Frank Arnesen
- Panos Fanfaras
Re: Frank Arnesen
Η εικόνα του Άρνεσεν νομίζω μας εκφράζει όλους αυτή τη στιγμή. Τουλάχιστον αυτός έχει όλα τα εχέγγυα να πάρει πάνω του την ομάδα και να φτάσει εκεί που πρέπει.
+1926karl έγραψε: Υπάρχει φυσικά ένα ρίσκο - και κατ εμέ έχει να κάνει με τος πως θα στηθεί το όλο κλιμάκιο Άρνεσεν.
Μιλάμε για μια στελέχωση που θα συμπεριλαμβάνει:
- προπονητή, βοηθούς κτλ.
- γυμναστές
- γιατρούς, φυσιοθεραπευτές
- Scouts
- αναλυτές
Ευχή μου είναι να μην ακολουθηθεί η μέθοδος της απόβασης ενός διαστημοπλοιου - να σκάσουν δηλ. μύτη καμια εικοσαριά άτομα προσωπικό από το πουθενά που θα λειτουργούν ως κλειστή κοινωνία.
Θέλει προσοχή το θέμα. Θα πρέπει να κατοχυρωθεί με κάποιον τρόπο ότι η εισαγωγή τεχνογνωσίας δε θα είναι μιας χρησης. Θέλει συμμετοχη και αφομοίωση από ανθρώπους του συλλόγου που θα συνεχίσουν κάποτε το έργο που θα ξεκινήσει. Ώστε να μην ξεκινάμε πάντα από το μηδέν.
εύγε για την επισήμανση.
ποιος μωρε να το ακολουθήσει;
Ειχανε μπούσουλα 3 χρόνια του Σαντος και το κανανε κωλοχανείο σε ένα χρόνο. Νόοου Χάου δεν θα αποκτήσουμε ποτέ.
Ειχανε μπούσουλα 3 χρόνια του Σαντος και το κανανε κωλοχανείο σε ένα χρόνο. Νόοου Χάου δεν θα αποκτήσουμε ποτέ.
- kataramenos5
ZamanFou έγραψε:Mεγαλε..............την πατησες !!!
Ειπα οταν ηρθε αν αντεξει κανα 20ημερο υπαρχει ελπιδα.kataramenos5 έγραψε:Φρανκ.....ΤΟΝ ΗΠΙΕΣ.![]()
![]()
![]()
![]()
Τωρα αρχισες να ψυλλιάζεσε λιγακι που εμπλεξες?
- Ekatnetworkltd
Οί μεγάλες προσωπικότητες εξιτάρονται στα δύσκολα,και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχεις!
Για αυτό αν πάει καλά το θέμα τον κρατάμε καμία δεκαετία να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο...Asimos έγραψε:ποιος μωρε να το ακολουθήσει;

- kataramenos5
panta έγραψε:by the way αυτός έχει υπογράψει ήδη έτσι???
γιατί αν δεν υπέγραψε ...

kataramenos5 έγραψε:panta έγραψε:by the way αυτός έχει υπογράψει ήδη έτσι???
γιατί αν δεν υπέγραψε ...![]()
Oh shit.
τι??? δεν υπέγραψε ???

- kataramenos5
αν δεν υπέγραψε μ@λακία που τον αφήσανε να δει τον αγώνα, δεν επρεπε να του δώσουνε πρόσκληση να μπει γήπεδο σιγά μην εβρισκε λινκ 

- desperando
- Επικοινωνία:
πες την αληθεια ρε συ κουφαλα Frank, οταν εβλεπες σημερα τον δημητρακη δεν ειπες μεσα σου εγω αυτο το παιδακι πρωτα θα βοηθησω να βγαλει ολο του το ταλεντο στην ομαδα και επειτα θα το μοσχοπουλησω οσο ποτε δεν πουλησε αυτη η ομαδα παικτη
desperando έγραψε:πες την αληθεια ρε συ κουφαλα Frank, οταν εβλεπες σημερα τον δημητρακη δεν ειπες μεσα σου εγω αυτο το παιδακι πρωτα θα βοηθησω να βγαλει ολο του το ταλεντο στην ομαδα και επειτα θα το μοσχοπουλησω οσο ποτε δεν πουλησε αυτη η ομαδα παικτη
ντεσπε ξερεις οτι εκτιμω τις αποψεις σου αλλα ρε μηπως σαυτο το θεμα κανεις λαθος εγω δε βλεπω τιποτα μα τιποτα .... μακαρι να διαψευστω για το καλο της ομαδας .... οφ τοπικ αλλα θελω απαντηση να με πειθει οτι εχω αδικο .... εκτος απο μια τρεχαλα δε βλεπω τιποτα