Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
kastrakis

Re: Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών

Δημοσίευση από kastrakis »

kernel ,μια χαρα τους διωχνεις ολους αυτους,ε? :D :D
Ποιος σου ειπε ομως οτι αυτοι ολοι θα δεχτουν να φυγουν χωρις αποζημίωση???το πιο πιθανο ειναι θα τους αποζημιωσεις χοντρα ή θα καλυψεις μερος του συμβολαιου τους , ΑΝ δεχτουμε οτι θελουμε να τους διωξουμε ολους αυτους....
Γιατι ετσι οπως παμε,αν εχουμε αγωνα στις 15/7 ,πως θα μπορεσουμε να καλυψουμε τοσα πολλα κενα εως τοτε???Να μην πουμε οτι ενδεχομενως χρειαστει να εχουμε και μεγαλυτερο ροστερ φετος για να καλυψουμε μια χρονια 11 αγωνιστικων μηνων. :shock: :shock: :shock:

Η γνωμη μου ειναι οτι και βεβαια να φυγουν οσοι επεδειξαν αδιαφορια για την ομαδα ή δεν κανουν για τον νεο ΠΑΟΚ,αλλά δεν νομιζω οτι πρεπει να περιμενουμε τοσο σαρωτικες αλλαγες.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εγω ειμαι της αποψης να γυρισουν οι Λουκαδες, οι Μαρτενς κλπ, να κανουν κανονικα προετοιμασια σε 20 μερες, να παιξουν με τα χωρια απο την Μαλτα και την Νορβηγια στον 2ο και στον 3ο προκριματικο, σιγα σιγα να φερνει ο Αρνεσεν αυτους που θελει να φερει και κατα τις αρχες Αυγουστου να μπουλαρει τους ΛουκαδοΜαρτενςΜαντουρους και να κρατησουμε μονο τους καινουριους. :twisted: :twisted:
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

kastrakis έγραψε:kernel ,μια χαρα τους διωχνεις ολους αυτους,ε? :D :D
Ποιος σου ειπε ομως οτι αυτοι ολοι θα δεχτουν να φυγουν χωρις αποζημίωση???το πιο πιθανο ειναι θα τους αποζημιωσεις χοντρα ή θα καλυψεις μερος του συμβολαιου τους , ΑΝ δεχτουμε οτι θελουμε να τους διωξουμε ολους αυτους....
Γιατι ετσι οπως παμε,αν εχουμε αγωνα στις 15/7 ,πως θα μπορεσουμε να καλυψουμε τοσα πολλα κενα εως τοτε???Να μην πουμε οτι ενδεχομενως χρειαστει να εχουμε και μεγαλυτερο ροστερ φετος για να καλυψουμε μια χρονια 11 αγωνιστικων μηνων. :shock: :shock: :shock:
Η γνωμη μου ειναι οτι και βεβαια να φυγουν οσοι επεδειξαν αδιαφορια για την ομαδα ή δεν κανουν για τον νεο ΠΑΟΚ,αλλά δεν νομιζω οτι πρεπει να περιμενουμε τοσο σαρωτικες αλλαγες.

Εδώ μέσα, κάποιοι νομίζουν ότι με ένα νόμο, ένα άρθρο μιας σειράς καταργούν όλες τις υπογεγραμμένες συμβάσεις!!!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

che4 έγραψε:ρε το παλικαρι που εχεις αβαταρ τι κανει αυτη η ψυχη

ποπ ειναι ο ποποβιτς και ξεχασα τον πελκα
Δανεικοι σε κανα παραρτημα αυτοι...

Στο Μεχικο παιζει στην Κερεταρο...του σταζει μισο μυρριο ο Ιβαν και την Καιλη, του δινει και το 80% απο τις πωλησεις της φανελας και γινεται το ντηλ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

1.000.000€ η διαφορα ΠΑΟΚ - Ντεπορτιβο για Λουκας
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Αυτοί σε λίγο θα μας ζητήσουν και λεφτά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν το παίζουμε καλά το παιχνίδι εδώ μέσα...

Κάνω προσευχή μην φύγει ο Λούκας από την ομάδα, Θέλω να γυρίσει. Ή αξία του είναι πάνω από 10 μύρια... όποιος τον θέλει τόσα πρέπει να δώσει!!! Ούτε σεντ παρακάτω να μην δεχτεί ο Ιβάν!!!

Γιώργο Τζαβελα μείνε στον ΠΑΟΚ. Ακούγεται ότι έχει πρόταση 3 Μυρίων από το εξωτερικό, θέλει να σπάσει το συμβόλαιο του και να φύγει. Ελπίζω η ομάδα να μην αφήσει και φύγει αυτή η παικτουρα!!!

18 χρονών ο Ευθύμης και οι σειρήνες από το εξωτερικό ηχούν στα αυτιά του. Ομάδα της κεντρικής Ευρώπης λέγεται ότι προσπάθησε να τον δελεάσει με πολύ καλό συμβόλαιο. Ευτυχώς έχει τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ, εύχομαι να τον κρατήσουμε.

...συνεχίστε

Στάλθηκε από το GT-N8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Είμαστε τόσο αμπαλοι που ο Λουκας είναι για μας Τιτίκα που παιζει σαν φλώρος και δεν μας κανει ειναι αχρηστος αλλά τον θέλει και τον παζαρευεται ομάδα της Πριμέρα.. Μάλιστα...τον Λουκάς που ηταν πέρσι πρώτος σε ασίστ με γκολακια στο πλεκτό..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Παίξτε μπάλα... follow me............... ξυπνάτε!!!!

παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Ο Κουλουρης δεν ειχε φερει περσι προταη 2,5 μυρια πο ομαδα της μπουντεσλιγκα;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

paokpantou έγραψε:Είμαστε τόσο αμπαλοι που ο Λουκας είναι για μας Τιτίκα που παιζει σαν φλώρος και δεν μας κανει ειναι αχρηστος αλλά τον θέλει και τον παζαρευεται ομάδα της Πριμέρα.. Μάλιστα...τον Λουκάς που ηταν πέρσι πρώτος σε ασίστ με γκολακια στο πλεκτό..

Η ποδοσφαιρική και δη τεχνική ποιότητα του Λούκας είναι αποδεκτή.

Το Λούκας όμως που στα Γιάννενα έβαλε ανούσιο/αμφισβητούμενο πέναλτι και πήγε στο κόρνερ να παραστήσει τον τοξοβόλο μόνος του λες και πέτυχε καμιά φωτοβολίδα απο το κόρνερ, δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ.

Το Λούκας που στο Καραισκάκη μετά απο 60 λεπτά που δεν ακούμπησε μπάλα, έκανε μια κατεβασιά και ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΠΕΤΑΞΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΣΑ ΧΑΝΟΣ, ισχυριζόμενος οτι άκουσε σφύριγμα κι ενώ μας είχαν σκίσει, δε θέλω ούτε να τον θυμάμαι.

Καλός παίκτης, να πάει στα αργιανά να κάνει τρίπλες υπό τους ήχους κομπανίας με χάλκινα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

παοκαρα23 έγραψε:Ο Κουλουρης δεν ειχε φερει περσι προταη 2,5 μυρια πο ομαδα της μπουντεσλιγκα;
Όσο περνά ο καιρός η αξία του θα ανεβαίνει....
Για αυτό πρέπει να διαπραγματευτούμε ρήτρα μεταπωλησης οπωσδήποτε

παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

σταματα το τρολαρισμα ρε αδερφε :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Προσπαθεί να δώσει υπεραξία στους παίκτες..και παράλληλα να τους διώξει
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν είναι τρολαρισμα!!!!!!!!
Αυτή είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία στην ομάδα αυτήν την ώρα!!!!
Για αυτό λέω, παίξτε μπαλίτσα έξυπνα!!!
Βοηθάτε στο ξεσκαρτάρισμα!!!
Βοηθάτε τον Αρνεσεν!!!!!
Μετά θα βάζουν και αυτοί... τι διάβαζαν στο φόρουμ των οπαδών......... άντε τα είπα όλα, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”