Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
οκ, κοψαμε τον εναν... τσιγκληστε τον κανας άλλος τωρα να το παμε εις ατοπον απαγωγη
-
ron-swanson
Κι εγω κατάλαβα οτι μιλάμε για αραίωση και οχι για καραφλα
Thanix, ευρωπαίος ή λατινοαμερικανος;
Thanix, ευρωπαίος ή λατινοαμερικανος;
Σε λίγη ώρα εδώ θα είναι ο άνθρωπος μαζι με τον ΤΔ μας...όλο και κάποιο τζιμάνι θα τον πάρει πρέφα...και θα πει μετά ότι το ήξεραν αλλα κρατούσαν στεγανά.
Το μονο που θα σας πω είναι ότι η ΠΑΕ τους έχει και χορεύουν χωρίς να ξέρουν τπτ, ψάχνουν αλλου για αλλου!
Το μονο που θα σας πω είναι ότι η ΠΑΕ τους έχει και χορεύουν χωρίς να ξέρουν τπτ, ψάχνουν αλλου για αλλου!
Thracian έγραψε:με το "καραφλα" ηδη το ειπες. ντι ματέο.
καταγραφεσαι και θα κριθεις ως παπας η ζευγας με την ανακοινωση
δε μοιαζει ομως με παλιο ελληνα ηθοποιο ενω ο ντι ματεος μοιαζει
κανει μπαμ αυτο αδερφεThanix έγραψε: Το μονο που θα σας πω είναι ότι η ΠΑΕ τους έχει και χορεύουν χωρίς να ξέρουν τπτ, ψάχνουν αλλου για αλλου!
ρε τσακαλακια βρειτε τον καποιος
καθολικος πορογαλλος λατινικη αμερικη η ισπανος ... ιταλος δεν εινια μας πεθανε ο νιτι ματεος
λετε να ερθει ο δικος μου και να βγει αληθινο το χανουμοαρδακι
καθολικος πορογαλλος λατινικη αμερικη η ισπανος ... ιταλος δεν εινια μας πεθανε ο νιτι ματεος
λετε να ερθει ο δικος μου και να βγει αληθινο το χανουμοαρδακι
- GiorgosAtha
Μακάρι να μπορούσα να το γράψω καπου και να το διαβάσετε το όνομα αφού ανακοινωθεί από την ΠΑΕ για να δείτε ότι δεν λέω παπαδες.
Αλλα την χαρη σε κανένα ΑΡΔ guest δεν θα κάνω.
Το άλλου για άλλου μας οδηγεί κάπου πολυ κοντά μας...
Ίσως κ Μπόλονι λέω εγω;;
Ίσως κ Μπόλονι λέω εγω;;
Το θεμα ειναι 1.ανακοινωνεται σημερα;Thanix έγραψε:Μακάρι να μπορούσα να το γράψω καπου και να το διαβάσετε το όνομα αφού ανακοινωθεί από την ΠΑΕ για να δείτε ότι δεν λέω παπαδες.
thanix Μπορεις να πατησεις αναφορα σε καποιο ποστ, να γραψεις στην αιτιολογια το ονομα, δεν θα το πω, και ετσι ΙΣΩΣ να γλυτωσεις το ριπορτ του Μαντουρο. 
-
Asimos
Τι σημασια εχουν λιγες ωρες; Ας βγει απο το σαιτ της ΠΑΕ να αποδειχτεί αλλη μια φορα πως οι δημοσιογραφοι της πόλης ειναι ΓΤΠ.