PLAY - OFF 2015
Re: PLAY - OFF 2015
Με 5 βαθμους στα υπολοιπα 3 παιχνιδια ειμαστε 2οι.Πολυ δυσκολο με αυτα που εχει παρουσιασει η ομαδα ως τωρα.
Και με 4 δευτεροι πιστευω θα ειμαστε,το θεμα ειναι οτι και οι 4 χλωμοι ειναι χαρτακια.
Αν η το παιχνιδι της τριπολης ληξει ισοπαλο θα ειναι ενα πολυ ευχαριστο νεο για εμας.
Αν η το παιχνιδι της τριπολης ληξει ισοπαλο θα ειναι ενα πολυ ευχαριστο νεο για εμας.
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
-
Ναι υποστηριζουμε την πουτανα της Αθήνας λίγο να μιλάμε καλλιτερα για την ομάδα μας λέω εγώ ότι και να κάνει είναι η ομαδα μας
-
Πολύ μου την μπαίνεις αγορίνα. ..eorptol έγραψε:Ναι υποστηριζουμε την πουτανα της Αθήνας λίγο να μιλάμε καλλιτερα για την ομάδα μας λέω εγώ ότι και να κάνει είναι η ομαδα μας
- hasio_john
Δυστυχώς μάγκες έχετε δίκιο ΚΑΙ ΟΙ 2 ! Ο ένας με την πίκρα που μας προσφέρει απλόχερα η ομάδα και μας έχει κάνει να είμαστε περίγελοι και να ντρεπόμαστε να κυκλοφορήσουμε και ο άλλος που σωστά μας θυμίζει πως ΠΑΟΚ είσαι και συνέχισε στην ανηφόρα ΜΑΖΙ με την ομάδα, ακόμα και στα δύσκολα!
Με λίγα λόγια ο ένας συμπληρώνει τον άλλον!
Βρε eorptol , αφού ξέρεις πόσο σμπαράλια είναι η ψυχολογία μας με αυτά που βλέπουμε! Τι τα θες τα ηθικολογικά στιχάκια! ΔΙΚΙΟ έχεις, αλλά σε κακή χρονική στιγμή τα λες! Δε νομίζω ν' αμφιβάλει κανείς πως ο αδερφός τσιριγωτης δεν ασπάζεται αυτό που λες!! ΆΣΧΕΤΑ την πίκρα που νιώθουμε μέσα μας ΌΛΟΙ και ρίχνουμε και κάνα κράξιμο/απαξίωση εδώ στο φορουμ.... εννοείτε πως θα είμαστε ΠΑΝΤΑ με την ομάδα μας! ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΡΕ...

Με λίγα λόγια ο ένας συμπληρώνει τον άλλον!

Βρε eorptol , αφού ξέρεις πόσο σμπαράλια είναι η ψυχολογία μας με αυτά που βλέπουμε! Τι τα θες τα ηθικολογικά στιχάκια! ΔΙΚΙΟ έχεις, αλλά σε κακή χρονική στιγμή τα λες! Δε νομίζω ν' αμφιβάλει κανείς πως ο αδερφός τσιριγωτης δεν ασπάζεται αυτό που λες!! ΆΣΧΕΤΑ την πίκρα που νιώθουμε μέσα μας ΌΛΟΙ και ρίχνουμε και κάνα κράξιμο/απαξίωση εδώ στο φορουμ.... εννοείτε πως θα είμαστε ΠΑΝΤΑ με την ομάδα μας! ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΡΕ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Σάβ 30 Μάιος 2015, 17:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί η δικιά μου δεν είναι ? Άλλα χρόνια τώρα με διαφορους τρόπους μας κερδανε οι κάτω είμαστε πουτανες της Αθήνας ? Ε να αλλάξουμε ομάδα να γίνουμε και εμείς νταβαδες ......μην φτυνουμε αυτό που αγαπάμε από την αγανάκτηση μας που είναι δικαιολογημένη
- hasio_john
Πολύ σωστά τα λες αδερφέ! Απλά είπα ότι δεν είναι κατάλληλη ώρα να κάνουμε υποδείξεις ο ένας στον άλλον! Δε νομίζω να υπάρχει ΠΑΟΚτσής που να μην συμφωνεί μαζί σου. Απλά άσε την βαθιά ανάλυση για μετά τα πλέι ωχ γιατί τώρα όλων μας οι εγκέφαλοι είναι ωρολογιακές βόμβες πίκρας , θυμού και αγανάκτησης! 

Πατ΄απάν,πατ΄απάν λεγω σε.eorptol έγραψε:Γιατί η δικιά μου δεν είναι ? Άλλα χρόνια τώρα με διαφορους τρόπους μας κερδανε οι κάτω είμαστε πουτανες της Αθήνας ? Ε να αλλάξουμε ομάδα να γίνουμε και εμείς νταβαδες ......μην φτυνουμε αυτό που αγαπάμε από την αγανάκτηση μας που είναι δικαιολογημένη
- ΑποστόληςΑ
Με βάση όσα βλέπω η ομάδα πάει για Χ με Ατρόμητο και ήττα Τρίπολη. Δεν μπορεί να σκοράρει, δεν μπορεί να κάνει στοιχειώδη ανάπτυξη παιχνιδιού και δεν μπορεί να πάρει και τα πόδια της. Ας σταθούμε τυχεροί και κερδίσουμε στην Τούμπα τον Ατρόμητο θα πέσουμε (μη) μαχόμενοι στην Τριπολιτσά. Ελπίζω να κερδίσουμε για να μην βγούμε τελευταίοι.
- dimitrissss
Έτσι είναι Αποστόλη. Τα πράγματα είναι απλά στα μαθηματικά, αλλά περίπλοκα στο χορτάρι. Με νίκη την Τετάρτη επί του Ατρόμητου, θα θέλουμε μετά είτε νίκη στην Τρίπολη, είτε ισοπαλία (αν ο Αστέρας δεν κάνει διπλό στη Λεωφόρο), για τη δεύτερη θέση. Δεν βλέπω όμως αγωνιστικά πώς αυτό το απλό σενάριο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Μετα την αγωνιστική σφαλιάρα απο τον βάζελο θα ερθει και η εξω αγωνιστική με το περήφανο διπλο του Αστέρα ετσι για μα τελειώνει και το παραμύθι περί συμμαχίας. Ο βάζελος δεν ειναι κορόιδο να δώσει 4 εκ στον ΠΑΟΚ και ενα ξεκούραστο καλοκαίρι για προετοιμασία
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk