Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από Kourdos »

αν "είναι αλλου για αλλού οι ΑΡΔ" από άποψης εθνικότητας τότε μια Καθολική χώρα προέλευσης που δεν έχει παίξει είναι η Γαλλία. Παίρνω πίσω τα περί Μπόλονι γιατί μόλις συνειδητοποίησα ότι πρέπει να είναι (σαν Ούγγρος μειονοτικός της Ρουμανίας) Προτεστάντης :(
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

GiorgosAtha έγραψε:
Thanix έγραψε:......
Μιλάς με γρίφους γέροντα...

Με 6 γραμματα??
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Στο ποστ με τις τελίτσες ρώτησα κάτι τον despe και μετά δεν μπορούσα να το σβήσω. Ούτε κρεμάλα παίζω ούτε θέλω να σας βάλω στην πρίζα. Ξαναλέω ήταν λάθος μου που το ανέφερα ενώ δεν μπορώ να πω το όνομα. Ζητω συγγνώμη και όπως είπα οποιος μοντ θέλει με μπαναρει. Απλα παππα δεν σας πούλησα, αυτό.-
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Χαλάρωσε αδερφέ... χαβαλέ κάνουμε... τζέρζελος να γίνετε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Δε χρειάζεται να μας πεις το όνομα. Το πότε έρχεται το ξέρουμε;
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Thanix έγραψε:Στο ποστ με τις τελίτσες ρώτησα κάτι τον despe και μετά δεν μπορούσα να το σβήσω. Ούτε κρεμάλα παίζω ούτε θέλω να σας βάλω στην πρίζα. Ξαναλέω ήταν λάθος μου που το ανέφερα ενώ δεν μπορώ να πω το όνομα. Ζητω συγγνώμη και όπως είπα οποιος μοντ θέλει με μπαναρει. Απλα παππα δεν σας πούλησα, αυτό.-
φιλε οκ δεν πειράζει .απλα να περιμενουμε κατι σημερα;
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Thanix έγραψε:Geo σε παρακαλω κανε ενα μπαν μα ηρεμήσουν ολοι.
Ηταν μαλακια μου που το ανέφερα εξαρχής ενω δεν μπορω να πω ονομα.

Sent from my mind using boobs power

ρε χαλαρωσε μην το λες ... και μενα ρε δε μου ειπαν για κονσεισαο τελειωμενο δεν εφαγα καζουρα ... εδω ειμαι γραφω γελαμε ολοι μαζι σιγα μη σκασω για την καζουρα...

για να καταλαβεις εχω βρεθει σε παρεα ΠΑΟΚτσηδικη να λενε τι μλκας ειναι αυτος ο τσε στο παοκμανια με τα κολληματα του με το λουκας και μου τον εβγαλαν παιχταρα ... φυσικα κανενας δεν ηξερε οτι εγω ειμαι ο τσε του παοκμανια ουτε το θανιξ τον ξερουμε .. χαλαρα
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Θανιξ σιγα το πραγμα..απο υπομονη αλλο τιποτα,,Δεν υπαρχει λογος για μπαν και τετοια χαζα..Αλλωστε τα καλυτερα ερχονται εκει που δενβ το ποεριμενεις..Αν θες ξαναγραψε τα 2 κριτηρια που λες οτι ειχες θεσει εσυ για τον νεο προπονητη..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μη μασάς Thanix. Η ουσία είναι το καλό του ΠΑΟΚ. Εφόσον έχει κλείσει είμαστε ήσυχοι, όποτε και αν ανακοινωθεί.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Kourdos έγραψε:αν "είναι αλλου για αλλού οι ΑΡΔ" από άποψης εθνικότητας τότε μια Καθολική χώρα προέλευσης που δεν έχει παίξει είναι η Γαλλία. Παίρνω πίσω τα περί Μπόλονι γιατί μόλις συνειδητοποίησα ότι πρέπει να είναι (σαν Ούγγρος μειονοτικός της Ρουμανίας) Προτεστάντης :(

ναι αλλα οι ουγγροι ειναι καθολικοι κατα 55 τοις εκατο.... ρε το παοκμανια μας οδηγει σε τρελη επιμορφωση
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Επέστρεψε ο Αρνεσεν στην Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από νεαρό κύριο!

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης προσγειώθηκε - σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca - SL» - την Πέμπτη(11/6) ο Φρανκ Αρνεσεν συνοδευόμενο από έναν νεαρό κύριο.

Η άφιξη του νέου αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ – νωρίτερα από την λήξη των υποχρεώσεων του ως σχολιαστής αγώνων της Εθνικής Δανίας - αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή.

Ο κύριος πάντως που εθεάθη μαζί του στο «Μακεδονία» δεν έμοιαζε - εκ πρώτης όψεως- για κόουτς.

marca sl

σχεδον ποτε δεν πεφτει εξω...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

che4 έγραψε:
Kourdos έγραψε:αν "είναι αλλου για αλλού οι ΑΡΔ" από άποψης εθνικότητας τότε μια Καθολική χώρα προέλευσης που δεν έχει παίξει είναι η Γαλλία. Παίρνω πίσω τα περί Μπόλονι γιατί μόλις συνειδητοποίησα ότι πρέπει να είναι (σαν Ούγγρος μειονοτικός της Ρουμανίας) Προτεστάντης :(

ναι αλλα οι ουγγροι ειναι καθολικοι κατα 55 τοις εκατο.... ρε το παοκμανια μας οδηγει σε τρελη επιμορφωση

και μετα απο ερευνα εχω να πω οτι η ουγγρικη μειονοτητα στη ρουμανια ειναι κυριως καθολικοι...κουρδος ξανα μπαινεις στο παιχνιδι
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Demir έγραψε:Επέστρεψε ο Αρνεσεν στην Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από νεαρό κύριο!

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης προσγειώθηκε - σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca - SL» - την Πέμπτη(11/6) ο Φρανκ Αρνεσεν συνοδευόμενο από έναν νεαρό κύριο.

Η άφιξη του νέου αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ – νωρίτερα από την λήξη των υποχρεώσεων του ως σχολιαστής αγώνων της Εθνικής Δανίας - αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή.

Ο κύριος πάντως που εθεάθη μαζί του στο «Μακεδονία» δεν έμοιαζε - εκ πρώτης όψεως- για κόουτς.

marca sl

σχεδον ποτε δεν πεφτει εξω...

μεγαλε τωρα μας γμησες θα ψαχνουμε παιχτη νεαρο κυριο ... ολοι νεαροι ειναι βεβαια
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

:lol: :lol: :opaokara: :opaokara: ακου νεαρό κύριο!
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μεγαλε thanix! Μοιραζε καρπαζιες!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”