Πιθανός Νέος Προπονητής
- ΑποστόληςΑ
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Καλά αυτός ο Arnesen δεν έχει κατανοήσει ακόμη ότι ο προπονητής πρέπει να έχει απαραίτητα την δική μας έγκριση; Μα πού ζει ο τύπος;
Αν έμενε στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μπορεί, αλλά αυτός πήγε στο ΗΛΕΚΤΡΑ...PaokPatraG4 έγραψε:Αδερφια καπου διαβασα οτι εθεαθηκε ο Ριμπολοβλεφ Θεσσαλονικη....Λετε μαζι με τον προπονητη να παρουσιαστει και αυτος;;; Συνιδιοκτησια με Ιβαν;;;;![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Σορρυ για το οφ-τοπικ
- PaokPatraG4
Σιγουρα εμεινε στο ΗΛΕΚΤΡΑ για ξεκαρφωμα....klainmein έγραψε:Αν έμενε στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μπορεί, αλλά αυτός πήγε στο ΗΛΕΚΤΡΑ...PaokPatraG4 έγραψε:Αδερφια καπου διαβασα οτι εθεαθηκε ο Ριμπολοβλεφ Θεσσαλονικη....Λετε μαζι με τον προπονητη να παρουσιαστει και αυτος;;; Συνιδιοκτησια με Ιβαν;;;;![]()
![]()
![]()
Στα του προπονητη μακαρι να ερχοταν η αρρωστεια ο Μπιελσα αλλα απο οτι βλεπω παμε σε νεο φιλοδοξο με ορεξη για δουλεια κλπ κλπ...Απο αυτους που εχουν ακουστει Pako Ayestaran ή Guillermo Barros Schelotto θα ηταν καταλληλες επιλογες για την ακρη του παγκου...Ηδωμεν!!!!!
Εγώ πάντως βάζω στοίχημα πως όποιος προπονητής και να ανακοινωθεί εκτός του Μουρίνιο, σχεδόν οι μισοί θα κράζουν είτε γιατί είναι μεγάλος είτε πολύ μικρός ή δεν θα έχει εμπειρία από πρωταθλητισμό ή θα παίρνει πολλά και ήρθε στην Ελλάδα για τουρισμό ( αυτό το τελευταίο κρατήστε το και για τον Αρνεσεν, θα φορεθεί σε λίγο καιρό) ή δεν έχει τίτλους ή, ή, ή.
Εδώ που τα λέμε και τον Μουρίνιο θα βρεθούν κάποιοι να τον κράζουν απλώς θα είναι λιγότεροι.
Εδώ που τα λέμε και τον Μουρίνιο θα βρεθούν κάποιοι να τον κράζουν απλώς θα είναι λιγότεροι.
ποιο μουρινιο; το γατακι που τοσα χρονια δεν μπορεσε να παρει ενα τσ λ με τη ρεαλ;; αντε ρε με τα ραμολιμεντα να πουμε...
PaokPatraG4 έγραψε:Αδερφια καπου διαβασα οτι εθεαθηκε ο Ριμπολοβλεφ Θεσσαλονικη....Λετε μαζι με τον προπονητη να παρουσιαστει και αυτος;;; Συνιδιοκτησια με Ιβαν;;;;![]()
![]()
![]()
Για τον ρουλη ήρθε ο γίγαντας δημοσιογράφος μαργαρίτης τον έψησε τελικά να πάρει τον ρουλη
nico4 έγραψε:Εγώ πάντως βάζω στοίχημα πως όποιος προπονητής και να ανακοινωθεί εκτός του Μουρίνιο, σχεδόν οι μισοί θα κράζουν είτε γιατί είναι μεγάλος είτε πολύ μικρός ή δεν θα έχει εμπειρία από πρωταθλητισμό ή θα παίρνει πολλά και ήρθε στην Ελλάδα για τουρισμό ( αυτό το τελευταίο κρατήστε το και για τον Αρνεσεν, θα φορεθεί σε λίγο καιρό) ή δεν έχει τίτλους ή, ή, ή.
Μα φίλε μου ποιος τον γλυτώνει από την σκληρή κριτική του μυρτσου χυτα ραπτοπουλου Αλέφαντου ?
σε λίγο "σκαει" το θεμα σε κανα κλαψοσαιτeorptol έγραψε: Για τον ρουλη ήρθε ο γίγαντας δημοσιογράφος μαργαρίτης τον έψησε τελικά να πάρει τον ρουλη:)
eorptol έγραψε:nico4 έγραψε:Εγώ πάντως βάζω στοίχημα πως όποιος προπονητής και να ανακοινωθεί εκτός του Μουρίνιο, σχεδόν οι μισοί θα κράζουν είτε γιατί είναι μεγάλος είτε πολύ μικρός ή δεν θα έχει εμπειρία από πρωταθλητισμό ή θα παίρνει πολλά και ήρθε στην Ελλάδα για τουρισμό ( αυτό το τελευταίο κρατήστε το και για τον Αρνεσεν, θα φορεθεί σε λίγο καιρό) ή δεν έχει τίτλους ή, ή, ή.
Μα φίλε μου ποιος τον γλυτώνει από την σκληρή κριτική του μυρτσου χυτα ραπτοπουλου Αλέφαντου ?
Θα σε μαλώσω.......
- Kostas_Peraia4
- ΑποστόληςΑ
- Kostas_Peraia4
- PaokPatraG4
Δεν αργησαμε...η ομαδα ξεκιναει νωρις προετοιμασια(ετσι οπως τα εκαναν) και εμεις οπως ειναι λογικο θα ξεκινησουμε νωρις το κραξιμο!!!!!Kostas_Peraia4 έγραψε:Παιδια σαν να αργησαμε παλι παντως
Fawkes έγραψε:eorptol έγραψε:nico4 έγραψε:Εγώ πάντως βάζω στοίχημα πως όποιος προπονητής και να ανακοινωθεί εκτός του Μουρίνιο, σχεδόν οι μισοί θα κράζουν είτε γιατί είναι μεγάλος είτε πολύ μικρός ή δεν θα έχει εμπειρία από πρωταθλητισμό ή θα παίρνει πολλά και ήρθε στην Ελλάδα για τουρισμό ( αυτό το τελευταίο κρατήστε το και για τον Αρνεσεν, θα φορεθεί σε λίγο καιρό) ή δεν έχει τίτλους ή, ή, ή.
Θα σε μαλώσω.......Τον "δικό" μας καμόρα γιατί τον αφήνεις απ΄έξω;
Ωπς έχεις δίκαιο είναι και η καμορα τρομάρα της ......
- Καπετάνιος
Δάκρυσα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν σκεφτείς ότι το πρωτάθλημα τελείωσε πριν από 2 ημέρες...