ενας κιτσιου ο οποιος βεβαια ηταν ο με διαφορα καλυτερος μπακ στον αγωνιστικο χωρο στο παιχνιδι στην Τουμπα με τον βαζελο.GiorgosAtha έγραψε:Εκεί όμως είναι και το θέμα για να τελειώσουμε τα off-topic. Οι συνεχόμενες και σταθερές παρουσίες ναι μεν παίζουν ρόλο... αλλά όχι τον μεγαλύτερο. Μετράει η όρεξη για δουλειά και το ταλέντο. Αυτό είναι που λέμε "το έχει".
Αν λοιπόν "το έχεις!" και αρπάξεις την ευκαιρία από τα μαλλιά... θα έρθουν και οι συνεχόμενες και σταθερές εμφανίσεις. Αν όχι... οι έμφανίσεις δεν αποτελούν δικαιολογία
Όσο συνεχόμενες και σταθερές εμφανίσεις και να έπαιρνε ο Kace... αν δεν δούλευε δεν θα γινόταν βασικός.
Όσες εμφανίσεις και να κάνω εγώ σαν Γιώργος αν ξύνω τα @ρχίδια μου ή δεν "το έχω!" δεν πρόκειται να γίνω Zidane. Δε πα να παίξω και 10.000 συνεχόμενα παιχνίδια βασικός.
ΥΣ. Λέμε ότι ο Κίτσιου έπαιζε με τον Χουμπ και παραγκωνίστηκε... άρα δικαιολογούνται η μη καλές του εμφανίσεις.
Ο Σκόνδρας σαν παραγκωνισμένος ξεκίνησε την φετινή χρονιά... όμως δεν θα τον δικαιολογούσαμε αν έκανε χάλια εμφανίσεις γιατί έχει το αρνητικό να μην βγήκε από τις ακαδημίες μας... απεναντίας όμως ψηφίστηκε στην καλύτερη 11αδα της σεζόν. Αλλά και πάλι μας χαλάει.
Αν ο Κίτσιου έβγαινε στην καλύτερη 11αδα και εμείς σήμερα μιλούσαμε για αποπομπή του για να κρατήσουμε τον Σκόνδρα θα γινόταν εδώ μέσα της κολάσεως!
το θεμα με τον κιτσιου ειναι περισσοτερο πνευματικο,γιατι απο ταλεντο εχει το διπλασιο απο τον σκονδρα.
θα πρεπει να σταθεροποιηθει σε εμφανισεις αναλογες με αυτες εναντιον του βαζελου.
απο κει και περα το ποιον παικτη προτιμαει να χρησιμοποιει ενας προπονητης εχει να κανει αποκλειστικα με το τι θελει αυτος απο τους παικτες και κατα ποσο πιο κοντα μπορει να ερθει πνευματικα με τον καθε παικτη
ειναι τρανο παραδειγμα οτι φετος απο την αρχη της χρονιας ο παικτης ηταν χωρις ψυχολογια και εντελςο εξω απο τα νερα του
σορρυ για τα οφ τοπικ