14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
prist64

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από prist64 »

giliopoulos έγραψε:Δεν φευγει. χαζος ειναι να αφησει τον παχουλο μισθο του? σε ποια ομαδα θα τα βρει?
Τωρα μεταξυ μας,

που να βρεθει μ@λ@κ@ς να παρει στην ομαδα του μπέιμπυ σιτερ.
και να τον πληρωνει για ποδοσφαιριστη.

Αν βρεθει παντως,μαξιμουμ 50.000 θα δωσει.

Εγω παντως αν ημουν στη θεση του δε θα ΄φευγα χωρις αποζημιωση.
Οι καιροι ειναι δυσκολοι κι άμα δεν το ΄χεις..................................

Και μια και λεμε αληθειες,οι περισσοτεροι ετσι και φυγουν απο το μαντρι
θα τους φαει ο λυκος.

ΑΝ βρουν ομαδα,το ταβανι των πιο πολλων ειναι τα 200 και άμα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Α ρε φρουρε σαν μικρό παιδί κάνεις σε πόσα ματς έχω πάει ε; είμαι λίγο παππούς έχω δει τον λοραντ να πέφτει νεκρός έχω δει να χάνουμε στα πεναλτυ από την αιντραχτ Φρανκφούρτης έχω δει την απονομή το 1985 με βαζελο στην Τούμπα παίρνω διάρκειας πάω δεν πάω λόγω δουλειάς γιατί το σαββατοκύριακο δουλεύω, φέτος πήγα σε πέντε ματς βάλε με στην μπλακ λιστ, πρώτη φορά στην Τούμπα στο ΠΑΟΚ γάβρος 3-1 το 1976.....να κάνω και εγώ σαν παιδάκι και σε απαντάω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Παρ 05 Ιουν 2015, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Τα 500.000 για Σαλπι δεν τα δινει κάνεις άλλος στην Ελλάδα. Αυτη ειναι η αληθεια. Γυρω στα 100.000 μπορεί.
Σε καμια Τουρκια ή Κίνα ισως παρει παραπανω λόγω ονοματος.

Αλλα εχεις δικιο Πριστ. Οι περισσότεροι που θα φύγουν (αμην!) δύσκολα θα βρουν ομάδα, πόσο μάλλον συμβόλαιο με σοβαρά λεφτά.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Τρομερή αδικία από τους Μοντ να αφήνετε να περνάνε σχόλια για τον guardian τη στιγμή που δε μπορεί να απαντήσει. Μπράβο και στους άλλους που του τη λένε όντας σίγουροι πως δε θα τους απαντήσει.
Μεγάλο μπάν ριξατε στο παιδί, ελπίζω στην ίδια ευαισθησία και σε λοιπούς
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εγώ δεν τον προσβάλλα και απάντησα στο κομμάτι που με αφορά εσύ γιατί ενοχλησε ? τον προσβάλλα η αμφισβήτησα ποσο ΠΑΟΚ είναι ? Όπως κάνει αυτος ?

eorptol, παρακαλώ τέλος. Κgeo
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τσιριγώτης έγραψε:Τρομερή αδικία από τους Μοντ να αφήνετε να περνάνε σχόλια για τον guardian τη στιγμή που δε μπορεί να απαντήσει. Μπράβο και στους άλλους που του τη λένε όντας σίγουροι πως δε θα τους απαντήσει.
για τις απαντήσεις έχεις δίκαιο. είναι δική μου αμέλεια και απολογούμαι για αυτό. βέβαια η ποινή εφαρμόστηκε σήμερα, που είδα το εν λόγω πόστ, οπότε εκ των πραγμάτων δεν μπορούσα να προλάβω τις απαντήσεις...

θα παρακαλούσα για τις επόμενες 2 εβδομάδες να μην απαντάτε στον guardian4 γιατί δεν θα μπορεί να συνδεθεί.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

τσιριγώτης έγραψε:Τρομερή αδικία από τους Μοντ να αφήνετε να περνάνε σχόλια για τον guardian τη στιγμή που δε μπορεί να απαντήσει. Μπράβο και στους άλλους που του τη λένε όντας σίγουροι πως δε θα τους απαντήσει.
Τσιριγωτη του απαντησα αμεσως μολις το ειδα το πρωι και λιγα του ειπα κιολας. Οταν ειρωνευεσαι σε προσωπικο επιπεδο ενω κρυβεσαι πισω απι ενα ψευδωνυμο ξερεις πως λεγεται αυτο?
Δες λιγο τις τελευταιες 2 σελιδες και τα ποστ μ και θα δεις ποσο ************* ηταν η επιθεση του.
Ο πριστ που εχουμε σκοτωθει συμφωνησε γιατι απλα ειπαμε τα συτονοητα. Ο αλλος ουτε διαβασε και εγραψε αλλα νταλον.

Τελος παντων, φτανει τοσο. Και που λεμε να αποφασισει ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ, το μπελα μας βρηκαμε.

επεξεργάστηκε. ΤΕΛΟΣ είπα. Kgeo
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol έγραψε:Α ρε φρουρε σαν μικρό παιδί κάνεις σε πόσα ματς έχω πάει ε; είμαι λίγο παππούς έχω δει τον λοραντ να πέφτει νεκρός έχω δει να χάνουμε στα πεναλτυ από την αιντραχτ Φρανκφούρτης έχω δει την απονομή το 1985 με βαζελο στην Τούμπα παίρνω διάρκειας πάω δεν πάω λόγω δουλειάς γιατί το σαββατοκύριακο δουλεύω, φέτος πήγα σε πέντε ματς βάλε με στην μπλακ λιστ, πρώτη φορά στην Τούμπα στο ΠΑΟΚ γάβρος 3-1 το 1976.....να κάνω και εγώ σαν παιδάκι και σε απαντάω
Μην το ψαχνεις ρε, ατομο που το παει προσωπικα δεν αξιζει καν.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ρε παιδιά, όταν λέμε ΤΕΛΟΣ, εννοούμε μόνο ένα πράγμα και αυτό είναι το ΤΕΛΟΣ.
Ollandos

Δημοσίευση από Ollandos »

Κατα την αποψη μου αυτος ο ποδοσφαιριστης δεν αξιζει να ειναι αλλο στον ΠΑΟΚ που ονειρευομαι εγω οι συνοπαδοι μου και θελω να πιστευω η διοικηση και ο Αρνεσεν. Αμα θελουμε να κανουμε την υπερβαση θα πρεπει να βρουμε παιχτες που να ειναι 3-4 επιπεδα πανω απο το υπαρχον υλικο της ομαδας. Ο συσγκεκριμενος εμενα ποτε δε με εχει πεισει σαν ποδοσφαιριστης το αντιθετο μαλιστα.

Θελουμε ΗΓΕΤΕΣ παιχτες που να παιρνουνε πανω τους την ομαδα. Δυστυχως αποδειχτηκε στο παρελθον οτι ΠΑΟΚαρχες και αυτοι που πουλουν ΠΑΟΚτσηδιλικι τα κανουν ολα μανταρα εκει μεσα. Τερμα η συντεχνια και οι ΠΑΟΚόψυχοι ουτε κοινωφελες ιδρυμα ειμαστε να ερχονται να μαθαινουν και να πειραματιζονται πανω στην κασιδα μας ανθρωποι που θελουν να κολλησουν τα τελευταια ενσημα τους ή να ξεκινησουν τα πρωτα τους μαθηματα προπονητικης. Ο ΠΑΟΚ πρεπει επιτελους να γινει ενα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. Δειτε πως οι αλλοι πηραν πρωταθληματα στο παρελθον και θα δειτε οτι δεν στηριχτηκαν σε κανενα γαυροψυχο βαζελοψυχο αλλα σε ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ οπως Τζορτζεβιτς Σισε κτλπ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και η ψυχή καλή είναι, αρκεί να πλαισιώνεται και απο την απαραίτητη ικανότητα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Στο καλό
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

καταρ , ινδια , κινα , ηπα , ρωσια , τουρκια , ν. αφρικη

διαλεξε , αρκει οχι στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Αντε Μητσο,
τελειώσε η ποινή σου.
Είναι ώρα να πραγματοποιήσεις το όνειρο της καριέρας στο εξωτερικο.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ένα ερώτημα απασχολεί τις τελευταίες ώρες τον λαό της ομάδας.
Θα μείνει τελικά ο Δημήτρης ; έχει να δώσει τρία χρόνια ακόμα προσφοράς στην ομάδα. Ακούγεται ότι ηχούν στα αυτιά του σειρήνες από μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης και ο ίδιος το σκέφτεται να κλείσει την τεράστια καριέρα του στο εξωτερικό.
Ως ομάδα σε αναγνώριση της μεγάλης του προσφοράς θα ήθελα να τον αφήσουμε να αποφασίσει μόνος του για το μέλλον του. Άλλωστε είναι σε ηλικία που μπορεί να αποφασίσει τι είναι το καλύτερο για αυτόν και την οικογένεια του.
Ότι κι αν αποφασίσει, να φύγει δηλαδή, δεν πρέπει να του σταθούμε εμπόδιο

Στάλθηκε από το GT-N8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”