Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Asimos

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από Asimos »

ΦΡΑΝΚ!

Στα ΠΑΟΚτσάκια δεν θα εμπιστευτείς ούτε κλειδιά απο κυλικείο. Τιποτε διοικητικό.

Μόνο μπάλα θα παίζουν κι μόνο όσοι αξιζουν. Έχει μπόλικα καθίσματα άδεια στις κερκίδες.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μεχρι σημερα ημουν σιγουρος οτι ο Αρνεσεν θα την φτιαξει την ομαδα...
αν ομως η ομαδα τερματισει τελευταια, τοτε πρεπει να τρεξει ενα προτζεκτ πολυ γρηγορα, παικτες και προπονητες πρεπει να επιλεγουν κατω απο την πιεση του χρονου...και οι πιθανοτητες για λαθη θα ειναι πολλες...
για να δουμε
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Λοιπον ακου μεγαλε...εισαι ο 2ος που ερχεται σαν μεσσιας μετα τον Στεφενς για να προσπαθησει να οργανωσει αυτην την ομαδα.Ο στεφενς απετυχε.
Εχω αρχισει ηδη να μην σε πιστευω...ειμαι κακοπροαιρετος απο δω και περα και αρνητικος οσο δεν παει.
Αν δεν εχεις βρει ακομα προπονητη,κανε τα κουμαντα σου και παρουσιασε τον αυριο.
Δεν με απασχολει αν σε πιεζει ο χρονος.
Του χρονου θελω να δω μια ομαδα στο γηπεδο που να ξερει τι θελει και πως να το παρει και τελος θελω να εχω προπονητη που δεν θα φυγει τον Μαρτη.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σε περίπτωση πρώιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ΔΕΝ σημαίνει πως πρέπει να είναι πλήρες και το ρόστερ στις 15 Ιουλίου.

Τα πρώτα χωριά και με το υπάρχον ρόστερ τα περνάμε. Φαντάσου δηλαδή...

ΤΟ θέμα είναι να υπάρξει επιτέλους στελέχωση με γυμναστές γιατρούς κλπ που να είναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. Και να δομηθεί σοβαρό πλάνο για την πορεία της επόμενης χρονιάς.

ΥΓ. Ρε παιδιά σταματήστε τη σύγκριση με το Στέφενς! Επειδή είμαστε εμείς στερημένοι και αγανακτισμένοι δε σημαίνει πως όποιος έρθει μπαίνει στον ίδιο ντορβά! Άλλο προπονητής, άλλο ΤΔ, άλλο σκάουτ, άλλο πρόεδρος!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

rainmaker έγραψε: Τα πρώτα χωριά και με το υπάρχον ρόστερ τα περνάμε. Φαντάσου δηλαδή...

!
Μην είσαι τόσο σίγουρος Βροχοποιέ
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Frank ξεκίνα... δεν έχεις 2 μήνες μπροστά σου. Έχεις 3 χρόνια!
Εμείς ως οπαδοί...
Οφείλουμε πλέον να στηρίξουμε την προσπάθεια που θα γίνει να γεννηθεί κάτι μεγάλο από εκεί που κάποιοι κανόνισαν να μας αφήσουν δηλ. το μηδέν.
Οφείλουμε να μην αφήσουμε το "παρεάκι" και τους ΑΡΔ να ξαναπεράσουν απ' έξω από την Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω δεν θελώ Ευρώπη του χρόνου.

απο την άλλη, μπορεί να φανεί καπως, αλλά το ότι η σουπερ λιγκ θα μετράει λιγότερες ομάδες -και άρα λιγότεροι αγώνες- και το ότι θα χρειαστεί νωρίς νωρίς να ξεκινήσουμε το χτίσιμο και άρα πιο νωρίς να αρχίσει το δέσιμο, μπορεί να μας βγεί και σε καλό.

αλλά το σίγουρο ειναι ένα, ότι υπάρχει πολύ, πάρα πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει σε πολλαπλά επίπεδα. και στο αγωνιστικό αλλά και στα υποστηρικτικά τμήματα-επιτελεία.

με λίγα λόγια δεν με νοιάζει η Ευρώπη, ας δουν τις πρώιμες αγωνιστικές υποχρεώσεις ώς ευκαιρία για καλύτερο ξεσκαρτάρισμα.
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

Rizla έγραψε:Λοιπον ακου μεγαλε...εισαι ο 2ος που ερχεται σαν μεσσιας μετα τον Στεφενς για να προσπαθησει να οργανωσει αυτην την ομαδα.Ο στεφενς απετυχε.
Εχω αρχισει ηδη να μην σε πιστευω...ειμαι κακοπροαιρετος απο δω και περα και αρνητικος οσο δεν παει.
Αν δεν εχεις βρει ακομα προπονητη,κανε τα κουμαντα σου και παρουσιασε τον αυριο.
Του χρονου θελω να δω μια ομαδα στο γηπεδο που να ξερει τι θελει και πως να το παρει και τελος θελω να εχω προπονητη που δεν θα φυγει τον Μαρτη.
:shock: :shock: :shock: :shock:
?!?!?!??!??!?!?!? αυτος τωρα τι σου εφταιξε και εισι κακοπροαιρετος και δεν τον πιστευεις?!??!?!
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Έχεις την πιο εύκολη δουλειά απ όσες ομάδες δούλεψες..Κρατάς τον Πρόεδρο και 2-3 τρεις συγκεκριμένους παίκτες και όλους τους άλλους τους σουτάρεις και παίρνεις καινούριους...από προπονητή μέχρι αυτούς που καθαρίζουν τα χαρτάκια στην Τούμπα...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

rainmaker έγραψε:Σε περίπτωση πρώιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ΔΕΝ σημαίνει πως πρέπει να είναι πλήρες και το ρόστερ στις 15 Ιουλίου.

Τα πρώτα χωριά και με το υπάρχον ρόστερ τα περνάμε. Φαντάσου δηλαδή...

ΤΟ θέμα είναι να υπάρξει επιτέλους στελέχωση με γυμναστές γιατρούς κλπ που να είναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. Και να δομηθεί σοβαρό πλάνο για την πορεία της επόμενης χρονιάς.

ΥΓ. Ρε παιδιά σταματήστε τη σύγκριση με το Στέφενς! Επειδή είμαστε εμείς στερημένοι και αγανακτισμένοι δε σημαίνει πως όποιος έρθει μπαίνει στον ίδιο ντορβά! Άλλο προπονητής, άλλο ΤΔ, άλλο σκάουτ, άλλο πρόεδρος!
Για το ιδιο λογο ηρθαν και οι δυο. Δεν μπαινουν στον ιδιο ντορβα,ομως οι προσδοκιες ειναι ιδιες...πολλες ομοιοτητες διακρινω και δεν μου αρεσει.
obanebane79 έγραψε:
:shock: :shock: :shock: :shock:
?!?!?!??!??!?!?!? αυτος τωρα τι σου εφταιξε και εισι κακοπροαιρετος και δεν τον πιστευεις?!??!?!
Δεν μου εφταιξε ακομα σε κατι,για αυτο και λεω οτι ειμαι κακοπροαιρετος.Ας αποδειξει οτι μπορει να φερει το εργο που του ανατεθηκε εις περας,αλλα οπως τοσοι και τοσοι ηρθαν για να ρουφηξουν το μεδουλι,γιατι αυτος να διαφερει? Ο χρονος θα δειξει.
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Μεγάλη η διαφορα με Stevens, αφού από το καλοκαίρι 2015 θα έχουμε

1. Αντί "πάω με το έτσι θέλω για τίτλο" πλάνο τριετίας

2. Αντί διοικητικό χάος - μια δομή με υπεύθυνο τον Αγγελίδη

3. Αντί αλαλούμ σε ζητήματα τεχνικής διεύθυνσης- έναν κανονικό τεχνικό διευθυντή

4. Αντί επιλογή προπονητή εν μέσω των παραπάνω - επιλογή προπονητή εντός ενός πλαισίου με οργανωμένες δομές

5. Αντί απλήρωτα χρέη - πληρωμένα χρέη

Βεβαια όλα αυτά δε σημαίνουν εγγύηση επιτυχίας, αλλα είναι σίγουρα διαφορετικές και πολύ καλύτερες συνθήκες
.
Υπάρχει φυσικά ένα ρίσκο - και κατ εμέ έχει να κάνει με τος πως θα στηθεί το όλο κλιμάκιο Άρνεσεν.

Μιλάμε για μια στελέχωση που θα συμπεριλαμβάνει:
- προπονητή, βοηθούς κτλ.
- γυμναστές
- γιατρούς, φυσιοθεραπευτές
- Scouts
- αναλυτές

Ευχή μου είναι να μην ακολουθηθεί η μέθοδος της απόβασης ενός διαστημοπλοιου - να σκάσουν δηλ. μύτη καμια εικοσαριά άτομα προσωπικό από το πουθενά που θα λειτουργούν ως κλειστή κοινωνία.
Θέλει προσοχή το θέμα. Θα πρέπει να κατοχυρωθεί με κάποιον τρόπο ότι η εισαγωγή τεχνογνωσίας δε θα είναι μιας χρησης. Θέλει συμμετοχη και αφομοίωση από ανθρώπους του συλλόγου που θα συνεχίσουν κάποτε το έργο που θα ξεκινήσει. Ώστε να μην ξεκινάμε πάντα από το μηδέν.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

karl έγραψε: Ευχή μου είναι να μην ακολουθηθεί η μέθοδος της απόβασης ενός διαστημοπλοιου - να σκάσουν δηλ. μύτη καμια εικοσαριά άτομα προσωπικό από το πουθενά που θα λειτουργούν ως κλειστή κοινωνία.
Θέλει προσοχή το θέμα. Θα πρέπει να κατοχυρωθεί με κάποιον τρόπο ότι η εισαγωγή τεχνογνωσίας δε θα είναι μιας χρησης. Θέλει συμμετοχη και αφομοίωση από ανθρώπους του συλλόγου που θα συνεχίσουν κάποτε το έργο που θα ξεκινήσει. Ώστε να μην ξεκινάμε πάντα από το μηδέν.
Πολλα ++ Παρα πολλά.Γραφε πιο συχνα ρε.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Καλα τα λεει ο karl.

Γιατι μπερδευουμε τον Στεφενς με τον Αρνεσεν; Ο ΠΑΟΚ θελει εναν πατερουλη. Εναν που θα τα παρει ολα πανω του.
Αυτο εκανε ο Σαντος για μια τριετια και ειδαμε προκοπη. Ο Στεφενς σε αυτη τη φαση της καριερας του δεν το κανει αυτο. Και περσι με το που εσωσε την Στουτγκαρδη του ειπαν να μεινει και να οργανωσει την ομαδα απο την αρχη και αυτος ειπε "ευχαριστω δεν θα παρω". Ο ΠΑΟΚ επρεπε το 2013 να παρει εναν Αρνεσεν και σημερα, μετα απο 2 χρονια οργανωσης, να εφερνε εναν Στεφενς.

Τα πραγματα εχουν μπει στον σωστο δρομο, αλλα σαν κλασσικος ΠΑΟΚ που ειμαστε επρεπε να μας βγει η ψυχη για να μπορεσουμε να χαρουμε. Επρεπε η ομαδα να κανει τα χειροτερα πλει-οφ εβερ και να μας γμσει πρωτα και μετα να μας αφησει να ησυχασουμε.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Θα ήθελα αν γίνεται κάποια στιγμή να εισηγηθεί στον Αγγελίδη, ότι όποιος δηλώσει από δω και πέρα ''Θα πεθάνουμε στο γήπεδο'', ''Θα χύσουμε αίμα στο γήπεδο'' και τα λοιπά γνωστά, να τρώει πρόστιμο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Rizla έγραψε:Λοιπον ακου μεγαλε...εισαι ο 2ος που ερχεται σαν μεσσιας μετα τον Στεφενς για να προσπαθησει να οργανωσει αυτην την ομαδα.Ο στεφενς απετυχε.
Μην αγχωνεσαι ρε ριζλα ειναι κοντα λεει σε εναν τεραστιο προπονητη...πως τον ειπε να δεις? ααα αγγελος αναστασιαδης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”