31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από Equalizer »

Ανέκαθεν ο ΠΑΟΚ ήταν απο τις πολύ λίγες ομάδες που τα αποδυτήρια ήταν με το παραμικρό "προβληματικά". Γι αυτό και μιλάμε για δημοσιουπαλληλική νοοτροπία συχνά.

Φταίει ο κόσμος που τους Θεοποιεί, ή που για χρόνια αποτυχίες δικαιολογούνταν λόγω διαιτησίας;
Φταίνε οι διοικήσεις που τους χαιδεύουν;

Δε ξέρω. Σίγουρα πάντως φταίνε και άτομα ΜΕΣΑ στα αποδυτήρια και δη παίκτες. Πέρυσι τα κυρίως πυρά στράφηκαν στον Κατσουράνη λόγω παρελθόντος, αλλά δε νομίζω να υπήρχαν και πολλοί υποστηρικτές του Τζαβέλλα. Απο νωρίς πέρυσι έτρωγε κράξιμο για τις βλαχομαγκιές του και για τη νοοτροπία του.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Κάνετε πλάκα ;;; ευτυχώς ο Γιώργος δεν δημιουργεί προβλήματα τέτοιου τύπου.
Μακριά από αυτόν τέτοιες φήμες.
Συνεχίζω....

Εξαιρετικός χαρακτήρας, παίρνει δύναμη μασουλωντας από μια τσίχλα σε κάθε ημίχρονο. Αυτό δείχνει με πόση ψυχική ηρεμία, αντιμετωπίζει το άγχος οποιουδήποτε αγώνα. Τεράστια ψυχικά αποθέματα....

Στάλθηκε από το GT-N8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Σίγουρα ο καλύτερός μας παίκτης χθες. Αμυντικά δεν εκτέθηκε, έριξε ωραιότατα τα κλωτσίδια του στα γατιά, είχε και μερικές ξυραφιές στα στημένα που εκτέλεσε, εντάξει, πάνω-κάτω τη γραμμή δεν περίμενα να παίξει κιόλας. Στη φάση του γκολ (που πάει τελευταία στιγμή, μπας και σώσει οτιδήποτε αν σώζεται), ευθύνη έχει πρωτίστως ο Τζιόλης, ίσως ο Κίτσιου, λιγότερο οι σέντερ μπακ. Μέχρι να βρεθεί σε θέση βολής ο Ιγκλέσιας έχει διασχίσει ανενόχλητος το μισό γήπεδο από τον άξονα, ο αριστερός μπακ φταίει;
Όταν λέμε «δεν μου άρεσε στην Τρίπολη» δεν εννοούμε το χθεσινό ματς... :lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Έτσι μπράβο!!! Δώστε, ξυράφι οι σέντρα του!!!

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

desperando έγραψε:θα παραθεσω παρακατω μια αναρτηση του Δουκα τον οποιο βεβαια δεν το εχω καθολου σε εκτιμηση αλλα με το παρακατω συμφωνω παρα πολυ και θα πρεπει να την σακουλευτουμε λιγο με το τι συμβαινει και πως θα μπορεσουμε να αντιμετοπησουμε αυτην την κατασταση

Αυτο που θα γραψω παρακατω σιγουρα δε θα αρεσει στους περισσοτερους, αφου καπου εκει θα βρουν τον εαυτο τους, αλλα εχω μαθει να προσπαθω να ειμαι χρησιμος και οχι ευχαριστος:
Περσι τετοια εποχη, ο Τζαβελλας της σεζον ηταν ο Κατσουρανης με τα ποσταρισματα του τυπου ''το μπουλο ρε'' να δινουν και να παιρνουν. αφου
συμφωνα με το facebookικο μυθο, ηταν αυτος που χαλουσε το κλιμα στ' αποδυτηρια,!
Ο προβληματικος Κατσουρ μας εκανε τη χαρη και πηρε μπουλο, τα αποδυτηρια ομως παρεμειναν αρρωστα οπως ειπε ο Κλαους και την ωρα που ο πρωτος θα πασαλειβεται με Κοπερτον. οι δικοι μας θα τρεχουν κατω απο το λιοπυρι.
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει μπουρδέλο τα αποδυτήρια, είτε Τζαβέλας λέγετε είτε Κατσουράνης είτε όποιο όνομα θέλεις και ειδικά παίκτες με "προσωπικότητα" και όχι απαραίτητα μεγάλο"ειδικό βάρος" . Η ευθύνη είναι του προπονητή και της διοίκησης και μόνο.

Σκέψου όμως ότι πέρσι ήταν άλλος προπονητής και άλλος φέτος. Τί ήταν κοινό οέο;;;

Αν πέρσι λεγόταν Κατσουρ, φέτος Τζαβ, του χρόνου νικολασφ, δεν φταίει ο παίκτης, αυτός κάνει ότι μπορεί και ότι τον παίρνει.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

pilotos έγραψε:Έτσι μπράβο!!! Δώστε, ξυράφι οι σέντρα του!!!

Ρε πιλότε... Θέλει μαεστρία και μυαλό να προσπαθείς να πετύχεις με καμινάδα την καράφλα του ΠΑΠ ανάμεσα σε δύο ψηλόσωμα CB από τα 30 μέτρα!!!!! :? :?
Ελαφρυντικό όμως ότι η γυαλάδα σου δίνει καλό στόχο! :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

nikolasf έγραψε:
pilotos έγραψε:Έτσι μπράβο!!! Δώστε, ξυράφι οι σέντρα του!!!

Ρε πιλότε... Θέλει μαεστρία και μυαλό να προσπαθείς να πετύχεις με καμινάδα την καράφλα του ΠΑΠ ανάμεσα σε δύο ψηλόσωμα CB από τα 30 μέτρα!!!!! :? :?
Ελαφρυντικό όμως ότι η γυαλάδα σου δίνει καλό στόχο! :mrgreen: :mrgreen:
Αυτό λέμε!!! Μαέστρος ο Γιώργος!!!
Μην φύγεις
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

[youtube]cenkSYSbJaE[/youtube]
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

nikolasf έγραψε:
desperando έγραψε:θα παραθεσω παρακατω μια αναρτηση του Δουκα τον οποιο βεβαια δεν το εχω καθολου σε εκτιμηση αλλα με το παρακατω συμφωνω παρα πολυ και θα πρεπει να την σακουλευτουμε λιγο με το τι συμβαινει και πως θα μπορεσουμε να αντιμετοπησουμε αυτην την κατασταση

Αυτο που θα γραψω παρακατω σιγουρα δε θα αρεσει στους περισσοτερους, αφου καπου εκει θα βρουν τον εαυτο τους, αλλα εχω μαθει να προσπαθω να ειμαι χρησιμος και οχι ευχαριστος:
Περσι τετοια εποχη, ο Τζαβελλας της σεζον ηταν ο Κατσουρανης με τα ποσταρισματα του τυπου ''το μπουλο ρε'' να δινουν και να παιρνουν. αφου
συμφωνα με το facebookικο μυθο, ηταν αυτος που χαλουσε το κλιμα στ' αποδυτηρια,!
Ο προβληματικος Κατσουρ μας εκανε τη χαρη και πηρε μπουλο, τα αποδυτηρια ομως παρεμειναν αρρωστα οπως ειπε ο Κλαους και την ωρα που ο πρωτος θα πασαλειβεται με Κοπερτον. οι δικοι μας θα τρεχουν κατω απο το λιοπυρι.
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει μπουρδέλο τα αποδυτήρια, είτε Τζαβέλας λέγετε είτε Κατσουράνης είτε όποιο όνομα θέλεις και ειδικά παίκτες με "προσωπικότητα" και όχι απαραίτητα μεγάλο"ειδικό βάρος" . Η ευθύνη είναι του προπονητή και της διοίκησης και μόνο.

Σκέψου όμως ότι πέρσι ήταν άλλος προπονητής και άλλος φέτος. Τί ήταν κοινό οέο;;;

Αν πέρσι λεγόταν Κατσουρ, φέτος Τζαβ, του χρόνου νικολασφ, δεν φταίει ο παίκτης, αυτός κάνει ότι μπορεί και ότι τον παίρνει.
θα παρω αφορμη αποτο δικο σου ποστ για να κανω μια ερωτηση και οποιος θελει ας μου απντησει
οταν λετε οτι εναςπαικτης κανει μπορτελο τααποδυτηρια ή χαλαει το κλιμα τι ακριβως εννοειτε και πως ακριβως πιστευετε οτι γινεται αυτο ?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Το όλα είναι δρόμος το έχεις δει?? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

οχι :mrgreen:
ntalipaok

Δημοσίευση από ntalipaok »

desperando έγραψε:
nikolasf έγραψε:

θα παρω αφορμη αποτο δικο σου ποστ για να κανω μια ερωτηση και οποιος θελει ας μου απντησει
οταν λετε οτι εναςπαικτης κανει μπορτελο τααποδυτηρια ή χαλαει το κλιμα τι ακριβως εννοειτε και πως ακριβως πιστευετε οτι γινεται αυτο ?
Αν μου επιτρεπετε να παραθεσω κι εγω την αποψη μου:
Κατι που νομιζω οτι εχει παραληφθει απο το ολο σκεπτικο, και νομιζω οτι ειναι το πρωτο που θα πρεπει να απασχολει οποιονδηποτε θελει να προσεγγισει ουσιαστικα το ζητημα ειναι η ποδοσφαιρικη - αθλητικη δυνατοτητα του παικτη (γι αυτο πληρωνεται αλλωστε). Και αυτη ειναι υπο του μηδενος! Ιδια με αυτη του Κατσουρανη περυσι. Και νομιζω οτι αυτος ειναι και ο λογος της "περιεργης" συμπεριφορας καποιων παικτων στα αποδυτηρια. Κρυβουν την ανυπαρξια τους με πλαγιους τροπους. Αλλωστε για να δυαλυθουν τα αποδυτηρια δεν φτανει ενας παικτης αλλα μια παρεα (κλικα) παικτων. Και νομιζω οτι ειναι το ιδιο παρεακι αυτο το φετινο με αυτο το περυσινο. Καποια προσωπα μονο πηγαν κι ηρθαν... Και νομιζω οτι ειναι οι... " ορισμενοι παικτες" που πηγε να ψελισει ο Κλαους αλλα το πνιξανε. Ειναι αυτοι που ηρθαν μεσω μανατζαραιων και τρωνε με χρυσα πηρουνια εδω και δυο τρια χρονια που μηρηστηκαν ζεστο ρουβλι... Ειναι αυτοι που δεν πρεπει να βγαλουν τον Ιουνιο στην ομαδα και πρεπει να ξεκλυριστουνε μια και καλη. Μονο ετσι θα εχουμε ελπιδα οχι να παρουμε πρωταθλημα ουτε κυπελλο. ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

[youtube]XJ3KQDnPd4M[/youtube]
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Ντέσπε
πες μου ότι ποτέ δεν είχες στην παρέα σου άτομο που όταν ήθελε σας έκανε όλους να είστε μαλωμένοι;;;;

Βέβαια στη παρέα μπορείς να τον απομονώσεις όταν το θέλουν όμως όλοι! Στη δουλειά όμως;;;
Και καλά σίγουρα μπορεί να μην είναι μόνο ένας, ή ο ένας να είναι ο πιο ενεργητικός!!!

Τέσπα είπα δεν φταίει κανείς παίκτης, ο καθένας κάνει ότι μπορεί για να επιβιώσει και δρα όπως αυτός καταλαβαίνει καλύτερα, Άλλοι είναι που πρέπει να κρατούν τα πρόβατα στο μαντρί!
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Βλέπω τα σχόλια στις πρώτες σελίδες μόλις υπέγραψες, γιατί ρε πανθηρα; σου είχαμε ανοίξει την αγκαλιά και εσύ μας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”