Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
-
mbison
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
H Διοίκηση να μας πει αν θα εχει λόγο στις μεταγραφές ο Ρώσος σύμβουλος του Ιβάν.
Η μεταγραφή Μπερμπάτοφ έχει πολλά κοινα σημεία με αυτήν του Βούκιτς. Είναι διατεθειμένος ο Άρνι να πάρει παίκτη που δεν θα μπορέσει να τον μεταπουλήσει? Δν νομίζω. Γιατί αυτός διαχειρίζεται πλέον το budget, θέλω να πιστεύω.
Ενώ πχ η μεταγραφή του Ροναλντίνιο θα σου δώσει πίσω τα λεφτά σου από δέκα μεριές (χορηγοί, διαφημίσεις, εισιτήρια, φανέλες κλπ).
Η μεταγραφή Μπερμπάτοφ έχει πολλά κοινα σημεία με αυτήν του Βούκιτς. Είναι διατεθειμένος ο Άρνι να πάρει παίκτη που δεν θα μπορέσει να τον μεταπουλήσει? Δν νομίζω. Γιατί αυτός διαχειρίζεται πλέον το budget, θέλω να πιστεύω.
Ενώ πχ η μεταγραφή του Ροναλντίνιο θα σου δώσει πίσω τα λεφτά σου από δέκα μεριές (χορηγοί, διαφημίσεις, εισιτήρια, φανέλες κλπ).
Για τα του Σκονδρα ρε παιδια , στο τοπικ του παικτη...
Αντε να πουμε για κανα παικτακι.. 20 μυρια λεει θα εχει στην διαθεση του ο αρνι.. τα 20 ειναι ομως και με αυτους που εχει ηδη?? δηλ αν αυτοι που εχουμε κανουν ολοι 8 ξερω γω , μενουν αλλα 12?? η τα 20 ειναι χωρια απο το τωρινο ροστερ?
http://www.transfermarkt.co.uk/gonzalo- ... eler/52328
Μπεργκεσιο , σεντερ φορ της σαμπτορια , εμεινε ελευθερος
http://www.transfermarkt.co.uk/aaron-le ... eler/14221
Ο λενον ηταν δανεικος στην εβερτον φετος.. γιατι οχι και σε μας του χρονου??? οτι πρεπει για δεξια!!
http://www.transfermarkt.co.uk/antonio- ... eler/42853
Σεντερ μπακ που εμεινε ελευθερος
Αντε να πουμε για κανα παικτακι.. 20 μυρια λεει θα εχει στην διαθεση του ο αρνι.. τα 20 ειναι ομως και με αυτους που εχει ηδη?? δηλ αν αυτοι που εχουμε κανουν ολοι 8 ξερω γω , μενουν αλλα 12?? η τα 20 ειναι χωρια απο το τωρινο ροστερ?
http://www.transfermarkt.co.uk/gonzalo- ... eler/52328
Μπεργκεσιο , σεντερ φορ της σαμπτορια , εμεινε ελευθερος
http://www.transfermarkt.co.uk/aaron-le ... eler/14221
Ο λενον ηταν δανεικος στην εβερτον φετος.. γιατι οχι και σε μας του χρονου??? οτι πρεπει για δεξια!!
http://www.transfermarkt.co.uk/antonio- ... eler/42853
Σεντερ μπακ που εμεινε ελευθερος
- ΑποστόληςΑ
Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να πετάξει λεφτά ας πάρει τον Berbatov. Λεφτά έχει ο Ivan και εάν θέλει να συνεχίσει να τα σκορπάει, όπως κάθε χρόνο, ας φέρει όποιον θέλει. Αλλά να τον φέρει εκτός μεταγραφικού πλάνου του Arnesen. Να δώσει το budget που χρειάζεται ο Δανός και μετά ας μας κάνει ό,τι δώρο θέλει.
Με 20 εκατομμύρια μπάτζετ και χωρίς πιθανές πωλήσεις απ'ότι κατάλαβα που θα μπορούσαν να φέρουν άλλα 5+ εκατομμύρια..πραγματικά μπορεί να φτιαχτεί μεγάλη ομάδα από το μηδέν. Αρκεί να μην την φάμε με τη γκρίνια μας...
ΥΓ. Δεν χρειάζεται να απαξιώνετε κανέναν παίκτη της ομάδας, για μία αποτυχημένη μισή χρονιά.
ΥΓ. Δεν χρειάζεται να απαξιώνετε κανέναν παίκτη της ομάδας, για μία αποτυχημένη μισή χρονιά.
Αν ισχύει το νούμερο των 20 μυρίων και είναι μόνο για μεταγραφές, λογικά, πάμε για 10-12 παίχτες
- ΑποστόληςΑ
Έτσι.Ακάλυπτος έγραψε: ΥΓ. Δεν χρειάζεται να απαξιώνετε κανέναν παίκτη της ομάδας, για μία αποτυχημένη μισή χρονιά.
αν μείνει ο Κλάους δεν με χαλέι ο Βούλγαρος για να του δώσει και εξτρά κίνητρο.
ο Κοβάσεβιτς στον γαυρο στα 35 του είχε 15 γκολ, ο Βουλγαρος δεν θα τα εχει;;; για πλακα.
ο Κοβάσεβιτς στον γαυρο στα 35 του είχε 15 γκολ, ο Βουλγαρος δεν θα τα εχει;;; για πλακα.
O Mπερμπατοφ θελει 10 σισεδες και αλλους τοσους Μπεργκ στην καθησια του ακομα και στα 34 του,το θεμα ειναι τι λεφτα θα ζηταει και αν τον εγκρινει ο Δανος.
Αν ζηταει για παραδειγμα 2-3 μυρια σιγουρα ειναι πεταμενα λεφτα,αν ομως ζηταει 1-1.2 μυρια τοτε δεν ειναι καθολου πεταμενα λεφτα αλλα ευκαιρια.
Ναι εγω ειμαι αυτος που λεει μακρια απο μισθοφορους συνταξιουχους πρωην ποδοσφαιριστες αλλα εχω την αισθηση οτι ο Βουλγαρος δεν ειναι τετοιος.
Αν ζηταει για παραδειγμα 2-3 μυρια σιγουρα ειναι πεταμενα λεφτα,αν ομως ζηταει 1-1.2 μυρια τοτε δεν ειναι καθολου πεταμενα λεφτα αλλα ευκαιρια.
Ναι εγω ειμαι αυτος που λεει μακρια απο μισθοφορους συνταξιουχους πρωην ποδοσφαιριστες αλλα εχω την αισθηση οτι ο Βουλγαρος δεν ειναι τετοιος.
K_geo έγραψε:αν μείνει ο Κλάους δεν με χαλέι ο Βούλγαρος για να του δώσει και εξτρά κίνητρο.
Αν ερθει ο Μπερμπατοφ δε νομιζω να μεινει ο Κλαους,θα πουληθει και θα ερθει ενας ελπιδοφορος στη θεση του για μπακαπ του Βουλγαρου.
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα πρέπει να έχει προσανατολισμό τους νέους και εξελίξιμους παίκτες. Από αυτούς που μπορεί να βγάλει κανένα παραδάκι, αν τους πουλήσει, για να συνεχίσει να αυξάνει το διαθέσιμο budget και την ανοδική της πορεία της στα Ευρωπαϊκά κλουμπς.
Η υπόθεση Berbatov δεν εντάσσεται στην παραπάνω φιλοσοφία. Δεν αποτελεί απόφαση κατά κανόνα, αλλά κατά παρέκκλιση, όπως λέμε οι Μηχανικοί. Το θέμα είναι αν έχουμε την πολυτέλεια να εντάσσουμε τέτοιους παίκτες στο ρόστερ μας. Η 'άποψή μου είναι πως όχι, αλλά αυτοί που αποφασίζουν είναι οι Arnesen και Ivan.
Η υπόθεση Berbatov δεν εντάσσεται στην παραπάνω φιλοσοφία. Δεν αποτελεί απόφαση κατά κανόνα, αλλά κατά παρέκκλιση, όπως λέμε οι Μηχανικοί. Το θέμα είναι αν έχουμε την πολυτέλεια να εντάσσουμε τέτοιους παίκτες στο ρόστερ μας. Η 'άποψή μου είναι πως όχι, αλλά αυτοί που αποφασίζουν είναι οι Arnesen και Ivan.
- desperando
- Επικοινωνία:
παιρνω αφορμη απο αυτο το ποστ γιατι ειναι κατι που ακουω συχνα ,να αποθεωνονται καποιοι παικτες του παρελθοντος οταν το ελληνικο ποδοσφαιρο ηταν στα επιπεδα που ειναι σημερα το κυπριακο.captaincaptain έγραψε:
Αν συγκρίνω τον Τζιόλη με το Μαραγκό θα κλαίω με μαύρο δάκρυ.
τι εκανε στην καριερα του ο Χ μαραγκος εναντι του Χ τζιολη?
γραφει ο φιλος παραπανω οτι αν συγκρινει τον τζιολη με τον Μαραγκο θα κλαιει με μαυρο δακρυ.
δηλαδη αν συγκρινει εναν παικτη ο οποιος επαιξε μεχρι τελικο ουεφα με γερμανικη ομαδα με εναν παικτη ο οποιος επαιξε μπαλα μονο στα ημιεπαγγελματικα πρωταθληματα της ελλαδας και της κυπρου τον πιανει οχι μονο εχει σε μεγαλυτερη εκτιμηση τον ημιεπαγγελματια ποδοσφαιριστη αλλα τον πιανει καταθλιψη με τον αλλον.
γι αυτο δεν προκειται να δουμε ποτε ασπρη μερα σε αυτη την κ@λοομαδα
- ΑποστόληςΑ
Μένει Λεβερκούζεν ο Κυριάκος
PAOKweb - 03 June 2015 - 10:05
Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σάλκε για την αγορά των δικαιωμάτων του Κυριάκου Παπαδόπουλου έναντι 5,5 εκατ. ευρώ είναι η Λεβερκούζεν, σύμφωνα με την Bild.
Στη Λεβερκούζεν φαίνεται πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με την Bild, η ομάδα στην οποία αγωνίστηκε φέτος δανεικός οριστικοποιεί τη συμφωνία με τη Σάλκε για την αγορά των δικαιωμάτων του έναντι 5,5 εκατ. ευρώ.
Το deal αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να επισημοποιηθεί, αφού ο τζένεραλ μάνατζερ της Σάλκε, Χορστ Χελντ, και ο αθλητικός διευθυντής της Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ, ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.
Ο 23χρονος Έλληνας αμυντικός προορίζεται για βασικό ρόλο στη νέα Λεβερκούζεν, από τη στιγμή που αποδεσμεύτηκε ο Εμίρ Σπάχιτς.
Πηγή: sport-fm.gr
PAOKweb - 03 June 2015 - 10:05
Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σάλκε για την αγορά των δικαιωμάτων του Κυριάκου Παπαδόπουλου έναντι 5,5 εκατ. ευρώ είναι η Λεβερκούζεν, σύμφωνα με την Bild.
Στη Λεβερκούζεν φαίνεται πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με την Bild, η ομάδα στην οποία αγωνίστηκε φέτος δανεικός οριστικοποιεί τη συμφωνία με τη Σάλκε για την αγορά των δικαιωμάτων του έναντι 5,5 εκατ. ευρώ.
Το deal αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να επισημοποιηθεί, αφού ο τζένεραλ μάνατζερ της Σάλκε, Χορστ Χελντ, και ο αθλητικός διευθυντής της Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ, ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.
Ο 23χρονος Έλληνας αμυντικός προορίζεται για βασικό ρόλο στη νέα Λεβερκούζεν, από τη στιγμή που αποδεσμεύτηκε ο Εμίρ Σπάχιτς.
Πηγή: sport-fm.gr
Όταν λέμε budget ομάδας 20 εκατομύρια εννοούμε όλο το υλικό (εννοείται και το παλαιό). Όταν λέμε ο μεγαλομέτοχος διαθέτει 2εκ για προσθήκες εννοούμε εξτρά 2εκ στο υπάρχων budget. Αν ισχύει το 20εκ είναι πολύ καλό νούμερο για πρωταθλητισμό και πλησιάζει πολύ πλέον του γαύρου. Αν γίνουν και πωλήσεις θα προκύψει και ποσό εξτρά για αγορές παικτών. Πάντως μην υποτιμάτε το υλικό της ομάδας από τη φετινή καταστροφική χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι θα αξιολογηθούν ΟΛΟΙ τους σωστά από Άρνεσεν (που κόβει το μάτι του) και το νέο προπονητή. Οπότε όποιος μείνει θα ξέρουν για ποιο ρόλο μένει. Μην ξεχνάμε ότι και ο πάγκος είναι χρήσιμος. Εγώ περιμένω πολλά από το Χαρίση των Ιωαννίνων γιατί είναι νεαρός και ήδη έδειξε δείγματα. Ο Κοροβέσης είναι πολύ χρήσιμη κίνηση μιας που όταν παιζεις σε 3 στόχους χρειάζεσαι 4 εξτρέμ.rou έγραψε:Για τα του Σκονδρα ρε παιδια , στο τοπικ του παικτη...
Όνειρο για μένα να πάρουμε Ochoa που δε θα μπαίνει τίποτα, Bahoui στα εξτρέμ, θα ήθελα στο ροτέισον και 1 εξτρέμ στιλ Κονσεϊσάο δηλ με τέλεια σέντρα και δημιουργικότητα, ώστε να αλλάζουμε στιλ παιχνιδιού όταν οι γρήγοροι δεν κολλάνε σε 1 παιχνίδι. Δηλ Μακ - Bahoui, "Conseicao", Κοροβέσης. Τέσπα, φέτος με Άρνεσεν όποιον και να φέρουν νιώθω σίγουρος.
- GiorgosAtha
Απόστολε... καλοί οι ελπιδοφόροι αλλά θες και το βαρύ όνομα. Όπως και να το κάνεις είναι διαφήμιση και αβαντάζ στην προσέλκυση ταλέντων. Αλλιώς είναι να προπονείσαι μαζί με τον Βούλγαρο, αλλιώς με τον Κλάους όπως και να το κάνουμε. Συν το γεγονός ότι δίπλα στο μεγάλο όνομα, οι "ελπίδες" θα μάθουν από αυτό και θα βοηθηθούν να γίνουν καλύτεροι αφού θα λειτουργεί ως παράδειγμα. Τα παραδείγματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο πάμπολλα.
Ο Βούλγαρος θα κάνει πλάκα στο Ελλάδα παρά τα 34 χρόνια του. Μιλάμε για έναν παίχτη χωρίς μεγάλο τραυματισμό, που έρχεται από φούλ σεζόν σε επίπεδο Ch.L. και πρωταθλητισμό στο Γαλλικό Πρωτάθλημα. Τέτοιου στυλ παίχτες παίζουν μέχρι τα 38 τους! Φετινά παραδείγματα ο Totti και ο Luca Toni.
Καμία σχέση με τον Essien. Ως άρρωστος Μιλανέζος (ο μόνος τρόπος να μη δω Milan είναι να παίζει την ίδια ώρα με τον ΠΑΟΚ) από το '94 (έχω δει από κοντά 2 Ευρωπαικά) θεωρώ ότι πλέον είναι παλαίμαχος. Στην χειρότερη Milan που έχω δει δεν μπόρεσε να καταξιωθεί σαν βασικός απέναντι σε κάτι παίχτες που πριν 3-4 χρόνια δεν θα πέρναγαν ούτε έξω από την μπουτίκ του San Siro. Λογικό βέβαια αφού ως παίχτης βασιζόταν στην ταχύτητα και φυσική του κατάσταση, που τα τελευταία χρόνια έχουν εκλείψει και λόγο ηλικίας και λόγο απραξίας.
Όσες εμφανίσεις έκανε ο Βούλγαρος μόνο φέτος... ο Γκανέζος τις έκανε σύνολο τα 2 τελευταία χρόνια.
Βέβαια μιλάμε για την ζέλα που ανέστησε ακόμα και τον Νίνη...
Ο Βούλγαρος θα κάνει πλάκα στο Ελλάδα παρά τα 34 χρόνια του. Μιλάμε για έναν παίχτη χωρίς μεγάλο τραυματισμό, που έρχεται από φούλ σεζόν σε επίπεδο Ch.L. και πρωταθλητισμό στο Γαλλικό Πρωτάθλημα. Τέτοιου στυλ παίχτες παίζουν μέχρι τα 38 τους! Φετινά παραδείγματα ο Totti και ο Luca Toni.
Καμία σχέση με τον Essien. Ως άρρωστος Μιλανέζος (ο μόνος τρόπος να μη δω Milan είναι να παίζει την ίδια ώρα με τον ΠΑΟΚ) από το '94 (έχω δει από κοντά 2 Ευρωπαικά) θεωρώ ότι πλέον είναι παλαίμαχος. Στην χειρότερη Milan που έχω δει δεν μπόρεσε να καταξιωθεί σαν βασικός απέναντι σε κάτι παίχτες που πριν 3-4 χρόνια δεν θα πέρναγαν ούτε έξω από την μπουτίκ του San Siro. Λογικό βέβαια αφού ως παίχτης βασιζόταν στην ταχύτητα και φυσική του κατάσταση, που τα τελευταία χρόνια έχουν εκλείψει και λόγο ηλικίας και λόγο απραξίας.
Όσες εμφανίσεις έκανε ο Βούλγαρος μόνο φέτος... ο Γκανέζος τις έκανε σύνολο τα 2 τελευταία χρόνια.
Βέβαια μιλάμε για την ζέλα που ανέστησε ακόμα και τον Νίνη...