Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Μαλλον ειναι ακριβως η στιγμη η οποια σε λιγο ερχεται ο προπο , και δεν τον ξερουν και δεν εχουν να πουν κατι αλλο.. αν παρατηρησεις τα δημοσιευματα ειναι ολα copy paste.. 'Ψαχνει ο αρνεσεν' (επομενη μερα) 'ξερει ποιον θελει ο αρνεσεν' (επομενη) 'τον βρηκε τον εκλεκτο' (επομενη) 'ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ!!!' (επομενη ) το κλασσικο 'μεσα σε 1-2 24ωρα ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙ !!!!'

- GiorgosAtha
Ούτε παπάς... πλην του Ισπανικού
Kostomanolis... σόρρυ αδερφέ. Απλά Μου την δίνει τρελά όταν γίνετε κάτι τέτοιο.
Και πάλι σόρρυ που αρπάχτηκα έτσι. Περασμένα ξεχασμένα.
Πείτε κάνα πάπα ρε!!!
Εγώ έχω ποντάρει στον Ayestanαρο!!!
Πείτε κάνα πάπα ρε!!!
-
mbison
o Γάλλος της Γκινγκαμπ. Πάντως θα εχουμε παίξει αντίπαλοι. Μπορεί κ ο Σλούτσκι (ντιναμο)
γιατι, αν έρθει ο προπονητής δεν μπορούν να πουν "¨ε αυτόν σίγουρα ο Ιβάν τον διάλεξε;"... είμαι σίγουρος οτι θα το πουν...Kostas_Peraia4 έγραψε:Eλπιζω να μην ισχυουν τα λεγομενα των αρδ που θελουν τον Ιβαν ή τον Τζακ να ψαχνουν για προπονητη αντι του Frank,γιατι αν ισχυουν......
Ντι ματεο-Ιβαν,
πρώην Μακάμπι (Αγιεστεραν, Γκαρσια) - Αγγελίδης
κτλ κτλ...
μόνο σε κανέναν Αργεντίνο δεν θα βρουν κατι να πουν αλλα εκεί είναι σίγουρο το "πρωτη φορα ευρώπη και που πας κτλ κτλ" classic .
το βέβαιο είναι ότι επειδή οι αρδ και μετά τις αποχωρήσεις στον ΠΑΟΚ είναι στα..χαμένα, σίγουρα θα στάξουν χολή μκαι φαρμάκι για ότι γίνει απο τούδε και στο εξής... τώρα θα τους μάθουμε άλλωστε;
- Kostomanolis
GiorgosAtha έγραψε:Ούτε παπάς... πλην του Ισπανικού
Πείτε κάνα πάπα ρε!!!
Όλα καλά κοντοχωριανέ...
- back in black
δεν νομίζω να υπάρχει κάποια καθυστέρηση πέρα απο τη λογική που τόνισε και ο αδ όταν ήρθε. έχουμε ώς δεδομένο ότι υπάρχουν περίπου 20 ημέρες μπροστά μας μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, συνεπώς αν υπάρχει η απαραίτητη προεργασία -Άρνεσεν έχεις, άρα υπάρχει
- μεγάλο μέρος του ρόστερ όπως και του προπονητικού τιμ, μπορούν να είναι παρών.
είναι σημαντικός ο Δανός γιατί οι γνωριμίες, η εμπειρία και οι λίστες του, μπορούν να μας γλυτώσουν πολύ, πολύ χρόνο και να μπορούμε να δούμε σύντομα το μέλλον με μεγαλύτερη ηρεμία και ασφάλεια, ώστε να αρχίσουμε να στρώνουμε και τους άλλους τομείς, όπως το σκάουτινγκ κτλ κτλ.
είναι σημαντικός ο Δανός γιατί οι γνωριμίες, η εμπειρία και οι λίστες του, μπορούν να μας γλυτώσουν πολύ, πολύ χρόνο και να μπορούμε να δούμε σύντομα το μέλλον με μεγαλύτερη ηρεμία και ασφάλεια, ώστε να αρχίσουμε να στρώνουμε και τους άλλους τομείς, όπως το σκάουτινγκ κτλ κτλ.
K_geo έγραψε:, συνεπώς αν υπάρχει η απαραίτητη προεργασία -Άρνεσεν έχεις, άρα υπάρχει- μεγάλο μέρος του ρόστερ όπως και του προπονητικού τιμ, μπορούν να είναι παρών..
Aρνεσεν εχεις αλλα ΠΑΟΚ εισαι,γιαυτο κρατα μικρο καλαθι γιατι πολυ τον επικαλεισαι τον Δανο και στο τελος θα εκτεθεις.
Οχι βεβαια γιατι θα φταις εσυ.
Σε 35 μερες εχουμε επισημο παιχνιδι και ακομα δεν ξερουμε τον προπονητη.
Ετσι οπως τα εκαναν θα τα λουστουν τωρα,εμεις ομως τι φταιμε;
Δεν θελω να γκρινιαζω ομως επιβαλεται μεχρι τελος της εβδομαδας να εχουμε προπονητη.
- Kostas_Peraia4
Συμφωνω 1000% με τον obanebane.Ο προπονητης επρεπε να ειναι ηταν εδω την επομενη των play-off
την προεργασία την θέτω στη βάση του ότι έχουμε ένα τύπο που αν ανοίξεις το λαπτοπ του θα δεις τον παράδεισο του... μανατζεράκια... 
όσο για το τέλος της εβδομάδας, εγώ είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι το πολύ μέχρι τις 16 του μήνα θα έχουμε το όνομα του νέου μας Προπονητή, ο οποίος λογικά θα έχει κάνει και μια αρχική προεργασία μαζι με τον Φράνκ τον Άρνεσεν και έτσι θα έχουμε γλυτώσει πολύτιμο χρόνο...
φυσικά, όπως λέει και ο τρελαρχηγός παραπάνω, ΠΑΟΚ είσαι και για αυτό θα πω για τα παραπάνω που έγραψα "λέω εγώ τώρα..."
υγ: αν κάτι έμαθα απο την πρόσληψη Άρνεσεν και τα όσα λέγαμε και ΕΥΧΟΜΑΣΤΑΝ πρίν, είναι το ότι μερικές φορές όντως, το καλό πράγμα, αργεί να γίνει. υπομονή καρντάσια.
όσο για το τέλος της εβδομάδας, εγώ είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι το πολύ μέχρι τις 16 του μήνα θα έχουμε το όνομα του νέου μας Προπονητή, ο οποίος λογικά θα έχει κάνει και μια αρχική προεργασία μαζι με τον Φράνκ τον Άρνεσεν και έτσι θα έχουμε γλυτώσει πολύτιμο χρόνο...
φυσικά, όπως λέει και ο τρελαρχηγός παραπάνω, ΠΑΟΚ είσαι και για αυτό θα πω για τα παραπάνω που έγραψα "λέω εγώ τώρα..."
υγ: αν κάτι έμαθα απο την πρόσληψη Άρνεσεν και τα όσα λέγαμε και ΕΥΧΟΜΑΣΤΑΝ πρίν, είναι το ότι μερικές φορές όντως, το καλό πράγμα, αργεί να γίνει. υπομονή καρντάσια.
- thanos-xanthi
μεχρι τελος βδομαδας πρεπει να ερθει ο προπονητης
και μεχρι τελος του μηνα, μαζι με τον Αρνεσεν πρεπει να κανουν προσθαφαιρεσεις και κινησεις
ωστε να παμε με το μεγαλυτερο ποσοστο του ροστερ συμπληρωμενο στην προετοιμασια
οι κινησεις χελωνας αλλων ετων πρεπει επιτελους να τελειωσουν
και μεχρι τελος του μηνα, μαζι με τον Αρνεσεν πρεπει να κανουν προσθαφαιρεσεις και κινησεις
ωστε να παμε με το μεγαλυτερο ποσοστο του ροστερ συμπληρωμενο στην προετοιμασια
οι κινησεις χελωνας αλλων ετων πρεπει επιτελους να τελειωσουν
κάπως έτσι το κοβω και εγώ.
μέχρι την επόμενη Τρίτη, άντε την Τετάρτη θα έχει ανακοινωθεί ο κόουτς και καπάκια θα σκάσουν 3-4 παίχτες.
ξαναλέω, πιστεύω ότι σύντομα (περίπου μια εβδομάδα δλδ) θα σκάσουν μαζικές ανακοινώσεις.
μέχρι την επόμενη Τρίτη, άντε την Τετάρτη θα έχει ανακοινωθεί ο κόουτς και καπάκια θα σκάσουν 3-4 παίχτες.
ξαναλέω, πιστεύω ότι σύντομα (περίπου μια εβδομάδα δλδ) θα σκάσουν μαζικές ανακοινώσεις.
ο παναιτωλικος που δεν εχει αγωνιστηκες υποχρεώσεις σε 35 μέρες έχει ανακοινώσει ήδη τον καινούργιο του προπονητή...
ο παναιτωλικός έχει και σχεδόν ένα μήνα που τελείωσε το πρωτάθλημα όμως.
- ΑποστόληςΑ