Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω με τον δανο κοιμαμαι ησυχος,ολα θα πανε ρολοι αρκει να εχουμε υπομονη και πιστη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Σάβ 30 Μάιος 2015, 15:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Ήθελα Ισπανούς αλλά δεν μΕ χαλάει Αργεντινός,
Με κάλυψε και ο ακάλυπτος!
Το στοίχημα είναι άν ο frank κλείσει το ροστερ
έως τέλος Ιουνίου.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

kataramenos5 έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε: Μάλιστα με βάση το ταξίδι του Άρνεσεν στην Αργεντινή και τις επαφές που έχει με τους υποψηφίους τεχνικούς, μοιάζει πολύ πιθανό ο υποψήφιος προπονητής του ΠΑΟΚ να είναι Αργεντινός!
Kostas_Peraia4 έγραψε:Βρε λες να ειναι ο Bielsa....
Βαγγελίστρα μου κανε το θαυμα σου κι εγω θ αρχισω νηστεια και προσευχη. Πατερ ερχομαι για εξομολογηση.
Σε περιμενω,μετα τις οκτω(20.00) ομως.

Σε μια ωρα αρχιζει ο τελικος. :opaokara:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

obanebane έγραψε:Εγω με τον δανο κοιμαμαι ησυχος,ολα θα πανε ρολοι αρκει να εχουμε υπομονη και πιστη.
Αυτο.Αλλο να επιλεγεις με βαση το "αυτος της Καρπατι εκανε παπαδες" κι αλλο το να χει μια τεράστια βαση με αναλύτικα στατιστικά και εκατονταδες επιλογες.και οχι μεσα απο καποιο προγραμμα αλλα απο συνεργάτες που τους εχουν δει και τους εμπιστεύεται.Γι αυτον θα ναι piece of cake να βρει καποιον να βουλώσει το οποιοδήποτε κενο δε συμπληρωθει τωρα.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Τις τελευταιες μερες υπαρχει ενα ''σηριαλ'' σχετικα με τους επομενους προπονητες των αγγλικων West Ham και Sunderland

To συμβολαιο του νυν προπονητη της West Ham Sam Allardyce ληγει σε ενα μηνα και δεν υπαρχει διαθεση ουτε απο την πλευρα του αλλα ουτε και απο την πλευρα της διοικησης για ανανεωση.

Τον Allardyce τον θελει η Sunderland αλλα αυτος την απορριπτει.Oι της Sunderland βαζουν λοιπον στο ματι τον Michael Laudrup το συμβολαιου του οποιο ληγει κι αυτο σε ενα μηνα.Επειδη ομως oi υποχρεωσεις της ''πρωην'' του ομαδας Lekhwiya εχουν τελειωσει,μπορει απο τωρα να υπογραψει σε οποια ομαδα θελει.Να θυμισω το οτι το ονομα του παιζει και για τον ΠΑΟΚ

Απο την αλλη,αφου ο Allardyce φευγει απο την West Ham,η θεση του προπονητη των ''σφυριων'' χηρευει.Σαν πρωτο και μεγαλο στοχο τους εχουν τον προπονητη της Marseille,Μarcelo Bielsa. O Bielsa εχει δηλωσει οτι ειναι δυσαρεστημενος με καποιες καταστασεις στην τωρινη του ομαδα,αλλα η διοικηση της Marseille κανει τα παντα για να τον κρατησει προσφεροντας του επεκταση συμβολαιου με αυξημενες απολαβες,παρ'ολο που το τωρινο του συμβολαιο ισχυει για ακομα ενα χρονο.Παντως στο νησι ακουγεται οτι η West Ham ειναι ετοιμη να προσφερει στον Bielsa ενα ηγεμονικο συμβολαιο.

Ταυτοχρονα,στη West Ham εχει αυτοπροταθει ο Slaven Βilic ο οποιος οπως ακουγεται τερματισε το συμβολαιο του με την Besiktas,το οποιο μαλιστα εληγε στις 30/06 του 2016.Μεχρι στιγμης παντως,η West Ham δεν εχει απαντησει στον ενδιαφερομενο Slaven Βilic

Πιστευετε οτι αυτο το αλισβερισι θα μπορουσε να επηρεασει τον ΠΑΟΚ?

Μπορει καποιος απο τους παρακατω προπονητες να ερθει στην ομαδα μας? Ολοι παντως πληρουν καποια κριτηρια....

Sam Allardyce : Ειναι Αγγλος και εχει εργαστει πολλα χρονια στην Premier League,ενα πρωταθλημα και μια ποδοσφαιρικη κουλτουρα που φαινεται οτι σεβεται απεριοριστα ο Frank Arnesen

Μichael Laudrup : Συμπατριωτης και φιλος του Frank κατι που σημαινει οτι θα υπηρχε χημεια και καλη συνεργασια αναμεσα στους 2 Δανους

Marcelo Bielsa : Aργεντινος,οποτε πληρει το κυριο χαρακτηριστικο που ανακαλυψαν σημερα οι 24.Προφερορας,γνωστης του αθληματος και διακαης ποθος δικος μου αλλα και πολλων ακομα στο forum

Slaven Bilic : Πληρει τα θελω της ΠΑΕ.Ειναι νεαρος,φιλοδοξος πετυχημενος,Κροατης αρα Βαλκανιος,νομιζω θα κολουσε στην ιδιοσυγκρασια της ομαδας καλυτερα απο τον καθενα
mbison

Δημοσίευση από mbison »

O Big Sam δεν κολλαει στην Τουμπα.
Ο Μπιελσα δεν εχει λογο να ερθει εδω.
Πιο κοντα σε ιδιοσυγκρασια ο Γιοκανοβιτς που γραφτηκε. Ειναι κ 46, ανερχομενος απο Αγγλια, φιλοδοξος, εχει κινητρο να δειξει.
Ο Μπιλιτς εναι σκουλαρικας, δεν θα τον θελει ο Ιβαν και καλα κανει.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Ο bielsa είναι ελεύθερος?
Αγαπημενος μου,αλλα πολυ "ιδιαίτερος" για τον ΠΑΟΚτση,

@mbison ,εχει δειξει οτι αν και εχει υψηλο κασε,τον απασχολει κυριως να υπαρχει σοβαρο πρότζεκτ
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Εχει αλλον 1χρονο στην Marseille
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Πάντως είμαι ανάμεσα σε Λάουντρουπ παίζει πολυ καλό ποδόσφαιρο οι ομάδες του!Ξέρει την Σκανδιναβική αγορά όπως και ο Άρνεσεν!Έχει πολλά ταλέντα όπως ο Χελάντερ της Μάλμε και ο Bergstrom της Τζουργκαρντεν νεαροί σε ηλικία!
Αλλά εμένα ο μεγάλος έρωτας μου είναι ο Κονσεισάο!
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Μεγαλη τρελα, ο Μπιελσα. Στο wiki γραφει για σχηματισμο 3-3-3-1!!!
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Ακαλυπτε ποια η γνωμη σου για Gallardo?Θα μπορουσε να ειναι αυτος ο εκλεκτος?
Δυστυχώς, το θεωρώ δύσκολο γιατί τρέχει το συμβόλαιο του και γιατί η Ρίβερ βρίσκεται σε σταθερή πορεία (πλέον) και εντός των στόχων της. Νομίζω, πως αν φύγει στο προσεχές μέλλον, θα φύγει σε top πρωτάθλημα. Τολμώ να πω, ότι θα'ναι το next big thing ως προπονητής από Λατινική μεριά.

Μου κάνει εντύπωση πάντως που κινείται προς την Αργεντινή ο Άρνεσεν για τον νέο προπονητή (αν αληθεύει το δημοσίευμα)Εκτός αυτού, δεν μπορώ να κάνω κάποια σύνδεση μεταξύ του Άρνεσεν και των προπονητών που παίζουν αυτή τη στιγμή στην Αργεντινή...
Θεωρητικά μιλώντας, αν έχει επικεντρωθεί σ'αυτή την επιλογή ο ΤΔ, προβλέπω ότι θα στραφεί προς τον Diego Cocca της Racing, που είναι νέος, φιλόδοξος, επιτυχημένος με ήδη ένα πρωτάθλημα και υπάρχουν πιθανότητες αν υπολογίσουμε την κακή πορεία της φετινής Racing Club.

Υποθετικά πάντα.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Το συμβολαιο του οποιου,αν δεν κανω λαθος ληγει στο τελος του Ιουνη
mbison

Δημοσίευση από mbison »

To Cocca θα γινει κ ωραιο συνθημα
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Ποσο πιο καμμενος πια?Βρηκα την κορη του Frank στο Twitter και την ρωτησα αν ο μπαμπας της ειναι οντως στην Αργεντινη για να βρει τον νεο μας προποντη

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ελπίζω ο νέος προπονητής (όποιος και αν είναι) να δουλέψει με τριετές πλάνο και να του δοθεί ο χρόνος να το εφαρμόσει, όπως ο Σάντος. Δεν υπάρχει προπονητής που μπορεί αυτό το μπουρδέλο να το κάνει ομάδα που παίρνει πρωτάθλημα μέσα σε μια χρονιά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”