Σαφώς και οφείλει να έχει εναλλακτικές. Ρίξε μια ματιά στα βίντεο της ΠΑΕ, όταν δείχνει πλάνα από την προόνηση στο γυμναστήριο. Ελάχιστοι παίχτες προσηλωμένοι σε αυτό που κάνουν. Κια μόνο που βλέπεις όλη την ομαδατων 20 κάτι ατόμων στο γυμναστήριο ταυτόχρονα, τότε κάτι δεν πάει καλά. Κανένας δεν μπορεί να κουμαντάρει 20 άτομα ταυτόχρονα, δίνοντας τους την απαραίτητη προσείλωση και ανατροφοδότηση.Μαυρο Χιονι έγραψε:touboflo4 έγραψε:Το ζητούμενο είναι οτι οι παίχτες που έρχονται από πρωταθλήματα όπως η Μπουντεσλιγκα, ή η Πρεμιερ Λιγκ, είναι ένα επίπεδο πιο πάνω σε θέμα φυσικής κατάστασης. Όμως, πρέπει να υπάρξει σωστή διαχείρηση μέσω της προπόνησης, έτσι ώστε να μην υπάρχει αυτο που λέμε "detraining". Το ερέθισμα που πρέπει να δίνεται πρέπει να είναι υψηλής έντασης, τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα. Μόνο με την προπόνηση σπριντ, ο αθλητής δεν αυξάνει την επίδοσή του.
http://journals.lww.com/nsca-jscr/Abstr ... ing.3.aspx
Αυτό που μπορώ να καταλογίσω σαν ελαφρυντικό, είναι οτι με τις συνεχεις αναβολές αγωνιστικών δεν μπορείς να εφαρμόσεις το προγραμμα που είχες συντάξει εξαρχής και πρέπει να το τροποποιήσεις.
Αυτο ομως ο γυμναστης δεν εχει καποιες εναλλακτικες στο προγραμμα του; Λογικα ναι, μιας και εγω πανω στη δουλεια μου παντα εχω ενα δευτερο αλλα και τριτο πλανο πολλες φορες και ας μην εχει καμια σχεση με τον αθλητισμο.
Απλα βλεποντας την ομαδα καταλαβαινει καποιος ευκολα πως κατι δεν παει καλα με την εκγυμναση των παικτων
Δυστυχώς ο Μακ δείχνει να μην έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, τόσο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά με ενδεχομένους φόβους για υποτροπή