Πιθανός Νέος Προπονητής
- ace79grpaok
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Και το πούλημα παπα συνεχίζεται αμείωτο ,που να σφηξουν και οι ζέστες,μαλλον σαν τον κονσεισαο του τσε θα ειναι
-
mbison
Είναι το παράθυρο στο δωμάτιο του Thanix, έτσι το έμαθε...mbison έγραψε:Πάντως ο Χουμπ όταν έφυγε, άφησε ένα παράθυρο για συνεργασία...
mbison έγραψε:Πάντως ο Χουμπ όταν έφυγε, άφησε ένα παράθυρο για συνεργασία...
Μην με ξεσηκώνεις ρε....
ΠροσκυνώTrilofiotis έγραψε:Ε δώσε κανα ψίχουλο τότε.Thanix έγραψε:Ποτε δεν έχω πετάξει έτσι τρολαρισμα ειδικά σε θέματα που είναι λεπτά.
Έχει καράφλα;
Μοιάζει με παλιο ηθοποιο Ελληνικού κινηματογράφου;
Τι πανωφόρι φοράει;
Για το Μάη πως τη θέλει την ομάδα;
Άγιο όρος Membership Card?
Χεριάζεται clerasil?
Τα σημαντικά δηλαδή!
- ace79grpaok
Αν δεν το πει ο thanix το ονομα άμεσα προτείνω 1 βδομάδα μπαν ,όπως επεισης και σε όλους που θέλουν να παίζουν με τα νεύρα μα ςκαι την υπομονή μας ,εγώ οταν έβρισκα κάτι από τα ξένα σαιτ δεν έλεγα ξέρω αλλα δεν σας λέω το έλεγα αμέσως ,έλεος με τα τρολ
- desperando
- Επικοινωνία:
εχω την εντυπωση οτι ο Thanix δουλευει καπου στο αεροδρομιο
υγ ρε συ ace79grpaok χαλαρωσε λιγο τι ειναια υτα που γραφεις...ακους εκει τρολ ο Thanix
υγ ρε συ ace79grpaok χαλαρωσε λιγο τι ειναια υτα που γραφεις...ακους εκει τρολ ο Thanix
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Πέμ 11 Ιουν 2015, 11:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχουν δίκιο οι γυναίκες μας1Thanix έγραψε:Ρε σεις αν πω αυτά τα δυο και πεταχτεί ένας και πει "α ο τάδε ειναι" Παει το θέμα.
Εδώ δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, ξύπνησα την γυναίκα που κοιμόταν και της το είπα να μου φύγει και μου λέει "είσαι βλαμμένος"
Πιθανός Νέος Προπονητής
K_geo ρίξε με απο τωρα μπαν στα ίσια στο λεω. Αφου πουλαω παπα. Η μαλακια ειναι δικια μου που το ανέφερα εκ αρχής.
Επισης ασε μας ρε ace79 που θες και αμεσα το ονομα, geo h rain ρίξτε μπαν απο τωρα, σοβαρα μιλαω!
ΥΓ despe δεν δουλεύω αεροδρομιο, δικηγορος ειμαι αρα ψεύτης αρα Σα κοροιδευω. Το λεω ξανα μαλακια που το ανέφερα εξαρχής, μπαχαλακιας ειναι ο ΠΑΟΚτσης , κους κους να γινεται και ας γινει πουτανα η ομαδα.
Τα λεμε μάγκες στα ατομα εδω μεσα που εκτιμώ δεν πρόκειται να κατσω να βλεπω την μαλακια του καθένα να κραζει και να λεει πραματα για εμενα. Δείτε ενα ενα τα ποστ μου και θα καταλάβετε αν εχω πει ποτε παπα!
Sent from my mind using boobs power
Επισης ασε μας ρε ace79 που θες και αμεσα το ονομα, geo h rain ρίξτε μπαν απο τωρα, σοβαρα μιλαω!
ΥΓ despe δεν δουλεύω αεροδρομιο, δικηγορος ειμαι αρα ψεύτης αρα Σα κοροιδευω. Το λεω ξανα μαλακια που το ανέφερα εξαρχής, μπαχαλακιας ειναι ο ΠΑΟΚτσης , κους κους να γινεται και ας γινει πουτανα η ομαδα.
Τα λεμε μάγκες στα ατομα εδω μεσα που εκτιμώ δεν πρόκειται να κατσω να βλεπω την μαλακια του καθένα να κραζει και να λεει πραματα για εμενα. Δείτε ενα ενα τα ποστ μου και θα καταλάβετε αν εχω πει ποτε παπα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Thanix την Πέμ 11 Ιουν 2015, 11:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μπαν δεν θα σε ριξω,τουλάχιστον όχι ακόμα.
μπορείς βεβαια να στείλεις ενα μειλ στον ρειν και να του πεις τι εννοείς.
απο την άλλη, το ριπόρτ πλησιάζει....
απο την άλλη, το ριπόρτ πλησιάζει....
- pagotatzis
Thanix έγραψε:K_geo ρίξε με απο τωρα μπαν στα ίσια στο λεω. Αφου πουλαω παπα. Η μαλακια ειναι δικια μου που το ανέφερα εκ αρχής.
Πάπας θα ήταν να έλεγες το όνομα
Δεν καταλαβαίνω το λόγο να φας μπαν
Ρίξτε το στο χαβαλέ ρε λακαμάδες.
Άλλωστε δεν δίνουμε κλικ σε κανέναν ΑΡΔ.
Χαλασρώστε όλοι και απολάυστε με χιούμορ
Άλλωστε δεν δίνουμε κλικ σε κανέναν ΑΡΔ.
Χαλασρώστε όλοι και απολάυστε με χιούμορ