31.Γιώργος Τζαβέλλας
Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας
Δεν έχω πρόβλημα με τον Τζαβέλλα και με τον κάθε Τζαβέλλα και σίγουρα είναι άλλοι υπεύθυνοι να τον κρίνουν.
Όμως για εμένα ο παίκτης είναι της κλασσικής σχολής "παίζω να μην εκτεθώ" πάνω από όλα. Να μην εκτεθώ στον κόσμο, στην τηλεόραση, στον προπονητή.
Να μην εκτεθώ στο χορτάρι.
Παίκτης "πούστης" ένα πραμα. Να τους κοροϊδέψω ρε παιδί μου ώστε να μην πέφτει η αξία μου.
Σίγουρα τέτοιας κατηγορίας είναι οι Σάλπι, Σπυρόπουλος και άλλοι.
Ο Κατσουράνης ας πούμε δεν είναι. Δεν φοβάται να εκτεθεί.
Εγώ τέτοιους παίκτες από την πρώτη στιγμή τους θέτω εκτός των ονείρων που έχω για την ομάδα μου.
Όμως για εμένα ο παίκτης είναι της κλασσικής σχολής "παίζω να μην εκτεθώ" πάνω από όλα. Να μην εκτεθώ στον κόσμο, στην τηλεόραση, στον προπονητή.
Να μην εκτεθώ στο χορτάρι.
Παίκτης "πούστης" ένα πραμα. Να τους κοροϊδέψω ρε παιδί μου ώστε να μην πέφτει η αξία μου.
Σίγουρα τέτοιας κατηγορίας είναι οι Σάλπι, Σπυρόπουλος και άλλοι.
Ο Κατσουράνης ας πούμε δεν είναι. Δεν φοβάται να εκτεθεί.
Εγώ τέτοιους παίκτες από την πρώτη στιγμή τους θέτω εκτός των ονείρων που έχω για την ομάδα μου.
Και σέντραρε στα περιστέρια, στον αντίπαλο τερματά ή σε αντίπαλο αμυντικό!!!rouki έγραψε:Πρώτη φορά που κατέβηκε δυο φορές κάτω απο τη σέντρα.K_geo έγραψε:άσχετα ξαναλέω απο την (μη) επαγγελματική του προσέγγιση σε αρκετά θέματα , χθες ήταν απο τους καλύτερους όντως.
Αλλά καλύτερα μακριά απο εμάς...![]()
Πάντα προσωπική μου γνώμη.

διαφωνώ. οι σέντρες του χθες ήταν πολύ καλές...
φυσικά, πριν παρεξηγηθώ, δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ αλλά όχι για αγωνιστικούς λόγους.
φυσικά, πριν παρεξηγηθώ, δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ αλλά όχι για αγωνιστικούς λόγους.
- ΑποστόληςΑ
Το τι θέλετε ουδεμία αξία έχει. Το τι θα αποφασίσει το τεχνικό τημ είναι που μετράει.
- Black&White
Μετά τις σέντρες του Ρατς τους τελευταίους μήνες που θύμιζαν Κονσεισάο ,οι σέντρες του Τζαβέλλα ήταν όαση .
Λίνο λέμε και κλαίμε βέβαια...
Λίνο λέμε και κλαίμε βέβαια...
- Panos Fanfaras
Σαν χαρακτήρας, είναι τραγικός και γελοίος και καλό θα ήταν να τον ξεφορτωθούμε. Αν όμως, ο νέος προπονητής και ο Άρνεσεν κρίνουν ότι μπορεί να προσφέρει, τότε θα πάω πάσο. Μόνο και μόνο επειδή έχει αποδεδειγμένο ταλέντο και γιατί είναι νέος σε ηλικία. Απλά ο παίκτης δείχνει εδώ και καιρό πως δεν γουστάρει να επανέλθει στο επίπεδο που είχε πριν λίγα χρόνια και έχει αρκεστεί στη μετριότητα.
- Black&White
Panos Fanfaras έγραψε:Σαν χαρακτήρας, είναι τραγικός .
Που το ξέρεις ,ρε φίλε; Κάνετε παρέα; Σου 'φαγε γκόμενα;
Εγώ βλέπω πως μόνο αυτός ,ο Κλάους και 2-3 ακόμα έχουν τ'αρχίδια να είναι παίκτες του ΠΑΟΚ. Οι αλλοι είναι γατάκια.
Φαίνεται στο γήπεδο φίλε μου
Έχω σιχαθεί τους ψευτοτσαμπουκάδες του και τις αγκαλiτσες που ακολουθούν, ποια αρχίδια;
Έχω σιχαθεί τους ψευτοτσαμπουκάδες του και τις αγκαλiτσες που ακολουθούν, ποια αρχίδια;
- Black&White
Α μάλιστα...
Οι τσαμπουκάδες είναι για τον αντίπαλο και οι αγκαλίτσες είναι για το διαιτητή που σε έχει στο μάτι. Έτσι κάνουν όλοι οι δυναμικοί παίκτες. Πες μου τώρα ότι το είδες μόνο στον Τζαβέλλα !!!
Οι τσαμπουκάδες είναι για τον αντίπαλο και οι αγκαλίτσες είναι για το διαιτητή που σε έχει στο μάτι. Έτσι κάνουν όλοι οι δυναμικοί παίκτες. Πες μου τώρα ότι το είδες μόνο στον Τζαβέλλα !!!
Γιώργο Τζαβελα μείνε στον ΠΑΟΚ. Ακούγεται ότι έχει πρόταση 3 Μυρίων από το εξωτερικό, θέλει να σπάσει το συμβόλαιο του και να φύγει. Ελπίζω η ομάδα να μην αφήσει και φύγει αυτή η παικτουρα!!!
Στάλθηκε από το GT-N8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επίσης ξέχασα να το πω πριν, προστατεύει τους αντιπάλους επιθετικούς από τραυματισμούς με αυτοθυσία. Εκπληκτικός Στις αγκαλιές!!! Μπορεί να παίξει και δεξί μπακ, μακάρι να μείνει να τον δούμε και σε αυτή τη θέση...
- desperando
- Επικοινωνία:
θα παραθεσω παρακατω μια αναρτηση του Δουκα τον οποιο βεβαια δεν το εχω καθολου σε εκτιμηση αλλα με το παρακατω συμφωνω παρα πολυ και θα πρεπει να την σακουλευτουμε λιγο με το τι συμβαινει και πως θα μπορεσουμε να αντιμετοπησουμε αυτην την κατασταση
Αυτο που θα γραψω παρακατω σιγουρα δε θα αρεσει στους περισσοτερους, αφου καπου εκει θα βρουν τον εαυτο τους, αλλα εχω μαθει να προσπαθω να ειμαι χρησιμος και οχι ευχαριστος:
Περσι τετοια εποχη, ο Τζαβελλας της σεζον ηταν ο Κατσουρανης με τα ποσταρισματα του τυπου ''το μπουλο ρε'' να δινουν και να παιρνουν. αφου
συμφωνα με το facebookικο μυθο, ηταν αυτος που χαλουσε το κλιμα στ' αποδυτηρια,!
Ο προβληματικος Κατσουρ μας εκανε τη χαρη και πηρε μπουλο, τα αποδυτηρια ομως παρεμειναν αρρωστα οπως ειπε ο Κλαους και την ωρα που ο πρωτος θα πασαλειβεται με Κοπερτον. οι δικοι μας θα τρεχουν κατω απο το λιοπυρι.
Αυτο που θα γραψω παρακατω σιγουρα δε θα αρεσει στους περισσοτερους, αφου καπου εκει θα βρουν τον εαυτο τους, αλλα εχω μαθει να προσπαθω να ειμαι χρησιμος και οχι ευχαριστος:
Περσι τετοια εποχη, ο Τζαβελλας της σεζον ηταν ο Κατσουρανης με τα ποσταρισματα του τυπου ''το μπουλο ρε'' να δινουν και να παιρνουν. αφου
συμφωνα με το facebookικο μυθο, ηταν αυτος που χαλουσε το κλιμα στ' αποδυτηρια,!
Ο προβληματικος Κατσουρ μας εκανε τη χαρη και πηρε μπουλο, τα αποδυτηρια ομως παρεμειναν αρρωστα οπως ειπε ο Κλαους και την ωρα που ο πρωτος θα πασαλειβεται με Κοπερτον. οι δικοι μας θα τρεχουν κατω απο το λιοπυρι.
Σε οποιαδηποτε σοβαρη ομαδα μετα την Τριπολη δεν θα ξαναεπαιζε..
Σε οποιαδηποτε σοβαρη ομαδα περπατωντας μες στο γηπεδο,μασωντας τσιχλα λες και βγηκε βολτα για καφεδακι,πουλωντας αναιτιους τσαμπουκαδες δεν θα ειχε θεση ουτε υποστηρικτες ενας αργος αριστερος μπακ,με σεντρα χειροτερη απ του Βυντρα(κι οπως ειχε πει σε παλιοτερο ποστ ενας φιλος τουλαχιστον ο Βυντρα ειναι προτυπο αθλητη),ανεβασματα και επιστροφες ασχολιαστες κι ενεργειες αψυχολογητες.
Σε οποιαδηποτε σοβαρη ομαδα παικτης που εχει υποπεσει σε τοσα πειθαρχικα παραπτωματα,εχει κραξει δημοσιως προπονητη κι εχει κανει τα αποδυτηρια μπουρδελο ουκ ολιγες φορες θα ειχε φυγει με τις κλωτσιες.
Εισαι πολυ κολοφαρδος ρε Τζαβελλα που εισαι στον ΠΑΟΚ..
keep walking..
Σε οποιαδηποτε σοβαρη ομαδα περπατωντας μες στο γηπεδο,μασωντας τσιχλα λες και βγηκε βολτα για καφεδακι,πουλωντας αναιτιους τσαμπουκαδες δεν θα ειχε θεση ουτε υποστηρικτες ενας αργος αριστερος μπακ,με σεντρα χειροτερη απ του Βυντρα(κι οπως ειχε πει σε παλιοτερο ποστ ενας φιλος τουλαχιστον ο Βυντρα ειναι προτυπο αθλητη),ανεβασματα και επιστροφες ασχολιαστες κι ενεργειες αψυχολογητες.
Σε οποιαδηποτε σοβαρη ομαδα παικτης που εχει υποπεσει σε τοσα πειθαρχικα παραπτωματα,εχει κραξει δημοσιως προπονητη κι εχει κανει τα αποδυτηρια μπουρδελο ουκ ολιγες φορες θα ειχε φυγει με τις κλωτσιες.
Εισαι πολυ κολοφαρδος ρε Τζαβελλα που εισαι στον ΠΑΟΚ..
keep walking..