Πιθανός Νέος Προπονητής
- Kostas_Peraia4
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Οποτε συμφωνα με τον συγγραφεα του βιβλιου του Schelotto,ο τελευταιος μας τελειωσε
Πετρουλακη,ακους?
Για οσους δεν ξερουν Αγγλικα,ρωτησα τον συγγραφεα της βιβλιογραφιας του Guillertmo Barros Schelotto,αν πιστευει οτι ο Αργεντινος θα κλεισει στον ΠΑΟΚ κι εκεινος μου απαντησε πως ειλικρινα δεν βλεπει να γινεται μια τετοια κινηση
Πετρουλακη,ακους?
Για οσους δεν ξερουν Αγγλικα,ρωτησα τον συγγραφεα της βιβλιογραφιας του Guillertmo Barros Schelotto,αν πιστευει οτι ο Αργεντινος θα κλεισει στον ΠΑΟΚ κι εκεινος μου απαντησε πως ειλικρινα δεν βλεπει να γινεται μια τετοια κινηση
-
black death
Απορώ με τον ενθουσιασμό κάποιων για τον Σάαφ. Μιλάμε για τον ορισμό του όσα φάμε κι όσα βάλουμε, ανέκαθεν. Φέτος έβγαλε τη Φρανκφούρτη 9η και είχε μια απ' τις τρεις χειρότερες άμυνες της Μπουντεσλίγκα. Τι δουλειά έχει αυτός στο πρωτάθλημά μας και πόσο μάλλον στον ΠΑΟΚ;
αν θελει καποιος και εχει ελευθερο χρονο μπορει να μας γραψει τα ονοματα προπονητων που εχουν παρει πρωταθλημα σε
ελβετια
δανια
αυστρια
βελγιο
τα τελευταια 3 χρονια
ελβετια
δανια
αυστρια
βελγιο
τα τελευταια 3 χρονια
- kataramenos5
Κι εγω αυτον σκεπτόμουν το πρωι αλλα δεν εχουμε Ζηση που κανει τετοιου ειδους σκαουτιγκ.mbison έγραψε:o Γάλλος της Γκινγκαμπ. Πάντως θα εχουμε παίξει αντίπαλοι.
Αλλα αφου "το πε ο mbison" θα το δουμε σίγουρα γραμμένο σε καποιο σαιτ.
-
mbison
O νεος προπονητης συμφωνει με την αποκτηση του Ραικοβιτς. Πιθανοτατα ειναι ενας απο τους πρωην προπονητες του.
- Kostas_Peraia4
Ελβετια : Murat Yakin(Basel),Paulo Sousa(Basel)paoktzis έγραψε:αν θελει καποιος και εχει ελευθερο χρονο μπορει να μας γραψει τα ονοματα προπονητων που εχουν παρει πρωταθλημα σε
ελβετια
δανια
αυστρια
βελγιο
τα τελευταια 3 χρονια
Δανια : Glen Riddershol(Midtjylland),Kent Nielsen(Aalborg),Ariel Jacobs(Kobehavn)
Aυστρια : Peter Stogen(Austria wien),Roger Schmidt(Salzburg),Adi Hutter(Salzburg)
Βελγιο : John Van den Borm(Anderlecht),Besnik Hasi(Anderlecht),Hein Vanhaezebrouck(Gent)
Η αναζήτηση του νέου προπονητή στον ΠΑΟΚ δεν θα ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα... Πριν από λίγες ημέρες υπήρξαν τέτοιες πληροφορίες αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.
Ο Άρνεσεν φαίνεται να έχει βρει τον "εκλεκτό" του για την τεχνική ηγεσία της ομάδας αλλά ακόμη υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να υπάρξουν οι ανακοινώσεις.
Όπως διαρρέεται από άτομα της ομάδας, αυτό δεν εκτιμάται να συμβεί τις επόμενες ημέρες με αποτέλεσμα να καθυστερεί και άλλο -έτσι- το τέλος ενός φλέγοντος ζητήματος στον "Δικέφαλο του Βορρά".
Ο Άρνεσεν φαίνεται να έχει βρει τον "εκλεκτό" του για την τεχνική ηγεσία της ομάδας αλλά ακόμη υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να υπάρξουν οι ανακοινώσεις.
Όπως διαρρέεται από άτομα της ομάδας, αυτό δεν εκτιμάται να συμβεί τις επόμενες ημέρες με αποτέλεσμα να καθυστερεί και άλλο -έτσι- το τέλος ενός φλέγοντος ζητήματος στον "Δικέφαλο του Βορρά".
- Kostas_Peraia4
Athens έγραψε:Η αναζήτηση του νέου προπονητή στον ΠΑΟΚ δεν θα ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα... Πριν από λίγες ημέρες υπήρξαν τέτοιες πληροφορίες αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.
http://www.paok24.com/podosfairo/44996/ ... i-i-agonia
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αναμένεται η τελική συμφωνία του Φρανκ Άρνεσεν με τον νέο προπόνηση και οι ανακοινώσεις…
Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει αύριο στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο η πεποίθηση που υπάρχει είναι ότι μέχρι μεθαύριο (το αργότερο προφανώς) η συμφωνία με τον «εκλεκτό» θα έχει ολοκληρωθεί και θα υπάρξει και ανακοίνωση.
Όπως όλα δείχνουν, η επιστροφή του Άρνεσεν στην Θεσσαλονίκη, θα γίνει σε συνδυασμό με την ανακοίνωση του νέου προπονητή και πιθανότατα, αυτός είναι και ο λόγος της μικρής καθυστέρησής του.
Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση του προπονητή αναμένεται να κλείσει ως το τέλος της εβδομάδας, αφού ο χρόνος πιέζει…
Oτι να 'ναι!!!!!!!
- ΑποστόληςΑ
- PaokPatraG4
- Kostas_Peraia4
- PaokPatraG4
Εγω δεν αγχωνομαι πλεον....Αυτα που ειναι να γινουν πιστευω οτι θα γινουν....Δεν λεω εχω Αρνεσεν και επαναπαυομαι απλα επειδη οι διαδικασιες στην ομαδα ειναι ψυχοφθορες και....ασπρισαν τα μαλλια μου προσπαθω να ειμαι πιο αισιοδοξος....Kostas_Peraia4 έγραψε:Eγω παντως αρχισα να κουραζομαι....
προφανως χαθηκε η πρωτη επιλογη και ξεκινησαν διαπραγματευσεις με τον επομενο....ε αυτο θελει καποιες μερες