικιά μας
) και απομένει η Κροατία!
Tudor or Bilic??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βασικά, το 2012 πριν αναλάβει ο Τούντορ, δεν είχε βγεί, όντως.paoktzis έγραψε: αλλα αυτος ειναι 2 χρονια προπονητης στην χαιντουκ και oυτε ομιλους europa δεν την εβγαλε
τις δυο επόμενες χρονιές με τον Κροάτη στο τιμόνι της βγήκε και τις δυο χρονιές στο Γιουρόπα Λίγκ.
http://www.transfermarkt.com/1-hnl/tabe ... on_id=2013
πάντως, απο την άλλη, αν το καλοσκεφτείτε...
πχ ο Πάουλο Σόουζα, πήγε πρώτα στη Μακάμπι, μετά στη Βασιλεία, μετά στη Φιορεντίνα.
γενικά, πιστεύω και εμείς μια τέτοια λογική θα ακολουθήσουμε. με νεο φερέλπι που θέλει να κάνει καριέρα και θα δεί τον ΠΑΟΚ σαν μια τεράστια ευκαιρία...
Λοιπόν,μόλις μίλησα με δημοσιογράφο και μου είπε ότι το όνομα του Τούντορ βγήκε από Κροατία και όχι από εδώ.Εδώ η ΠΑΕ το διαψεύδει...Υπομονή λίγο έμεινε ακόμα.....

- paokovios1974
Για μισο λεπτο ρε παιδια.
Γιατι παμε να αρπαχτουμε παλι?
Απο τη στιγμη κιολας που δεν εχει ανακοινωθει κατι.
Συζηταμε απο το μεσημερι για το ασαφες δημοσιευμα της marcasl που λεει οτι εθεαθει ο αρνεσεν με εναν κυριο,και μαλιστα οπως συμπληρωνει αυτος ο κυριος δεν μοιαζει και για coach.
To γαζετα το συνεδεσε αυτο με δημοσιευματα απο κροατια που λενε οτι οι 2 ομαδες ειναι κοντα σε συμφωνια
Και δεν παραθετει καν το λινκ να το δουμε και μεις αυτο το δημοσιευμα να βγαλουμε τα δικα μας συμπερασματα.
Εχεις και τον πετρουλακη να σου λεει για τουντορ οποτε εδεσε η δουλεια.
Εμπιστοσυνη στον φρανκ υπαρχει και εδω ειμαστε να συζητησουμε ακομα και για τουντορ.
Μεχρι τοτε επιτρεψτε ο ενας στον αλλο να κανουμε και τον χαβαλε μας και την κριτικη μας λαμβανοντας υποψη οτι συζηταμε πανω σε θεωρητικο σεναριο.
Ειρηνη υμιν αδερφια.
Γιατι παμε να αρπαχτουμε παλι?
Απο τη στιγμη κιολας που δεν εχει ανακοινωθει κατι.
Συζηταμε απο το μεσημερι για το ασαφες δημοσιευμα της marcasl που λεει οτι εθεαθει ο αρνεσεν με εναν κυριο,και μαλιστα οπως συμπληρωνει αυτος ο κυριος δεν μοιαζει και για coach.
To γαζετα το συνεδεσε αυτο με δημοσιευματα απο κροατια που λενε οτι οι 2 ομαδες ειναι κοντα σε συμφωνια
Και δεν παραθετει καν το λινκ να το δουμε και μεις αυτο το δημοσιευμα να βγαλουμε τα δικα μας συμπερασματα.
Εχεις και τον πετρουλακη να σου λεει για τουντορ οποτε εδεσε η δουλεια.
Εμπιστοσυνη στον φρανκ υπαρχει και εδω ειμαστε να συζητησουμε ακομα και για τουντορ.
Μεχρι τοτε επιτρεψτε ο ενας στον αλλο να κανουμε και τον χαβαλε μας και την κριτικη μας λαμβανοντας υποψη οτι συζηταμε πανω σε θεωρητικο σεναριο.
Ειρηνη υμιν αδερφια.
O ΠΑΟΚτσης θέλει νέο, φιλόδοξο και ταυτόχρονα έμπειρο και όνομα. Ε σόρυ αλλά αυτό το συνδυάζουν κάποια ονόματα του στυλ Λουίς Ενρίκε, Σιμεόνε, Βίλας Μπόας κλπ.
Για μένα ο μοναδικός προσιτός στα πλαίσια του νέου και φιλόδοξου, που σίγουρα θα προτιμούσα από Τούντορ, είναι ο Μουράτ Γιακίν.
Από κει και πέρα αν αυτή είναι η επιλογή που θα κάνει ο Άρνεσεν θα πρέπει να αφήσουμε την γκρίνια και τα θέλω και να στηρίξουμε με λύσσα.
Για μένα ο μοναδικός προσιτός στα πλαίσια του νέου και φιλόδοξου, που σίγουρα θα προτιμούσα από Τούντορ, είναι ο Μουράτ Γιακίν.
Από κει και πέρα αν αυτή είναι η επιλογή που θα κάνει ο Άρνεσεν θα πρέπει να αφήσουμε την γκρίνια και τα θέλω και να στηρίξουμε με λύσσα.
- Kostas_Peraia4
Καλα ρε τρελα πουλατε μερικοι εδω μεσα?Αλλοι λενε για φαλακρες,αλλοι λενε για παρουσια του προπονητη στη Θεσσαλονικη,αλλοι οτι εχει προσυμφωνο,αλλοι λενε Tudor,αλλοι το επιβεβαιωνουν,αλλοι το διαψευδουν...Δε μπορω ρε αλλο.1,5 πακετο τσιγαρα εχω κανει και εχω φαει οπως προειπα και τα νυχια των ποδιων μου
ΥΓ. Εννοειται πως κανω χαβαλε και δεν εχω ''εχθρικη'' διαθεση
ΥΓ. Εννοειται πως κανω χαβαλε και δεν εχω ''εχθρικη'' διαθεση
- pagotatzis
Απιστευτος ο Κουρδος!
Αν και δεν παιζει να'ναι και αξιοπιστο, να το συνεχισω και γω με τη σειρα μου..
Αποτελεσματα για ΠΑΟΚ απο Κροατια..
https://www.google.com/trends/explore#q ... &cmpt=q&tz
Για ΠΑΟΚ, απ'το Μαιο του 2014 υπηρχαν 0 αποτελεσματα,
αλλα μες το Μαιο του '15, ειχαμε 3..
Ολα απο Zagreb ομως και οχι απο Σπλιτ-Δαλματια..
Αν και δεν παιζει να'ναι και αξιοπιστο, να το συνεχισω και γω με τη σειρα μου..
Αποτελεσματα για ΠΑΟΚ απο Κροατια..
https://www.google.com/trends/explore#q ... &cmpt=q&tz
Για ΠΑΟΚ, απ'το Μαιο του 2014 υπηρχαν 0 αποτελεσματα,
αλλα μες το Μαιο του '15, ειχαμε 3..
Ολα απο Zagreb ομως και οχι απο Σπλιτ-Δαλματια..
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ πάντως ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!
Δες τι γίνεται με τον προπονητή, οπότε φαντάζομαι τι πρόκειται να γίνει με τις μεταγραφές!!
ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!
Δες τι γίνεται με τον προπονητή, οπότε φαντάζομαι τι πρόκειται να γίνει με τις μεταγραφές!!
ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!
Παιδιά, μια μέρα πριν ποστάρω τη σπέκουλα με το Google Trends, που πιο πολύ χαβαλέ έχει παρά επιστημονική αξία, είχα ποστάρει και δημοσίευμα εκείνου του Ιταλού blogger που μιλούσε για την χυλόπιτα του Σάρι που γουστάρει Νάπολι. Εκεί πέταγε και το όνομά του Tudor και έτσι γράφτηκε στο Παοκμανια από τις 7 Ιουνίου, δεν θυμάμαι να αναφέρθηκε νωρίτερα και από αλλού άρα αν τελικά αυτός είναι ο εκλεκτός, εδώ μέσα βγήκε. Βέβαια ένα Google Search θα το επιβεβαιώσει η όχι.
Προσδοκώ κάνα άλλο όνομά πιο βαρύ, αλλά και αυτός να είναι θα κρατήσω όλα τα θετικά επιχειρήματα και θα γου-στά-ρω!!
Προσδοκώ κάνα άλλο όνομά πιο βαρύ, αλλά και αυτός να είναι θα κρατήσω όλα τα θετικά επιχειρήματα και θα γου-στά-ρω!!