29.Róbert Mak
Re: 11.Róbert Mak
Είναι πιθανό να είμαστε δεύτεροι ας κερδίσουμε πρώτα
..... Αν κερδίσουμε σίγουρα δεν θα είμαστε τελευταίοι
..... Αν κερδίσουμε σίγουρα δεν θα είμαστε τελευταίοι
Τον θεωρώ πολύ καλό παίχτη που μπορεί άνετα να σταθεί ως βασικός σε μια σοβαρή ομάδα με σοβαρό προπονητή. Ελπίζω αυτό να γίνει του χρόνου
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο Μακ μια ολόκληρη χρόνια έπαιζε χωρίς να έχουμε έναν άλλον Μακ στην άλλη πλευρα ας πάρουμε ώστε τα βάρη να μοιραστούν και θα δούμε ποσο ποιο αποτελεσματικος θα είναι
Ο Μακ ειναι ενας παικτης ο οποιος στην νυρεμβερη δεν ηταν βασικος , και ουτε σκοραρε , και ξαφνικα τον φεραμε εδω περα για να ειναι βασικοτατος και να παρει πρωταθλημα.. το παιδι δεν εχει τετοιες παραστασεις.. οπως και οι μισοι και παραπανω παικτες μας.. Ενα σωστο ειπε ο ΑΑ στην χρονια , οτι το οτι με αυτα τα παιδια ειμαστε πρωτοι και κανουμε πρωταθλητισμο ειναι θαυμα.. και ειχε δικιο..
Ο μακ παντως θυμιζει Βιερινια πρωτης χρονιας.. Low profile , καλη νριπλα , καποιες εμπνευσεις , και κακιστο σουτ.. Ειμαι σιγουρος οτι του χρονου με προετοιμασια και με τον αναλογο ανταγωνισμο οτι θα ειναι πολυ καλυτερος.
Ο μακ παντως θυμιζει Βιερινια πρωτης χρονιας.. Low profile , καλη νριπλα , καποιες εμπνευσεις , και κακιστο σουτ.. Ειμαι σιγουρος οτι του χρονου με προετοιμασια και με τον αναλογο ανταγωνισμο οτι θα ειναι πολυ καλυτερος.
- ΑποστόληςΑ
Γιατί τόση ένταση;Sera4 έγραψε:ποιος τον ειπε ρε αυτον τον βλ@κα οτι αν νικησουμε στην τριπολη ειμαστε δευτεροι???θα μας τρελανεις ρε στην κοσμαρα σου τελειως εισαι?τι καπνιζετε εκει στη μεσημβρια?
Το θέμα είναι ότι θα χάσουμε εύκολα. Αλλά μαθηματικά μπορούμε να βγούμε δεύτεροι αν κερδίσουμε, εφόσον δεν κερδίσει ο Ατρόμητος τον ΠΑΟ.
- GiorgosAtha
Μα καλά? Ρωτάς?ΑποστόληςΑ έγραψε: Γιατί τόση ένταση;
Δεν μας ενδιαφέρει αν θεωρητικά γίνετε... δεν μας ενδιαφέρει να το ψάξουμε λέμε!
Μας ενδιαφέρει να κράξουμε!!!
Είπε κάτι κάποιος που στο δικό μας μυαλό δεν υφίσταται? Δεν το ψάχνουμε γιατί το είπε ή αν τελικά υφίσταται... είμαστε σίγουροι ότι αυτό που εμείς πιστεύουμε και ξέρουμε είναι το σωστό και αυτός που είπε το αντίθετο είναι μ@λ@κ@ς. Τέλος!
ΥΣ. Είναι κάτι σαν το "Πρώτα πυροβολούμε, μετά ρωτάμε" που λέγαν στα γουέστερν... Ε, στον ΠΑΟΚτσή ισχύει το "Πρώτα κράζουμε, μετά ψαχνόμαστε"... για όλα τα θέματα... δηλώσεις, μεταγραφές κτλ.
καταρχην φιλε μου θα σε παρακαλουσα να μην μιλας εκ μερους αλλων...ουτε εκπροσωπος μου εισαι ουτε ψυχολογος μου για να βγαζεις αστοχα συμπερασματα...
αποστολη μου η ενσταση μου ειναι οτι εχω εναν ποδοσφαιριστη ο οποιος δεν εχει συναισθηση της καταστασης στην οποια βρισκεται η ομαδα του και αυτο ειναι ανεπιτρεπτο...
γιατι καλε μου μακ αν κερδισουμε την τριπολη δεν βγαινουμε δευτεροι...γιατι καλε μου μακ η ομαδα ειναι με το 1,5 ποδι τελευταια αυτη τη στιγμη και για να βγει δευτερη χρειαζεται εναν συνδιασμο αποτελεσματων που μαλλον απιθανος φανταζει...οποτε χασει κερδισει η δευτερη θεση δεν ειναι στο χερι της...οποτε σταματα να προσβαλεις τη νοημοσυνη μας για μια ακομα φορα με τις ηλιθιες δηλωσεις σου...
εντιτ το οτι εγραψα το λουκας μακ με ξεπερναει...ή δεν ειναι συμπτωση?

αποστολη μου η ενσταση μου ειναι οτι εχω εναν ποδοσφαιριστη ο οποιος δεν εχει συναισθηση της καταστασης στην οποια βρισκεται η ομαδα του και αυτο ειναι ανεπιτρεπτο...
γιατι καλε μου μακ αν κερδισουμε την τριπολη δεν βγαινουμε δευτεροι...γιατι καλε μου μακ η ομαδα ειναι με το 1,5 ποδι τελευταια αυτη τη στιγμη και για να βγει δευτερη χρειαζεται εναν συνδιασμο αποτελεσματων που μαλλον απιθανος φανταζει...οποτε χασει κερδισει η δευτερη θεση δεν ειναι στο χερι της...οποτε σταματα να προσβαλεις τη νοημοσυνη μας για μια ακομα φορα με τις ηλιθιες δηλωσεις σου...
εντιτ το οτι εγραψα το λουκας μακ με ξεπερναει...ή δεν ειναι συμπτωση?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 05 Ιουν 2015, 09:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Sera αδερφε μου .. τον λουκας μου σκεφτεσαι?
Εγω για τον μακ αλλο θελω να πω..
Ο συγκεκριμενος παιχτης μεσα στην χρονια καηκε απο πανω μεχρι κατω.
Οταν ηρθε πετουσε την μπαλα μπροστα και αφηνε τους αντιπαλους αμυντικους 10 μετρα πισω .. και τον τελευταιο καιρο δεν περναει σε σπριντ ουτε διαφημιστικη πινακιδα.
Εφτασε σε σημειο να κανει μια κουρσα να σουταρει.. και να χρειαζεται ( ζωνη !!!!) για την μεση για να βγαλει τον αγωνα.
Απιστευτα πραγματα.
Εγω για τον μακ αλλο θελω να πω..
Ο συγκεκριμενος παιχτης μεσα στην χρονια καηκε απο πανω μεχρι κατω.
Οταν ηρθε πετουσε την μπαλα μπροστα και αφηνε τους αντιπαλους αμυντικους 10 μετρα πισω .. και τον τελευταιο καιρο δεν περναει σε σπριντ ουτε διαφημιστικη πινακιδα.
Εφτασε σε σημειο να κανει μια κουρσα να σουταρει.. και να χρειαζεται ( ζωνη !!!!) για την μεση για να βγαλει τον αγωνα.
Απιστευτα πραγματα.
δεν εχω κανενα θεμα με τον παιχτη ισα ισα παρακολουθωντας στην μπουντεσλιγκα ειχα και μια καλη αποψη γι αυτον...και ειμαι ο πρωτος που ειπα οτι ο παιχτης ειναι καμμενος...
απλα με εκνευριζει οταν οι παιχτες δεν εχουν επιγνωση της καταστασης της ομαδας...
απλα με εκνευριζει οταν οι παιχτες δεν εχουν επιγνωση της καταστασης της ομαδας...
- Amon Tobin
++++rou έγραψε:Ο Μακ ειναι ενας παικτης ο οποιος στην νυρεμβερη δεν ηταν βασικος , και ουτε σκοραρε , και ξαφνικα τον φεραμε εδω περα για να ειναι βασικοτατος και να παρει πρωταθλημα.. το παιδι δεν εχει τετοιες παραστασεις.. οπως και οι μισοι και παραπανω παικτες μας.. Ενα σωστο ειπε ο ΑΑ στην χρονια , οτι το οτι με αυτα τα παιδια ειμαστε πρωτοι και κανουμε πρωταθλητισμο ειναι θαυμα.. και ειχε δικιο..
- GiorgosAtha
Sera... Το αν έχει πιθανότητες να συμβεί αυτό που είπε και αν είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ η δεύτερη θέση είναι άλλη ιστορία...
Εγώ μιλάω για το "Αν κερδίσουμε την Τρίπολη μπορούμε να είμαστε δεύτεροι". Έχει κάπου λάθος ο παίχτης? Λέει ψέματα? ΟΧΙ. Τότε γιατί τον κατακρίνουμε?
Το αν μπορούμε να κερδίσουμε την Τρίπολη ή το τι θα κάνει η ζέλα με τον ατρόμητο είναι άλλη ιστορία.
Το θέμα είναι ότι η δήλωσή του είναι σωστή... ούτε βλ@κας είναι, ούτε πιωμένος, ούτε παίζει με την νοημοσύνη μας. Το αν θα γίνει ή το γιατί φτάσαμε εδώ όλοι το ξέρουμε και το βλέπουμε.
Και στην τελική τι ήθελες να πει? "Τον ήπιαμε..." όπως είπε και ο πανόπουλος? Τότε θα φωνάζαμε γιατί τα παρατάει ο λιπόψυχος και δεν παλεύει μέχρι τέλους αφού υπάρχουν -έστω θεωρητικά- πιθανότητες και δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ γιατί εμείς θέλουμε παίχτες μαχητές.
Τέσπα... τέλος. Ότι είπαμε, είπαμε... τώρα έχουμε να στηρίξουμε τον Frank.
Εγώ μιλάω για το "Αν κερδίσουμε την Τρίπολη μπορούμε να είμαστε δεύτεροι". Έχει κάπου λάθος ο παίχτης? Λέει ψέματα? ΟΧΙ. Τότε γιατί τον κατακρίνουμε?
Το αν μπορούμε να κερδίσουμε την Τρίπολη ή το τι θα κάνει η ζέλα με τον ατρόμητο είναι άλλη ιστορία.
Το θέμα είναι ότι η δήλωσή του είναι σωστή... ούτε βλ@κας είναι, ούτε πιωμένος, ούτε παίζει με την νοημοσύνη μας. Το αν θα γίνει ή το γιατί φτάσαμε εδώ όλοι το ξέρουμε και το βλέπουμε.
Και στην τελική τι ήθελες να πει? "Τον ήπιαμε..." όπως είπε και ο πανόπουλος? Τότε θα φωνάζαμε γιατί τα παρατάει ο λιπόψυχος και δεν παλεύει μέχρι τέλους αφού υπάρχουν -έστω θεωρητικά- πιθανότητες και δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ γιατί εμείς θέλουμε παίχτες μαχητές.
Τέσπα... τέλος. Ότι είπαμε, είπαμε... τώρα έχουμε να στηρίξουμε τον Frank.
μα δε λεει αυτο το πραγμα γιωργο μου...εγω διαβαζω οτι δηλωνει αυτο:
"Αν νικήσουμε στην έδρα του Αστέρα θα τερματίσουμε δεύτεροι, κάτι που σημαίνει πως θα συμμετάσχουμε απευθείας στους ομίλους του Europa League."
νομιζω οτι απεχει πολυ απο αυτο που γραφεις εκει ειναι η ενσταση μου :ugeek:
"Αν νικήσουμε στην έδρα του Αστέρα θα τερματίσουμε δεύτεροι, κάτι που σημαίνει πως θα συμμετάσχουμε απευθείας στους ομίλους του Europa League."
νομιζω οτι απεχει πολυ απο αυτο που γραφεις εκει ειναι η ενσταση μου :ugeek:
- GiorgosAtha
Ίσως θεωρεί ότι ο ατρόμητος δεν θα κερδίσει την ζέλα. Πράγμα που είναι πολύ πιθανό... εκτός αν η πουστομάδα κάτσει και χάσει.
Οπότε όπως προείπα, ούτε βλ@κας είναι, ούτε τίποτα. Λέει την γνώμη του βάση αυτών που πιστεύει.
Οπότε όπως προείπα, ούτε βλ@κας είναι, ούτε τίποτα. Λέει την γνώμη του βάση αυτών που πιστεύει.