Ε και πρέπει να τον μπινελικιαζουμε γιαυτό; βλακακο και άλλα ωραία;Sera4 έγραψε:μα δε λεει αυτο το πραγμα γιωργο μου...εγω διαβαζω οτι δηλωνει αυτο:
"Αν νικήσουμε στην έδρα του Αστέρα θα τερματίσουμε δεύτεροι, κάτι που σημαίνει πως θα συμμετάσχουμε απευθείας στους ομίλους του Europa League."
νομιζω οτι απεχει πολυ απο αυτο που γραφεις εκει ειναι η ενσταση μου :ugeek:
29.Róbert Mak
Re: 11.Róbert Mak
Έτσι ακριβώς είναιGiorgosAtha έγραψε:Ίσως θεωρεί ότι ο ατρόμητος δεν θα κερδίσει την ζέλα. Πράγμα που είναι πολύ πιθανό... εκτός αν η πουστομάδα κάτσει και χάσει.
Οπότε όπως προείπα, ούτε βλ@κας είναι, ούτε τίποτα. Λέει την γνώμη του βάση αυτών που πιστεύει.
Οταν τον αποκτησαμε η αληθεια ειναι οτι εκραξα αρκετα,οχι γιατι τον ηξερα σαν παικτη αλλα πολυ απλα γιατι διαβαζοντας τα στατιστικα του εβλεπα ενα εξτρεμ με ΤΡΑΓΙΚΑ νουμερα για τη θεση του σε γκολ και ασιστ,πλεον με τη χρονια στο τελος της πραγματικα δεν εχω αποψη,καθως μετα το εντυπωσιακο του ξεκινημα η συνεχεια ηρθε να επαναφερει τους αρχικους μου φοβους και δεν μπορω μα βγαλω συμπεραςμα ποια εικονα ειναι η πραγματικη για να κρινω την θεςη του στο νεο ροςτερ.Γρηγορος με την μπαλλα στα ποδια,με μια ουσιαστικα κινηση αλλα αρκετα αποτελεςματικη στο ενας εναντιων ενος,και αμφιβολα τελειωματα.Βασικος η παγκιτης; Θα το κρινουν οι προδοκιες της νεας χρονιας,εγω δεν μπορω.
- Trilofiotis
Όταν βγάζεις 1 σαιζον +πλέι οφ (+ τα διεθνή του ματς...) με 1 εξτρεμ στο ρόστερ, δεν μπορείς να κρίνεις αυτό το εξτρεμ.
Ούτε κίνητρα έχει, ούτε άγχος και φυσικά ούτε πνευμόνι γιατί το έχει φτύσει όλο.
Ούτε κίνητρα έχει, ούτε άγχος και φυσικά ούτε πνευμόνι γιατί το έχει φτύσει όλο.
- ΑποστόληςΑ
Με κανονικό προπονητή και - επιτέλους - υπαρκτό σύστημα επιθετικής ανάπτυξης θα τον κρίνουμε πιο σωστά. Πάντως άχρηστος δεν είναι.
- GiorgosAtha
Αυτό ακριβώς... ζητάγαμε χθες από το μοναδικό εξτρέμ της ομάδας... ενώ έχει παίξει τόσα παιχνίδια μες την σεζόν, ενώ έχει φτύσει εκτός από το πνευμόνι του ακόμα και το γάλα που βύζαξε μικρός, ενώ παίζει τραυματίας, ενώ τον έχουν κάψει -σαν ξεχασμένη μπριζόλα στα κάρβουνα-... να έχει και το καθαρό μυαλό να πλασάρει σωστά!
Μήπως ζητάμε πολλά? Λέω... μήπως?
Όπως και να έχει θα κριθεί από τους καλύτερους... άρα είμαι άνετος.
Μήπως ζητάμε πολλά? Λέω... μήπως?
Όπως και να έχει θα κριθεί από τους καλύτερους... άρα είμαι άνετος.
Ο Μακ είναι περίπτωση ποδοσφαιριστή που χρειάζεται δίπλα του παίκτες που εκτός από ποιοτικοί φυσικά, να είναι και προσωπικότητες. Το παλικάρι προς το παρόν υστερεί πάρα πολύ σε αυτοπεποίθηση και ψυχικά αποθέματα, κάτι το οποίο το κάνει ακόμα χειρότερο η κατάσταση στην ομάδα.
Αν βελτιώσει τα τελειώματα του κυρίως, και δευτερευόντως 2-3 ακόμη στοιχεία στο παιχνίδι του μπορεί να παίξει μεγάλη μπάλα, σε μια ομάδα με κανονικούς ποδοσφαιριστές.
Αν βελτιώσει τα τελειώματα του κυρίως, και δευτερευόντως 2-3 ακόμη στοιχεία στο παιχνίδι του μπορεί να παίξει μεγάλη μπάλα, σε μια ομάδα με κανονικούς ποδοσφαιριστές.
Κάθε κρίση σε ποδοσφαιριστή πλέον γίνεται από αρμόδιους που αναλαμβάνουν και την πλήρη ευθύνη και σίγουρα η φετινή χρονιά δεν αποτελεί κριτίριο.
-
ariskatiforos
τρεχει τρεχει αλλα ποτε δε φτανει το τελευταιο 6μηνο αντιθετα με το πρωτο
δε μπορεις να τον κατηγορησεις οτι δεν προσπαθει η οτι δεν εχει στοιχεια..
ειναι εργαλειο θελει ομως ηγετες στην επιθεση μαζι του..δεν μπορει να παρει τον ΠΑΟΚ στην πλατη του
δε μπορεις να τον κατηγορησεις οτι δεν προσπαθει η οτι δεν εχει στοιχεια..
ειναι εργαλειο θελει ομως ηγετες στην επιθεση μαζι του..δεν μπορει να παρει τον ΠΑΟΚ στην πλατη του
Στοχ δεν είναι πάντως. το μοναδικό που υπερτερεί -σαφώς- είναι η ομαδικότητα και το ότι γυρνάει και πίσω να δώσει βοήθειες στο μπακ. και στο ότι είναι "καλό παιδί" και όχι λάτρης της "καλής ζωής"....
σε τριπλα, σουτ, πασα υστερεί του πρώην. σε ταχύτητα νομίζω είναι στα ίδια.
σε τριπλα, σουτ, πασα υστερεί του πρώην. σε ταχύτητα νομίζω είναι στα ίδια.
- ΑποστόληςΑ
Αν είχε και τα τελειώματα του Stoch τώρα δεν θα ήταν στον ΠΑΟΚ. Τα ίδια ισχύουν και με Lucas Perez Martinez
Βασικά, ο Μακ είναι καθαρά παίχτης ψυχολογίας. Εγώ αυτό κατάλαβα απ'όλη τη πορεία του μέχρι τώρα.
- desperando
- Επικοινωνία:
τελικα εσυ εκτος γηπεδου εισαι δυο φορες πιο χαζος απ οτι εισαι εντος.
εχουμε τους εκτος ομαδας να βαζουν τρικλοποδιες στις καλες μεταγραφες που προσπαθει να κανει η ομαδα και τωρα εχουμε και σενα.
μακαρι να φας ενα καλο προστιμο μπας και καταλαβεις την μακακια σου
εχουμε τους εκτος ομαδας να βαζουν τρικλοποδιες στις καλες μεταγραφες που προσπαθει να κανει η ομαδα και τωρα εχουμε και σενα.
οντως. τωρα είδα τις δηλώσεις του.
το θέμα είναι ένα ακόμα: οι δικοί μας οι μλκς δλδ δεν μπορούσαν να το κόψουν απο τη συνέντευξη; (αφού τον έκραζαν πρώτα φυσικά...)

το θέμα είναι ένα ακόμα: οι δικοί μας οι μλκς δλδ δεν μπορούσαν να το κόψουν απο τη συνέντευξη; (αφού τον έκραζαν πρώτα φυσικά...)
Ανοητες δηλώσεις στην ουσία κατά του ΠΑΟΚ.....desperando έγραψε:τελικα εσυ εκτος γηπεδου εισαι δυο φορες πιο χαζος απ οτι εισαι εντος.