Πιθανός Νέος Προπονητής
- Mario Jardel
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Κουρδε, ρε τρελε ψαχνω ενα γκομενακι που πετυχα κανα δυο μηνες στο λεωφορειο και φορουσε βυσινι σταρακια, Κανε τα κουμαντα σου!
Ον τοπικ: Αντε με το καλο να ερθει κι ο προπονητης.

Ον τοπικ: Αντε με το καλο να ερθει κι ο προπονητης.
-
αντε κομανταντε......ριξτο!
κοντευουμε 2 ωρες!!!! δε σε παρεξηγουμε και παπας να ειναι.
εγω πονταρω slavisa jokanovic
κοντευουμε 2 ωρες!!!! δε σε παρεξηγουμε και παπας να ειναι.

εγω πονταρω slavisa jokanovic
- ace79grpaok
Che πες μας δεν έχει λουκας έτσι και άλλο ς την πλάκα μας κάνουμε ρε φιλε,δεν θα σε πειράξει κανεις σε καλυπτω
- desperando
- Επικοινωνία:
GiorgosAtha έγραψε:Για να γουστάρουμε λίγο...
Εγώ ποντάρω στον Pako Ayestaran.
Ξηγούμε...
Σχετικά νέος (52 ετών), Ελεύθερος, Με εμπειρία εργασίας σε μεγάλα clubs (Liverpool, Valencia), Έχει κατακτήσει τίτλους/εμπειρία πρωταθλητισμού (είτε σαν βοηθός, είτε σαν πρώτος), Φιλόδοξος (πρόσφατα απέρριψε πρόταση της Liverpool με καλά λεφτά να γυρίσει σαν βοηθός του Rogers... ο λόγος? Θέλει να κάνει καριέρα πρώτου προπονητή), Δεν έχει παίξει από τους ΑΡΔ (βασικότατο...).
++++++++++++++++++++++++++++++++
-
Και μενα με ψηνει τρελα ο Πακο. Στα συν του οτι το ονομα του ειναι αναγραμματισμος του ΠΑΟΚ.
Περα απο την πλακα θα τον γουσταρα πολυ τον τυπο.
Ο Ayestaran εφυγε γιατι ηθελε να κοουτσαρει σε καλυτερο πρωταθλημα. Πηρε το πρωτο τρεμπλ στην ιστορια της Μακαμπι ενω ανελαβε την ομαδα Σεπτεμβριο. Δηλαδη δεν την εφτιαξε αυτος την ομαδα αλλα καταφερε να την φτασει στην κορυφη.
Οι οπαδοι της Λιβερπουλ τον παρακαλανε να γυρισει, αλλα αυτος δηλωσε οτι θελει να ειναι πρωτος προπονητης.

Περα απο την πλακα θα τον γουσταρα πολυ τον τυπο.
Ο Ayestaran εφυγε γιατι ηθελε να κοουτσαρει σε καλυτερο πρωταθλημα. Πηρε το πρωτο τρεμπλ στην ιστορια της Μακαμπι ενω ανελαβε την ομαδα Σεπτεμβριο. Δηλαδη δεν την εφτιαξε αυτος την ομαδα αλλα καταφερε να την φτασει στην κορυφη.
Οι οπαδοι της Λιβερπουλ τον παρακαλανε να γυρισει, αλλα αυτος δηλωσε οτι θελει να ειναι πρωτος προπονητης.
για να έρθει στον ΠΑΟΚ!
μέχρι πριν λίγες ημέρες το συμβόλαιο του φαινόταν ενεργό στη Μακάμπι πάντως!

μέχρι πριν λίγες ημέρες το συμβόλαιο του φαινόταν ενεργό στη Μακάμπι πάντως!

- pisakaipoupoula
- buffalobill4
Και γιατί να μην έρθουν πακέτο γιολ και μπερμπατοφ???? Χαχαχαχα ε
ρε όνειρα καλοκαιρινής νύχτας που κάνω μεσημεριατικα.. Αντε να δουμε όμως γτ σε κάνα 2βδομαδο ξαναπαιζουμε χαχαχαχα( και κλαψ και λυγμ..)
ρε όνειρα καλοκαιρινής νύχτας που κάνω μεσημεριατικα.. Αντε να δουμε όμως γτ σε κάνα 2βδομαδο ξαναπαιζουμε χαχαχαχα( και κλαψ και λυγμ..)
- desperando
- Επικοινωνία:
παντως δεν πιστευω οτι μπορουμε να πεισουμε ενα προπονητη τυπου πακο να ερθει αυτη τη στιγμη στον ΠΑΟΚ
το μονο που φοβαμαι ειναι μην ερθει κανενας ξινος κεντροευρωπαιος τυπου μαγκατ.
γι αυτο αν και δεν τον εχω σε τοσο μεγαλη προπονητικη εκτιμηση τον μπλιτς θα τον προτιμουσα λογω ταπεραμεντου και χαρακτηρα καθως πιστευω οτι κολλαει παρα πολυ με τα της ομαδας
το μονο που φοβαμαι ειναι μην ερθει κανενας ξινος κεντροευρωπαιος τυπου μαγκατ.
γι αυτο αν και δεν τον εχω σε τοσο μεγαλη προπονητικη εκτιμηση τον μπλιτς θα τον προτιμουσα λογω ταπεραμεντου και χαρακτηρα καθως πιστευω οτι κολλαει παρα πολυ με τα της ομαδας