33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από desperando »

Mīngus έγραψε:
desperando έγραψε:αυτο που θελω να πω ειναι οτι αλλη η μοδα και το ΄΄λαιφ σταιλ ΄΄ στα 90΄και αλλο σημερα.
ειναι λογικο εναν σημερινο 50αρι που τοτε ηταν με μαλουρα και ακουγε guns and roses να του ξενιζει / ξυνιζει το σημερινο στιλ,αλλα θα πρεπει να ξερει οτι το ιδιο αισθανονταν και οι τοτε 50αριδες οταν αυτος ηταν με χαιτη και ακουγε για μουσικη κατι τυπους να ουρλιαζουν.
Προφανώς οι νέοι παίκτες που βγαίνουν θα είναι και επηρεασμένοι από το σημερινό lifestyle που πουλάνε στις τηλεοράσεις και σε όλα αυτά τα star system.
Εγώ δεν είμαι 50. Είμαι 23 ετών. Μεγάλωσα από αρκετά μικρός σε old school καταστάσεις με αυθεντικά άτομα στην κερκίδα. Για μένα ο ΠΑΟΚ έχει ένα συγκεκριμένο γονίδιο που τον καθορίζει.
Είναι ινδιάνος. Είναι ανάποδος. Είναι περίεργος. Είναι αυθεντικός.
Το ξέρω πως είναι δύσκολο να βρεθεί ένας παίκτης από την ακαδημία σήμερα που να πρεσβεύει αυτές τις αξίες.
Δεν κατηγορώ τον Κλάους που δεν το κάνει.
Αυτό που λέω και ξαναλέω είναι ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν αρχηγό που να αρμόζει στο χαρακτήρα του. Που θα πιάσει τον πιτσιρικά και θα του πει πέντε πράγματα.
Δε θα τον βάλει στο R8 να πάνε για καφέ και στον δρόμο να ακούνε Παντελίδη.
πραγματικα αυτο που λες πιστευω οτι σε μερικα χρονια (γιατι ηλικιακα ειναι ακομα μικρος) θα το κανει ο κλαους. θα ειναι οτι ηταν καποτε για την ρεαλ ο ραουλ,ενας ανθρωπος που τον εβλεπες και ελεγες τι φλωρος ειναι αλλα οταν ανοιγε το στομα του και ελεγε τερμα ακομα και παικταραδες οπως ο ρομπερτο καρλος εσκυβαν το κεφαλι.
βεβαια για να γινει κατι τετοιο σημαντικο ρολο παιζει η διοικηση ξεκαθαριζοντας καποια πραγματα
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

sourmenetes έγραψε:Οι δευτερες δηλωσεις ειναι πολυ πιο περιεκτικες και βαζουν το προβλημα εκει που πρεπει.Νομιζω οτι μεχρι εκει μπορουσε να μιλησει και καλα εκανε.Τα υπολοιπα στην διοικηση και στους αρμοδιους...
Ακριβώς!!!!
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

ariskatiforos έγραψε:απλα παπαγαλος του κολκα..
Σοβαρά ρε μεγάλε? Άνοιξέ μας λίγο τα μάτια. Για δώσε τα αδιάψευστα στοιχεία σου, που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό σου. Ξέρω, αν σε ζορίσουνε πολύ, θα αποκαλύψεις την μυστική φωτό που απέσπασες με κίνδυνο της σωματικής σου ακεραιότητος, η οποία δείχνει τον Κλάους να πίνει κρυφά καφεδάκι με τον Κόλκα ενώπιον της μισής Θεσσαλονίκης που κάνει πως δεν βλέπει.

Εσύ όμως ποιανού παπαγάλος είσαι?

Και για να σοβαρευτούμε, πιστεύεις πραγματικά πως οι δηλώσεις του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή υπαγορεύονται από τον οποιονδήποτε δημοσιογράφο? Τουλάχιστον τεκμηρίωσέ το λογικά
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

ουτε σαν ποδοσφαιρικη αξια ουτε σαν προσωπικοτητα εξωαγωνιστικα εχει το αναστημα να σταθει στον ρολο του αρχηγου.

Μονο ως αρχηγο της μιζεριας,της μετριοτητας και της δημοςιουπαλληλιας μπορω να τον δω δυστυχως.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Ειπα και γω δε θα εμφανιστει να βγαλει χολη
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Κοψτε τα διχαστικα τυπου κοντου και περιμενετε να δουμε τις κινησεις της νεας διοικησης τζακ γιουρα φρανκ παμπλο
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τι εγινε ρε?Τι εχασα?Ποιον κρεμαμε σήμερα? :opaokara:

ΥΓ Ρε αντε για υπνο μπας και ξελαμπικαρετε.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Πραγματικα αν υπαρχει τετοιο μίσος για τον Κλαους, αρχιζω κι εγω να πιστευω οτι δεν υπαρχει σωτηρια για τον ΠΑΟΚ.

Δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος οπαδος της ομαδας μπορει να μισει τον Κλαους.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Βροχή σήμερα, βγήκαν μετά από καιρό τα έρποντα να μιλήσουν.. Ήταν μεγάλη η π@@τσα του Όντουμ και κάπου πρέπει να ξεσπάσουν..
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Νέες δηλώσεις του Στέφανου Αθανασιάδη στους εκπροσώπους του τύπου, λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο της επιστροφής...

Αποκάλυψε πως μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, κάποιοι παίκτες έβαλαν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είπε αναλυτικά:

«Αποτύχαμε σε όλα. Είναι μία αποτυχημένη χρονιά. Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι σε έναν κακό προγραμματισμό που έγινε γιαυτό και ήρθε αυτή η εικόνα της χρονιάς γιαυτό και βγήκαμε τελευταίοι. Έχουμε και εμείς οι ποδοσφαιριστές ευθύνη αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους και δεν έχει ανάγκη κανέναν ποδοσφαιριστή. Πρέπει να καταλάβουν τι πρέπει να κάνει η ομάδα.

Μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη βάλαμε τον εγωϊσμό μας πάνω από την ομάδα... Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που έβαζαν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα Υπήρχαν περιπτώσεις που εγώ και οι άλλοι αρχηγοί θα έπρεπε να πάρουμε τα πράγματα στο χέρι μας αλλά δεν το κάναμε. Όμως πρέπει οι υπεύθυνοι να μιλάνε με τους νέους παίκτες που έρχονται. Στην αρχή υπήρχε φρεσκάδα και θέληση της ομάδας αλλά όταν άρχισαν τα άσχημα αποτελέσματα δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό κατάλαβα ότι δεν ήταν καλά τα πράγματα

Ονόματα πρέπει να βγουν να πουν αυτοί που ήταν αρμόδιοι. Σίγουρα θα μιλήσουμε εσωτερικά. Δεν θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Ούτε που το σκέφτομαι. Σίγουρα έχω να δώσω. Έχω δώσει πολύ λίγα σε αυτή την ομάδα .Αλλά το θέμα δεν είμαι εγώ αλλά η ομάδα. Πιστεύω ότι θα γίνουν αλλαγές και μέσα από μία τέτοια κακή χρονιά να μάθουμε όλοι και να γίνουμε καλύτεροι. Ότι και να πω στον κόσμο είναι λίγο. Μία συγνώμη δεν φτάνει .Έχει βαρεθεί ο κόσμος»

οι δηλωσεις του Κλαους χωρις τις ερωτησεις
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

kataramenos5 έγραψε:Τι εγινε ρε?Τι εχασα?Ποιον κρεμαμε σήμερα? :opaokara:

ΥΓ Ρε αντε για υπνο μπας και ξελαμπικαρετε.
Κατ λείπει ο 14,και πιάσαμε τον 33......
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

παοκαρα23 έγραψε:Νέες δηλώσεις του Στέφανου Αθανασιάδη στους εκπροσώπους του τύπου, λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο της επιστροφής...

Αποκάλυψε πως μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, κάποιοι παίκτες έβαλαν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είπε αναλυτικά:

«Αποτύχαμε σε όλα. Είναι μία αποτυχημένη χρονιά. Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι σε έναν κακό προγραμματισμό που έγινε γιαυτό και ήρθε αυτή η εικόνα της χρονιάς γιαυτό και βγήκαμε τελευταίοι. Έχουμε και εμείς οι ποδοσφαιριστές ευθύνη αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους και δεν έχει ανάγκη κανέναν ποδοσφαιριστή. Πρέπει να καταλάβουν τι πρέπει να κάνει η ομάδα.

Μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη βάλαμε τον εγωϊσμό μας πάνω από την ομάδα... Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που έβαζαν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα Υπήρχαν περιπτώσεις που εγώ και οι άλλοι αρχηγοί θα έπρεπε να πάρουμε τα πράγματα στο χέρι μας αλλά δεν το κάναμε. Όμως πρέπει οι υπεύθυνοι να μιλάνε με τους νέους παίκτες που έρχονται. Στην αρχή υπήρχε φρεσκάδα και θέληση της ομάδας αλλά όταν άρχισαν τα άσχημα αποτελέσματα δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό κατάλαβα ότι δεν ήταν καλά τα πράγματα

Ονόματα πρέπει να βγουν να πουν αυτοί που ήταν αρμόδιοι. Σίγουρα θα μιλήσουμε εσωτερικά. Δεν θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Ούτε που το σκέφτομαι. Σίγουρα έχω να δώσω. Έχω δώσει πολύ λίγα σε αυτή την ομάδα .Αλλά το θέμα δεν είμαι εγώ αλλά η ομάδα. Πιστεύω ότι θα γίνουν αλλαγές και μέσα από μία τέτοια κακή χρονιά να μάθουμε όλοι και να γίνουμε καλύτεροι. Ότι και να πω στον κόσμο είναι λίγο. Μία συγνώμη δεν φτάνει .Έχει βαρεθεί ο κόσμος»

οι δηλωσεις του Κλαους χωρις τις ερωτησεις
Αυτές είναι σωστές δηλώσεις αρχηγού... Ούτε να δείξει με το δάχτυλο, ούτε να "κρυφτεί" και να πάρει πίσω το πνεύμα των προηγούμενων δηλώσεών του... Αυτά που έπρεπε να πει είπε!

Το "έχω δώσει πολύ λίγα σε αυτή την ομάδα" είναι υπόσχεση...κρατηθείτε... ;)

Ευχαριστώ, παοκαρα23, που τις postαρες εδώ τις δηλώσεις!
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

δακρυσαμε roman
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:?: :?
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

ΜΠΡΑΒΟ κλαους καλα εκανες και ειπες ορισμενα πραγματα μπορει καποιος να βγαλει μια σειρα απο συμπερασματα και σιγουρα το κομματι που διοικει τον ΠΑΟΚ . Εμεις σαν οπαδοι απο εξω χρειαζομαστε την αληθεια για να στηριξουμε τον γιγαντα ΠΑΟΚ στις πλατες μας . φετος ειμασταν πολυ λιγοι οι οπαδοι και εντος και εκτος εδρας . οπως πολυ σωστα ειπες καποιοι βαζουν τον εγωισμο τους πανω απο την ομαδα αλλα αυτο γινεται και απο μας τους οπαδους . δεν πρεπει να συνεχισει να συμβαινει . δωστε μας αληθειες και θα σταθουμε διπλα σας . πρεπει να αλλαξουμε ΟΛΟΙ προς το καλυτερο .
Το μονο που θα πρεπει να κανει ο Αγγελιδης και ο ΙΒΑΝ ειναι να στηριξουν τον γιγαντα ΑΡΝΕΣΕΝ στην δουλεια που θα πρεπει να κανει. Εχουμε αρκετη πειρα εμεις οι οπαδοι για να στηριξουμε αυτον τον ανθρωπο στην δουλεια του τωρα ? εκει μας θελω μαγκες μου, αρκετες δικαιολογιες βρηκαμε για να επιτεθουμε ο ενας στον αλλο. Δικαιολογιες για να στηριξουμε τον ΔΑΝΟ θα μπορουμε να βρουμε για τις δυσκολες στιγμες . Μονο ετσι θα γινει εργο αν βοηθησουμε και εμεις απο την πλευρα μας και γινουμε μια γροθια ' απεναντι στα καθε φυσεως τρωκτικα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”