Frank Arnesen
- Kostas_Peraia4
Re: Frank Arnesen
Τωρα που το σκεφτομαι δεν ειχε λογικη το να ερθει ο Frank μονο για 1-2 μερες στη Θεσσαλονικη και να ξαναφυγει πισω στη Δανια.Το λογικο ηταν να μην ερχοταν καθολου και να ερχοταν απ'ευθειας στις 15-16 του μηνα.Εκτος και αν αυτες τις μερες ειχε παει οντως καπου,οπως λενε οι αρδ,και ηρθε απο Σαλονικα καμια βολτα για να φερει τιποτα υπογεγραμμενα συμβολαια ειτε παικτων ειτε προπονητη ειτε και παικτων και προπονητη.Βρε λες....Μην μας κανεις τετοια Frank.Eμεις εδω δεν ειμαστε συνηθισμενοι σε τετοια
Θα διαχειριστεί λένε οι ΑΡΔ 20 εκατομμύρια που θα είναι το μπάτζετ της επόμενης σαιζόν έδωσε το οκ ο Ιβάν
Παράξενο που χώνει 20 εκ σε χρονιά που δεν βγαίνει απ΄ευθειας στους ομίλους ch.L. ο 1ος. Ή μήπως για τελευταία φορά βγαίνει?
το δεδομένο στο ποδόσφαιρο ειναι πως ολες οι συνεργασιες τελειωνουν σύντομα. Στην Ελλαδα πλην του Γκεραρντ στον ΟΦΗ όλοι ηταν περαστικοι οποτε ειναι σιγουρακι οι φυλλαδες να κραζουν με το καλημερα.
Σιγουρο ψωμι είναι.
Σιγουρο ψωμι είναι.
Σιγα μην εμαθαν αυτοι και ειδικα στο sport24 ποσο θα ειναι το μπατζετ του ΠΑΟΚ.
Εγω λεω θα ειναι 19 μυρια, η πηγη μου ειναι ιαματικη.
Νομίζω ότι από την επόμενη σεζόν ο πρωταθλητής θα παίζει προκριματικά.mbison έγραψε:Παράξενο που χώνει 20 εκ σε χρονιά που δεν βγαίνει απ΄ευθειας στους ομίλους ch.L. ο 1ος. Ή μήπως για τελευταία φορά βγαίνει?
- kataramenos5
obanebane έγραψε:Σιγα μην εμαθαν αυτοι και ειδικα στο sport24 ποσο θα ειναι το μπατζετ του ΠΑΟΚ.

γιατί νομίζεις εμείς, οι ψαγμένοι ντεμεκ του μανατζερ θα ξερουμε τα παιχτακια που θα ερθουν;
δεν εχουμε καταλαβει ένα πραγμα.
οι παιχτες που ΒΓΑΖΕΙ ο Φρανκ ο Άρνεσεν, είναι παιχτες που ΜΕΤΑ μαθαίνουμε ότι μπορεί να γίνουν παιχταράδες απο το ακατανόμαστο τα σαϊτ κτλ κτλ.
αυτό είναι όλο το ζουμί στην ιστορία!
είμαι σίγουρος ότι αυτό το καλοκαίρι, μεταγραφικά, θα είναι καυλα!
οι δικοί μας πολυαγαπημένοι (με πολλές έννοιες) αρδ, νομίζουν ότι υπάρχει ΕΝΑΣ Ραϊκοβιτς πχ, δεν κατανοούν ότι έχουμε για τδ ένα τύπο που έχει λίστα με 50 Ραϊκοβιτσιδες.
δεν εχουμε καταλαβει ένα πραγμα.
οι παιχτες που ΒΓΑΖΕΙ ο Φρανκ ο Άρνεσεν, είναι παιχτες που ΜΕΤΑ μαθαίνουμε ότι μπορεί να γίνουν παιχταράδες απο το ακατανόμαστο τα σαϊτ κτλ κτλ.
αυτό είναι όλο το ζουμί στην ιστορία!

είμαι σίγουρος ότι αυτό το καλοκαίρι, μεταγραφικά, θα είναι καυλα!
οι δικοί μας πολυαγαπημένοι (με πολλές έννοιες) αρδ, νομίζουν ότι υπάρχει ΕΝΑΣ Ραϊκοβιτς πχ, δεν κατανοούν ότι έχουμε για τδ ένα τύπο που έχει λίστα με 50 Ραϊκοβιτσιδες.

κατσε να δεις τι θα παθουν τουτο το καλοκαιρι που -λογικα- και τα πολλα πολλα μαζι τους θα ειναι κομμενα. κατι στελλες και κατι τυροπιτακηδες τους βλεπω να βγαζουν αφρους για ανοργανωσιες, κακο τιμ, καθολου τακτικη κτλ κτλ... δεδομενα πραγματα
Μπορει να πεταξει ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη αλλα 25-30 στον κουβα αλλα αυτη τη φορα θα το ευχαριστηθουμε.
- GiorgosAtha
Βγες πασάκα μου σήμερα και ανακοίνωσε τον προπονητή.
Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί με που μίλησες χθες με τον ΓΧ τρέξαν τα σάλια των ΑΡΔ που αναπτερώθηκαν οι ελπίδες τους ότι θα μείνει ο αγαπητικός τους.
ΥΣ. Αυτό που γράφει το ινπαοκ ότι το μπάτζετ θα βγει μετά τα play-off είναι από τα πιο αστεία που έχω διαβάσει. Δηλαδή ρε μπουζουκόβλακες ένας ΤΔ του βεληνεκούς του Frank δέχτηκε να υπογράψει συμβόλαιο 3ετίας με τον ΠΑΟΚ και να πιάσει δουλεία χωρίς να ξέρει πιο θα είναι το μπάτζετ? Μα πόσο τσιμεντόβλακες είσαστε? ΕΛΕΟΣ!
Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί με που μίλησες χθες με τον ΓΧ τρέξαν τα σάλια των ΑΡΔ που αναπτερώθηκαν οι ελπίδες τους ότι θα μείνει ο αγαπητικός τους.
ΥΣ. Αυτό που γράφει το ινπαοκ ότι το μπάτζετ θα βγει μετά τα play-off είναι από τα πιο αστεία που έχω διαβάσει. Δηλαδή ρε μπουζουκόβλακες ένας ΤΔ του βεληνεκούς του Frank δέχτηκε να υπογράψει συμβόλαιο 3ετίας με τον ΠΑΟΚ και να πιάσει δουλεία χωρίς να ξέρει πιο θα είναι το μπάτζετ? Μα πόσο τσιμεντόβλακες είσαστε? ΕΛΕΟΣ!