31.Γιώργος Τζαβέλλας
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας
η ιδια ιστορια με νινη
θα παει σε κανα βαζελο θα παιζει μπαλαρα και θα αναρωτιεται ο αμπαλος ο ΠΑΟΚτσης ΄΄καλα σε μενα αυτος γιατι ηταν χωμα και στον βαζελο παιζει μπαλαρα?΄΄
θα παει σε κανα βαζελο θα παιζει μπαλαρα και θα αναρωτιεται ο αμπαλος ο ΠΑΟΚτσης ΄΄καλα σε μενα αυτος γιατι ηταν χωμα και στον βαζελο παιζει μπαλαρα?΄΄
Δεν είναι θέμα προπονητή αυτό Ντέσπε αλλά διοίκησης ...
Εδώ την μυρίστηκε ο τύπος πως με τα κατάλληλα κονέ και πουλώντας φτηνό παοκτσιλίκι θα περάσει κότα μέχρι που κάποιος Χούμπ και κάποιος ΑΑ πήγαν να του την "χαλάσουν" τα γατάκια....
Και δεν είναι ο μόνος...
Υ.Γ. Αυτό ασχέτου προπονητικής αξίας των δύο παραπάνω ονομάτων...
Εδώ την μυρίστηκε ο τύπος πως με τα κατάλληλα κονέ και πουλώντας φτηνό παοκτσιλίκι θα περάσει κότα μέχρι που κάποιος Χούμπ και κάποιος ΑΑ πήγαν να του την "χαλάσουν" τα γατάκια....

- desperando
- Επικοινωνία:
ρε πλακα με κανετε, τι προβληματα ειχε επι χουμπ; 36 συμμετοχες ειχε περσιnikolasf έγραψε:Δεν είναι θέμα προπονητή αυτό Ντέσπε αλλά διοίκησης ...
Εδώ την μυρίστηκε ο τύπος πως με τα κατάλληλα κονέ και πουλώντας φτηνό παοκτσιλίκι θα περάσει κότα μέχρι που κάποιος Χούμπ και κάποιος ΑΑ πήγαν να του την "χαλάσουν" τα γατάκια....![]()
Και δεν είναι ο μόνος...
σορρυ αλλα αυτα που λες δεν ευσταθουν .
δεν καταλαβαινω οταν λες θα την περασει κοτα,φτηνο παοκτσηδηλικι και αλλα τετοια τι ακριβως εννοεις?
το προβλημα του τζαβελα ηταν με τον ψυχοπαθη και ηταν απο την αρχη της σεζον οπου και εφτασε στα ακρα οταν ο προπονητης εδωσε στεγνα τον παικτη επειδη ηθελε και δευτερη ιατρικη αποψη περαν απο αυτη του αχρηστου που ειχαμε και κολλητου του ψυχοπαθη . με αποτελεσμα να βγει εντεχνος και επιτιδες απο τον ψυχοπαθη οτι ο τζβελλας κωλωνει να παιξει στο καραισκακη
υγ ελπιζω ο κλαους αν μιλησει να μην πει τιποτα ασχημο για τον ψυχοπαθη,γιατι τα ΄΄σκυλια του΄΄ που κανουν απιστευτη φασαρια στην θεσσαλονικη θα τον κατασπαραξουν και δεν θα τον αφησουν σε χλωρο κλαρι.
θα περασει τρεις φορες χειροτερα απο αυτα που περασε ο τζαβελλας
τι κακό είν' αυτό με τους γενειοφόρους στην ομάδα; όχι αγωνιστικά, στυλιστικά εννοώ και θεωρώ ότι αυτό είναι το κατάλληλο τόπικ

Ο Τζαβέλας σίγουρα δεν είναι αυτός που ήταν και πρώτος απ όλους φταίει ο ίδιος.
Στηρίζεται απ τον γιό του Σαββίδη όμως και θα πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα που να ικανοποιεί και τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ.
Στηρίζεται απ τον γιό του Σαββίδη όμως και θα πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα που να ικανοποιεί και τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
Σε όσους κάνουν όνειρα περί αποχώρησής του, υπενθυμίζω ότι έχει συμβόλαιο μέχρι 30.06.2017
- sourmenetes
- Moderator
Απο την αρχη της σεζον γιατι ηταν???Υπηρχε καποιο προηγουμενο???desperando έγραψε:ρε πλακα με κανετε, τι προβληματα ειχε επι χουμπ; 36 συμμετοχες ειχε περσιnikolasf έγραψε:Δεν είναι θέμα προπονητή αυτό Ντέσπε αλλά διοίκησης ...
Εδώ την μυρίστηκε ο τύπος πως με τα κατάλληλα κονέ και πουλώντας φτηνό παοκτσιλίκι θα περάσει κότα μέχρι που κάποιος Χούμπ και κάποιος ΑΑ πήγαν να του την "χαλάσουν" τα γατάκια....![]()
Και δεν είναι ο μόνος...
σορρυ αλλα αυτα που λες δεν ευσταθουν .
δεν καταλαβαινω οταν λες θα την περασει κοτα,φτηνο παοκτσηδηλικι και αλλα τετοια τι ακριβως εννοεις?
το προβλημα του τζαβελα ηταν με τον ψυχοπαθη και ηταν απο την αρχη της σεζον οπου και εφτασε στα ακρα οταν ο προπονητης εδωσε στεγνα τον παικτη επειδη ηθελε και δευτερη ιατρικη αποψη περαν απο αυτη του αχρηστου που ειχαμε και κολλητου του ψυχοπαθη . με αποτελεσμα να βγει εντεχνος και επιτιδες απο τον ψυχοπαθη οτι ο τζβελλας κωλωνει να παιξει στο καραισκακη
υγ ελπιζω ο κλαους αν μιλησει να μην πει τιποτα ασχημο για τον ψυχοπαθη,γιατι τα ΄΄σκυλια του΄΄ που κανουν απιστευτη φασαρια στην θεσσαλονικη θα τον κατασπαραξουν και δεν θα τον αφησουν σε χλωρο κλαρι.
θα περασει τρεις φορες χειροτερα απο αυτα που περασε ο τζαβελλας
Ή ηρθε ετσι ο Α.Α. και ειπε εγω τα εχω με τον τζαβελλα???
Δε ρωταω ειρωνικα...
Επισης μη φοβασαι τι μπορει να πει ο Κλαους γιατι μπορει και να συμφωνει σε πολλα που ελεγε ο ψυχοπαθης.Δεν στο παιζω ουτε ειδημονας ουτε ξερολας(μιας και δεν το εχω κανει ποτε),αλλα σε διαλογο που ειχε ΠΡΙΝανανεωσει ο Αρχηγος του ΠΑΟΚ μιλαγε για ακριβως τα ιδια πραγματα που μιλησε και χθες....
Τοτε θεωρησα κατι αλλο στο μυαλο μου...Χθες το βραδυ συνδεσα τις 2 ιστοριες...
Ακους και κρινεις οπως νομιζεις.Δεν ειναι ολα μαυρα δεν ειναι ολα ασπρα.
- desperando
- Επικοινωνία:
sourmenetes έγραψε: Απο την αρχη της σεζον γιατι ηταν???Υπηρχε καποιο προηγουμενο???
Ή ηρθε ετσι ο Α.Α. και ειπε εγω τα εχω με τον τζαβελλα???
Δε ρωταω ειρωνικα...που να ξερω γιατι μαλωσαν στην αρχη της σεζον,ετσι ειναι οι διαπροσωπικες σχεσεις αλλοι αγαπιουνται και αλλοι μισουνται. το σιγουρο ομως ειναι οτι και οι δυο το κρατησαν μανιατικο,που δειχνει οτι και οι δυο πλευρες εβαλαν το εγω τους πανω απο το καλο της ομαδας. και αν για καποιο παιδακι 25 χρονων αυτο ειναι κακο για καποιον που ειναι 60 χρονων αυτο ειναι εγκλημα
Επισης μη φοβασαι τι μπορει να πει ο Κλαους γιατι μπορει και να συμφωνει σε πολλα που ελεγε ο ψυχοπαθης.για θυμησε μου τι ελεγε ο ΄΄ψυχοπαθης΄΄ γιατι εγω δεν θυμαμαι να εχει πει τιποτα περα απο λογια του αερα
Δεν στο παιζω ουτε ειδημονας ουτε ξερολας(μιας και δεν το εχω κανει ποτε),αλλα σε διαλογο που ειχε ΠΡΙΝανανεωσει ο Αρχηγος του ΠΑΟΚ μιλαγε για ακριβως τα ιδια πραγματα που μιλησε και χθες....καμια σχεση. αλλοι οι προβληματισμοι του τοτε και αλλοι τωρα.απ οσο μπορω να γνωριζω τουλαχιστον. τοτε το θεμα του ηταν περισσοτερο διοικητικο
Τοτε θεωρησα κατι αλλο στο μυαλο μου...Χθες το βραδυ συνδεσα τις 2 ιστοριες...
Ακους και κρινεις οπως νομιζεις.Δεν ειναι ολα μαυρα δεν ειναι ολα ασπρα.μακαρι να βγει να τα πει ολα αυτα που εχει στο μυαλο του και δεν τα εχει πει ουτε στα κολληταρια του
- sourmenetes
- Moderator
Παιδακι οταν πληρωνεσαι με συμβολαιο επαγγελματια δε λεγεσαι.Λεγεσαι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης οπως και ο αλλος επαγγελματιας προπονητης.Σωστο το οτι και οι 2,ο καθενας για δικους του λογους,εβαλε το εγω πανω απο το εμεις.
Σωστο, το δεν ελεγε.
Το θεμα του και τοτε δεν ηταν μονο οι διοικητικοι...Προσεξε λιγο ακριβως οσα λεει στη συνεντευξη και θυμισου ποιοι αλλοι ηταν περυσι στο ροστερ της ομαδας.
Συμφωνω, μακαρι στο να βγει και να μιλησει ξεκαθαρα οχι τοσο στον κοσμο αλλα κυριως στους ιθυνοντες.
Σωστο, το δεν ελεγε.
Το θεμα του και τοτε δεν ηταν μονο οι διοικητικοι...Προσεξε λιγο ακριβως οσα λεει στη συνεντευξη και θυμισου ποιοι αλλοι ηταν περυσι στο ροστερ της ομαδας.
Συμφωνω, μακαρι στο να βγει και να μιλησει ξεκαθαρα οχι τοσο στον κοσμο αλλα κυριως στους ιθυνοντες.
- desperando
- Επικοινωνία:
καλα αυτες τις λογικες απαραμιλλης ζηλιας το οτι επειδη καποιος 20χρονος επειδη κλοτσαει ενα τοπι και παιρνει καποιες χιλιαδες ή εκατομμυρια ευρω θα πρεπει να αντιμετοπιζεται λες και ειναι σοφος με ξεπερναει.
παιδια ειναι και τα περισσοτερα ειναι με ελλειπη μορφωση και παιδεια και ως τετοια θα πρεπει να αντιμετοπιζονται ανεξαρτητως το ποσο φουσκομενος ειναι οτραπιζικος τους λογαριασμος
παιδια ειναι και τα περισσοτερα ειναι με ελλειπη μορφωση και παιδεια και ως τετοια θα πρεπει να αντιμετοπιζονται ανεξαρτητως το ποσο φουσκομενος ειναι οτραπιζικος τους λογαριασμος
- sourmenetes
- Moderator
Εντελως λαθος λογικη κατ εμε...
Το σοφος ειναι σχετικο.Το ελαχιστη σοβαροτητα θα μπορουσε να τη διαθετει ακομα και ενα παιδι 25 χρονων,χωρις μορφωση και παιδεια...
Τεσπα παει αλλου το πραγμα..
Ας το κλεισουμε εδω.Εγω δε θελω το συγκεκριμενο παιχτη στην ομαδα για λογους που εχω αναφερει.Ας κριθει απο τους αρμοδιους και φανταζομαι να αποφασισουν με βαση το καλο της ομαδας.
Το σοφος ειναι σχετικο.Το ελαχιστη σοβαροτητα θα μπορουσε να τη διαθετει ακομα και ενα παιδι 25 χρονων,χωρις μορφωση και παιδεια...
Τεσπα παει αλλου το πραγμα..
Ας το κλεισουμε εδω.Εγω δε θελω το συγκεκριμενο παιχτη στην ομαδα για λογους που εχω αναφερει.Ας κριθει απο τους αρμοδιους και φανταζομαι να αποφασισουν με βαση το καλο της ομαδας.
- desperando
- Επικοινωνία:
ουτε εγω τον θελω γιατι αν μεινει μπορει να ειναι ο νεος σαλπι,τοατομο δηλαδη που θα διχαζει τον κοσμο και για να γινει ενα σωστο ξεκινημα θα πρεπει ο ΠΑΟΚ να μην αποτελειται απο ατομα που διχαζουν.
απλα με ενοχλει που ο κοσμος εχει απαιτησεις περαν απο ποδοσφαιρκες απο ατομα που δεν πρεπει,με μοναδικη δικαιολογια τα χρηματα που παιρνουν .
απλα με ενοχλει που ο κοσμος εχει απαιτησεις περαν απο ποδοσφαιρκες απο ατομα που δεν πρεπει,με μοναδικη δικαιολογια τα χρηματα που παιρνουν .
Άμπαλος και ψευτοτσαμπουκάς, του χαρίστηκαν πολλές φορές οι διαιτητές.
Δεν τον θέλω ούτε ζωγραφιστό να τον δώ.
Δεν τον θέλω ούτε ζωγραφιστό να τον δώ.

παιχτικά, αν το συγκρίνω με τις απολαβές του πχ, δεν είχα κανα γκαϊλε. ούτε κρύο ούτε ζέστη, σίγουρα όχι για βασικός, όχι κακός για πάγκο...
κατα τα άλλα, τι να πεί κανείς.
τον βλέπω πάντως καλοκαίρι να αποχωρεί...
κατα τα άλλα, τι να πεί κανείς.
τον βλέπω πάντως καλοκαίρι να αποχωρεί...