Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pilotos έγραψε:Δεν έχω απαιτήσεις, θα υποστώ το μαρτύριο των δύο ωρών μπροστά στην τηλεόραση και θα περιμένω την ώρα που θα αποφασίσω αν θα πάρω του χρόνου διαρκείας..........
Είναι η πρώτη φορά που έχω μπει σε σκέψεις και η πλάκα είναι ότι πλέον δεν είμαι μακριά, όπως ήμουν.... (Αθήνα)
αν δεν πάρεις τώρα διαρκείας και έπαιρνες τα προηγούμενα χρόνια... τι να πει κανείς....
Με τα πολλά προβλήματα να τον συνοδεύουν για μια ακόμα, τελευταία, φορά αυτή τη σεζόν, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το φινάλε των Play Offs στην Τρίπολη.
Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και ήταν επικεντρωμένη στην τακτική που ο Γιώργος Γεωργιάδης θέλει ν’ ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές του.
Εκτός της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης παραμένουν οι τραυματίες Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Ράζβαν Ρατς, Εγιάλ Γκολάσα, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Παναγιώτης Γλύκος, ο τιμωρημένος Εργκούς Κάτσε κι ο απόντας Κριστιάν Νομπόα .
Ο Ρόμπερτ Μακ κι ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι στη διάθεση του προπονητή τους παρά τις ενοχλήσεις στη μέση που εξακολουθούν να τους ταλαιπωρούν. Στην αποστολή επιστρέφει κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης , ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη γάμπα.
Αναλυτικά οι 19 παίκτες που θα ταξιδέψουν για την Τρίπολη είναι οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Σκόνδρας, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Βίτορ, Κόστα, Τζιόλης, Κ.Σαββίδης, Μαντούρο, Πόζογλου, Δεληγιαννίδης, Παπαγιαννόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης, Παπαδόπουλος, Μακ, Αθανασιάδης.
εσυ πες και ενα λογο για τον οποιο εαν τον ρωτησει ο γχ τον γλυκο εαν ειναι ετοιμος να πει οτι ειναι
για να μπει μεσα και να την ακουει στερεοφωνικα???
επισης εαν στο δευτερο γκολ που εβαλε η μπαρτσα αν ηταν ο ΠΑΟΚ με τον αστερα και ο γλυκος ετρωγε το γκολ που εφαγε ο μπουφον πες εσυ συγκεκριμενα τι θα του εσερνες του γλυκου για τον τροπο που εδειωξε και τι θα εσερνες τον σελφι και τον βιτορ η τον κοστα που ηταν εκτος θεσης και δεν πηραν το .....ριμπαουτ....
θελω να πω οτι τελικα εμεις οι οπαδοι του ΠΑΟΚ το ποδοσφαιρο το βλεπουμε καπως....αλλιως... απο οτι ειναι στην πραγματικοτητα ΄
σαν την φαση του δευτερου γκολ του ....καρχαρια...γινοντε συνεχεια στο ποδοσφαιρο αλλα εμεις πιστευουμε οτι στον ΠΑΟΚ ο γλυκος η επρεπε να μπλοκαρει η να διωξει την μπαλα κορνερ η με την απεκρουση επρεπε να την στείλει επανω στον αμυντικο μας..
τα δε σεντερ μπακ και τα 6ρια μας επρεπε να μην αφισουν να γινει το σουτ και αφου εγινε και εγινε η λαθος απεκρουση επρεπε να ηταν εκει που θα πηγενε η μπαλα για να την διωξουν
δυστυχώς ομως για εμας αυτο ειναι το ποδοσφαιρο....η εξελιξη της φασης ειναι απροβλεπτη ....
αυτο ισχυει παντου εκτος απο τον ΠΑΟΚ οπου ολα πρεπει να ειναι προβλεψιμα και δουλεμενα στην προπονηση
-Αφου σε χαλάει ρε Τάγμα τι το πίνεις?
-Για να αντέξω να δω τον Π.Α.Ο.Κ σήμερα αδερφέ...
Μόνο έτσι παλεύεται παιδιά...
με αλκοόλ κ εξαρτησιογόνες για να θυμηθώ κ το σύνθημα για...impreza και Boca