του φουστη, κρίμα το παλικάρι. μια το λουκά, μια το νσ21... θα τον φάμε μπαμπέσικα...
Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
εγω ειμαι με che.
του φουστη, κρίμα το παλικάρι. μια το λουκά, μια το νσ21... θα τον φάμε μπαμπέσικα...

με καλλιεργεια φαλακρας

με κουστουμι

με πολο

καθολικος
https://www.evi.com/q/was_sérgio_concei ... n_catholic
χωρις αναγκη κλερασιλ απ τα εφηβικα χρονια για τωρα ουτε κουβεντα

κγεο κανω τα παντα μπας και γλυτωσω

με κουστουμι

με πολο

καθολικος
https://www.evi.com/q/was_sérgio_concei ... n_catholic
χωρις αναγκη κλερασιλ απ τα εφηβικα χρονια για τωρα ουτε κουβεντα

κγεο κανω τα παντα μπας και γλυτωσω
Δεν νομιζω οτι χωρανε 2 ατομα με τοσο μεγαλο εγω σε μια ομαδα του μεγεθους του ΠΑΟΚ,εγω πιστευω η επιλογη Αρνεσεν θα ειναι καποιος νεος σχετικα,φιλοδοξος,εργατικος και συγχονως με χαμηλο προφιλ,σχετικα αγνωστος.
- Kostas_Peraia4
- kataramenos5
Γυναικα* Thanix δειξε Ε Λ Ε Ο Σ.
* Δε μπορει, ολο και θα τσεκαρει που μπαινει "ο προκομμένος" ΚΑΘΕ μερα, θα το διαβασει σιγουρα.
* Δε μπορει, ολο και θα τσεκαρει που μπαινει "ο προκομμένος" ΚΑΘΕ μερα, θα το διαβασει σιγουρα.
Μην αγχώνεστε
Παντα ανακοινώνεται 3 με 4,
όταν φεύγω από το pc μπροστά και αναγκαστικά μου το στέλνουν με sms.
Παντα ανακοινώνεται 3 με 4,
όταν φεύγω από το pc μπροστά και αναγκαστικά μου το στέλνουν με sms.
theo G4 έγραψε: Οι πιο πολλοι Γερμανοί είναι Προτεστάντες.
Ενταξει εχουμε αλλαξει επιπεδο...
Δε μεταδιδω αλλο!
- ace79grpaok
Thanix εντάξει όλα καλά?μπριζωσες τον κόσμο ?αν έρθει προπονητής σήμερα εμένα να με μπαναρετε για 10 χρονια
Ο μουστάκιας έλεγε χθες ότι ο Σελότο έρχεται σήμερα ή αυριο Θεσσαλονίκη για να υπογράψει..πιο άσχετος πεθαίνεις.
Από τα ονόμαα που ακούγονται μάλλον θα αργήσει το θέμα...εκτός αν τον προπονητή τελικά δεν τον κλείσει ο Αρνεσεν αλλά ο Τζακ με τη σύμφωνη γνώμη του Άρνεσεν. Μεγάλο όνομα δεν πρόκειται να είναι πάντως, μόνο ένας μακροχρόνια άνεργος που καλοβλέπει διακοπες στην Ελλάδα θα μπορούσε να συζητά με τον ΠΑΟΚ. ( που όμως δεν ισχύει γιατιί ο Αρνεσεν δεν είναι χθεσινός ).
Περιμένω ανακοίνωση από βδομάδα και βλέπουμε.
Από τα ονόμαα που ακούγονται μάλλον θα αργήσει το θέμα...εκτός αν τον προπονητή τελικά δεν τον κλείσει ο Αρνεσεν αλλά ο Τζακ με τη σύμφωνη γνώμη του Άρνεσεν. Μεγάλο όνομα δεν πρόκειται να είναι πάντως, μόνο ένας μακροχρόνια άνεργος που καλοβλέπει διακοπες στην Ελλάδα θα μπορούσε να συζητά με τον ΠΑΟΚ. ( που όμως δεν ισχύει γιατιί ο Αρνεσεν δεν είναι χθεσινός ).
Περιμένω ανακοίνωση από βδομάδα και βλέπουμε.
Δηλαδη η καθημερινοτητα σου εξαρταται απο τον χρονικο οριζοντα στον οποιο θα ανακοινωσει γ παε τον προπονητη; Να τον κοιταξεις αυτο ace
- desperando
- Επικοινωνία:
ξεκιναμε απο τα βασικα... καθολικος αρα ειναι ειτε λατινος ή ισπανος.γαλλος.πορτογαλος,ιταλος,βελγος. δεν πιστευω να ειναι απο μαι απο τις ολλανδια,γερμανια,τσεχια,πολωνια , αυστρια,ουγγαρια,σλοβακια και να ειπε με ο θανιξ με σιγουρια οτι ειναι καθολικος
εχει ταση προς φαλακρα,ειναι νεαρος και φιλοδος
βρες ποιος ειναι

εχει ταση προς φαλακρα,ειναι νεαρος και φιλοδος
βρες ποιος ειναι
-
black death
Εγώ πάντως έχω ψηθεί για Κονσεϊσάο, αλλιώς Μάρκεβιτς, εμπειρία, να βάλει την ομάδα σε μια σειρά για 2-3 χρόνια.
-
Ksenitemenos4
Taseos έγραψε:Δηλαδη η καθημερινοτητα σου εξαρταται απο τον χρονικο οριζοντα στον οποιο θα ανακοινωσει γ παε τον προπονητη; Να τον κοιταξεις αυτο ace
Ποιανού η καθημερινότητα δεν επηρεάζεται απο τον ΠΑΟΚ φίλε μου? αν ήταν έτσι δεν θα μας έβγαιναν τα μάτια όλη μέρα στο pc μπας και μάθουμε τίποτα...