Πιθανός Νέος Προπονητής
- Kostas_Peraia4
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Γενικα υπαρχει παλι μια κωλυσιεργια.Βαζελος κουλα και γαυρος εχουν ηδη ανακοινωσει μεταγραφες κι ας παιζουν το λιγοτερο ενα μηνα αργοτερα απο εμας.Εμεις ακομα ψαχνομαστε κι ας εχουμε το μεγαλυτερο προβλημα χρονου
Εσύ τσακαλακι του φεισμπουκ που εγραψες την εξυπνάδα για την εξοδο στην Ευρώπη, για πες μας που είναι ο κλεισμένος ο προπονητης. Κραζεις κραζεις αλλά όλη μέρα εδώ μέσα διαβάζεις. Transferpaparies πουλάς απο πέρσι μπας και πάρεις κάνα λαικ.
Υ.Γ. Θα καταλάβει αυτός...
η κωλυσιεργία σημαίνει ότι κάτι ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ. που είμαι κάθετα αντίθετος σε αυτό.Kostas_Peraia4 έγραψε:Γενικα υπαρχει παλι μια κωλυσιεργια.
για καθυστέρηση ναι, το είπε άλλωστε στις ΠΡΩΤΕΣ του δηλώσεις και ο νέος μας αδ.
εγώ ξαναλέω. υπομονή το πολύ μια εβδομάδα και τα καλύτερα θα είναι εδώ!
κλείστε τα ραδιόφωνα και τους αρδ που όλη μέρα κλαίγονται γιατί δεν έχουν τι να πουν.
nothu έγραψε:Εσύ τσακαλακι του φεισμπουκ που εγραψες την εξυπνάδα για την εξοδο στην Ευρώπη, για πες μας που είναι ο κλεισμένος ο προπονητης. Κραζεις κραζεις αλλά όλη μέρα εδώ μέσα διαβάζεις. Transferpaparies πουλάς απο πέρσι μπας και πάρεις κάνα λαικ.
αυτος θα καταλαβει εμεις
-
ron-swanson
Δυστυχως υπαρχουν πολλοι που εκμεταλλευονται την καψουρα μας.
Εχω διαβασει εδω και 5 μερες πολλα "εκλεισε ο προπονητης!" απο τους ΑΡΔ και τους wannabe ΑΡΔ χωρις να εχουν ιδεα. Ετσι για να το παιξουν ψαγμενοι.
Το γεγονος και μονο οτι υπαρχουν καμια 15αρια σαιτ που ασχολουνται μονο με τον ΠΑΟΚ δειχνει οτι υπαρχουν αρκετοι ανθρωποι που θελουν να βγαλουν ευκολα φραγκα απο την τρελα μας με τον ΠΑΟΚ.
Κανονικα θα επρεπε να υπαρχει ενα σοβαρο σαιτ με οσους σοβαρους δημοσιογραφους υπαρχουν σε αυτην την πολη, που θα βασιζεται μονο στο ρεπορταζ και οχι στο τι θα κατεβασει το κεφαλι του καθε ασχετου.
Εχω διαβασει εδω και 5 μερες πολλα "εκλεισε ο προπονητης!" απο τους ΑΡΔ και τους wannabe ΑΡΔ χωρις να εχουν ιδεα. Ετσι για να το παιξουν ψαγμενοι.
Το γεγονος και μονο οτι υπαρχουν καμια 15αρια σαιτ που ασχολουνται μονο με τον ΠΑΟΚ δειχνει οτι υπαρχουν αρκετοι ανθρωποι που θελουν να βγαλουν ευκολα φραγκα απο την τρελα μας με τον ΠΑΟΚ.
Κανονικα θα επρεπε να υπαρχει ενα σοβαρο σαιτ με οσους σοβαρους δημοσιογραφους υπαρχουν σε αυτην την πολη, που θα βασιζεται μονο στο ρεπορταζ και οχι στο τι θα κατεβασει το κεφαλι του καθε ασχετου.
- GiorgosAtha
Τσε... μάλλον τον Ούλτρα Αετό λέει ο nothu.
Χωρίς να ξέρω... απλή υπόθεση.
Δε λέει αυτόν. Μια σελίδα στο φβ που βγάζει τάχα αποκλειστικά στις μεταγραφές λέει.GiorgosAtha έγραψε:Τσε... μάλλον τον Ούλτρα Αετό λέει ο nothu.
Όχι.GiorgosAtha έγραψε:Τσε... μάλλον τον Ούλτρα Αετό λέει ο nothu.
- Kostas_Peraia4
χεχεχε για εμένα μαλλον λέει.
δεν του είπε κανείς ότι υπάρχει σχετικά μεγάλη ελευθερία έκφρασης απόψεων σε ένα φόρουμ και κάποια-όποια άποψη επι το πλείστον αντιπροσωπεύει μόνο την άποψη ενός μέλους και όχι την άποψη ολόκληρου του φόρουμ; για αυτό και άλλωστε γίνεται ο διάλογος;;; για να βρίσκουμε τα σημεία σύγκλισης;;
τ ρ α γ ι κ ό τ α τ ο ς.
υγ: αλήθεια, μια που ξέρει, ο προπονητής ποιος είναι;

τ ρ α γ ι κ ό τ α τ ο ς.
υγ: αλήθεια, μια που ξέρει, ο προπονητής ποιος είναι;
Ξέρει αλλά δε λέει για να μη χαλάσει
.
Κι όταν ανακοινωθεί ο Χ ή ο Ψ θα βγει και θα γράψει: Σας το είπαμε πρώτοι. Χορτάσαμε από τέτοιους καιρό τώρα.
Εν τω μεταξύ στις 2 Ιουνίου γράφει το εξής:
Σε αντίθεση με όσα λένε στα ράδια οι κολλητοί τους και γράφουν στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δεν κουνιέται φύλλο σε ΤΙΠΟΤΑ, ούτε παίκτες ούτε φυσικά προπονητής. Απόλυτο μπάχαλο. ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ ΑΥΤΑ.
Και 5 μέρες αργότερα:
Έκλεισε προπονητή ο ΠΑΟΚ!!
Αυτά είναι.
Κι όταν ανακοινωθεί ο Χ ή ο Ψ θα βγει και θα γράψει: Σας το είπαμε πρώτοι. Χορτάσαμε από τέτοιους καιρό τώρα.
Εν τω μεταξύ στις 2 Ιουνίου γράφει το εξής:
Σε αντίθεση με όσα λένε στα ράδια οι κολλητοί τους και γράφουν στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δεν κουνιέται φύλλο σε ΤΙΠΟΤΑ, ούτε παίκτες ούτε φυσικά προπονητής. Απόλυτο μπάχαλο. ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ ΑΥΤΑ.
Και 5 μέρες αργότερα:
Έκλεισε προπονητή ο ΠΑΟΚ!!
Αυτά είναι.
και ενώ μόλις είχε έρθει και ο Δανός...
άστα να πάνε. προφήτης ο άνθρωπος.

άστα να πάνε. προφήτης ο άνθρωπος.
- PaokPatraG4
Αυτός ο transferpaok που λέτε ανέβασε στο fb την εξης δημοσίευση πριν λίγο....τικ τακ τικ τακ τικ τακ

Προσωπικά θα ήθελα πολύ και τον Μουράτ Γιακίν.
Μπορεί να μην τα πήγε καλά στην Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά έκανε τρομερή δουλειά στη Βασιλεία.
Μπορεί να μην τα πήγε καλά στην Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά έκανε τρομερή δουλειά στη Βασιλεία.
- Kostas_Peraia4
Ο Πετρουλακης το εχει δεσει σκοινι κορδονι οτι αυριο ερχεται ο Schelotto