πραγματικα αυτο που λες πιστευω οτι σε μερικα χρονια (γιατι ηλικιακα ειναι ακομα μικρος) θα το κανει ο κλαους. θα ειναι οτι ηταν καποτε για την ρεαλ ο ραουλ,ενας ανθρωπος που τον εβλεπες και ελεγες τι φλωρος ειναι αλλα οταν ανοιγε το στομα του και ελεγε τερμα ακομα και παικταραδες οπως ο ρομπερτο καρλος εσκυβαν το κεφαλι.Mīngus έγραψε:Προφανώς οι νέοι παίκτες που βγαίνουν θα είναι και επηρεασμένοι από το σημερινό lifestyle που πουλάνε στις τηλεοράσεις και σε όλα αυτά τα star system.desperando έγραψε:αυτο που θελω να πω ειναι οτι αλλη η μοδα και το ΄΄λαιφ σταιλ ΄΄ στα 90΄και αλλο σημερα.
ειναι λογικο εναν σημερινο 50αρι που τοτε ηταν με μαλουρα και ακουγε guns and roses να του ξενιζει / ξυνιζει το σημερινο στιλ,αλλα θα πρεπει να ξερει οτι το ιδιο αισθανονταν και οι τοτε 50αριδες οταν αυτος ηταν με χαιτη και ακουγε για μουσικη κατι τυπους να ουρλιαζουν.
Εγώ δεν είμαι 50. Είμαι 23 ετών. Μεγάλωσα από αρκετά μικρός σε old school καταστάσεις με αυθεντικά άτομα στην κερκίδα. Για μένα ο ΠΑΟΚ έχει ένα συγκεκριμένο γονίδιο που τον καθορίζει.
Είναι ινδιάνος. Είναι ανάποδος. Είναι περίεργος. Είναι αυθεντικός.
Το ξέρω πως είναι δύσκολο να βρεθεί ένας παίκτης από την ακαδημία σήμερα που να πρεσβεύει αυτές τις αξίες.
Δεν κατηγορώ τον Κλάους που δεν το κάνει.
Αυτό που λέω και ξαναλέω είναι ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν αρχηγό που να αρμόζει στο χαρακτήρα του. Που θα πιάσει τον πιτσιρικά και θα του πει πέντε πράγματα.
Δε θα τον βάλει στο R8 να πάνε για καφέ και στον δρόμο να ακούνε Παντελίδη.
βεβαια για να γινει κατι τετοιο σημαντικο ρολο παιζει η διοικηση ξεκαθαριζοντας καποια πραγματα