Πέραν της κατάρας που τον έχει δώσει κάποιος και παίρνει έναν τίτλο στους 3 τελικούς που παίζει, είναι σοβαρός άνθρωπος και εκπληκτικός προπονητής.Mpoz έγραψε:Ειναι εφικτος ο ζεσους της μπενφικα;εμενα δεν θα με χαλουσε
Πιθανός Νέος Προπονητής
- buffalobill4
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
- Kostas_Peraia4
http://sortitoutsi.net/graphics/style/1 ... ayer-faceskarlat85 έγραψε:Λιγο ενα οφ τοπικ
Kostas_Peraia4 ποιο face pack εχεις?
Ο Troglio υπεγραψε νεο συμβολαιο,οποτε τον ξεχναμε
Ο Jorge Jesus ειναι με το στυλο στο χερι για να υπογραψει στην Sporting
ευχαριστώ. Ευκαιρία για αυτούς που δεν έχουν το λογισμικό να βλέπαμε από περιέργεια (και για την ιστορία) ΑΑ ΓΧ Stevens, Boloni, αλλά φοβάμαι να σου το ζητήσω μην φάω κι εγώ κόκκινη. Πάντως θα μπορούσες να τα βάλεις (όποτε μπορείς) και στο τόπικ των Προηγούμενων Προπονητών: http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... &start=165Kostas_Peraia4 έγραψε:Εκανα επεξεργασια το προηγουμενο μου post και τον ανεβασα
- Kostas_Peraia4
buffalobill4 έγραψε:Και ενα οφφ τοπικ απο μενα Κωστα. Το 15 το εχεις αγορασμενο? Και αν οχι απο που το κατεβασες και σου παιζει χωρις προβλημα? Στειλε ενα λινκακι
Αγορασμενο φιλε.Eιναι το μονο game που παιζω και παντα το παιρνω αυθεντικο.Aπο το Championship Manager 03/04 παντα αυθεντικο. Και αφου το εχουμε τσακισει στο off-topic ανεβαζω και τα screenshot που ζητησε ο Kourdos

- ΑποστόληςΑ
Όχι, ερχόταν με GermanwingsGiorgosAtha έγραψε:Τι έγινε? Το αεροπλάνο που είχε μέσα τον Pellegrino προσγειώθηκε?
- Kostas_Peraia4
Ε,αντε βαρεθηκα να πεταω μονο εγω παπαδες.Επομενος!!!!
Βασικα βαζω να ακουσω Πετρουλακη.Σιγουρα θα ξερει κατι παραπανω.

Βασικα βαζω να ακουσω Πετρουλακη.Σιγουρα θα ξερει κατι παραπανω.
- Kostas_Peraia4
Μεταφερω την αποψη ενος δημοσιογραφου για τον Sarri.Oποιος γνωριζει απο Ιταλια ας γραψει λιγο γιατι συμφωνα με τα λεγομενα του αρδ φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση,αν και δεν μου γεμιζει το ματι
Αυτό που ξέρω είναι ότι Σάρι έστειλε δύο παίκτες της μικρούλας 'Εμπολι (Ρουγκάνι, Βαλντιφιόρι) κατευθείαν στην Εθνική Ιταλίας κι άλλους δύο (Σαπονάρα, Πουτσιαρέλι) στο στόχαστρο της μισής Ιταλίας, βρίσκοντας και αναδεικνύοντας θησαυρούς στα σκουπίδια των μεγάλων της Σέριε Α. Άργησε να κάνει όνομα, μα τώρα τον παραδέχεται όλη η Ιταλία σε σημείο να φέρεται υποψήφιος για Νάπολι, Φιορεντίνα ακόμα και για Μίλαν. Είναι old school, φοβερός tactician, αντισυμβατικός, κοφτερό μυαλό, με μία λέξη: ποδοσφαιράνθρωπος. Αυθεντικός κιόλας.
Γιώργο Περαία είσαι υπέροχος, αν τα νούμερα αυτά λένε κάτι, ψήνομαι για Ευρωπαίο (τον Ναπολιτάνο, ακόμα και για Μπόλονι), το υπερατλαντικό το φοβάμαι..
- Kostas_Peraia4
ΚωσταςKourdos έγραψε:Γιώργο Περαία είσαι υπέροχος, αν τα νούμερα αυτά λένε κάτι, ψήνομαι για Ευρωπαίο (τον Ναπολιτάνο, ακόμα και για Μπόλονι), το υπερατλαντικό το φοβάμαι..
εμενα αυτος με εχει γυαλισει, δεν ξερω γιατι ομως...
http://www.transfermarkt.co.uk/marcelo- ... iner/19885

http://www.transfermarkt.co.uk/marcelo- ... iner/19885

-
mbison
Κι εγω θα τον ηθελα τον Ζεσους. Εχει τρελα και ταιριαζει στην Τουμπα.buffalobill4 έγραψε:Πέραν της κατάρας που τον έχει δώσει κάποιος και παίρνει έναν τίτλο στους 3 τελικούς που παίζει, είναι σοβαρός άνθρωπος και εκπληκτικός προπονητής.Mpoz έγραψε:Ειναι εφικτος ο ζεσους της μπενφικα;εμενα δεν θα με χαλουσε
Λογιζεται ομως ως Λατινοαμερικανος?
-
ron-swanson