α ενταξει ασπρομαυροι ειναι και με ιδιαιτερη συμπαθεια μιας και εχω καταγωγη απο εκει!GiorgosAtha έγραψε:Πιερικόςstelyk έγραψε:...Ποιας ομαδας θυρα ειναι το 5?...
Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
- ΑποστόληςΑ
Έχω κάνει Δημοτικό και Γυμνάσιο στην Κατερίνη. Εκεί μάλιστα γνώρισα και κάποιον Κώστα (τραυματικές εμπειρίες...)
-
obanebane79
Είναι σα το άλλο με τον Φορτούνη;K_geo έγραψε:σε πατήσω κανα μπαν 2 ωρίτσες θα σου πω εγω...che4 έγραψε:περιμενε κανα δυο ωρες και θα το δεις απ τους αρδ![]()
![]()
λοιπον γιαυτο δε λεω ονομα για το μλκα το φορτουνη που μου το χε πει ο πατερας του ... που να πω τωρα που μου το πε αρδ στο facebook ..... ηρεμια ρε λιγο υπομονη μακαρι να σκασει αν δεν θα πω ποιος ηταν και καντε τα κουμαντα για λουκας .... απλα απορω τοση ωρα πως δεν το βγαλανε ακομα
- Kostas_Peraia4
Che επειδή μου αρέσουν τα παιχνίδια. Ένα από τα αγαπημένα μου είναι το Κρυο η ζεςτη. Ο προπονητής που άκουσες δεν είναι από Λατινική Αμερική. Κρύο η ζέστη?
αφού ζούμε ξανά ωραίες στιγμές προσμονής (thank you Che4!), μπήκα στο Google Trends και του ζήτησα να μου βγάλει τα στατιστικά για αναζητήσεις με τις λέξεις:
"paok", "ivan savvides", "thessaloniki"
όπως κάθε σοβαρός προπονητής θα έκανε πρώτα αν του έκαναν πρόταση από ΠΑΟΚ. Οι αναζητήσεις λοιπόν προέρχονται από τις παρακάτω χώρες (με σχετικό δείκτη):
Greece 100
Cyprus 13
Uganda 7
Serbia 2
Turkey 1
Germany 1
Portugal 1
Bulgaria 1
Croatia 1
Austria 1
Αφαιρώντας τις χώρες με μεγάλο ενδιαφέρον για την ομάδα μας που για προφανείς λόγους (ελληνικοί πληθυσμοί, αδελφικές/εχθρικές σχέσεις) αναμένουμε αναζητήσεις στο Google (Ελλάδα, Κύπρος, Σερβία, Γερμανία, Τουρκία, Βουλγαρία) και αγνοώντας Ουγκάντα
και Πορτογαλία που το ενδιαφέρον καταγράφεται το 1ο εξάμηνο του 2014 (υπάρχει και αυτή η επιπρόσθετη πληροφορία στο change over time) μας μένουν η Κροατία και η Αυστρία. Η τελευταία αποκλείεται και αυτή (μάλλον γκουγκλάρει η αυστριακή Κοντσίτα για την δικιά μας
) και απομένει η Κροατία!
Tudor or Bilic??
όπως κάθε σοβαρός προπονητής θα έκανε πρώτα αν του έκαναν πρόταση από ΠΑΟΚ. Οι αναζητήσεις λοιπόν προέρχονται από τις παρακάτω χώρες (με σχετικό δείκτη):
Greece 100
Cyprus 13
Uganda 7
Serbia 2
Turkey 1
Germany 1
Portugal 1
Bulgaria 1
Croatia 1
Austria 1
Αφαιρώντας τις χώρες με μεγάλο ενδιαφέρον για την ομάδα μας που για προφανείς λόγους (ελληνικοί πληθυσμοί, αδελφικές/εχθρικές σχέσεις) αναμένουμε αναζητήσεις στο Google (Ελλάδα, Κύπρος, Σερβία, Γερμανία, Τουρκία, Βουλγαρία) και αγνοώντας Ουγκάντα
Tudor or Bilic??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Δευ 08 Ιουν 2015, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
Τσε δεν ξηγιεσαι καλα.Μηπως τελειωνει και σε ιτς?che4 έγραψε:σωτος ζεστη και μου ειπε οτι εκλεισε οχι φημη.... ευρωπαιος
Μολογα και επιστρεφω στο φορουμ.
Αυτό το 7άρι από Uganda με ξέρανεKourdos έγραψε:αφού ζούμε ξανά ωραίες στιγμές προσμονής (thank you Che4!), μπήκα στο Google Trends και του ζήτησα να μου βγάλει τα στατιστικά για αναζητήσεις με τις λέξεις:
Greece 100
Cyprus 13
Uganda 7
Serbia 2
Turkey 1
Germany 1
Portugal 1
Bulgaria 1
Croatia 1
Austria 1
Αφαιρώντας τις χώρες με μεγάλο ενδιαφέρον για την ομάδα μας που για προφανείς λόγους (ελληνικοί πληθυσμοί, αδελφικές/εχθρικές σχέσεις) αναμένουμε αναζητήσεις στο Google (Ελλάδα, Κύπρος, Σερβία, Γερμανία, Τουρκία, Βουλγαρία) και αγνοώντας Ουγκάντακαι Πορτογαλία που το ενδιαφέρον καταγράφεται το 1ο εξάμηνο του 2014 (υπάρχει και αυτή η επιπρόσθετη πληροφορία στο change over time) μας μένουν η Κροατία και η Αυστρία. Η τελευταία αποκλείεται και αυτή (μάλλον γκουγκλάρει η αυστριακή Κοντσίτα για την δικιά μας
) μένει η Κροατία!
Tudor or Bilic??
- GiorgosAtha
Για να γουστάρουμε λίγο...
Εγώ ποντάρω στον Pako Ayestaran.
Ξηγούμε...
Σχετικά νέος (52 ετών), Ελεύθερος, Με εμπειρία εργασίας σε μεγάλα clubs (Liverpool, Valencia), Έχει κατακτήσει τίτλους/εμπειρία πρωταθλητισμού (είτε σαν βοηθός, είτε σαν πρώτος), Φιλόδοξος (πρόσφατα απέρριψε πρόταση της Liverpool με καλά λεφτά να γυρίσει σαν βοηθός του Rogers... ο λόγος? Θέλει να κάνει καριέρα πρώτου προπονητή), Δεν έχει παίξει από τους ΑΡΔ (βασικότατο...).
Εγώ ποντάρω στον Pako Ayestaran.
Ξηγούμε...
Σχετικά νέος (52 ετών), Ελεύθερος, Με εμπειρία εργασίας σε μεγάλα clubs (Liverpool, Valencia), Έχει κατακτήσει τίτλους/εμπειρία πρωταθλητισμού (είτε σαν βοηθός, είτε σαν πρώτος), Φιλόδοξος (πρόσφατα απέρριψε πρόταση της Liverpool με καλά λεφτά να γυρίσει σαν βοηθός του Rogers... ο λόγος? Θέλει να κάνει καριέρα πρώτου προπονητή), Δεν έχει παίξει από τους ΑΡΔ (βασικότατο...).