Ποιο ριπορτ να γλυτωσω?K_geo έγραψε:thanix Μπορεις να πατησεις αναφορα σε καποιο ποστ, να γραψεις στην αιτιολογια το ονομα, δεν θα το πω, και ετσι ΙΣΩΣ να γλυτωσεις το ριπορτ του Μαντουρο.
Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Το καλύτερο μήνυμα της ημέρας.....karlat85 έγραψε:προλαβαίνω να πεταχτώ να αραιώσω λιγο τα μαλια του μπιέλσα?
- GiorgosAtha
Ρε Thanix... τώρα είδα ότι τοποθεσία γράφεις Thessaloniki - London... τους είδες στο αεροπλάνο που έρχονται???
Πάντως σωραίος... priest or not μας έδωσες τροφή να ασχοληθούμε!!! Γιατί αν περιμέναμε από τα ΑΡΔ...

Πάντως σωραίος... priest or not μας έδωσες τροφή να ασχοληθούμε!!! Γιατί αν περιμέναμε από τα ΑΡΔ...
Ξύνεσε στην γκλίτσα του τσοπάνη για ΝΣ21...Thanix έγραψε: Ποιο ριπορτ να γλυτωσω?
K_geo έγραψε:thanix Μπορεις να πατησεις αναφορα σε καποιο ποστ, να γραψεις στην αιτιολογια το ονομα, δεν θα το πω, και ετσι ΙΣΩΣ να γλυτωσεις το ριπορτ του Μαντουρο.
να το παρω εγω αυτο
απλα ειναιτα πραγματα υπνο γκομενακια πισινουλες φατσοβιβλιο τουιτερ καλυψα μια χρονια μαντουρο
Thanix 2 πράγματα μόνο αδερφέ. Είναι Ευρωπαίος ή Λατίνος; Κάτω ή άνω των 50;
Βόμβα: Στημένο το γκολ του Λούκας;
11. Ιουνίου 2015 11:30 Νίκος Τοσκίτσης
«Βόμβα» στην Primera Division με την ισπανική ομοσπονδία να ξεκινάει έρευνα για πιθανή χειραγώγηση στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής Μπαρτσελόνα-Λα Κορούνια 2-2. Αλμπέρτο Λόπο σε Τσάβι: «Κατεβάστε ρυθμό»!
Οι Γαλιθιάνοι βρέθηκαν με το… 1,5 πόδι στη Segunda Division, αλλά κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και το 2-0 μέσα στο «Καμπ Νου», μετατράπηκε σε 2-2 την τελευταία αγωνιστική της Primera (είχε σκοράρει και ο Λούκας Πέρεθ του ΠΑΟΚ), με αποτέλεσμα το τελικό 2-2 να τους κρατήσει στην κατηγορία.
απο ινπαοκ παρτε ριπορτ απ τον παιχταρα που σκοραρει και με τη μπαρτσα και κανει ματσαρες....α ρε σφαλιαρες που θελει η τιτκα
«Βόμβα» στην Primera Division με την ισπανική ομοσπονδία να ξεκινάει έρευνα για πιθανή χειραγώγηση στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής Μπαρτσελόνα-Λα Κορούνια 2-2. Αλμπέρτο Λόπο σε Τσάβι: «Κατεβάστε ρυθμό»!
Οι Γαλιθιάνοι βρέθηκαν με το… 1,5 πόδι στη Segunda Division, αλλά κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και το 2-0 μέσα στο «Καμπ Νου», μετατράπηκε σε 2-2 την τελευταία αγωνιστική της Primera (είχε σκοράρει και ο Λούκας Πέρεθ του ΠΑΟΚ), με αποτέλεσμα το τελικό 2-2 να τους κρατήσει στην κατηγορία.
απο ινπαοκ παρτε ριπορτ απ τον παιχταρα που σκοραρει και με τη μπαρτσα και κανει ματσαρες....α ρε σφαλιαρες που θελει η τιτκα
Ρε σεις αν πω αυτά τα δυο και πεταχτεί ένας και πει "α ο τάδε ειναι" Παει το θέμα.
Εδώ δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, ξύπνησα την γυναίκα που κοιμόταν και της το είπα να μου φύγει και μου λέει "είσαι βλαμμένος"
Εδώ δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, ξύπνησα την γυναίκα που κοιμόταν και της το είπα να μου φύγει και μου λέει "είσαι βλαμμένος"
- desperando
- Επικοινωνία:
φυσικά και δεν θα το γράψεις.Thanix έγραψε:Μακάρι να μπορούσα να το γράψω καπου και να το διαβάσετε το όνομα αφού ανακοινωθεί από την ΠΑΕ για να δείτε ότι δεν λέω παπαδες.
Αλλα την χαρη σε κανένα ΑΡΔ guest δεν θα κάνω.
απλά πες μόνο εσένα σε ικανοποίησε το συγκεκριμένο ατομο?
- GiorgosAtha
Μόνο ΠΑΟΚτσής τα κάνει αυτά!!!Thanix έγραψε: Εδώ δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, ξύπνησα την γυναίκα που κοιμόταν και της το είπα να μου φύγει και μου λέει "είσαι βλαμμένος"
- Panos Fanfaras
Αυτός ο βλάκας που βγήκε και τα είπε, είναι ακόμα εκεί;che4 έγραψε:Βόμβα: Στημένο το γκολ του Λούκας;
Thanix έγραψε:Ρε σεις αν πω αυτά τα δυο και πεταχτεί ένας και πει "α ο τάδε ειναι" Παει το θέμα.
ρε πες μας σου κανει εσενα απλα πραγματα .... θα γεμισουμε 20 σελιδες στο τοπικ του σε μια μερα με αισιοδοξια η με γκρινια
Πραγματικά θεός ο karlatSnitch4 έγραψε:Το καλύτερο μήνυμα της ημέρας.....karlat85 έγραψε:προλαβαίνω να πεταχτώ να αραιώσω λιγο τα μαλια του μπιέλσα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()