Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από K_geo »

δεν γινεται να μην περιμένουμε νεα ταλεντάκια απο όλο το κόσμο απο τη στιγμή μάλιστα που το όνομα Φρανκ Άρνεσεν είναι συνυφασμένο με αυτή την τακτική...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:Να θυμισω μονο οτι την δευτερη χρονια Σαντος αποκτηθηκαν 12 παικτες και αποχωρησαν 18 και νομιζω πως ολοι συμφωνουν οτι μια χαρα ομαδα στηθηκε με εντυπωσιακα αποτελεσματα απο την πρωτη σχεδον αγωνιστικη.Το θεμα δεν ειναι ο αριθμος των μεταγραφων ουτε πρεπει να τρομαζει ενας μεγαλος αριθμος,η ουσια ειναι στο να γινονται κινησεις βαση σχεδιου και κυριως βαση απαιτησεων και αναγκων του νεου προπονητη.Η ομαδα χρειαζεται min 7-8 ποδοσφαιριστες και αν θελει να κυνηγησει μεγαλα πραγματα σε βαθος χρονου ισως και 2-3 επιπλεον.Ειναι πραγματικα αστειο να λεμε οτι ειναι μια χαρα το υπαρχον ροστερ ισως το χειροτερο σε ποιοτητα που εχω δει οσα χρονια παρακολουθω την ομαδα.
ετσι ειναι... με την μονη διαφορα οτι εκεινη η ομαδα δεν ειχε ευρωπη και ειχε τρεις μηνες για να δουλευτει / δημιουργηθει,πλας οι απαιτησεις απο εκεινη την ομαδα ηταν μηδαμινες.
επαιζε καθε κυριακη μπροστα σε 30.000 κοσμο να δινει ολη του την θετικη ενεργεια.

μια ομαδα που ειχε να ανταγωνιστει τα κατορθωματα ενος συνολου απο παικτες οπως ο κνολ,ο σαλμον,ο μπαιανο,ο ηλιαδης και αλλα μεγαθηρια του ποδοσφαιρου.

ας μην συγκρινουμε εποχες και ομαδες.

απο κει και περα και γω πιστευω οτι πρεπει να γινουν κοντα στις 10 μεταγραφες μαζι με αυτες των χαριση-κοροβεση
1 τερματα βασικο
1 σεντερ μπακ βασικο
1 αρ. μπακ συμπληρωμα του ρατς
2 8-10αρια το ενα πολυ βαρβατο
2 εξτρεμ βασικα, το ενα τουλαχιστον βαρβατο
1 επιθετικο παικτουρα ο οποιος θα συμπηρωνεται με τον κλαους

απλα θα εχω παντα στο πισω μερος του μυαλου μου οτι αυτη η νεα ομαδα θα θελει χρονο και στηριξη.
αν παλι απο τα πρωτα στραβα αποτελεσματα αρχισουμε το αναθεμα τοτε δεν εχουμε κανει τιποτα. παλι ολους αχρηστους θα τους βγαλουμε και θα συζηταμε απο τον γεναρη για νεους 10 παικτες
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Κατ' εμέ ο κορμός του ΠΑΟΚ για την νέα season θα είναι αυτός...

GK
Μεταγραφή ή Γλύκος
Μεταγραφή
DL
Rats
Μεταγραφή
DR
Σκόνδρας
Κίτσιου ή Κωνσταντινίδης
DC
Costa
Vitor
Μεταγραφή
Μεταγραφή
DMC/MC
Μεταγραφή
Noboa ή Μεταγραφή
Kace
Τζιόλης
Golasa
Χαρίσης
AML/R
Μεταγραφή
Μεταγραφή
Mak
Κοροβέσης
FW
Μεταγραφή ή Κλάους
Pereyra

Δεν βάζω ΣαββιδοΚουλουριδες... αυτοί θα κριθούν από τον νέο προπονητή και θα είναι "τσόντες" στην κορμό ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Δηλαδή λογικά -και αν δεν κρίνει διαφορετικά ο νέος προπονητής- θα πάμε 7 με 10 μεταγραφές από τις οποίες οι 6 τουλάχιστον πρέπει να είναι πρώτης γραμμής.

Χρειαζόμαστε σίγουρα και άμεσα...
1 GK... Νεαρό για πάγκο. Εκτός και αν δεχτεί ο Γλύκος να γίνει αυτός 2ος -πράγμα που δεν το νομίζω-, οπότε πας για τερματοφύλακα επιπέδου.
2 CB... θα πρέπει τα χαρακτηριστικά τους να είναι: αριστεροπόδαρος, ταχυδυναμικος, δυνατός στον αέρα και να ξέρει μπάλα -έστω τα βασικά-. Δεν είναι απαραίτητο να τα έχει όλα μαζεμένα ένας (ιδεατό), αλλά να υπάρχουν συνολικά και στους δύο. Ο ένας να προορίζετε για βασικός δίπλα στον Costa.
1 DL... για rotation με τον Rat. Εκτός και αν ο Κοροβέσης αποφασίσει να το γυρίσει αμυντικός (στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, με όρεξη από την πλευρά του παίχτη και με έναν καλό προπονητή να τον καθοδηγήσει αυτό γίνετε πλέον εύκολα πχ. Vieirinha)
1 MC... παιχταρά, δημιουργικό και με επιθετικά χαρακτηριστικά αλλά όχι "ντίβα". Στύλ Natkho δηλαδή.
2 AML/R... γρήγοροι και τεχνίτες.

Από εκεί και πέρα θα χρειαστείς ακόμα...
1 GK... Όπως προείπα, αν ο προπονητής κρίνει ότι δεν του κάνει για βασικός ο Γλύκος και ο παίχτης αποχωρίσει πας για τερματοφύλακα επιπέδου.
1 MC... Σε περίπτωση που ο Noboa αποχωρίσει. Θα πρέπει να είναι αντίστοιχος σε χαρακτηριστικά και επίπεδο.
1 AML/R... Σε περίπτωση που ο Κοροβέσης το γυρίσει σε μπακ και πείσει το προπονητικό team. Παίχτης επιπέδου "βασικός σε οποιαδήποτε ομάδα Super League" για ποιοτικό rotation.
1 FW... Σε περίπτωση που ο Κλάους πωληθεί. Παιχταρά, να βλεφαρίαζει την μπάλα και να την βάζει στο πλεχτό.

Σε περίπτωση που γίνουν όλα τα παραπάνω πλην της φυγής Noboa και Κλάους.
11αδα...
---------------------- Ochoa ------------------
-- Σκόνδρας -- Costa -- Rajkovic -- Rat --
----------- Kace ------------ Noboa ----------
-------------------- Holtby -------------------
---- Patricio R. ------------------ Bahoui ----
-------------------- Κλάους ------------------
Πάγκος...
------------ Γλύκος ή Αθανασιάδης -----------
-- Κίτσιου -- Γούτας -- Vitor -- Κοροβέσης --
--------- Χαρίσης ---------- Τζιόλης ----------
-------------------- Golasa -------------------
------ Ben Sahar ------------------ Mak ------
------------------- Pereyra --------------------

Ochoa: δανεικός με οψιόν, δεν θέλει να μείνει Malaga (μπορεί να ζητηθεί και ως αντάλλαγμα αν είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον τους για Lucas), ζητάει όπου πάει να είναι 1ο βιολί.
Holtby: δανεικός με οψιόν, ο "δεινόσαυρος" μπορεί να έμεινε Bundesliga αλλά πάει οικονομικά κατά διαόλου και δεν νομίζω να πει όχι σε έναν δανεισμό με οψιόν -νομίζω δεν θα έλεγε όχι και σε μια οικονομικά καλή προσφορά ;) -. Παιδί του Arnesen.
Rajkovic: ελεύθερος, τραυματίας στην αρχή της χρονιάς αλλά επανήλθε και μάλιστα ως βασικός στην Bundesliga, παιδί του Arnesen.
Bahoui: ελεύθερος τον Γενάρη του 2016, γιατί να τον χάσει τσάμπα η AIK? ;)
Patricio R.: Η Santos τον έστειλε στη Μαλαισία. Λέτε να πει όχι σε μια καλή προσφορά και το "Ευρωπαικό Όνειρο"?
Γούτας: Πρέπει να πληρώσεις όμως τον Πανόπουλο... αλλιώς κάτι αντίστοιχο.
Ben Sahar: ελεύθερος, γεμάτη και καλή χρονία στην Eredivisie, παιδί του Arnesen.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τρί 02 Ιουν 2015, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Σωστος ο despe.
Απλα για μενα θα πρεπει να βγουνε και να πουνε απο την ΠΑΕ οτι φτιαχνουμε ομαδα με πλανο 3ετιας και οσοι δεν γουσταρετε καθηστε σπιτια σας.

Για μενα ηδη εχουν γινει φοβερα πραγματα στην ΠΑΕ τη στιγμη που μιλαμε. Εγιναν αυτα που ζητουσαμε εδω και χρονια! Δικαιολογιες για εμας τους οπαδους δεν υπαρχουν πλεον . Ο Ζαγορ εφυγε, ο Βρυζας εφυγε, ο ΓΧ σε 5 μερες φευγει, τα χρεη τα πληρωσε ο Ιβαν και επιτελους εφερε οχι απλα εναν τεχνικο διευθυντη, αλλα εναν απο τους κορυφαιους στην Ευρωπη!

Πειτε μου ενα λογο να μην στηριξει καποιος την νεα προσπαθεια.

Για μενα ο ΠΑΟΚ εχει αλλαξει σελιδα. Απο την Δευτερα ξεκιναει (για μενα) η τοπ εποχη της ομαδας.
Ο μονος τροπος να μην πανε καλα τα πραγματα ειναι να βγαλουμε παλι τα ματια μας μονοι μας.
Εχουμε ιδιοκτητη που αγαπαει την ομαδα και πληρωνει πολλα, εχουμε προεδρο που δεν μιλαει αλλα την δουλεια του την κανει πολυ καλα, εχουμε τεχνικο διευθυντη που εχει ατζεντα που θα την ζηλευαν μεγαλες ομαδες του εξωτερικου, εχουμε ενα ροστερ που εχει καποιους καλους και καποιους ταλαντουχους παιχτες, εχουμε τα λεφτα να ενισχυσουμε αυτο το ροστερ, δεν εχουμε χρεη και τελος εχουμε και μια απο τις καλυτερες εδρες στον πλανητη, οχι μονο στην Ευρωπη.
Ε, τι αλλο θελουμε ρε πουστη για να ειμαστε ικανοποιημενοι και να γουσταρουμε επιτελους;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Τρί 02 Ιουν 2015, 15:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Έτσι πλάνο και όραμα θελει ο κόσμος και θα στήριξη έφυγε η τεράστια πληγή των χρεών και πάμε σε άλλα μονοπάτια
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ron-swanson έγραψε:Απλα για μενα θα πρεπει να βγουνε και να πουνε απο την ΠΑΕ οτι φτιαχνουμε ομαδα με πλανο 3ετιας και οσοι δεν γουσταρετε καθηστε σπιτια σας.
αυτό το τόνισαν ουκ ολίγες φορές κατα την πρόσληψη του Φρανκ του Άρνεσεν. φυσικά και περιμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον και την τοποθέτηση του Δανού.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Σκόνδρας!!!! ;;;;;

Χα χα χα.... Το έχω ξαναγράψει εδώ οτι ο συγκεκριμένος πραγματικά
δεν είναι δεξί μπακ επιπέδου ΠΑΟΚ και γι αυτό ο μεγάλος Στέφενς και
ακόμα και ο ΓΧ προτίμησαν Κιτσιου και Κωνσταντινίδη. Για τεταρτο πέμπτο
ΠΑΟΚ ο Σκόνδρας όπως και διάφοροι άλλοι ᾽βασικοί᾽ είναι μια χαρά.
Στους άλλους ανήκουν σιγουρα ο Τζαβέλλας και ο φετεινὀς Κλάους. Δεν θέλω
να βάλω στην ίδια κατηγορία κάτι Κουλούρηδες, Πόζογλου κλπ γιατί αν και
παίζουν ποδόσφαιρο αλάνας (λογω του ´φοβερου᾽ προγράμματος των ακαδημιών μας
που δεν μπορουν να τους μάθουν τα βασικά), είναι πραγματικά ταλαντούχοι και
έχουν ελπίδες να βελτιωθούν.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Παίχτης 25 χρονών, αρχηγός από τα 20 του στην 4-5 ομάδα της χώρας του, στο national pool, με εμφανίσεις στην Εθνική Ελπίδων, με γεμάτες χρονιές και ευρωπαϊκά παιχνίδια, στην καλύτερη 11αδα του πρωταθλήματος και με αρκετές ασσίστ κάθε χρονιά.
Αν τον λέγανε Skordovic ή Skordinho θα βάραγες μ@λ@κί@...
Αν τον είχε κάνας βάζελος ή κάνας gay θα τον λιγουρευόσουν, θα γκρίνιαζες που τον βρήκαν και γιατί κοιμάτε η ΠΑΕ.

Δυστυχώς τον λένε Σκόνδρα, είναι Έλληνας και παίζει σε εμάς.
Οπότε αυτόματα είναι "λίγος", "παλτό" και "άχρηστος".

Θες να γράψω τώρα και για τον Κλάους?
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

υπαρχουν παιδια που μεγαλωνουν με ραφτοπουλαίους και τριπλες στο πλει στέισον....
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Φίλε μου είμαι 50 χρονών και έχω κάνει επαγγελματίας προπονητής (ακαδημιών κυρίώς).
Μιλάω καθαρά ποδοσφαιρικά και δεν γκρινιάζω. Ο Σκόνδρας λόγω ταχύτητας και αργής σκέψης
δεν μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν είναι τυχαίο οτι μόνον
ο Αγγελος τον έχρισε βασικό. Ο Στέφενς από την προετοιμασία προτίμησε τον Κίτσιου ο οποίος
ήταν αμυντικό χαφ.

Αυτή είναι η γνώμη μου καθαρά αγωνιστικά. Είναι αλήθεια ότι τεχνικά είναι αρκετά καλός και
φαίνεται οταν ανεβαίνει ψηλά και βγάζει κάποιες ασίστ. Παρόλαυτά μιλάμε για ακραίο παίκτη
που να παίζει όλη την δεξιά πλευρά, ταχύ παίκτη με σωστές αμυντικές τοποθετήσεις. Ο Σκόνδρας
δεν είναι αυτός ο παίκτης. Είναι πηγή λαθών όταν πιέζεται παντα για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ...

Βασικά δεν με νοιάζει αν ο παίκτης λέγεται Κλαους η Τζαβελίνιο. Μόνο ο ΠΑΟΚ με νοιάζει και όπως
όλοι βλέπουμε στο χόρτο πολλοί Ελληνες και ξένοι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ για ΠΑΟΚ.
GiorgosAtha έγραψε:Παίχτης 25 χρονών, αρχηγός από τα 20 του στην 4-5 ομάδα της χώρας του, στο national pool, με εμφανίσεις στην Εθνική Ελπίδων, με γεμάτες χρονιές και ευρωπαϊκά παιχνίδια, στην καλύτερη 11αδα του πρωταθλήματος και με αρκετές ασσίστ κάθε χρονιά.
Αν τον είχε κάνας βάζελος ή κάνας gay θα τον λιγουρευόσουν, θα γκρίνιαζες που τον βρήκαν και γιατί κοιμάτε η ΠΑΕ.

giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

GiorgosAtha έγραψε:Παίχτης 25 χρονών, αρχηγός από τα 20 του στην 4-5 ομάδα της χώρας του, στο national pool, με εμφανίσεις στην Εθνική Ελπίδων, με γεμάτες χρονιές και ευρωπαϊκά παιχνίδια, στην καλύτερη 11αδα του πρωταθλήματος και με αρκετές ασσίστ κάθε χρονιά.

Ναι γραψε!
Κοιτα καλα τα λες θεωρητικα. Και ο κατσικας εχει 100 συμμετοχες στην σουπερλιγκ τι σημαινει οτι ειναι καλος παικτης? Ο σκονδρας ειναι ενα μετριο δεξι μπακ. Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο
Τωρα για τον κλαους. Θεωρω αδιανοητο να μην παρεις μεγαλο σεντερ φορ για να εχεις τον κλαους βασικο. Μια χαρα ειναι να σε ξελασπωνει σε περιεργα ματς αλλα ως εκει. Ντριμπλα 0 δημιουργια 0 ατομικη ενεργεια 0. Εγκλημα να μην παρεις παικταρα φορ. 2 σεντερ φορ χρειαζεται να παρουμε για να εχεις και κλαους και περειρα και να τους αλλαζεις αναλογα το ματς.
Οσον αφορα το ποσες μεταγραφες εγω θα ελεγα καμια 15αρια σιγουρα. Αν θες να κανεις σοβαρη ομαδα με σοβαρο παγκο. Ετσι κι αλλιως καμια 10αρια θα φυγουν. Κορμο ετσι κι αλλιως δεν εχεις οποτε γιατι να παρεις 8 και οχι 15.
Thracian έγραψε:υπαρχουν παιδια που μεγαλωνουν με ραφτοπουλαίους και τριπλες στο πλει στέισον....
Καλα το 99% που γραφει γενικα στα μιντια δεν εχει μυρισει καν αποδυτηρια. Νομιζουν οτι το μανατζερ και το φιφα ειναι και πραγματικοτητα. Οτι να ναι.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

ron-swanson έγραψε: Απλα για μενα θα πρεπει να βγουνε και να πουνε απο την ΠΑΕ οτι φτιαχνουμε ομαδα με πλανο 3ετιας και οσοι δεν γουσταρετε καθηστε σπιτια σας.

Για μενα ηδη εχουν γινει φοβερα πραγματα στην ΠΑΕ τη στιγμη που μιλαμε. Εγιναν αυτα που ζητουσαμε εδω και χρονια! Δικαιολογιες για εμας τους οπαδους δεν υπαρχουν πλεον . Ο Ζαγορ εφυγε, ο Βρυζας εφυγε, ο ΓΧ σε 5 μερες φευγει, τα χρεη τα πληρωσε ο Ιβαν και επιτελους εφερε οχι απλα εναν τεχνικο διευθυντη, αλλα εναν απο τους κορυφαιους στην Ευρωπη!

Πειτε μου ενα λογο να μην στηριξει καποιος την νεα προσπαθεια.

Για μενα ο ΠΑΟΚ εχει αλλαξει σελιδα. Απο την Δευτερα ξεκιναει (για μενα) η τοπ εποχη της ομαδας.
Ο μονος τροπος να μην πανε καλα τα πραγματα ειναι να βγαλουμε παλι τα ματια μας μονοι μας.
Εχουμε ιδιοκτητη που αγαπαει την ομαδα και πληρωνει πολλα, εχουμε προεδρο που δεν μιλαει αλλα την δουλεια του την κανει πολυ καλα, εχουμε τεχνικο διευθυντη που εχει ατζεντα που θα την ζηλευαν μεγαλες ομαδες του εξωτερικου, εχουμε ενα ροστερ που εχει καποιους καλους και καποιους ταλαντουχους παιχτες, εχουμε τα λεφτα να ενισχυσουμε αυτο το ροστερ, δεν εχουμε χρεη και τελος εχουμε και μια απο τις καλυτερες εδρες στον πλανητη, οχι μονο στην Ευρωπη.
Ε, τι αλλο θελουμε ρε πουστη για να ειμαστε ικανοποιημενοι και να γουσταρουμε επιτελους;
=1926 Τα είπες όλα αδελφε....
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Άφου είσαι επαγγελματίας προπονητής θα ήξερες ότι ο εκάστοτε προπονητής χρησιμοποιεί αυτούς που τον βολεύουν. Ο Stevens προτιμούσε ένα στυλ όσα φάμε και όσα βάλουμε. Όταν λοιπόν ήρθε βρήκε έναν αμυντικογενή μπακ που δεν ταίριαζε στα πλάνα του και έναν επιθετικογενή (νομίζω -μπορρεί να κάνω και λάθος- τον Κίτσιου ως μπακ τον έβαλε ο Boloni που δεν είχε όμως τον Σκόνδρα. Αυτόν τον έφερε ο Δώνης).
Διάλεξε αυτό που του ταίριαζε περισσότερο.
Το αποτέλεσμα όμως δικαιώνει τον Σκόνδρα γιατί ακόμα και τώρα όποτε παίζει ο Κίτσιου η τρύπα στα δεξιά της άμυνας είναι μεγαλύτερη και από αδαμαντορυχείου!

Οπότε από την εμπειρία σου και βάση τα παραπάνω... ποιος πιστεύεις ότι θα έπαιζε βασικός στον ΠΑΟΚ του Santos? Ο αμυντικά προβληματικός Κίτσιου ή ο πιο ισορροπημένος Σκόνδρας?
Πριν απαντήσεις σκέψου ότι "σταθερά" στα δεξιά ήταν ο αμυντικογενής Sznauchner που έβλεπε κέντρο και τράβαγε χειρόφρενο.

Σόρρυ κιόλας αλλά το ότι μου παρουσιάζεις ως παράδειγμα ειδικού την επιλογή του "προπονητή" ΓΧ απλά με κάνει να γελάω.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

GiorgosAtha έγραψε:Άφου είσαι επαγγελματίας προπονητής θα ήξερες ότι ο εκάστοτε προπονητής χρησιμοποιεί αυτούς που τον βολεύουν. Ο Stevens προτιμούσε ένα στυλ όσα φάμε και όσα βάλουμε. Όταν λοιπόν ήρθε βρήκε έναν αμυντικογενή μπακ που δεν ταίριαζε στα πλάνα του και έναν επιθετικογενή (νομίζω -μπορρεί να κάνω και λάθος- τον Κίτσιου ως μπακ τον έβαλε ο Boloni που δεν είχε όμως τον Σκόνδρα. Αυτόν τον έφερε ο Δώνης).
Διάλεξε αυτό που του ταίριαζε περισσότερο.
Το αποτέλεσμα όμως δικαιώνει τον Σκόνδρα γιατί ακόμα και τώρα όποτε παίζει ο Κίτσιου η τρύπα στα δεξιά της άμυνας είναι μεγαλύτερη και από αδαμαντορυχείου!

Οπότε από την εμπειρία σου και βάση τα παραπάνω... ποιος πιστεύεις ότι θα έπαιζε βασικός στον ΠΑΟΚ του Santos? Ο αμυντικά προβληματικός Κίτσιου ή ο πιο ισορροπημένος Σκόνδρας?
Πριν απαντήσεις σκέψου ότι "σταθερά" στα δεξιά ήταν ο αμυντικογενής Sznauchner που έβλεπε κέντρο και τράβαγε χειρόφρενο.

Σόρρυ κιόλας αλλά το ότι μου παρουσιάζεις ως παράδειγμα ειδικού την επιλογή του "προπονητή" ΓΧ απλά με κάνει να γελάω.
Για τον ΓΧ δεν κατάλαβα τι λες. Τον χρίσαν προπονητή και ξεκίνησε με Σκόνδρα (δεν έχω γνώμη για ΓΧ, αλλά δεν είναι τυφλός).
Οχι απλά σου λέω ότι απο τους 3 προπονητές που είχαμε επί Σκόνδρα οι 2 δεν τον έβαλαν βασικό.
Μακάρι το παιδί να άξιζε την θέση και να έβγαζε μάτια. Δεν νομίζω ότι οι προπονητές είχαν πρόβλημα μαζί του.

Οσο για Σναουτσνερ, εδώ έχουμε έναν παίκτη που μάλλον ταίριαζε στο πλάνο του Σάντος. Ανύπαρκτος όμως
επιθετικά όπως λες, αλλά σίγουρα πολύ σταθερός αμυντικά (πότε του βγήκε αντίπαλος στην πλάτη;).
Εμένα ποτέ δεν μου άρεσε αλλά απ᾽οσο θυμάμαι εκείνη την εποχή μόνον αυτόν είχαμε.
θα έβαζα τον Κιτσιου η τον Κωνσταντινίδη μπροστά απο Σκονδρα και Σναουτσνερ... (χωρίς να είναι
τόσο πια καλύτεροι τους). Δεν ξέρω τι θα έκανε ο Σάντος...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

οχι οτι εχω καποια διαφωνια σε αυτα που λες γιατι και εγω προσωπικα τον σκονδρα δεν τον θεωρω παικτη βασικο σε ομαδα που θελει να παρει πρωταθλημα και να παιξει γοητευτικο ποδοσφαιρο.
αλλα ετσι για την συζητηση να πουμε οτι αντιθετα με φετος περσι οταν ανελαβε ο γχ απο βασικο και αντικαταστο τον κιτσιου τον εξαφανησε και ενεργοποιησε τον σκονδρα,ενω φετος εκανε το αντιθετο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”